Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

para neden boyle ınsanların gozunu burumuş.((((((((bn ıstanbul goze gıtmedm ck gıder dıye buraya 70 tlm gıttı yaaaldıgm cevap kadın sallamadı remsn benı .(bn napcam sımdı

canım anlamadım ben senin gözlerin numaralı mı bundan dolayı mı reçete yazdırdın yoksa sadece çapını merak ettiğinden mi ayrıca sigortan varsa sanırım yanlış olmasın ama dünya göz %50sini karşılıyordu en son gittiğimde %30 da olabilir ikisinden biri ama ben gideli 4yıl filan oldu :))

para neden boyle ınsanların gozunu burumuş.((((((((bn ıstanbul goze gıtmedm ck gıder dıye buraya 70 tlm gıttı yaaaldıgm cevap kadın sallamadı remsn benı .(bn napcam sımdı

canım eğer gittiğin yerlere güvenmiyorsan kendi tecrübelerinle deneye yanıla bulabilirsin doğruyu..
sanırım sen freshlook kullanmıştın...eğer ki freshlookta kayma yaşadıysan soloticalar daha küçük oldukları için freshlooklar gibi gözünün içinde bi sağa bi sola gezinmeyeceklerdir..çok hafif bolluk hissi oluyor ve gözardı edilebilir şekilde kayma oluyor bende...
bir optikçiye gidip freshlookun herhangi bir rengini ve rainbowun herhangi bir rengini deneyip hangi çaptaki lensin gözüne daha iyi oturduğunu anlayabilirsin...ikisinin arasında 0.5 gibi büyük bir fark var o yüzden bu 2 markayı dene diyorum özellikle...çünkü solotica bu 2 sinin arası değerde..

selam, leventteki yerin tek artısı birçok lensi deneyebilmek,onun dışında Vetman gibi onlarda yurtdışından getiriyorlar,fiyatları da biraz daha pahalı.Oradaki bayan benim gözümün de çapının 8.6 olabileceğini söyledi, dediğim gibi cor dışındakiler olmadı bana. Ama 8.6 falan yok onlarda ekstradan, artı şunu da belirteyimki çok önemli, dün akşam eve geldiğimde gözümün bir tanesi çok fena kızardı, mikrop kaptı sanırım, tüm gece çay kompresi falanla uğraştım da bugün biraz düzeldi, haberiniz olsun, dikkatli olun yani..

ssk var cnm hem gozmun allerjısı geçmısmı dıye hemde capını ıyı bıseklde ogreneym dıye gıtım cnm sadece 8.6 dedi baskada bsey demedı ılgısızdı cok5 gun daha damla verdı yanman olrsa yıne gelrsın dedı okadar

canım sen nnerden alıyorsun.yani siparişini nereye verdin ..birdee hangi renk merak ettimmm :) inşallah sen dede çok doğal durur ve çok beğenirsin

evet tam oturmuyordu gozume ben baush&loom da 14.2 de rahattım solotıcada aynı ondan rahat ederm sanırım ıyıce geçsde gozum artık denıcem hep bende cok saolun ya ıyıkı varsnızz hepınızz:)

JEZEBEL CANIM denemek güzel tabiki ama ben deneseydim heralde gözümün mikrop kapmasından korktuğum için ne denediğimi anlayamazdım heralde:)çünkü çok tehlikeli bir durum hakikaten göz bu şakaya gelmez binbir kişinin gözüne giriyor o lensler sağlık bakanlığı boşuna yasaklamadı denettirmeyi ve bu forumdan giden kızların birçoğu azda olsa mikrop kaptı oradan ve buraya yazdılar demekki hakikaten bir enfeksiyon var ..Tabiki bu riski göze alıp denenebilir kişisel tercih meselesi :)ama uyarman iyi olmuş jezebelcim geçmiş olsun..

Son düzenleme:

canım çapın soloticalara uygun 8.6 çapla çok rahat solotica lens kullanabilirsin..

kızlar ben geçen gün yanlışlıkla bi solüsyon aldım all in one solüsyonu yanlız dışı mavi beyaz değil dışı yeşil renkde biraz sonra resminide koyucam ben inanılmaz memnun kaldım inanılmaz rahat etti gözlerim

Arzu hanım siz bu solüsyonu biliyomusunuz soloticalara bi zararı olurmuki ?

Son düzenleme:
ya kızlar su deneme ıside cok ktu yaa sankı bugun lens tak bunları deynce ck etkılendım garıp hssetm ya orda gordum herkse takıyrlar doktora muayeneye gonderıyorlar hemen cıkartmak ıstedm strerıl falan dıyor amane bıleym

Çok sağol Vetmancım, valla benim okulun dibinde olduğunu duyunca denemek istedim kafamdaki birkaç rengi,bir arkadaştan 2. el alma durumum var da, eskidende hep deneyerek almıştım hiç öyle mikrop kapma vs. olmamıştı o yüzden aklıma da gelmedi, gerçi elimi falan yıkattılar,içeriside temizdi ama belki aynı lensi çok fazla kişiye denettilerse ondan oldu, ama bir daha o riski almam dün gözüm çok kötü oldu çünkü..

cnm benn de orada deneme yapmistim hatta bir arkla gittik bizde de oldu mikrop kapma durumu oldu (. ilginctir ben oraya 2 sefer gittim ilkinde olmadi 2. gittigimde oldu. aslinda deneme lenslerini arada bir degistiriorlardir die dusunuorm ama sende de olduguna gore annamadim neden boole uzuldum cok gecmis olsun. benmki 1 gece surmustu sadece allahtan sabahina gecmisti umarim senin de hemen gecer. tatlim sen cor melleri karsilasirmistin dimi yazmistin sondan okumaya basladim da onceden bugun gormustum yazdigini meller koyulasmis sanirim dimi cok uzuluorm buna ben oradaki tonlarina mellerin asik olmustum hatta nc mel de cok daha acikti ben aldigim nc melden. ben oradaki tonda bekliordum baya koyu geldi. cor mel de cok tatli acik bi renk. yenleri de guzel rengi tabi doalligi tartisilmaz ama eski tonu ve acikligi tam istedigim gibi keske o zmn tonlari degismeden alsaymisim diorm. hos gene de ne olursa olsun cor mel alicam ama umarim gene acarlar rengini cok tatli bir fistik yesili idi uzaktan bariz renkli oldugu belli olan bir sonuc oluordu

Son düzenleme:
çok heycanlıyımmmmm mellerim gelmişşş . ..arzu ablacıımmm senmiydin arıyan beni bugün meller geldi diye ? o ara çok yoğunduk konuşamadım rahat kusura bakma nolur ya

cnm lenslerin hayirli olsun umarim icine sinmistir :))

kizlar bu arada baska yeni lens alanlar varsa hayirli olsun diorm pek yazamadim gene bu aralar topige younluktan ama takip etmeye calisiorm

cnm sevgili brownim ay yeni gordum guzel yorumunu tsekkur ederim tatlimm benm
tatlim mesela grafite bende gri tonlu duruordu sanirim taban rengi koyulastikca daha mavi sonuc oluor ama kesin bisi diyemem yannis yonlendirmek istemem :26: ben grafite i koyu tabanlarda begeniorm :)

Son düzenleme:
BAMBAMCIM evet melleri biraz koyultular ama ben açacaklarından eminim çünkü quartzolarıda koyulmuşlardi şimdi açmışlar son seri gelen quartzoları karşılaştırıyorum şişesinden 1 ay önce gelenlerle çok farklı son en son çıkan quartzolar açıldı yine melleride açacaklar bekliyorum:)

Son düzenleme:
Sağol bambamcım, benim gözün acıması ve kaşıntısı geçti ama o tek göz hala çok hafif kızarık. evet ben eski melleri hiç kullanamadım malesef, ilk aldığım solotica cor meldi şansıma koyulmuş yalnız sanki yavaş yavaş açılıyor renk. Resimlerimi buraya hiç koymadım bile çünkü resimlerde resmen kahverengi çıkıyor, şimdi kısmetse bir arkadaştan cor ice alacağım,onu koyarım buraya artık,crystalin cor değilde diğer tarafı çok güzel durdu ama dediğim gibi o tarafta çok kaydı ve rahatsız etti,inşallah melleri de eski rengine çevirirlerde banada nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…