- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.541
şu videodakine benzeyecek gün ışığında sanırım. Bunu kapalı ortamda düşünün renk olarak. Oldukça koyu durdu...
youtube - solotıca color graffıte
Vetmancım gün ışığı resimlerini de koyuyorum, satsammı emin değilim aslında, grafit alsam bana daha iyi olurmuş sanki,tabanım çok koyu ya,sence o nasıl dururdu,bundan dahamı doğal?
Arkadaşlar Charm Grafitelerim bugün geldi. Sabah işe gittiğim için deneyemedim ama akşam açıp denedim. İnanılmaz koyu durdular. Fotoğraf çekecektim ama fotoğrafta belli olacaklarını bile sanmıyorum. Uzaktan kocaman siyah gözlerim varmış gibi görünüyor öyle diyeyim. Charm mellerim kat be kat açık kaldı grafitelerin yanında. Halbuki yeni seri benimkiler şişenin üzerinde 2015 yazıyor. Şans işi yani biraz. Her alana farklı boyama geliyor. Nil'in eklediği grafite resimleriyle alakası yok malesef benimkilerin. Solotica'nın aynı renk için birçok opaklık derecesinde boyama yapması çok kötü gerçekten. Sürpriz yumurta gibi ne çıkarsa bahtımıza. Cumartesi ya da pazar gün ışığında deneyip fotoğraf çekeceğim. Umarım zamanla alışır ve severim grafitelerimi
canım belki akşam olduğu için öyle gelmiştir gözüne dur bakalım bi de gündüz dene,umarım beğenirsin
güneşcim elegance 2 tone brown öneririm çok tatlı bi kahve..
Kızlar merhaba.
En son cor ice ımı çok açık geldi die satmıştım. Şimdi alıcağım renge karar veremedim. Kesinlikle cor serisi olacak, ama ocre mi mel mi grafite mi karar veremiyorum. Öncelikle doğal olsun istiyorum.
Hepsini gözümde denedm, resimler aşağıda, hem bu renkleri düşünenlere de yardımcı olur. Sizden fikir alayım bari :)
Sırayda cor ocre, cor mel ve cor grafite (hepsi flaşlı)
Eki Görüntüle 111847 Eki Görüntüle 111848 Eki Görüntüle 111849
Kızlar merhaba.
En son cor ice ımı çok açık geldi die satmıştım. Şimdi alıcağım renge karar veremedim. Kesinlikle cor serisi olacak, ama ocre mi mel mi grafite mi karar veremiyorum. Öncelikle doğal olsun istiyorum.
Hepsini gözümde denedm, resimler aşağıda, hem bu renkleri düşünenlere de yardımcı olur. Sizden fikir alayım bari :)
Kızlar merhaba.
ay ck saoln cevabınıza sevndım ck evet 38 iyimiş ya süper optıkcıde 38 lı rakamlardan bahsettı zaten kı ne kadar dusuk olursa okadar ıyımıs gozun salgıladıgı sıvıyı alırmıs cok olursa da tum gozyasını emıyormus 38 ıyı buyuxden konforlu solotıca ozamansoloticaların su oranı yüzde 38 ne çok yüksek nede çok düşük bence tam kıvamında daha yüksek su oranı iyi değil renkli lenslerde örneğn rainbowların su oranı yüzde 44 gibi bir rakam olması lazım buda gözü rahatsız ediordur heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?