Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

jezebelcim aslında crystale çok benzeyen ıcemint rengini öneririm nacizane her ne kadar crystalin terside kullanılıyor desekde ıcemintler kadar rahat değil ama ıcemintler crystale çok benziyor ve biraz daha özel bir lens ve daha rahat bir lens crystaller ıcemint farklı lenslerdir.crytali begendiysen ıcemint öneririm canım..

Icemint ve crystali ben aynı sanıyordum Vetmancım, ama değilmiş sanırım. Aslında şöyle diyebilirim, crystalin cor tarafı ile rahat ettim ama diğer tarafı ile yani hareli tarafı ile rahat edemedim. Beğendiğim ise hareli kısmı yani cor gibi olan yüzünü beğenmedim, gerçi denediğim yerde gözüm mikrop kaptı demiştim, crystali denediğim gözden kapmıştım mikrobu,yoksa mikrop kapmadan dolayımı o an sürekli rahatsız etti diyede düşünmüyor değilim. Ben iceminti inceleyeyim biraz canım, çok sağol tavsiyen için.

sevgili JEZEBEL çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir gözlerin... BAMBAMcığımın da dediği gibi yazın onlar da ilk gittiklerinde bir şey olmamıştı 2.sinde mikrop kapmışlardı..bende onlardan snra gidip denemiştim üstelik 3arkadaşımla beraber gittik hepimiz de denedik hiç bir sorun çıkmadı daha sonra yine bir arkadaşımla gittim yine hiç bir sorun çıkmadı..orası bir muayenehane ve hiç bir pis bir yan göremedim ben..başka bir çok yerde de lens denedim hiç bir mikrop kapması olayı yaşamadım çok şükür :)) bana kalırsa gözleri hassaslaşmış insanlarda böyle bir sorun çıkıyor öyle olmasa hepimizde olurdu o mikrop kapması..bu yüzden lens denerken elleri çok iyi yıkamak ve lensi uzun süre tutmamak lazım..hassas gözler özellikle dikkat etmesi lazım hatta hiç denememeniz lazım kendi lenslerinden başka :)

allahala cnm ya muayene etmiş seni anladığım kadarıyla muayene ücreti alması gerekirdi acaba o 40 lira mıydı üzüldüm kuzum neyse sana ders olsun bu bidahakine önceden araştır ttlım gittiğin yeri.. bu arada sen soloticalardan hangisini düşünüyordun canım cor mel önermiştik galiba sana yanlış hatırlamıyorsam..

tatlım benim ne yazmışımki hatırlayamadım cor grafiteyi denemiş miydin yazmıştım galiba dimi :)) canım sen ne taksan yakışır maşşallah hiç şüphem yok yani :)) bir de bir şey sorucam sana durasoft lens kullandın mı hiç çok merak ediyorum yapısı rainbowa benziyor sanırım ama açık renkli gözlerde şahane sonuçlar görüyorum :)

canım bu mesajını da şimdi gördüm de ben de bir kere mellerimi ters deniyim dedim gözüme inanılmaz battı hatta burda resimlerini de koymuştum..gözü rahatsız ettiğine göre bence ters takılmıyordur crystallar çünkü bir kere daha bu konuyu sormuştum icemint ters takılıyo ama crystal değil denmişti aklında olsun cnm öyle ters takma gözüne zarar belki de ondan hasar gördü gözün..

sevgili ECZREYREY ne sipariş vermiştin kaçırmışım ben yahu.. neden sıkıldı canın istediğin gibi olmadı mı?
canım nc mel sipariş ettim numaralı benim gözlerim -1,75 lenslerin birisi bulanık ..ben numarısız olduğunu düşünüyordum .fakat iyice inceledim pupil boşluğunda benekler var yumuşak bir şekilde solüsyonla yıkayıp parmak uçlarımla ovaladım hafifçe ama geçmiyorlar sanki lensin içinde u benekler ve birisinin rengi ötekinden farklı birisi açık öteki koyu yani resim koyup göstereyim birde siz bakın belki bana öyle geliyordur :44: ama arkadaşlarım da öyle dedi :44: bulanıklık da geçmedi ...
ama kesinlikle çok çok doğalll bir renk doğru karar vermişim nc mel almakla sanırım geri göndericem arzu ablacım nerdesiiinnn

ben adrese lens dıe bı ınternet sıtesıne verdım...ama gelmedı yaa bugun gelıceklerını solemışlerdı:Scharme mel sıparıs etmıştım

bunlarda benim nc mellerim burda çok kayma olmuş ..ama doğru düzgün göremediğim için bi ona bi buna çıkartıp takmaktan,sanırım birde yeni olduklarından lensler kaydı epeyce helak oldu gözlerim renk farklılığını fark edebiliyormusnuz ?

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

kızlarrr sanki birisi koyu birisi açık gibi demi. bu arada bana göre sağda takılı lens te görme problemi yaşadım resimlerde anlaşılabilir mi bilmiyorum

bu arada kızlar benim quartzoların rengi değişiyor sanki daha yeşil ...çok sık soran oluyor bu aralar :)

Son düzenleme:
offfff yaaaa benım sıparışımm gelmedı yaa bugun gelıceklerını solemışlerdı bıdee parayıda pesın verdımmmm nee safımm yaaa:44:

çok guzel durmuş .çok doğal hayırlı olsunn. inş benımkıde gelırdeee:s

Çok sağol Brownicim, valla aslında ben ters takıldığını bilmiyordum, oradaki bayan iki taraflı kullanılıyor dedi, nc olan tarafını başta takmıştı o çok rahatsız edince birde cor olan tarafı deneyelim bakalım o da rahatsız edecekmi dedi,öyle yani. Zaten bu arada dediğim gibi temiz bir yerdi, gidince hemen elimi yıkattılar falan, ne bileyim dediğin gibi bana denk geldi belkide.

eczreyrey, renk sende süper durmuş yaw bayıldım, çok doğal ve çok tatlı bir yeşil, tabanın açık kahve yada ela sanırım,gerçekten mükemmel Bulanık olmasına üzüldüm,resimlerde bir farklılık göremedim ben gözlerinde ama nc mel sana süper olmuş :)

teşekkür ederim canım ama çok dikkatli bakınca birisi açık birisi koyu neden öyle acaba...zaten onu da geçtim göremiyoruummm bu renge ben de bayıldım gerçekten tam istediğim gibi çıktı ama o ton farkı ve bulanıklık kahrediyor beni kendi gözlerim böyle canım ela değil çok da açık sayılmaz bence koyular yani

hmm çok çok dikkat ettiğimde soldakinin biraz daha açık olduğunu gördüm ama sen söylemesen anlamazdım, görememenin sebebi ne acaba,ikisidemi bulanık?

canımcığım yeşil göz ne kadar da yakışmış sana çok yakıştırdım ben..o noktalarla ilgili sevgili BAMBAMın da lensinde noktalar hafif taşmıştı yani baskı hatası gibi bir şey vardı seninkinde de onlardan olmuş olabilir lensi gün ışığında yarın incele öyle bir sorun varsa görülür zaten bulanıksa mutlaka bir problem vardır belki de numarasızdır dediğin gibi bir da kelebekli resimde fark ettim dikkatli bakınca sağdaki sanki biraz daha koyu sanki bir tık ayrıca soloticaların pupil boşluğu mu daralmış bana mı öyle geliyor sanki bayaği bir dar geldi bana çok yakışmış sana melleri quartzolardan daha sıcak buldum ben sende canım.. bir sorun varsa zaten lensin resmini çek aldığın yere yolla değiştirirler mutlaka..

canım sen aldın mı peki solotica hangisini kullanıryorsun kaçırdım ben sanırım o kısmı?

hmm çok çok dikkat ettiğimde soldakinin biraz daha açık olduğunu gördüm ama sen söylemesen anlamazdım, görememenin sebebi ne acaba,ikisidemi bulanık?
ikisi de numaralı r -1,75 ... bir tanesi bulanık sadece..pupil boşluğunda minicik minicik benekler var sanırım onun için bulanık görüyorum ..bazen oluyormuş böyle.binde bir olan bişeymiş o da geldi beni buldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…