Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sen lens yada gözlük taksanda takmasanda göz numaran artacaktır canım. Çünkü lens ve gözlük senin göz numaranı durdurmuyor sadece o an için iyi görmene yardımcı oluyor aslında bir nevi gözü tembelleştiriyor. Senin daha azmış bu numaralarda ameliyat düşünme lens kullan inanılmaz rahat ben gözlüğü elime bile sürmüyorum senin yaptığın gibi öylece duruyor tek fark az kullanılmış olarak
Şimdi göz çizimleri de genelde dikkat ediyorum 5 yılda bir kendini yeniden gösteriyor, 5 yıllığınada olsa eskisi gibi lenssiz gözlüksüz yine görebilmek istiyorum ama şu an lenslerle bir müddet daha devam ederim gibime geliyor.
Bir de gözlük burun yapısını da bozuyor o yüzden hiç gözlük taraftarı değilim

Cok teşekkür ederim yardımların için..
meller cok koyu gibi geldi bana fotolardan..
yani cok belirgin olsun istemiyorum ama meller sanki gizmde belli olmaz gibi geliyor:))
önce bir burda yapayım denetme yapıyorlarsa 2 tonuda deniyim..
haresizler mi daha dogal hareliler mi ne farkı var anlatabilir misin rica etsem..

Arkadaşlar cor verde kullanan yada deneyen var mı ? nasıl bir renk ?
nette çok az resmi var ama gördüğüme göre freshlook dimensions un yoğunlaştırıcı deniz yeşilinin kahve gözde duruşuna benziyor..
cor verde hakkında fikri olan var mı ? (verde marine değil sadece verde olanı)

güneşcim arzu ablanın albümünde var verdeler bana göre b&L ocean green le aynı çok ama çok koyu heleki gözlerin koyu kahveyse hiç belli olmaz diye düşünüorum tabi nacizane fikrim sen opaklık ve canlı seviyosun yine bencee sana göre diil canım

ya kızlar bu arada alakasız ama benim foto makinem yok telden çektim hem kendi gözümü,cor mellerimle ve cristallerle yüklemek istiyorum ama nasıl yüklicem kablosu yok bu telefonun hafıza kartınımı takıcam pc.ye ? yardımm

Selam kızlar bugün bir üyemizden cor ice aldım, gün ışığında henüz bakamadım ama evin içinde epey bir açtı gözümü,tabanım çok koyu olduğu halde grimsi durdu bende, zaten cart mavi durmasını pek de istemiyordum, gri durması iyi oldu.

kızlar sizlerle deneyimlrimi paylaşmak istedim ben bugün b&l light green aldım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyebilirim kendim emer koyu tenli koyu kahve gözlüyüm soloticaların charme ve nc modelleri maalesef istanbuldaki denemelerim sonucu çok koyu gteldi bana ve koyu tenli oldugum içinde corlar haresiz çoooook berbat durdu diyebilirim yani solotica sevdamdan maalesef vazgeçtim esmeralda için iyi diyebilriim bir o yakıştı bana ama dogallık konusunda ben o kadar para verip almayı tercih etmek yerine 30 tl verip BL aldım ama göz tabınınız açıksa hiç düşünmeden mel alın derim ya da faRKLI BİR renk çok güzel duracaktır ama koyu kahve gözlüler opak lenslerden geçmeyin derim

resimlerdeki lensin rengi charme acremi ? süper görünüyorlar...göz renginiz ne renk acaba birde şunu danışmak isterim.gözrengim koyu kahve ,siyaha yakın ve kocaman gözlerim var...gözlerim büyük olduğu için bu lens uyarmı bana ?

benm de gozlerim 3 miyop + 1 astigmat. surekli lens kullandigim halde artior malesef her kontrole gittigimde 0.25 ya da 0.50 eklenior astigmatta buyuyor malesef ben de daha ilerlerse lazer dusunuordum ama tekrarlama olayi benm de kafami kurcalior demek yasayanlar var bu durumu. goz numarasinin ilerlemesinin bittigi kesin oldugunda lazer yaptirmak lazim yani ilerleme devam ediorsa lazer sonrasinda da devam edecektir. durmasini beklicez malesef oraletcim dedigin gibi lenslerle devam haklisin. bir de ben tam gozluk kullandim malesef burnumun seklini etkiledi die dusunuorm ben de. burnum duzdu gozluk takmadan once taktiktan sonra kemik olustu ya da belirginlesti ben de gozlugun agirliginin burnun seklini az da olsa etkiledigini dusunuorm. ( hos ben burun ameliyati oldum ama belki de gozluk takmasaydim gerekli gorurmuydum gene bilemiorm )

bu arada jezebelcim cor meller cok hos olmus gule gule kullan :)
ben de yeni bir solotica icin cor mellerin acilmasini beklicem acmazlarsa almayi dusunmuorm nc mellerle cok buyuk bir ton farki yok sanki aralarinda suan yanilior olabilirim tabi suan her ikisini de deneyen var mi kizlar aranizda son zmnlarda? yorumlari merak ediorm. bende de nc mel var eger bu yeni cor mellerden edinirsem ayni lens gibi olucak :18:

bu benm eski denedigim nc mel ile cor mel sanki onceden aralarinda daha belirgin bir ton farki vardi sanki. (bu fotolarda renkler koyu cikmisti az daha acikti renkler)

Son düzenleme:
charm grafite kötü durmaz dimi wetman ben n.cye alıştımya bütün lensler n.c yani yadırgamam dimi. bariz çok fark var mı.birde ice charm hiç düşünmiyim mi

merhaba :), ben cor verde denemiştim cok açık olmayan tanımlayamdıgım tuhaf bir yeşil tonu vardı aslında şöle tarif edebilrim cor meller daha acık bir yeşil di anladıgım kadarıyla sen açık tonlardan hoşlanıyorsun cor verdenin seni tatmin edebilecegini sanmıyorum... ( benim gözlerim orta açık kahve)

düşüncelerini yazdığın için teşekkür etmek istiyorum..böyle detaylı yorum yapan arkadaşlara ihtiyaç var gerçekten..
ben senin kadar esmer olmasam da buğday tenli orta kahve gözlü ve siyah saçlıyım..az çok seni anlıyorum...
beyaz tenlilere orta veya koyu diyebileceğimiz renkler renkler çok güzel gidiyor ancak buğday ve esmer tenliler biraz daha açık renklere ihtiyaç duyuyorlar
ve açık renkler bu tenlerde daha iyi duruyor gerçekten..

yorumlarının bazı kısımlarına katılıyorum...soloticalar doğallık ve rahatlık açısından çok iyi lensler gerçekten hakkını yememek lazım..
ancak renk seçenekleri kısıtlı ve her türden saç göz ve ten rengine her tür zevke hitap edecek kadar geniş bir renk yelpazesine sahip değil...
soloticada bazı renklerin olmayışı insanı (en azından beni) gerçekten sıkıntıya sokuyor..zaten o yüzden soloticalarla uzun bir süre ilgilenmemiştim..
bunları soloticayı karalamak ve kötülemek için söylemiyorum yalnış anlaşılmasın ama soloticadaki hiçbir yeşil lens tonunu alıp da kullanmaya değer göremedim...
ne verdeyi ve de verde marine yi...bu renkler renkli gözleri yoğunlaştırmak amacıyla yapılmış lensler kahve gözleri yeterince açmıyor..sadece renkilik veriyor.
açık ve canlı bir yeşil namına öyle bir açık yeşil rengi yok...ama bi rainbowda bi b&l de aramadığın kadar mavi ve yeşil tonları var...
soloticada gözlerinde açık rengi ve yeşil rengi görmek isteyenler en fazla mel i tercih edebiliyor...herkes de meli sevecek değil ya...
ben mesela hiç sevmiyorum melleri (zevk meselesi)
açık yeşil diyince benim aklıma daha ziyade deniz yeşili gibi yeşiller geliyor yada griye bakan yeşiller..
diğer markalarda bu renkler var soloticalarda da olmalı....soloticada bunların olmaması çok büyük eksik....
canlı ve belirgin renk isteyen herkes de topazio quartzo takıcak değil ya...
neden bu tarz renkler için 3 lü opak seriye mecbur bırakılıyoruz neden bunların corları charmları yok ?

aynı şekilde mavi tonlarında da koyu ve canlı mavi olarak azul var ve bu lensin daha ziyade mavi yada yeşil gözlerin renkliliğini yoğunlaştırmak amacıyla üretildiğini düşünüyorum çünkü oldukça koyu bir renk...liv tylerin gözleri gibi tıpkı...ama benim gibi buğday tenli ve kahve gözlü insanlarda sönük ve koyu kalıyor...
beyaz ten ve ela göze iyi gidebilecek bir renk...grafite ise daha pastel daha doğal bir ton ancak o da koyu bir mavi...
daha açığını isteyenlere ise ice var ancak gri renk açıklık istemeyen ve gök mavisi gibi canlı açık mavi isteyenler için bir seçenek yok...
ve ayrıca her ne kadar az kişi tarafından kullanılan bir renk olsada soloticada menekşe veya leylak renginin olmayışı da bence büyük bir eksiklik..
menekşe rengi hayranı birisi olarak özellikle bu konuda soloticaya sitem etmek istiyorum....
azulları menekşe rengine alternatif olarak aldım ancak b&l markasındaki menekşenin damarlarına ve rainbowdaki pupiline rağmen bu rengi çok özlemekteyim...

Son düzenleme:

Brunette hoşgeldin :)evet o renk charm ocre benim göz rengimde çok koyu kahverengi ve charm ocrenin bendede duruşu böyle sendede aynı duracaktır :)Ama bunlar en yeni seri ocreler tabiki.Gözlerinin büyük olması sorun değil önemli olan göz çapın canım.Daha önce lens kullandınmı cağın nedir yada kullandığın markanın çapı kaçtı?
[/IMG]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…