- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.461
İnşallah canım dediğin gibi olur bugün yeniden gönderdim postaneden lensleri sorunlu olan lensle hiç bir şekilde görmüyorum bulanık herşey numarasız sanırım yada ortasındaki noktalardan bilmiyorum ki...renk farklılığını anlamadım bende neyse... bakalım bekliyoruz :):18:uzuldum cnm benm simdi okudum yazdiklarini cok pardon bugun pek giremedim
cnm benm rengi begenmene cok sevindim. bence de iki lensin arasinda ton farki var sanki tatlim haklisin. ama sana cok yakismis renk harika olmus dogru secim kesinlikle. nc meller pupilin ortasina dogru siyah ve sari benekler var aslinda onlardan mi bahsediorsun acaba bilmiorm ama fazldan mi hatali mi basilmis acaba. gunduz bir incele cnm lenslerini benm ilk gelen nc mellerim sorunlu idi harenin disina dogru cikan boyamasi vardi. wrlens ten almistim resmini cekip gonderdim yeni bir cift lens gonderdiler sagolsunlar sorunsuz oldu uzulme sorun varsa duzeltilir hic uzulme. azcik daha bekliorsun ama degiyor)
teşekkür ederim canım inşallah hallolur ..beklemedeyim şimdilik :)reyhancım hayırlı olsun üzülme arzu abla halleder yenisi gelir canım :)
mrb hıjyen acısındn mıkrop kapabltyrmus bazı arkadşlar denems ordada sız ne dusnuyrsunuz.bıde numaralı ıcın recete ıstıyorlarmıÖncelikle arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim başta Güneş'e :))
Bugün Levent'e gittim Solotica lensleri inceledim neredeyse hepsini denedim. Arkadaş göz rengim o kadar kahveki tüm renkleri tüm çeşitleriyle denedim. Bende en iyi duran Mel oldu. En doğal duran yine mel oldu alternatif bir renk türetemedim hidrocharm mel yeni ve eski serisini denedim ikisi de hoşuma gitti artık şansıma hangisi gelirse 20-25 gün sonra bende yardımlarınızla solotica kullanmaya başlamış oluyorum. Herkese çok teşekkür ederim.
Bu arada bende rainbow giallo vardı gittiğimde oradaki yardımcı olan bayana da gösterdim. Hayır olamaz dedi çıkardım lensi inceledi, sonra bana kendi elindeki bir gialloyu verdi yani bendeki resmen şeffaf lens gibi duruyordu diğeri ise tam ela. Lensten lense bu kadar fark olur mu yahu hala şoktayım ve giallo bana solotica dan daha pahalıya gelmişti. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :) Ama yeni lenslerimi düşünüp mutlu oluyorum :)) :82:
mrb hıjyen acısındn mıkrop kapabltyrmus bazı arkadşlar denems ordada sız ne dusnuyrsunuz.bıde numaralı ıcın recete ıstıyorlarmı
Öncelikle arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim başta Güneş'e :))
Bugün Levent'e gittim Solotica lensleri inceledim neredeyse hepsini denedim. Arkadaş göz rengim o kadar kahveki tüm renkleri tüm çeşitleriyle denedim. Bende en iyi duran Mel oldu. En doğal duran yine mel oldu alternatif bir renk türetemedim hidrocharm mel yeni ve eski serisini denedim ikisi de hoşuma gitti artık şansıma hangisi gelirse 20-25 gün sonra bende yardımlarınızla solotica kullanmaya başlamış oluyorum. Herkese çok teşekkür ederim.
Bu arada bende rainbow giallo vardı gittiğimde oradaki yardımcı olan bayana da gösterdim. Hayır olamaz dedi çıkardım lensi inceledi, sonra bana kendi elindeki bir gialloyu verdi yani bendeki resmen şeffaf lens gibi duruyordu diğeri ise tam ela. Lensten lense bu kadar fark olur mu yahu hala şoktayım ve giallo bana solotica dan daha pahalıya gelmişti. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :) Ama yeni lenslerimi düşünüp mutlu oluyorum :)) :82:
evet canım sauflonları bulmak biraz zor oluyor..ama sana bir öneride bulunabilirim..
internet üzerinden lens satan herhangi bir site solusyon da satıyor...satışı yapan siteye telefon açıp sipariş verirsin kapıda ödeme yaparsın olmaz mı ? :) ancak solusyonlar 100 tl altı sipariş olduğu için solusyon fiyatı üzerine birkaç tl yol parası da ekleniyor ama eczane eczane dolaşıp solusyon aramaktan iyidir :)
Canım gözlerinin numrası kaç .ben de numaralı takıyorum .renkli daha önce kullanmışsın göz numaranda bir büyüme oldu mu?_astimat var mı bide sende ? ay ne çok soru sordum:26: :79:
devamlı takmayıp da takıp çıkartıp durmaktan 1,25ken 1,75 oldular astimatımda büyüdü gözlüklsüz yada lenssiz çok zorlanıyorum .ama ben gözlük hiç kullanmadım aldım öylece duruyor.ya hiç bişey takmamak yada lens dedim. bakalım sonum nereye gidiyor..bu aradabizim bir hastamız var 4 hipermetrop tu gözleri astimatıda vardı çizdirdi.çok rahat 5 yılım geçti sonra birgün arabayla giderken önümü görmediğimi farkettim dedi :d şimdi tekrar gözlük kullanıyorCanım benim gözlerimin numarası 2,75 - 2,75 gözlerimden birinde astigmat vardı 0,50 artış olmuş bu nedenle birine 2,75 diğerine 3,00 getirtecekler. 1 yıldır tek değişiklik astigmatta olmuş. İlk göz numaram 2,25 idi 2004'te. Bir yıla yakın gözluk kullandım rahat edemedim alışamadım lense geçtim o zamandan beri bu kadar artmış ama rahatsızlık seviyesinde önümüzdeki yıl planlarımda ameliyat var. O zamana kadar lenslerle aynen devam.. Lens veya gözlük senin daha iyi görebilmene yardımcı olur operasyondan geçmedikçe illaki yorduğun için gözünü numaran artar zaten yıllar içerisinde.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :))
selam herkese :) bugün vetmenden sipariş ettiğim cor melleri aldım. gözlerim orta kahve.mel rengi gözlerimde baya belirgin. yeni seri daha koyu diye almakta tereddütteyseniz bence cor mel oldukça opak ve güzel . nişanlım da çok beğendi.ama daha gün ışığında bakma şansım olmadı.eminim o zaman daha iyi duracaktır.fotoğraf yüklemeye çalışırım en yakın zamanda.
Kızlar ben ilk defa lens kullanıcam inş pişman olmam..
sOLAtikayı önerdi herkes..
Green düşünüyorum..
bu konu hakkında pek bilgim yok sizlere danısmak istedim..
göz rengim kahve bazen acık bazen koyu:)
sac rengim acık sarı..
aiz ne önerirsiniz?
hareli haresiz ne kafam hiç basmıyor..
internetten ipariş vereceğim çin cap filan sorun olur mu acaba..
sorun olmaması için ne yapmam lazımm..yardım
selam herkese :) bugün vetmenden sipariş ettiğim cor melleri aldım. gözlerim orta kahve.mel rengi gözlerimde baya belirgin. yeni seri daha koyu diye almakta tereddütteyseniz bence cor mel oldukça opak ve güzel . nişanlım da çok beğendi.ama daha gün ışığında bakma şansım olmadı.eminim o zaman daha iyi duracaktır.fotoğraf yüklemeye çalışırım en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?