- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.401
jezebelcim aslında crystale çok benzeyen ıcemint rengini öneririm nacizane her ne kadar crystalin terside kullanılıyor desekde ıcemintler kadar rahat değil ama ıcemintler crystale çok benziyor ve biraz daha özel bir lens ve daha rahat bir lens crystaller ıcemint farklı lenslerdir.crytali begendiysen ıcemint öneririm canım..
cnm lenslerin hayirli olsun umarim icine sinmistir :))
kizlar bu arada baska yeni lens alanlar varsa hayirli olsun diorm pek yazamadim gene bu aralar topige younluktan ama takip etmeye calisiorm
selam, leventteki yerin tek artısı birçok lensi deneyebilmek,onun dışında Vetman gibi onlarda yurtdışından getiriyorlar,fiyatları da biraz daha pahalı.Oradaki bayan benim gözümün de çapının 8.6 olabileceğini söyledi, dediğim gibi cor dışındakiler olmadı bana. Ama 8.6 falan yok onlarda ekstradan, artı şunu da belirteyimki çok önemli, dün akşam eve geldiğimde gözümün bir tanesi çok fena kızardı, mikrop kaptı sanırım, tüm gece çay kompresi falanla uğraştım da bugün biraz düzeldi, haberiniz olsun, dikkatli olun yani..
ssk var cnm hem gozmun allerjısı geçmısmı dıye hemde capını ıyı bıseklde ogreneym dıye gıtım cnm sadece 8.6 dedi baskada bsey demedı ılgısızdı cok5 gun daha damla verdı yanman olrsa yıne gelrsın dedı okadar
cnm sevgili brownim ay yeni gordum guzel yorumunu tsekkur ederim tatlimm benm
tatlim mesela grafite bende gri tonlu duruordu sanirim taban rengi koyulastikca daha mavi sonuc oluor ama kesin bisi diyemem yannis yonlendirmek istemem :26: ben grafite i koyu tabanlarda begeniorm :)
canım sağol bugün elime ulaştı lensler ..çok canım sıkıldı yaa
Icemint ve crystali ben aynı sanıyordum Vetmancım, ama değilmiş sanırım. Aslında şöyle diyebilirim, crystalin cor tarafı ile rahat ettim ama diğer tarafı ile yani hareli tarafı ile rahat edemedim. Beğendiğim ise hareli kısmı yani cor gibi olan yüzünü beğenmedim, gerçi denediğim yerde gözüm mikrop kaptı demiştim, crystali denediğim gözden kapmıştım mikrobu,yoksa mikrop kapmadan dolayımı o an sürekli rahatsız etti diyede düşünmüyor değilim. Ben iceminti inceleyeyim biraz canım, çok sağol tavsiyen için.
canım nc mel sipariş ettim numaralı benim gözlerim -1,75 lenslerin birisi bulanık ..ben numarısız olduğunu düşünüyordum .fakat iyice inceledim pupil boşluğunda benekler var yumuşak bir şekilde solüsyonla yıkayıp parmak uçlarımla ovaladım hafifçe ama geçmiyorlar sanki lensin içinde u beneklersevgili ECZREYREY ne sipariş vermiştin kaçırmışım ben yahu.. neden sıkıldı canın istediğin gibi olmadı mı?
burda çok kayma olmuş ..ama doğru düzgün göremediğim için bi ona bi buna çıkartıp takmaktan,sanırım birde yeni olduklarından lensler kaydı epeyce helak oldu gözlerim renk farklılığını fark edebiliyormusnuz ?
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
kızlarrr sanki birisi koyu birisi açık gibi demi. bu arada bana göre sağda takılı lens te görme problemi yaşadım resimlerde anlaşılabilir mi bilmiyorum
bu arada kızlar benim quartzoların rengi değişiyor sanki daha yeşil ...çok sık soran oluyor bu aralar :)
inşallah gelir canım en yakın zamanda resimlerim de nc mel olanların bir gözü ötekinden farklı fark ettinmiçok guzel durmuş .çok doğal hayırlı olsunn. inş benımkıde gelırdeee:s
teşekkür ederim canım ama çok dikkatli bakınca birisi açık birisi koyu neden öyle acaba...zaten onu da geçtim göremiyoruummmeczreyrey, renk sende süper durmuş yaw bayıldım, çok doğal ve çok tatlı bir yeşil, tabanın açık kahve yada ela sanırım,gerçekten mükemmelBulanık olmasına üzüldüm,resimlerde bir farklılık göremedim ben gözlerinde ama nc mel sana süper olmuş :)
canım nc mel sipariş ettim numaralı benim gözlerim -1,75 lenslerin birisi bulanık ..ben numarısız olduğunu düşünüyordum .fakat iyice inceledim pupil boşluğunda benekler var yumuşak bir şekilde solüsyonla yıkayıp parmak uçlarımla ovaladım hafifçe ama geçmiyorlar sanki lensin içinde u beneklerve birisinin rengi ötekinden farklı birisi açık öteki koyu yani resim koyup göstereyim birde siz bakın belki bana öyle geliyordur :44: ama arkadaşlarım da öyle dedi :44: bulanıklık da geçmedi ...
ama kesinlikle çok çok doğalll bir renk doğru karar vermişim nc mel almakla sanırım geri göndericem arzu ablacım nerdesiiinnn
Çok sağol Brownicim, valla aslında ben ters takıldığını bilmiyordum, oradaki bayan iki taraflı kullanılıyor dedi, nc olan tarafını başta takmıştı o çok rahatsız edince birde cor olan tarafı deneyelim bakalım o da rahatsız edecekmi dedi,öyle yani. Zaten bu arada dediğim gibi temiz bir yerdi, gidince hemen elimi yıkattılar falan, ne bileyim dediğin gibi bana denk geldi belkide.
ikisi de numaralı r -1,75 ... bir tanesi bulanık sadece..pupil boşluğunda minicik minicik benekler var sanırım onun için bulanık görüyorum ..bazen oluyormuş böyle.binde bir olan bişeymişhmm çok çok dikkat ettiğimde soldakinin biraz daha açık olduğunu gördüm ama sen söylemesen anlamazdım, görememenin sebebi ne acaba,ikisidemi bulanık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?