- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.481
devamlı takmayıp da takıp çıkartıp durmaktan 1,25ken 1,75 oldular astimatımda büyüdü gözlüklsüz yada lenssiz çok zorlanıyorum .ama ben gözlük hiç kullanmadım aldım öylece duruyor.ya hiç bişey takmamak yada lens dedim. bakalım sonum nereye gidiyor..bu aradabizim bir hastamız var 4 hipermetrop tu gözleri astimatıda vardı çizdirdi.çok rahat 5 yılım geçti sonra birgün arabayla giderken önümü görmediğimi farkettim dedi :d şimdi tekrar gözlük kullanıyor
Hoş geldin naz20 :) bence belirgin yeşillerden düşünüyorsan esmeralda olabilir ama daha koyu ve çok çok doğal bir ton istersen mel öneririm.Zaten mel rengi soloticanın efsane rengidir:)Soloticalarda almak isteyenler ilk önce genelde melden başlarlar:)Melin renginin üç modeli vardır haresiz düşünürsen hıdrocor mel hareli olarak düşünürsen hıdrocharm mel kalın hareli olan yada natural colours mel(ince hareli olan) düşünebilirsin hare seçimi tamamen sana ait kişisel zevkine kalmış :)soloticaların çapı standarttır ne çok büük nede çok küçük daha önce kullandığın markaların çapları ile kıyaslaabilirsin.
Göz çapı çok küçük olanlar yada büyük olanlar bile soloticaları kullanabiliyor.Göz çapı büyük olanlara genelde cor ve n.c öneriyorum küçük olanlarada charm serisi oluyor ..Göz çapı 8.9 olan arkadaşım cor serilerini kullanıyor 8.3 olanda charm mel kullanabiliyor mesela:)
Arkadaşlar cor verde kullanan yada deneyen var mı ? nasıl bir renk ?
nette çok az resmi var ama gördüğüme göre freshlook dimensions un yoğunlaştırıcı deniz yeşilinin kahve gözde duruşuna benziyor..
cor verde hakkında fikri olan var mı ? (verde marine değil sadece verde olanı)
ya kızlar bu arada alakasız ama benim foto makinem yok telden çektim hem kendi gözümü,cor mellerimle ve cristallerle yüklemek istiyorum ama nasıl yüklicemkablosu yok bu telefonun hafıza kartınımı takıcam pc.ye ? yardımm
zulmetcim benim profilimde soloticalı resimlerime bakabilirsin :)Bu aralar crystal ve ıcemint çok popüler oldu :)soloticanın yeni renklerinden istersen onuda düşünebilirsin quartzoya yakın bir renk gri yeşil son derece doğal..Soloticanın renklerinin hepsi güzel hakikaten insan kararsız kalıyor:)Charm ocrede yakışır sana charm ocre
Sen lens yada gözlük taksanda takmasanda göz numaran artacaktır canım. Çünkü lens ve gözlük senin göz numaranı durdurmuyor sadece o an için iyi görmene yardımcı oluyor aslında bir nevi gözü tembelleştiriyor. Senin daha azmış bu numaralarda ameliyat düşünme lens kullan inanılmaz rahat ben gözlüğü elime bile sürmüyorum senin yaptığın gibi öylece duruyor tek fark az kullanılmış olarak
Şimdi göz çizimleri de genelde dikkat ediyorum 5 yılda bir kendini yeniden gösteriyor, 5 yıllığınada olsa eskisi gibi lenssiz gözlüksüz yine görebilmek istiyorum ama şu an lenslerle bir müddet daha devam ederim gibime geliyor.
Bir de gözlük burun yapısını da bozuyor o yüzden hiç gözlük taraftarı değilim
charm grafite kötü durmaz dimi wetman ben n.cye alıştımya bütün lensler n.c yani yadırgamam dimi. bariz çok fark var mı.birde ice charm hiç düşünmiyim mi
kızlar sizlerle deneyimlrimi paylaşmak istedim ben bugün b&l light green aldım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyebilirim kendim emer koyu tenli koyu kahve gözlüyüm soloticaların charme ve nc modelleri maalesef istanbuldaki denemelerim sonucu çok koyu gteldi bana ve koyu tenli oldugum içinde corlar haresiz çoooook berbat durdu diyebilirim yani solotica sevdamdan maalesef vazgeçtim esmeralda için iyi diyebilriim bir o yakıştı bana ama dogallık konusunda ben o kadar para verip almayı tercih etmek yerine 30 tl verip BL aldım ama göz tabınınız açıksa hiç düşünmeden mel alın derim ya da faRKLI BİR renk çok güzel duracaktır ama koyu kahve gözlüler opak lenslerden geçmeyin derim
resimlerdeki lensin rengi charme acremi ? süper görünüyorlar...göz renginiz ne renk acaba birde şunu danışmak isterim.gözrengim koyu kahve ,siyaha yakın ve kocaman gözlerim var...gözlerim büyük olduğu için bu lens uyarmı bana ?
ya kızlar bu arada alakasız ama benim foto makinem yok telden çektim hem kendi gözümü,cor mellerimle ve cristallerle yüklemek istiyorum ama nasıl yüklicemkablosu yok bu telefonun hafıza kartınımı takıcam pc.ye ? yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?