Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İnşallah canım dediğin gibi olur bugün yeniden gönderdim postaneden lensleri sorunlu olan lensle hiç bir şekilde görmüyorum bulanık herşey numarasız sanırım yada ortasındaki noktalardan bilmiyorum ki...renk farklılığını anlamadım bende neyse... bakalım bekliyoruz :)

[/QUOTE] renk konusunda tereddütsüz süper dedim çok doğallar sanırım quartzoları sulayıp kaldırıcam lenslerim gelince :) bu arada ben resim felan çekmedim sıkıntı olur mu acaba

reyhancım hayırlı olsun üzülme arzu abla halleder yenisi gelir canım :)
teşekkür ederim canım inşallah hallolur ..beklemedeyim şimdilik :)

Öncelikle arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim başta Güneş'e :))

Bugün Levent'e gittim Solotica lensleri inceledim neredeyse hepsini denedim. Arkadaş göz rengim o kadar kahveki tüm renkleri tüm çeşitleriyle denedim. Bende en iyi duran Mel oldu. En doğal duran yine mel oldu alternatif bir renk türetemedim hidrocharm mel yeni ve eski serisini denedim ikisi de hoşuma gitti artık şansıma hangisi gelirse 20-25 gün sonra bende yardımlarınızla solotica kullanmaya başlamış oluyorum. Herkese çok teşekkür ederim.

Bu arada bende rainbow giallo vardı gittiğimde oradaki yardımcı olan bayana da gösterdim. Hayır olamaz dedi çıkardım lensi inceledi, sonra bana kendi elindeki bir gialloyu verdi yani bendeki resmen şeffaf lens gibi duruyordu diğeri ise tam ela. Lensten lense bu kadar fark olur mu yahu hala şoktayım ve giallo bana solotica dan daha pahalıya gelmişti. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim :) Ama yeni lenslerimi düşünüp mutlu oluyorum :)) :82:

Son düzenleme:
mrb hıjyen acısındn mıkrop kapabltyrmus bazı arkadşlar denems ordada sız ne dusnuyrsunuz.bıde numaralı ıcın recete ıstıyorlarmı

mrb hıjyen acısındn mıkrop kapabltyrmus bazı arkadşlar denems ordada sız ne dusnuyrsunuz.bıde numaralı ıcın recete ıstıyorlarmı

Ben 2004 ten beri lens kullanıyorum ama renklide aradığımı asla bulamamıştım solotica meller istediğim değil ama şu ana kadar araştırıp bulduklarımın en iyisi.
Başkasında harika duran lens bende iyi durmuyordu rainbow giallolarım da öyle oldu şeffaf lensten farkı yok renk olarak. Ben denemeden lens alma taraftarı değilim dün soloticanın tüm serilerini hareli haresiz kalın hareli ne varsa denedim gözümde şu an bir problem yok. Yine leslerimi taktım. Tabi bu enfeksiyon riski yok demek değildir. Orası veya bir başka yer neresi olursa olsun ben denemeden alamıyorum.
Azul grafiti vs. renkler düşünüyordum eğer bunları denemeden sipariş etmiş olsaydım aldığımda oturup ağlardım. Benim göz zeminim çok kahve biraz elaya dönük yada açık kahve olsaydı her renk harika dururdu. Okyanus yeşili aslında aradığım renk ama inanılmaz vasat durdu gözümde. Satıcı bayan denedi işte dedim aradığım renk. Ama bende çok yapay durdu. Hadi doğallığı geçtim iyi de durmadı.
Benim gözlerim de bozuk orada doktorda vardı şansıma kontrolden de geçtim iki gözüm için ayrı numara olacak. Reçete istemiyorlar. Göz numaranı bilmen yetiyor. Bunun için ekstra ücret ödemedim.

Canım gözlerinin numrası kaç .ben de numaralı takıyorum .renkli daha önce kullanmışsın göz numaranda bir büyüme oldu mu?_astimat var mı bide sende ? ay ne çok soru sordum :26: :79:

sevgili GÜNEŞ teşekkür ederim bakacağım..

Canım gözlerinin numrası kaç .ben de numaralı takıyorum .renkli daha önce kullanmışsın göz numaranda bir büyüme oldu mu?_astimat var mı bide sende ? ay ne çok soru sordum :26: :79:

Canım benim gözlerimin numarası 2,75 - 2,75 gözlerimden birinde astigmat vardı 0,50 artış olmuş bu nedenle birine 2,75 diğerine 3,00 getirtecekler. 1 yıldır tek değişiklik astigmatta olmuş. İlk göz numaram 2,25 idi 2004'te. Bir yıla yakın gözluk kullandım rahat edemedim alışamadım lense geçtim o zamandan beri bu kadar artmış ama rahatsızlık seviyesinde önümüzdeki yıl planlarımda ameliyat var. O zamana kadar lenslerle aynen devam.. Lens veya gözlük senin daha iyi görebilmene yardımcı olur operasyondan geçmedikçe illaki yorduğun için gözünü numaran artar zaten yıllar içerisinde.. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :))

wetmancimm mellerle ilgili yorum yazamamıştı. çok doğallar çok güzeller bence güneşte bile doğallar bende yeşil ağırlıklı durdu sarımsılık pek yok güzel yani takıyorum memnunum canım benim. wetman birşey sorucam benim grafitelerin bir tanesi gözüme çok batma yapıyorneden acaba şimdiye kadar yoktu mart gibi almıştım daha süresi dolmadı ama anlamadım.birde wetman birdahakine yine n.c grafite mi yoksa charm grafite mi yoksa ice mı ne dersin

canım eşil bir göz kalemi bir de eşil farla meller harika oluor senin tabanında orta kahverengiydi müthiş olmuştur..Livescim natural grafitelerden memnunusun biliyorum ama istersen bu seferde charm grafite deneebilirsin charm grafitede benim favori renklerimden:)

Kızlar ben ilk defa lens kullanıcam inş pişman olmam..

sOLAtikayı önerdi herkes..
Green düşünüyorum..
bu konu hakkında pek bilgim yok sizlere danısmak istedim..
göz rengim kahve bazen acık bazen koyu:)
sac rengim acık sarı..
aiz ne önerirsiniz?

hareli haresiz ne kafam hiç basmıyor..
internetten ipariş vereceğim çin cap filan sorun olur mu acaba..
sorun olmaması için ne yapmam lazımm..yardım

devamlı takmayıp da takıp çıkartıp durmaktan 1,25ken 1,75 oldular astimatımda büyüdü gözlüklsüz yada lenssiz çok zorlanıyorum .ama ben gözlük hiç kullanmadım aldım öylece duruyor.ya hiç bişey takmamak yada lens dedim. bakalım sonum nereye gidiyor..bu aradabizim bir hastamız var 4 hipermetrop tu gözleri astimatıda vardı çizdirdi.çok rahat 5 yılım geçti sonra birgün arabayla giderken önümü görmediğimi farkettim dedi :d şimdi tekrar gözlük kullanıyor

selam herkese :) bugün vetmenden sipariş ettiğim cor melleri aldım. gözlerim orta kahve.mel rengi gözlerimde baya belirgin. yeni seri daha koyu diye almakta tereddütteyseniz bence cor mel oldukça opak ve güzel . nişanlım da çok beğendi.ama daha gün ışığında bakma şansım olmadı.eminim o zaman daha iyi duracaktır.fotoğraf yüklemeye çalışırım en yakın zamanda.

Canım hayırlı olsun lenslerin,bende yenilerden almıştım,resimlerimi Solotica fotolarımızı paylaşalım konusuna yeni attım,bir bakarmısın benimkiler koyumu sence çok, gerçi benim tabanımda koyu ama merak ediyorum eskilere göre koyumu acaba diye..Dur hatta buraya da göndereyim bu konuya giren daha çok oluyor,eskileri kullananlar anlar..

Kızlar, sonunda cor mellerimin fotolarını çektim bende, yeni mel almayı düşünen varsa fikir verir..Bir resimde orijinal gözümde görünüyor,siyaha yakın bir renk.Kendi rengimin olduğu resim flaşsız akşam oda ışığında çekildi, diğerleri, ise yine evin içinde gün ışığında ama tabi cama yakın bir yerde çekildi. İki gözünde göründüğü son resim kapalı havada evde camın yanında çekildi.Hiçbirinde flaş yok. Benim makine renkleri kötü gösteriyor, makyajımda berbat, çok resim arasında ancak bunlar biraz elle tutulabiliyorlardı,idare edin :) Vetmana dalensler için teşekkürler..

Hoş geldin naz20 :) bence belirgin yeşillerden düşünüyorsan esmeralda olabilir ama daha koyu ve çok çok doğal bir ton istersen mel öneririm.Zaten mel rengi soloticanın efsane rengidir:)Soloticalarda almak isteyenler ilk önce genelde melden başlarlar:)Melin renginin üç modeli vardır haresiz düşünürsen hıdrocor mel hareli olarak düşünürsen hıdrocharm mel kalın hareli olan yada natural colours mel(ince hareli olan) düşünebilirsin hare seçimi tamamen sana ait kişisel zevkine kalmış :)soloticaların çapı standarttır ne çok büük nede çok küçük daha önce kullandığın markaların çapları ile kıyaslaabilirsin.
Göz çapı çok küçük olanlar yada büyük olanlar bile soloticaları kullanabiliyor.Göz çapı büyük olanlara genelde cor ve n.c öneriyorum küçük olanlarada charm serisi oluyor ..Göz çapı 8.9 olan arkadaşım cor serilerini kullanıyor 8.3 olanda charm mel kullanabiliyor mesela:)

Son düzenleme:

Tataty canım mesajın geldi begeneceğini biliyordum biliyorsunki gecen senede cor meller çok sarı diye eleştiriliyordu bu seferde solotica bu sarılığı giderdi şimdide koyuldu denililiyor:=))güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…