Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay inşallah dediğin gibi daralmıştır browniicim :) eğer öyleyse bu habere çok sevindim...aşırı sevindim...charmları bilemem ama corların pupili bir de daralırsa tadından yenmez.. gerçek gözden hiç farkı yok...beni ilk kez görenler kendim mavi gözlüyüm sanıyorlar pupil de daralırsa günışığında da doğal gözükecekler...

ben de lenslerimi yedeklemeyi düşünüyordum o zaman şimdi yedeklemiyim biraz bekliyim de pupili dar seriden gelsin

Son düzenleme:
benımkıler de geldı ama canımı yakıolar yaa .hıdrocharme mel aldım bende bıde çok kayıyolar
ılk defa kullandıgım ıçın takmayıda beceremıom tam.bıde bunun suyu nu gozemı damlatcazz .:sbılmıom benı bılgılendırırsenız sevınırım

ben geldimmm browniii bu ne güzel bi charm ıcedır yawww kıskandımmm bence bu kızın kendi göz rengi siyah hani nilinde dediği gibi siyah gözde renk daha vurgulu oluor yani nacizane tabi fikrim çokkk yakışmış ki ben charm serisi sevmiorum kendi gözlerim zaten iri olduğu için bu istisna oldu

bu arada ben cristalimin tersini de takabiliorum kızlar bende batma yada kayma sorunu olmadı renk daha koyu tabi düzünden tersi grafite gibi oldu bende lacivert

selam kızlar vetmandan 15 gün önce aldığım solotica cristalleri tenim ve saclarım çok acık olduğu için bana uymadığından satmak istiyorum.sadece denedim hiç takmadım.

canımcığım evet ya bak tamamen yeşil de olabilir açılırsa aslında ama ben açık yeşili tercih ederim yine de şimdiki haline :)) hala solüsyonu bulamadım ya bir bilen yok mu acaba souflon u nerden alabilirim istanbulda ? evet canım cidden zamanla rengide yapı olarak da göze güzel otururyor lens bakalım uzun zamandır lens takmıyorm en son bayramdan snra 1defa pure hazel taktım mellerin yanından geçmiyorm bu hafta okula giderken takayım biraz :)

canımcığım resimlerden ben daraldığını gördüm yani 1 kişi de de değil dediğim gibi bir kaç kişide bence kesinlikle bir daralma var bence de eğer dar pupil istiyorsan stoklama azullar zaten süper oturdu sana bir de daralırsa dediğin gibi gerçek göze yakınlaşırlar :))

sevgili SEDANAZ kızın gözleri simsiyah değil çok koyu bir kahve bile gibi gelmedi bana normal bir koyu kahve diyim yani gözünün kahve olduğu belli siyah gözde icelar lilamsı duruyordu ama bu lenste bir lilalık göremedim ben icelar sanki opaklaşmış bayağı..ben de charm serisi sevmiyorum hatta charm ice ı hiç sevmiyordum çünkü simsiyah çerçevesinden dolayı ama bu kıza gerçekten çok yakışmış bir de lense dikkat edersen gayet opak bir mavi tonlamalı olarak azalmıyor mesela noktacıklar normade soloticanın lenslerini o şekildeydi ama bir değişiklik var sanki baskıda artık

bilmiyorum ama daha takamam o lenslerı sağ gözum çok fena ağrıo..yenı aldım bıde ya çok heveslenmiştm

sevgili TUUBA12 üzüldüm cnaım böyle olmaması gerekirdi bence sen solüsyonda tut bu gece lensleri ve gözünü gece boyunca hiç elleme bol suyla yıka yarına bir sorun olmaz bence üzülme düzelir illaki..

sevgili TUUBA12 üzüldüm cnaım böyle olmaması gerekirdi bence sen solüsyonda tut bu gece lensleri ve gözünü gece boyunca hiç elleme bol suyla yıka yarına bir sorun olmaz bence üzülme düzelir illaki..[/QUOTE]

ellemıom zaten yarın göz çapımı olçturcem sanırım gözlerım hassas .ya 3 saat bılem takmadım ya .rengınıde çok begenmıstım ...

flickr de bir vatandaş soloticalı resimleri toplamıi sizinde resminiz olabilir zewzeq ve veritenin resmini bir deliahınkini tanıdım adamın resim albümünün adı costis lentes contacto realesmail adresi kostisargentina@gmail.com dikkat

www.flickr.com

Son düzenleme:

Natural colours serisi bu kadar kapatcımı bence ice da çok doğal durmuş inanamadım nc olduşuna öbürü ocre sanırım ama bal rengi gibi değil acaba mel mi .nc ice a aşık oldum resmen

Son düzenleme:

evet canım sauflonları bulmak biraz zor oluyor..ama sana bir öneride bulunabilirim..
internet üzerinden lens satan herhangi bir site solusyon da satıyor...satışı yapan siteye telefon açıp sipariş verirsin kapıda ödeme yaparsın olmaz mı ? :) ancak solusyonlar 100 tl altı sipariş olduğu için solusyon fiyatı üzerine birkaç tl yol parası da ekleniyor ama eczane eczane dolaşıp solusyon aramaktan iyidir :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…