Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nc olanı daha güzel durmuş bence canım..bana sorarsan senin gözüne nc ler cor serisinden daha çok yakışıyor..

Son düzenleme:

yorumun için teşekkür ederim :)
evet o rengi biraz daha inceleyince ne demek istediğini anladım gerçekten

Lensim rainbow deepgreen...ama çapını bilmiyorum.hatta sen sorunca her lensin çapı kişiye göre değişiyomu alırken onamı dikkat etmek gerekiyor diye düşündüm.Lensimi sadece 1 kez dışarı çıkarken taktım onda da lens olduğu çok belli oluyor diyince bikaç arkadaşım,hep evde taktım ama artık evde de takmıyorum.çok doğal ve ela istiyorum tuba büyüküstünün gözrengi gibi...sana bir lensli resmimi ekliyorum..

Uploaded with ImageShack.uslensli.

arkadaşlar ben uzun yıllar BL kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki BL lensler çok yapay ölü balık gibi donuk donuk bakıyo böle ki benim kendi göz rengim koyu yeşil yani elanın en açık tonu diyebilirim,buna rağmen BL lensler bende çok yapay duruyordu,ayrıca kayma batma bulanık görüşte cabası,bu şikayetler üzerine doktora gittim defalarca,göz çapımı değiştirdi ki benim gözlerim çok iridir,buna rağmen yine olmadı,çok kalın ve damarlı lensler BL lensler,solotica yeni keşfettim ama denemek nasip olmadı bide onu denesek

Evet biz numaralı lens kullananların derdi ameliyat olmak yada olmamak. Gözlük hakkaten insanın burnunun şeklini bozuyor neyseki ben 1 yıldan az kullandım ve kemer oluşmadan bıraktım :) Gerçi bu Eylül de burun ameliyatı oldum 3.ayım şu an yeni burnumla. Gözlük yerine lens kullanmak en mantıklısı. Çevremde çoğu kişide ameliyat sonrası yinelemeleri duyuyorum 5. yılda yeniden türüyor bu sıkıntı ne yazıkkı. Bende bu sayfa sayesinde solotica hidrocharme mel lenslerime 2-3 hafta içinde kavuşmuş olacağım haliyle numaralı.. :)

Kızlar dün akşam yeni aldığım cor ice ile bir iki resim çekmişim(çekmedim sanıyordum), ama ilki sarımsı bir ışıkta diğeri daha aydınlık oda ışığında.Sarı ışıkta çekilen biraz yeşilimsi,diğeri daha mavi çıkmış sanki. Gün ışığında çekmedim henüz,sabah öyle bir takıp baktım, ama benim tabanım çok koyu olduğu için takmaya cesaret edemeyeceğim sanırım, yani herkes siyah göze alışkın bu çok açtı bir anda böyle nasıl çıkacağım milletin içine falan oldum. Almayı düşünen varsa çok uygun bir fiyata verebilirim, aldığım kişi çok güvenilir, elden aldım ben, leventteki optikçiden almış ve 10 kasımda alındığına dair kaşeli kağıtta verdi bana.Zaten batma kayma vs gibi bir sorun olmadığından o geri almıyor haklı olduğundan. Bir an önce satmak istememin tek sebebi önümüzdeki haftalarda uğraşamayacağım çünkü proje ödev falan bastıracak, foruma bile girebileceğimi sanmıyorum, lens gayet düzgün yani :)Orta kahve gözü olup ice düşünen varsa kaçırmasın bu fırsatı, ben grafit alacağım galiba daha sonra,yada mel açılırsa yine daha açık bir mel olabilir.Almayı düşünen olursa gün ışığı fotosu yollarım.

Eklentiler

• $lens7.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $lens9.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 32

brunette canım rainbowlar oluyorsa soloticalarda olur:)Benim göz rengimde oldukça koyu ama ocreler ela bal rengi oluyor.Tuba büyük üstünün gözündede kalın hare var tıpkı charm serisi gibi ben sana charm ocre öneririm canım o kadar doğal duruyorlarki kimse gözünde lens olduğunu anlamıyor

sağol ablacım ne varsa sende var kimse bişi yazmadı yani ama resim yükle lütfen derler kırıldım hıhh

canikom senden en çok ben foto bekliyorum biliosun hemen anlatayım bluetoothla pc ne aktar fotoları,ordanda bize bi zorluğu yok sadece bluetoothla arama yaptır telefon senin pcni bulacak ve aktar başka bişi yok

Solotica her ne kadar doğal görünümlü...pupil boşluğunu en az belli eden..neredeyse hiç belli etmeyen..rahat ve övgüye değer bir lens markası da olsa
ben soloticada kendime uygun renk bulamadığıma kanaat getirdim ve solotica şöyle adam akıllı bir açık mavi...adam akıllı bir açık yeşil veya menekşe renginde yeni bir renk çıkarmadığı sürece (cor serisi tercihimdir) ben bir daha soloticadan başka bir renk almayı düşünmüyorum...

son olarak tanita tikaramın yeşil rengini alabilirsem alacağım..nette resmini gördüm aşırı doğaldı...çarpıcılıktan ve iddiadan geçtim...son ihtimal ocreyi bile düşündüm ancak zaten benim gözümün kahverengiliği tam ayarında bir tonda...orta sıcak çikolata kahvesi...çok net bir kahve...o yüzden kendisinden daha açık kahve tonlarında ve sarı-ela tonlarında rengi bozulup bulanıyor..ocrede grilik olmasaydı çikolata kahve tonu olsaydı alabilirdim ama kendi rengimi bulandıracağından eminim..kendi göz rengi tonumdan dolayı gözüm net ve canlı renklere alışkın o yüzden ister istemez böyle renkler arıyorum...
bana bugüne kadar yardımcı olan ve bıkmadan usanmadan sorularımı cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederim...lenslerinizi güle güle kullanın arada eserse yine uğrar bakarım buralara

Son düzenleme:
oldukça açmış gözünü jezebelcim bence satma yakışmış ama gün ışıgındada eklersen sevinirim:)

Vetmancım gün ışığı resimlerini de koyuyorum, satsammı emin değilim aslında, grafit alsam bana daha iyi olurmuş sanki,tabanım çok koyu ya,sence o nasıl dururdu,bundan dahamı doğal?

Eklentiler

• $icecor4.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $corice1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $icecor5.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $icecor3.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $orijinal.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 39
file:///C:/Users/Gokce/Desktop/2010-12-02%20ggg/ggg%20968.jpg
file:///C:/Users/Gokce/Desktop/2010-12-02%20ggg/ggg%201024.jpg
file:///C:/Users/Gokce/Desktop/2010-12-02%20ggg/ggg%201047-1.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…