- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.441
Kızlar sanırım artık soloticaların pupil boşlukları daralmış yabancı bir forumdan da takip ediyorum ve yeni seri bir hidrocharm ice gördüm icemınt sandım topazio serisi gibi bombelik veren bir darlık değil ama sevgili eczereyreyin de yeni mellerine baakrsanız sanki pupil boşluğu daha dar geçen gün bir başka arkadaşımız da hidrocor ice almıştı hatta takas yapmak istiyordu adını unuttum ama onun da pupil boşluğu aynı şekilde eski serilere göre dar gelmişti bana hatta sormuştum yine cidden pupil boşlukları daralmış gibi geldi bana yeni soloticalar alındıkça fark edeceğiz bunu galiba :)) ben çok beğendim açıkçası
alın hatta bu da resmi :) sizce de daralmamış mı ayrıca ben ki koyu gözde hidrocharm ice ı hiç beğenmem aşırı güzel durmuş bu kızda çok çok beğendim rengini dokusunu pupil boşluğunun daralmasına rağmen doğal duruşunu bayıldım gece gece :)
yaa bunlar kayıp duruo.. gozume küçükmü geldı acaba yaa:S
tubacım charm mel diyosun küçük gelse dahi belli etmicek bi seri sen alışamadın galiba telaşlanma hemen canım alışırsın
canım ya ben de tersini takınca kayıp duruyor acaba ters takmış olabilirmisin :26:
bilmiyorum ama daha takamam o lenslerı sağ gözum çok fena ağrıo..yenı aldım bıde ya çok heveslenmiştm
Evet canım ben de bir daha charm almak istemiyorum benim sorunum da opaklık.umarım ncde hare sorunu olmaz.canım aslında ben de ela istiyorum da, ela lensler kabında biraz kahvemsi duruyor, meller de sarı duruyor ya onu koyultmak için optifreeye koydum.takılabilir oldu ama hayallerimin lensi değil.şimdi rengini açarsan iyice yeşil olmaz mı?canım benim lensler en son Türkiyeye gelmek üzere sau poulodaydı:))ben paranalentesten aldım.umarım ulaşır elime:))canım lens kesinlikle zamanla göze oturuyor yanii göz alışması da var muhakkak ama renk de gözün bombesine de oturuyor sanki.ilk günkü parlaklık yapaylık gidiyo.bu lensi yeni aldığımı sananlar bile olduson taktığımda :) demek baya değişmiş.sen de bir şans daha ver istersen
ay inşallah dediğin gibi daralmıştır browniicim :) eğer öyleyse bu habere çok sevindim...aşırı sevindim...charmları bilemem ama corların pupili bir de daralırsa tadından yenmez..gerçek gözden hiç farkı yok...beni ilk kez görenler kendim mavi gözlüyüm sanıyorlar pupil de daralırsa günışığında da doğal gözükecekler...
ben de lenslerimi yedeklemeyi düşünüyordum o zaman şimdi yedeklemiyim biraz bekliyim de pupili dar seriden gelsin
ben geldimmmbrowniii bu ne güzel bi charm ıcedır yawww kıskandımmm bence bu kızın kendi göz rengi siyah hani nilinde dediği gibi siyah gözde renk daha vurgulu oluor yani nacizane tabi fikrim çokkk yakışmış ki ben charm serisi sevmiorum kendi gözlerim zaten iri olduğu için bu istisna oldu
bilmiyorum ama daha takamam o lenslerı sağ gözum çok fena ağrıo..yenı aldım bıde ya çok heveslenmiştm
canımcığım evet ya bak tamamen yeşil de olabilir açılırsa aslında ama ben açık yeşili tercih ederim yine de şimdiki haline :)) hala solüsyonu bulamadım ya bir bilen yok mu acaba souflon u nerden alabilirim istanbulda ?evet canım cidden zamanla rengide yapı olarak da göze güzel otururyor lens bakalım uzun zamandır lens takmıyorm en son bayramdan snra 1defa pure hazel taktım mellerin yanından geçmiyorm bu hafta okula giderken takayım biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?