- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.501
benm de gozlerim 3 miyop + 1 astigmat. surekli lens kullandigim halde artior malesef her kontrole gittigimde 0.25 ya da 0.50 eklenior astigmatta buyuyor malesefben de daha ilerlerse lazer dusunuordum ama tekrarlama olayi benm de kafami kurcalior demek yasayanlar var bu durumu. goz numarasinin ilerlemesinin bittigi kesin oldugunda lazer yaptirmak lazim yani ilerleme devam ediorsa lazer sonrasinda da devam edecektir. durmasini beklicez malesef oraletcim dedigin gibi lenslerle devam haklisin. bir de ben tam gozluk kullandim malesef burnumun seklini etkiledi die dusunuorm ben de. burnum duzdu gozluk takmadan once taktiktan sonra kemik olustu ya da belirginlesti ben de gozlugun agirliginin burnun seklini az da olsa etkiledigini dusunuorm. ( hos ben burun ameliyati oldum ama belki de gozluk takmasaydim gerekli gorurmuydum gene bilemiorm )
bu arada jezebelcim cor meller cok hos olmus gule gule kullan :)
ben de yeni bir solotica icin cor mellerin acilmasini beklicem acmazlarsa almayi dusunmuorm nc mellerle cok buyuk bir ton farki yok sanki aralarinda suan yanilior olabilirim tabi suan her ikisini de deneyen var mi kizlar aranizda son zmnlarda? yorumlari merak ediorm. bende de nc mel var eger bu yeni cor mellerden edinirsem ayni lens gibi olucak :18:
bu benm eski denedigim nc mel ile cor mel sanki onceden aralarinda daha belirgin bir ton farki vardi sanki. (bu fotolarda renkler koyu cikmisti az daha acikti renkler)
merhaba :), ben cor verde denemiştim cok açık olmayan tanımlayamdıgım tuhaf bir yeşil tonu vardı aslında şöle tarif edebilrim cor meller daha acık bir yeşil di anladıgım kadarıyla sen açık tonlardan hoşlanıyorsun cor verdenin seni tatmin edebilecegini sanmıyorum... ( benim gözlerim orta açık kahve)
canım bana gönder resimlerini ben yüklerim :)
Selam kızlar bugün bir üyemizden cor ice aldım, gün ışığında henüz bakamadım ama evin içinde epey bir açtı gözümü,tabanım çok koyu olduğu halde grimsi durdu bende, zaten cart mavi durmasını pek de istemiyordum, gri durması iyi oldu.
benm de gozlerim 3 miyop + 1 astigmat. surekli lens kullandigim halde artior malesef her kontrole gittigimde 0.25 ya da 0.50 eklenior astigmatta buyuyor malesefben de daha ilerlerse lazer dusunuordum ama tekrarlama olayi benm de kafami kurcalior demek yasayanlar var bu durumu. goz numarasinin ilerlemesinin bittigi kesin oldugunda lazer yaptirmak lazim yani ilerleme devam ediorsa lazer sonrasinda da devam edecektir. durmasini beklicez malesef oraletcim dedigin gibi lenslerle devam haklisin. bir de ben tam gozluk kullandim malesef burnumun seklini etkiledi die dusunuorm ben de. burnum duzdu gozluk takmadan once taktiktan sonra kemik olustu ya da belirginlesti ben de gozlugun agirliginin burnun seklini az da olsa etkiledigini dusunuorm. ( hos ben burun ameliyati oldum ama belki de gozluk takmasaydim gerekli gorurmuydum gene bilemiorm )
bu arada jezebelcim cor meller cok hos olmus gule gule kullan :)
ben de yeni bir solotica icin cor mellerin acilmasini beklicem acmazlarsa almayi dusunmuorm nc mellerle cok buyuk bir ton farki yok sanki aralarinda suan yanilior olabilirim tabi suan her ikisini de deneyen var mi kizlar aranizda son zmnlarda? yorumlari merak ediorm. bende de nc mel var eger bu yeni cor mellerden edinirsem ayni lens gibi olucak :18:
bu benm eski denedigim nc mel ile cor mel sanki onceden aralarinda daha belirgin bir ton farki vardi sanki. (bu fotolarda renkler koyu cikmisti az daha acikti renkler)
hoşgeldin sezen:)özelden mesajla sana msn ve mail adresimi gönderdim eklersen yardımcı olurum:)vetman merhaba lens almak istiyorum da seninle nasıl iletişime geçebiliriz
Lensim rainbow deepgreen...ama çapını bilmiyorum.hatta sen sorunca her lensin çapı kişiye göre değişiyomu alırken onamı dikkat etmek gerekiyor diye düşündüm.Lensimi sadece 1 kez dışarı çıkarken taktım onda da lens olduğu çok belli oluyor diyince bikaç arkadaşım,hep evde taktım ama artık evde de takmıyorum.çok doğal ve ela istiyorum tuba büyüküstünün gözrengi gibi...sana bir lensli resmimi ekliyorum..
Uploaded with ImageShack.uslensli.
sağol ablacım ne varsa sende var kimse bişi yazmadı yani ama resim yükle lütfen derler kırıldım hıhh
oldukça açmış gözünü jezebelcim bence satma yakışmış ama gün ışıgındada eklersen sevinirim:)
:))ıce a hiç bulaşma demem çünkü tabanın çok koyu değil güzel olur sende charm ıce düşünebilirsini livescim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?