Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Morrison ben n.c grafite kullanıyorum evet çok belli olmuyor ama memnunum gece pek belli değil.benim tüm lenslerim n.c serisi. şimdi charm ice düşünüyorum nasıl olur acaba charmı yadırgarmıyım n.c den sonra sence

Arkadaşlar konumuzla alakası yok ama bunu sormak için ayrıca konu açmak istemedim..hem burası en çok ziyaret edilen konu..o yüzden daha çok cevap geliceğini düşündüm..

markası farketmez...bana şöyle güzel bi çikolata kahvesi tonunda..veya gözde duruşu öyle olan bir lens biliyorsanız tavsiye edermisiniz ?
amacım göz rengimi açmak değil ancak kendi gözümden de koyu olmasın...gözümün kahvesini vurgulamak istiyorum..
kahverengi lens varmı bildiğiniz ? ben bi freshlookta gördüm ama ?

Son düzenleme:
Vetmancım gün ışığı resimlerini de koyuyorum, satsammı emin değilim aslında, grafit alsam bana daha iyi olurmuş sanki,tabanım çok koyu ya,sence o nasıl dururdu,bundan dahamı doğal?

jezeblcim boncuk boncuk olmuş gözlerin ve siah kaşına gözünede yakışmış bu renk açmış yani menekşe gibi durmuş sanki grafitede ıceda zaten birbirine yakın renkler bir dahaki seferede grafite alırsın ama bence bu güzel olmuş kullan canım

canım belki akşam olduğu için öyle gelmiştir gözüne dur bakalım bi de gündüz dene,umarım beğenirsin

morrison gerçekten üzüldüm..deiklerine katılıyorum ,yenilerken bende lenslerimi korkuyorum cidden ,alakasız bir renk ve boyama gelmesi muhtemel
sürekli bir değişim söz konusu ,bu da bizleri yanıltıyor,alışamıyoruz,ve kestiremiyoruz artık ne nasıl duracak vs diye..artık tonların ve renkleri sabitlemeli solotıca..
ilk gün arkadaşların dediği gibi daha arklı bir renk oluyorlar ama solüsyonda kalınca birkaç güne ton değişiyor..ilk günki ton ile alakası kalmıyor..
umarım sonraki denemende fikrin değişir umuyorum ..artık solotıca tamamen şans işi oldu cidden ,ne çıkarsa bahtına gibi resimlerini bekliyorum ..

Kızlar merhaba.
En son cor ice ımı çok açık geldi die satmıştım. Şimdi alıcağım renge karar veremedim. Kesinlikle cor serisi olacak, ama ocre mi mel mi grafite mi karar veremiyorum. Öncelikle doğal olsun istiyorum.

Hepsini gözümde denedm, resimler aşağıda, hem bu renkleri düşünenlere de yardımcı olur. Sizden fikir alayım bari :)
Sırayda cor ocre, cor mel ve cor grafite (hepsi flaşlı)

hepsi..

çok güzel hepsi de... keşke flaşsız da çekseydin ..solotıca da en doğal bence ocre
amam inna hepsi çok iyi durmuşlar ve yakışmışlar gözüne

Nacizane fikrim; cor mel süper olmuş, çok doğal duruyor canım ama cor grafite de süper. ocre ise kendi göz rengin ne?

resimler flaşlı ama yine de az çok birşeyler anlaşılıyor...
bence en güzel duran mel olmuş sende :)
ocre bulanık gözüküyor grafite ise biraz yapay gibi...
mel sende flaşlı resimde bile hem doğal hem de çarpıcı çıkmayı başarmış bence...bilmem sen ne düşünüyorsun ?

meller gerçekten çok güzel lensler,nc baya geçirgen şeffaf duruşlu güzel bir lens,souflon solüsyonla daha çok sararttım istediğim gibi,ancak sararmaya devam ediyor ve artık iyice solmak üzere,sizce başka bir solüsyon kullansam yeniden düzelip canlılaşır mı,solo care falan,sarı halini çok sevdim ama gittikçe soluklaşıyor,sizce bu durumdan kurtuluşu olur mu solüsyon değiştirerek,gerçekten çok güzel ve haftalar geçtikçe oturan güzelleşen bir lens bu arada

kızlar size bişi sorucam
bu kullandıgımız solısyon lensı matlaştırır mı?

aslında çok memnunum lenslerımden her goren kendı gozum zannedıyor
çok yakından bakan arkadaşlar bile ya cok guzel gozlerın var dıyor :)
ama sankı eskısı gb parlaklıgı rengı yok gb gelıyor daha boyle matlaşmaya solmaya dondu gb lenslerım

solecare solusyon kullanıyorum acaba ben mı yanlıs kullanıyorum
sizler nasıl muhafaza edıyorsunuz lenslerınızı ?

resım eklım dusuncelerınızı soleyın olurmu
üstteki ilk zamanlar çekilmiş resim,alttakını bugun cektım

ay ck saoln cevabınıza sevndım ck evet 38 iyimiş ya süper optıkcıde 38 lı rakamlardan bahsettı zaten kı ne kadar dusuk olursa okadar ıyımıs gozun salgıladıgı sıvıyı alırmıs cok olursa da tum gozyasını emıyormus 38 ıyı buyuxden konforlu solotıca ozaman

Kızlar ben bugün aldığım soloticaları sadece denemek amaçlı taktım ve satıyorum. Aslında çok beğendim ama bu ilk lens kullanışım olduğu için alışamadım gözümdeki ekstra birşeye :) lens quartzo rengi çok güzel bır renk gözlerim koyu kahve olmasına ragmen rengını fazlasıyla açtı. Çokta güzel durdu ama sanırım ben bir lens kullanıcısı olamam cunku sureklı gozlerle ugrasan bırısıyım:) Bugün ki faturasıyla beraber şişeler lens kutusu herşeyı var. dediğim gibi sadece denedım. Düşünen arkadaşlar pn.değerli@hotmail.com adresini ekleyebilir. normalde lensin fiyatı 175.000tl ama ben tabıkı bu fıyattan vermicem. Gözümde sadece 2 saat kaldı.

merhabalar,
ben de bir süredir bu başlığı takip ediyorum, charm ocrenin özellikle yeni serisini çok doğal ve güzel buluyorum. ancak herkeste farklı durduğu için çok kararsızım.. alıp da memnun kalmayan varsa ilgileniyorum..

03/12/2010 da aldığım quartzo rengi lenslerimi satıyorum. Sadece denemek amaçlı 1 kere taktım. Rengini çok sevdim rahatlığı ve renkleri dünya çapında belli olan bir lens zaten. Satma sebebim ben sürekli gözlerimle uğraşan birisiyim ve iyi bir lens kullanıcı değilim lens kullanmanın bana göre olmadığı kanatıne vardım. Alıcı arkadaşa faturasıyla şişesi içinde göndereeceğim. Fiyasa fiyatı 175.000tl. Deeiğim gibi gözümde sadece 1saat kaldı. Bu sebepten aldığım fiyatın çok altına satacağım. İlgili arkadaşlar pn.degerli@hotmail.com adresini ekleyebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…