- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.521
Vetmancım gün ışığı resimlerini de koyuyorum, satsammı emin değilim aslında, grafit alsam bana daha iyi olurmuş sanki,tabanım çok koyu ya,sence o nasıl dururdu,bundan dahamı doğal?
Kızlar dün akşam yeni aldığım cor ice ile bir iki resim çekmişim(çekmedim sanıyordum), ama ilki sarımsı bir ışıkta diğeri daha aydınlık oda ışığında.Sarı ışıkta çekilen biraz yeşilimsi,diğeri daha mavi çıkmış sanki. Gün ışığında çekmedim henüz,sabah öyle bir takıp baktım, ama benim tabanım çok koyu olduğu için takmaya cesaret edemeyeceğim sanırım, yani herkes siyah göze alışkın bu çok açtı bir anda böyle nasıl çıkacağım milletin içine falan oldum. Almayı düşünen varsa çok uygun bir fiyata verebilirim, aldığım kişi çok güvenilir, elden aldım ben, leventteki optikçiden almış ve 10 kasımda alındığına dair kaşeli kağıtta verdi bana.Zaten batma kayma vs gibi bir sorun olmadığından o geri almıyor haklı olduğundan. Bir an önce satmak istememin tek sebebi önümüzdeki haftalarda uğraşamayacağım çünkü proje ödev falan bastıracak, foruma bile girebileceğimi sanmıyorum, lens gayet düzgün yani :)Orta kahve gözü olup ice düşünen varsa kaçırmasın bu fırsatı, ben grafit alacağım galiba daha sonra,yada mel açılırsa yine daha açık bir mel olabilir.Almayı düşünen olursa gün ışığı fotosu yollarım.
Bambamcım sende cor melin ve n.c melin duruşuna özellikle hayran kaldım:)
nc olanı daha güzel durmuş bence canım..bana sorarsan senin gözüne nc ler cor serisinden daha çok yakışıyor..
Evet biz numaralı lens kullananların derdi ameliyat olmak yada olmamak. Gözlük hakkaten insanın burnunun şeklini bozuyor neyseki ben 1 yıldan az kullandım ve kemer oluşmadan bıraktım :) Gerçi bu Eylül de burun ameliyatı oldum 3.ayım şu an yeni burnumla. Gözlük yerine lens kullanmak en mantıklısı. Çevremde çoğu kişide ameliyat sonrası yinelemeleri duyuyorum 5. yılda yeniden türüyor bu sıkıntı ne yazıkkı. Bende bu sayfa sayesinde solotica hidrocharme mel lenslerime 2-3 hafta içinde kavuşmuş olacağım haliyle numaralı.. :)
Çok teşekkürler lilali, ben de beğendim aslında ama sanki cor grafit biraz daha doğal olabilir gibi geliyor, saç ve kaş rengim siyah olduğu için belki,aklımı çeldin yaw zaten emin olamıyorum satmak konusunda :)
Çok teşekkürler Cerencim, tabanın çok koyu ise sende de böyle durur, ben de satmaktan vazgeçtim sonunda,ısrarlara dayanamadım:)
Şu videodakine benzeyecek gün ışığında sanırım. Bunu kapalı ortamda düşünün renk olarak. Oldukça koyu durdu...
YouTube - SOLOTICA COLOR GRAFFITE
Arkadaşlar Charm Grafitelerim bugün geldi. Sabah işe gittiğim için deneyemedim ama akşam açıp denedim. İnanılmaz koyu durdular. Fotoğraf çekecektim ama fotoğrafta belli olacaklarını bile sanmıyorum. Uzaktan kocaman siyah gözlerim varmış gibi görünüyor öyle diyeyim. Charm mellerim kat be kat açık kaldı grafitelerin yanında. Halbuki yeni seri benimkiler şişenin üzerinde 2015 yazıyor. Şans işi yani biraz. Her alana farklı boyama geliyor. Nil'in eklediği grafite resimleriyle alakası yok malesef benimkilerin. Solotica'nın aynı renk için birçok opaklık derecesinde boyama yapması çok kötü gerçekten. Sürpriz yumurta gibi ne çıkarsa bahtımıza. Cumartesi ya da pazar gün ışığında deneyip fotoğraf çekeceğim. Umarım zamanla alışır ve severim grafitelerimi
kızlarr dun gıttım kontrole 2 aydır allerjıı olan geçmiş gozum sonunda allahıma bın skurr snra orda bı optıkcıyle knstum dıyorkı renklılerın su oranları yuksek ne kadar dusuk olursa okadar ıyı dıyor solotıcaların kabı olan varsa bana yazarmısınz su oranı kac solotıca lenslerın..
canım gerçekten harika rahat rahat tak insanlar güzel göz görsüncanım daha çok gri ağırlıklı mı durdu yoksa mavi mi,evet tabanım baya koyu :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?