Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım pupil boşluğunun içindeyse eğer o noktalar o zaman lens hatalı demektir değiştirirler mutlaka üzülme

eczreyrey harika olmuş tatlım :13:maşallah ne taksan çok hoş duruyor senin gözlerindesıkma canını nasıl olsa yenisi gelir önemli olan yakışmış olması ve çoook doğal durması tatlım

evet canım dediğin gibi sağdaki bi tık daha koyu gerçekten..renkli kısımda bir sıkıntı yok pupilin içinde bişeyler var pürüzsüz değil demi gerçekten quartzolardan daha doğallar nc melleri doğal durdukları için özellikle sipariş ettim o konuda sıkıntım yok çok şükür. çok beğendim renklerini erkek arkadaşımın gözleri gibi tıpkısının aynısı ve hiç anlaşılmıyor lens olduğu ama iddialı ben burdayım bi rengi yok zaten istediğim de buydu ama niye böyle oldukiiii şimdiii hevesim kursağımda kaldıı sevgili BAMBAM cım senin de pupil boşluğunda mıydı sorun acaba ?sonra ne oldu iade mi edildi yani yeniden memleketlerine geri mi dönecekler

reyhancım canım yarın gün ışığında bak incele olmadı geri gönder hemen değiştirim ben onları üzülme canımcım :)

kızlar şok şok şok sonunda buda oldu soloticanın taklitini çıkarmışlar :))

googlaya solotica yazınca lenscim net diye bir er var solotica olduğunu iddia ettiği bir lensler gösteriyor yakından fotoğrafını tıklayınca sobotica diye el yazısıyla yazmışlar ama solotica gibi görünüyor uzak doğulu bir kız var afiş resminde solotica çok tutulduğu için sanıyorum uzak doğuda taklitini çıkardılar solotica diye satmaya çalışıyorlar aman dikkat onlar solotica değil soboticcaaa:)))

canım inceledim evde çok dikkatli bi şekilde o dediğin pupil boşluğunda benekleri var dediğin gibi yaptım yıkadım ama yok..nafile.. ikisinide mi göndercem canım ?bir ay daha beklicem.. nasıl üzüldüm anlatamam

canım bir de şişelerini incele her şey aynı mı numaralar filan hepsi aynı mı
inceledim aynı canım yapcak bişey yok geri gönderiyorum yarın

eczreyrey harika olmuş tatlım :13:maşallah ne taksan çok hoş duruyor senin gözlerindesıkma canını nasıl olsa yenisi gelir önemli olan yakışmış olması ve çoook doğal durması tatlım
sağolasın canım napalım nasip değilmiş vardır bunda da bir hayır diyelim ..gerçekten çok doğal nc meller. ben quartzoları doğal bilirdim halt etmiş diyorum şimdi mellerin yanında doğallıkta melleri daha iyi buldum

Ev canımcım ikisinide gönder numarasız olsa hemen yeni göndericem ama numaralıları Türkiyede yok biliyorsun (olsun nazar boncuğu olsun nasıl olsa yenisi gelicek bambamında aynısı başına gelmişti ..

Kızlar sanırım artık soloticaların pupil boşlukları daralmış yabancı bir forumdan da takip ediyorum ve yeni seri bir hidrocharm ice gördüm icemınt sandım topazio serisi gibi bombelik veren bir darlık değil ama sevgili eczereyreyin de yeni mellerine baakrsanız sanki pupil boşluğu daha dar geçen gün bir başka arkadaşımız da hidrocor ice almıştı hatta takas yapmak istiyordu adını unuttum ama onun da pupil boşluğu aynı şekilde eski serilere göre dar gelmişti bana hatta sormuştum yine cidden pupil boşlukları daralmış gibi geldi bana yeni soloticalar alındıkça fark edeceğiz bunu galiba :)) ben çok beğendim açıkçası

alın hatta bu da resmi :) sizce de daralmamış mı ayrıca ben ki koyu gözde hidrocharm ice ı hiç beğenmem aşırı güzel durmuş bu kızda çok çok beğendim rengini dokusunu pupil boşluğunun daralmasına rağmen doğal duruşunu bayıldım gece gece :)

Eklentiler

• $HİDROCHARM ICE.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
bir de şu ocreye bakın çok koyu kahve gözdeymiş aynı crystalların pupil boşluğuna benzettim aynı darlıkta gibi artı hidrocor ocrenin ne kadar opak olduğuna inanamadım gerçi bu flaşlı ama flaşsız gün ışığı resimleri de arkadaşın bayağı bir opak inanamıyorum cor ocrelere bayıldım çok donuk bir renk ama çok beğendim :) ayrıca crystal ın sarımsı versiyonu gibi geldi bana

Eklentiler

• $hidrocor ocre.webp
    3 KB · Görüntüleme: 27
canım sağol bugün elime ulaştı lensler ..çok canım sıkıldı yaa

:18: uzuldum cnm benm simdi okudum yazdiklarini cok pardon bugun pek giremedim

cnm benm tesekkur ederim bitanem durasoft kullanmadim ben cnm benm detayliu pek incelemedim renklerini sanirim belki deneme yapmis olabilirim eskiden net hatirlayamadim bir bakiyim netten merak ettim :))

cnm benm rengi begenmene cok sevindim. bence de iki lensin arasinda ton farki var sanki tatlim haklisin. ama sana cok yakismis renk harika olmus dogru secim kesinlikle. nc meller pupilin ortasina dogru siyah ve sari benekler var aslinda onlardan mi bahsediorsun acaba bilmiorm ama fazldan mi hatali mi basilmis acaba. gunduz bir incele cnm lenslerini benm ilk gelen nc mellerim sorunlu idi harenin disina dogru cikan boyamasi vardi. wrlens ten almistim resmini cekip gonderdim yeni bir cift lens gonderdiler sagolsunlar sorunsuz oldu uzulme sorun varsa duzeltilir hic uzulme. azcik daha bekliorsun ama degiyor )

Son düzenleme:

cor ocreyi ben cok begeniorm kesinlikle ve bu eklediginde de cok hos duruor brownicim gercekten :)) crystal havasi bence de var.

tatlim benm sorun harenin disina dogru idi albumume eklemistim fotoyu canim hala var mi acaba yoksa ekleyebilirim tekrar istersen fotoda baya belli oluyor sorunlu basilmis kisim.
uzulme tatlim sorun olsa da degisicek sonucta ben de bekledim biraz ama olsun sonuca deger uzulme hic ikimizin sansina boole oldu demek ne yapalim ama simdi gundelik lensim nc mel oldu her gun takiorm eminim sen de sorunsuz lenslerin gelince bol bol takicaksin uzulme bosuna cnmin ici :))

tatlim ben de dogallik konusunda senin gibi dusunuorm opak seriye gore bende de daha doal durdu. ozellikle melin rengi kahve tabanla guzel uyusuor :) ocre denemedim ama onun da bu sekilde oldugunu dusunuorm :))

tatlim benm bildigim kadari ile crystal cift tarafli deil de icemint o sekilde. o yuzden batma kayma yapmis olabilir mi acaba. yannis bilmiorsam bu sekilde. cor ice guzel bir gri deneme yapip alabilme sansin varsa o da guzel gule gule kullan cnm simdiden :))

vetmancim cok tesekur edrim cvp icin umarim acilir ben de bekliorm acele etmiorm zaten yeni nc mellerim. subat gibi dusunuorm corlari bana da acarlar gibi gelior rengini iisalla olur heycanla merakla takip ediorm valla :))

Evet canım ben de bir daha charm almak istemiyorum benim sorunum da opaklık.umarım ncde hare sorunu olmaz.canım aslında ben de ela istiyorum da, ela lensler kabında biraz kahvemsi duruyor, meller de sarı duruyor ya onu koyultmak için optifreeye koydum.takılabilir oldu ama hayallerimin lensi değil.şimdi rengini açarsan iyice yeşil olmaz mı?canım benim lensler en son Türkiyeye gelmek üzere sau poulodaydı:))ben paranalentesten aldım.umarım ulaşır elime:))canım lens kesinlikle zamanla göze oturuyor yanii göz alışması da var muhakkak ama renk de gözün bombesine de oturuyor sanki.ilk günkü parlaklık yapaylık gidiyo.bu lensi yeni aldığımı sananlar bile olduson taktığımda :) demek baya değişmiş.sen de bir şans daha ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…