- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.421
ikisi de numaralı r -1,75 ... bir tanesi bulanık sadece..pupil boşluğunda minicik minicik benekler var sanırım onun için bulanık görüyorum ..bazen oluyormuş böyle.binde bir olan bişeymişo da geldi beni buldu yaa
evet canım dediğin gibi sağdaki bi tık daha koyu gerçekten..renkli kısımda bir sıkıntı yok pupilin içinde bişeyler var pürüzsüz değilcanımcığım yeşil göz ne kadar da yakışmış sana çok yakıştırdım ben..o noktalarla ilgili sevgili BAMBAMın da lensinde noktalar hafif taşmıştı yani baskı hatası gibi bir şey vardı seninkinde de onlardan olmuş olabilir lensi gün ışığında yarın incele öyle bir sorun varsa görülür zaten bulanıksa mutlaka bir problem vardır belki de numarasızdır dediğin gibi bir da kelebekli resimde fark ettim dikkatli bakınca sağdaki sanki biraz daha koyu sanki bir tık ayrıca soloticaların pupil boşluğu mu daralmış bana mı öyle geliyor sanki bayaği bir dar geldi bana çok yakışmış sana melleri quartzolardan daha sıcak buldum ben sende canım.. bir sorun varsa zaten lensin resmini çek aldığın yere yolla değiştirirler mutlaka..
reyhancım canım yarın gün ışığında bak incele olmadı geri gönder hemen değiştirim ben onları üzülme canımcım :)canım nc mel sipariş ettim numaralı benim gözlerim -1,75 lenslerin birisi bulanık ..ben numarısız olduğunu düşünüyordum .fakat iyice inceledim pupil boşluğunda benekler var yumuşak bir şekilde solüsyonla yıkayıp parmak uçlarımla ovaladım hafifçe ama geçmiyorlar sanki lensin içinde u beneklerve birisinin rengi ötekinden farklı birisi açık öteki koyu yani resim koyup göstereyim birde siz bakın belki bana öyle geliyordur :44: ama arkadaşlarım da öyle dedi :44: bulanıklık da geçmedi ...
ama kesinlikle çok çok doğalll bir renk doğru karar vermişim nc mel almakla sanırım geri göndericem arzu ablacım nerdesiiinnn
inceledim aynı canımcanım bir de şişelerini incele her şey aynı mı numaralar filan hepsi aynı mı
sağolasın canım napalım nasip değilmiş vardır bunda da bir hayır diyelim ..gerçekten çok doğal nc meller. ben quartzoları doğal bilirdim halt etmiş diyorum şimdi mellerin yanında doğallıkta melleri daha iyi buldumeczreyrey harika olmuş tatlım :13:maşallah ne taksan çok hoş duruyor senin gözlerindesıkma canını nasıl olsa yenisi gelir önemli olan yakışmış olması ve çoook doğal durması tatlım
tamam canım sağlık olsunEv canımcım ikisinide gönder numarasız olsa hemen yeni göndericem ama numaralıları Türkiyede yok biliyorsun(olsun nazar boncuğu olsun nasıl olsa yenisi gelicek bambamında aynısı başına gelmişti ..
aşkolsun vetman bir kabında ocre eklemedin
canım sağol bugün elime ulaştı lensler ..çok canım sıkıldı yaa
sevgili JEZEBEL çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir gözlerin... BAMBAMcığımın da dediği gibi yazın onlar da ilk gittiklerinde bir şey olmamıştı 2.sinde mikrop kapmışlardı..bende onlardan snra gidip denemiştim üstelik 3arkadaşımla beraber gittik hepimiz de denedik hiç bir sorun çıkmadı daha sonra yine bir arkadaşımla gittim yine hiç bir sorun çıkmadı..orası bir muayenehane ve hiç bir pis bir yan göremedim ben..başka bir çok yerde de lens denedim hiç bir mikrop kapması olayı yaşamadım çok şükür :)) bana kalırsa gözleri hassaslaşmış insanlarda böyle bir sorun çıkıyor öyle olmasa hepimizde olurdu o mikrop kapması..bu yüzden lens denerken elleri çok iyi yıkamak ve lensi uzun süre tutmamak lazım..hassas gözler özellikle dikkat etmesi lazım hatta hiç denememeniz lazım kendi lenslerinden başka :)
allahala cnm ya muayene etmiş seni anladığım kadarıyla muayene ücreti alması gerekirdi acaba o 40 lira mıydı üzüldüm kuzum neyse sana ders olsun bu bidahakine önceden araştır ttlım gittiğin yeri.. bu arada sen soloticalardan hangisini düşünüyordun canım cor mel önermiştik galiba sana yanlış hatırlamıyorsam..
tatlım benim ne yazmışımki hatırlayamadım cor grafiteyi denemiş miydin yazmıştım galiba dimi :)) canım sen ne taksan yakışır maşşallah hiç şüphem yok yani :)) bir de bir şey sorucam sana durasoft lens kullandın mı hiç çok merak ediyorum yapısı rainbowa benziyor sanırım ama açık renkli gözlerde şahane sonuçlar görüyorum :)
canım nc mel sipariş ettim numaralı benim gözlerim -1,75 lenslerin birisi bulanık ..ben numarısız olduğunu düşünüyordum .fakat iyice inceledim pupil boşluğunda benekler var yumuşak bir şekilde solüsyonla yıkayıp parmak uçlarımla ovaladım hafifçe ama geçmiyorlar sanki lensin içinde u beneklerve birisinin rengi ötekinden farklı birisi açık öteki koyu yani resim koyup göstereyim birde siz bakın belki bana öyle geliyordur :44: ama arkadaşlarım da öyle dedi :44: bulanıklık da geçmedi ...
ama kesinlikle çok çok doğalll bir renk doğru karar vermişim nc mel almakla sanırım geri göndericem arzu ablacım nerdesiiinnn
bir de şu ocreye bakın çok koyu kahve gözdeymiş aynı crystalların pupil boşluğuna benzettim aynı darlıkta gibi artı hidrocor ocrenin ne kadar opak olduğuna inanamadım gerçi bu flaşlı ama flaşsız gün ışığı resimleri de arkadaşın bayağı bir opak inanamıyorum cor ocrelere bayıldım çok donuk bir renk ama çok beğendim :) ayrıca crystal ın sarımsı versiyonu gibi geldi bana
evet canım dediğin gibi sağdaki bi tık daha koyu gerçekten..renkli kısımda bir sıkıntı yok pupilin içinde bişeyler var pürüzsüz değildemi gerçekten quartzolardan daha doğallar nc melleri doğal durdukları için özellikle sipariş ettim o konuda sıkıntım yok çok şükür. çok beğendim renklerini erkek arkadaşımın gözleri gibi tıpkısının aynısı ve hiç anlaşılmıyor lens olduğu ama iddialı ben burdayım bi rengi yok zaten istediğim de buydu ama niye böyle oldukiiii şimdiii hevesim kursağımda kaldıı sevgili BAMBAM cım senin de pupil boşluğunda mıydı sorun acaba ?sonra ne oldu iade mi edildi yani yeniden memleketlerine geri mi dönecekler
inceledim aynı canımyapcak bişey yok geri gönderiyorum yarın
sağolasın canım napalım nasip değilmiş vardır bunda da bir hayır diyelim ..gerçekten çok doğal nc meller. ben quartzoları doğal bilirdim halt etmiş diyorum şimdi mellerin yanında doğallıkta melleri daha iyi buldum
Sağol bambamcım, benim gözün acıması ve kaşıntısı geçti ama o tek göz hala çok hafif kızarık. evet ben eski melleri hiç kullanamadım malesef, ilk aldığım solotica cor meldi şansıma koyulmuş yalnız sanki yavaş yavaş açılıyor renk. Resimlerimi buraya hiç koymadım bile çünkü resimlerde resmen kahverengi çıkıyor, şimdi kısmetse bir arkadaştan cor ice alacağım,onu koyarım buraya artık,crystalin cor değilde diğer tarafı çok güzel durdu ama dediğim gibi o tarafta çok kaydı ve rahatsız etti,inşallah melleri de eski rengine çevirirlerde banada nasip olur :)
BAMBAMCIM evet melleri biraz koyultular ama ben açacaklarından eminim çünkü quartzolarıda koyulmuşlardi şimdi açmışlar son seri gelen quartzoları karşılaştırıyorum şişesinden 1 ay önce gelenlerle çok farklı son en son çıkan quartzolar açıldı yine melleride açacaklar bekliyorum:)
Evet canım ben de bir daha charm almak istemiyorum benim sorunum da opaklık.umarım ncde hare sorunu olmaz.canım aslında ben de ela istiyorum da, ela lensler kabında biraz kahvemsi duruyor, meller de sarı duruyor ya onu koyultmak için optifreeye koydum.takılabilir oldu ama hayallerimin lensi değil.şimdi rengini açarsan iyice yeşil olmaz mı?canım benim lensler en son Türkiyeye gelmek üzere sau poulodaydı:))ben paranalentesten aldım.umarım ulaşır elime:))canım lens kesinlikle zamanla göze oturuyor yanii göz alışması da var muhakkak ama renk de gözün bombesine de oturuyor sanki.ilk günkü parlaklık yapaylık gidiyo.bu lensi yeni aldığımı sananlar bile olduson taktığımda :) demek baya değişmiş.sen de bir şans daha ver istersencanımcığım çok sevindim charm mellerinin istediğin gibi olmasına :)) yalnız bnm şikayetim hem çerçevenin bana aşırı yapay gelmesinden bir de renginin yemyeşil olmasındandı ben daha elamsı bir ton istediğimden dolayı ısınamamıştım mellere ama sanırım sen koyu yeşil dursun istiyorsun açıkçası benim meller çok koyu değil ancak ela da değil bu yüzden beni tatmin etmiyor bir türlü bir de bir daha charm serisi kesinlikle düşünmüyorum yakından çok yapay duruyor yani bu yapaylık elbette olacak ama cidden rahatsız ediyor beni simsiyah bir çerçeve keşke nc serisi gözüme tam otursa kendi haremle kaynaşsaydı ah ahh :) opti free lens koyultuyor diye biliyorum ben souflon açıyor diye ona koymak istyiorum elayı yakalarım belki diye ama solüsyonu koskoca istanbulda bulamadım her girdiğim yere soruyorum artk alışkanlık oldu :)) sen memnun kaldıysan bence opti free de tutmaya devam zamanla yadırgamazsın belki alışacaksın inşallah yazık günah vala o kadar para veriyoruz alıyoruz 1gün takmak için değil elbette bu yüzden de ben denemekten yanayım önce..senin nc ocreler neredelermiş takip ediyor msun kargonu inşallah sorunsuz gelir nerden sipariş etmiştin canım kaçırdım orayı.. bir de şunu söylemek istiyorum lens açıldıktan snra 1ay snra filan rengi daha bir oturuyor mu sanki yoksa göz alışkanlığı mı oluyor onu bir türlü çözemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?