- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.381
para neden boyle ınsanların gozunu burumuş.((((((((bn ıstanbul goze gıtmedm ck gıder dıye buraya 70 tlm gıttı yaaaldıgm cevap kadın sallamadı remsn benı .(bn napcam sımdı
para neden boyle ınsanların gozunu burumuş.((((((((bn ıstanbul goze gıtmedm ck gıder dıye buraya 70 tlm gıttı yaaaldıgm cevap kadın sallamadı remsn benı .(bn napcam sımdı
güneşcim msj kutun dolu msj atmaya çalışıyorum olmuyo
canım anlamadım ben senin gözlerin numaralı mı bundan dolayı mı reçete yazdırdın yoksa sadece çapını merak ettiğinden mi ayrıca sigortan varsa sanırım yanlış olmasın ama dünya göz %50sini karşılıyordu en son gittiğimde %30 da olabilir ikisinden biri ama ben gideli 4yıl filan oldu :))
kızlar bende dun bu forma takılıp kaldım .resımlerın çogunda lensler okadar dogal duruokı dun gece hemen sıpariş verdım. yarın elıme ulasıcagını soledıler. inş sızler gıbı memnun kalırım .sırf beren saat ver rihannannın gözlerıne hasta oldugun ıçın almak ıstıyorum .doğal durur mu gözlerım açık kahvee.sabırsızlıkla kargonun gelmesını beklıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif
canım eğer gittiğin yerlere güvenmiyorsan kendi tecrübelerinle deneye yanıla bulabilirsin doğruyu..
sanırım sen freshlook kullanmıştın...eğer ki freshlookta kayma yaşadıysan soloticalar daha küçük oldukları için freshlooklar gibi gözünün içinde bi sağa bi sola gezinmeyeceklerdir..çok hafif bolluk hissi oluyor ve gözardı edilebilir şekilde kayma oluyor bende...
bir optikçiye gidip freshlookun herhangi bir rengini ve rainbowun herhangi bir rengini deneyip hangi çaptaki lensin gözüne daha iyi oturduğunu anlayabilirsin...ikisinin arasında 0.5 gibi büyük bir fark var o yüzden bu 2 markayı dene diyorum özellikle...çünkü solotica bu 2 sinin arası değerde..
bayanlar sızden onerıler ıstıyrm doktora gıttım bugun cap map hepsıne baktı torc lens onerdı ama on gecelım b torıc lens del normal numaramlada yeter banada sadete gelm 8.6 yazd cap olarak bu cap uygun sana dedı.ben solotıca renklernden alsam 8.7 mıs capı nasıl bı sorun yasarım yaaa.(((((yasaayacaksam tam capına uygun alm napım yaa
canım çapın soloticalara uygun 8.6 çapla çok rahat solotica lens kullanabilirsin..
Çok sağol Vetmancım, valla benim okulun dibinde olduğunu duyunca denemek istedim kafamdaki birkaç rengi,bir arkadaştan 2. el alma durumum var da, eskidende hep deneyerek almıştım hiç öyle mikrop kapma vs. olmamıştı o yüzden aklıma da gelmedi, gerçi elimi falan yıkattılar,içeriside temizdi ama belki aynı lensi çok fazla kişiye denettilerse ondan oldu, ama bir daha o riski almam dün gözüm çok kötü oldu çünkü..JEZEBEL CANIM denemek güzel tabiki ama ben deneseydim heralde gözümün mikrop kapmasından korktuğum için ne denediğimi anlayamazdım heralde:)çünkü çok tehlikeli bir durum hakikaten göz bu şakaya gelmez binbir kişinin gözüne giriyor o lensler sağlık bakanlığı boşuna yasaklamadı denettirmeyi ve bu forumdan giden kızların birçoğu azda olsa mikrop kaptı oradan ve buraya yazdılar demekki hakikaten bir enfeksiyon var ..Tabiki bu riski göze alıp denenebilir kişisel tercih meselesi :)ama uyarman iyi olmuş jezebelcim geçmiş olsun..
selam, leventteki yerin tek artısı birçok lensi deneyebilmek,onun dışında Vetman gibi onlarda yurtdışından getiriyorlar,fiyatları da biraz daha pahalı.Oradaki bayan benim gözümün de çapının 8.6 olabileceğini söyledi, dediğim gibi cor dışındakiler olmadı bana. Ama 8.6 falan yok onlarda ekstradan, artı şunu da belirteyimki çok önemli, dün akşam eve geldiğimde gözümün bir tanesi çok fena kızardı, mikrop kaptı sanırım, tüm gece çay kompresi falanla uğraştım da bugün biraz düzeldi, haberiniz olsun, dikkatli olun yani..
çok heycanlıyımmmmm mellerim gelmişşş ...arzu ablacıımmm senmiydin arıyan beni bugün meller geldi diye ? o ara çok yoğunduk konuşamadım rahat kusura bakma nolur ya
rica ederiz sevgili ORALET.. koyu gözlüysen ve doğal bir açılma istiyorsan yeşilse bence hidrocor mel çok doğal duruyor maviyse hidrocor grafite bence çok güzel ama çok opak bir açılma bekleme bu ikisinden de.. hidrocor serisi haresiz hidrocharm serisi kalın çerçeveli natural colors serisi kendi içinde 2ye ayrılıyor 3lü bir renk paletlisi var topazio esmerelda quartzo diye bunlar çok opak ve pupil boşluğu dar lensler diğer serilere göre hiç doğal durmuyor diyebilirim özellikle koyu gözde bir de normal natural colors var onlarda diğer serilerle aynı renk seçenekleri var hidrocor ve hidrocharm a göre biraz daha az opak umarım anlatabilmişimdir biraz karışık oldu kusura bakma :) kendi internet sitesinden solotica nın bir gir bak araştır istersen renk seçeneklerinden beğendiklerini söyle biz yorum yapalım.. bir de senin gözlerinin koyuluk derecesi nedir siyaha yakın mı yoksa kahveliği belli olan bir koyuluk mu?
canım senin gözlerin orta kahve bu yüzden bence cor ice çok hoş olur..
sevgili SEDEFBYO aynı taşma bende de oldu malesefama ice da ve grafite de cor serilerde belli olmuyor o taşma lensin rengi beyaz noktalı olduğu için :) ama cor mel de sarı olduğundan belli oluyor benim denemelerimde bunu gördüm aklında olsun öncelikle bunu söyliyim.. grafite bence bulanık bir renk değil aksine direk mavi duruyor yani koyu göz için söylüyorum bunu benim gözlerim kopkoyu kahve.. ice rengi bence koyu gözlüysen tercih etme çok yapay duruyor ama orta kahve açık kahve tonlarıysa gözlerin bence cor ice da süper gri-mavi renk oluyor çok güzel sevgili BAMBAMın gözleri gibi mesela..
sevgili GÜNEŞ yanlış hatırlamıyorsam ilk başlarda gri mavi arası bulanık renklerden hoşlanmadığını sevmediğini söylemiştin hala öyle düşünüyorsan bence ice düşünme ice gerçekten gri-mavi bir renk veriyor çnkü.. ama grafite nin kapta duruşuna göre iftira atmışsın :)))) oldu mu şimdi grafite çok güzel soft bir mavi ben koyu gözümde denediğimde hiç bir grilik göremedim grafite de tam olarak tanımlarsam soft bir mavi diyebilirim grafite için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?