Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vetmancım gün ışığı resimlerini de koyuyorum, satsammı emin değilim aslında, grafit alsam bana daha iyi olurmuş sanki,tabanım çok koyu ya,sence o nasıl dururdu,bundan dahamı doğal?

Bu benim şu ana kadar gördüğüm en güzel duran ice diyebilirim.Belki gözüne farklı geldiği için hoşuna

gitmemiş olabilir çünkü koyu kahveden sonra mavi dramatik bir değişim ama satmadan önce biraz daha

düşün derim.Tam yüzde duruşu da önemli onu görmediğim için kesin birşey söyleyemem tabi de yine

de çok doğal görünüyor ve gri yoğuluğu az olan çok güzel bir mavi rengi oluşturmuş gözünde.

Çok teşekkürler lilali, ben de beğendim aslında ama sanki cor grafit biraz daha doğal olabilir gibi geliyor, saç ve kaş rengim siyah olduğu için belki,aklımı çeldin yaw zaten emin olamıyorum satmak konusunda :)

cnm ben cor icelari da cok bgendim gayet guzel durmus lila tonu olmamis gule gule kullan

Bambamcım sende cor melin ve n.c melin duruşuna özellikle hayran kaldım:)

vetmancim cok tesekkur ederim bunnar mellerin acik halleri iste bendeki nc mel bikac ton daha koyu bence burdakinden :26: cor mel eski haline gelirse alicam takip edicem burayi

nc olanı daha güzel durmuş bence canım..bana sorarsan senin gözüne nc ler cor serisinden daha çok yakışıyor..

gunescim tesekkur ederim ncler azicik kucuk kalior gozumde baska bir nc serisi edinmeyi dusunmuorm bu yuzden en cok cor serisini begeniorm ama nc de en doal olani yakindan bile anlasilmior o yuzden melleri nc aldim

cnm cok iyi etmissin kisa sure kullanarak. ben biraz uzun kullanmistim ve tam burnuma oturdugu kisimda sekil degisikligi yapmisti.
charm mellerin simdiden hayirli olsun umarim cok begenirsin gayet guzel bir lens

kızlar cor grafite kullananlar yada alıcak olanlar varsa resim eklerlerse çok çok sevinirim ve sizce koyu kahve gözde nasıl durur önerirmisiniz?

Son düzenleme:

canım harika olmuş mavi olmuş resmen sakın satma çok yakışmış,hatta icelar yine aklımı çeldi :)

Çok teşekkürler Cerencim, tabanın çok koyu ise sende de böyle durur, ben de satmaktan vazgeçtim sonunda,ısrarlara dayanamadım:)

kızlarr dun gıttım kontrole 2 aydır allerjıı olan geçmiş gozum sonunda allahıma bın skurr snra orda bı optıkcıyle knstum dıyorkı renklılerın su oranları yuksek ne kadar dusuk olursa okadar ıyı dıyor solotıcaların kabı olan varsa bana yazarmısınz su oranı kac solotıca lenslerın..

Arkadaşlar Charm Grafitelerim bugün geldi. Sabah işe gittiğim için deneyemedim ama akşam açıp denedim. İnanılmaz koyu durdular. Fotoğraf çekecektim ama fotoğrafta belli olacaklarını bile sanmıyorum. Uzaktan kocaman siyah gözlerim varmış gibi görünüyor öyle diyeyim. Charm mellerim kat be kat açık kaldı grafitelerin yanında. Halbuki yeni seri benimkiler şişenin üzerinde 2015 yazıyor. Şans işi yani biraz. Her alana farklı boyama geliyor. Nil'in eklediği grafite resimleriyle alakası yok malesef benimkilerin. Solotica'nın aynı renk için birçok opaklık derecesinde boyama yapması çok kötü gerçekten. Sürpriz yumurta gibi ne çıkarsa bahtımıza. Cumartesi ya da pazar gün ışığında deneyip fotoğraf çekeceğim. Umarım zamanla alışır ve severim grafitelerimi

canım hemen moralini bozma lütfen...solotica lensler şişesinden ilk çıktıkları gün renkleri gerçek renginde olmuyor..olduğundan çiğ veya olduğundan koyuymuş gibi gözükebiliyorlar..bunu kendi lensimden de biliyorum ve birkaç kişiden de duydum...malın yeniliğinden kaynaklı olarak renk olduğundan farklı görünüyordur şu an...sauflon veya solocare aqua soluyosyona koy bakalım 2-3 gün sonra (en fazla 1 hafta sonra) rengi değişecektir üzme canını

Morrisoncum güneşe katılıyorum ilk gün çiğ bir renk oluyor tüm soloticalarda birde gece denedin bence bir hafta içinde güneşin dediği gibi renk yerine oturacaktır şimdi konserve suyundan çıktı birde bugun gün ışıgında eminim çok begeneceksin..

soloticaların su oranı yüzde 38 ne çok yüksek nede çok düşük bence tam kıvamında daha yüksek su oranı iyi değil renkli lenslerde örneğn rainbowların su oranı yüzde 44 gibi bir rakam olması lazım buda gözü rahatsız ediordur heralde..

rainbowların elite line olanları % 38 ancak soloticanın hidrocorundaki rahatlık yok..kalınlık ve batma hissi yapıyor..elite line kullananların çoğu bu sorunu yaşıyor....b&l ler de % 38 ve en konforsuz lensler onlar...sanırım rahatlıktaki tek etken su içeriği olmaması gerek...bu 3 markanın da % 38 lik lensleri var ancak rahatlıkları arasında bariz farklar var...

rainbow fantasy linelar da % 42 ve rahatlık olarak çok rahatlar...elite linedaki sıkıntıların hiçbirini yaşamadım...rainbow alıcak olanlar rahatlık da istiyorsa fantasy line almalı..2 seriyi de kullanmış birisi olarak bunu diyebilirim...

Son düzenleme:
canım gerçekten harika rahat rahat tak insanlar güzel göz görsün canım daha çok gri ağırlıklı mı durdu yoksa mavi mi,evet tabanım baya koyu :81:

Cerencim ışığa göre değişiyor tonu, gün ışığında daha mavi gibi geldi bana, akşam özellikle sarı ışık olan yerlerde grilik ve yeşillik daha fazla gibi, bende daha çok az taktım zamanla anlayacağım sanırım,grafide de yeterince açılmayacak gibi geldi bana göz rengim birde bende böyle koyu ve çok çok mavi bir tonda durdu grafit güzeldi ama öyle bir mavi tonu gerçek hayatta hiçbir mavi gözlüde görmedim ben,ice düşnebilirsin :)

Kızlar ben bir süre kk'ya giremeyeceğim,ders yoğunluğu çok fazla,daha doğrusu internette surf yapamayacağım,rahatladığım zaman görüşmek üzere,size iyi sohbetler, görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…