- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.561
canım belki akşam olduğu için öyle gelmiştir gözüne dur bakalım bi de gündüz dene,umarım beğenirsin
canım hemen moralini bozma lütfen...solotica lensler şişesinden ilk çıktıkları gün renkleri gerçek renginde olmuyor..olduğundan çiğ veya olduğundan koyuymuş gibi gözükebiliyorlar..bunu kendi lensimden de biliyorum ve birkaç kişiden de duydum...malın yeniliğinden kaynaklı olarak renk olduğundan farklı görünüyordur şu an...sauflon veya solocare aqua soluyosyona koy bakalım 2-3 gün sonra (en fazla 1 hafta sonra) rengi değişecektir üzme canını
Morrisoncum güneşe katılıyorum ilk gün çiğ bir renk oluyor tüm soloticalarda birde gece denedin bence bir hafta içinde güneşin dediği gibi renk yerine oturacaktır şimdi konserve suyundan çıktı birde bugun gün ışıgında eminim çok begeneceksin..
morrison hemen boozma moralini foto ekleki bizde görelim fikir verelim.cahrm ice niye düşünmedin.
Morrison ben n.c grafite kullanıyorum evet çok belli olmuyor ama memnunum gece pek belli değil.benim tüm lenslerim n.c serisi. şimdi charm ice düşünüyorum nasıl olur acaba charmı yadırgarmıyım n.c den sonra sence
morrison gerçekten üzüldüm..deiklerine katılıyorum ,yenilerken bende lenslerimi korkuyorum cidden ,alakasız bir renk ve boyama gelmesi muhtemel
sürekli bir değişim söz konusu ,bu da bizleri yanıltıyor,alışamıyoruz,ve kestiremiyoruz artık ne nasıl duracak vs diye..artık tonların ve renkleri sabitlemeli solotıca..
ilk gün arkadaşların dediği gibi daha arklı bir renk oluyorlar ama solüsyonda kalınca birkaç güne ton değişiyor..ilk günki ton ile alakası kalmıyor..
umarım sonraki denemende fikrin değişir umuyorum ..artık solotıca tamamen şans işi oldu cidden ,ne çıkarsa bahtına gibiresimlerini bekliyorum ..
03/12/2010 da aldığım quartzo rengi lenslerimi satıyorum. Sadece denemek amaçlı 1 kere taktım. Rengini çok sevdim rahatlığı ve renkleri dünya çapında belli olan bir lens zaten. Satma sebebim ben sürekli gözlerimle uğraşan birisiyim ve iyi bir lens kullanıcı değilim lens kullanmanın bana göre olmadığı kanatıne vardım. Alıcı arkadaşa faturasıyla şişesi içinde göndereeceğim. Fiyasa fiyatı 175.000tl. Deeiğim gibi gözümde sadece 1saat kaldı. Bu sebepten aldığım fiyatın çok altına satacağım. İlgili arkadaşlar pn.degerli@hotmail.com adresini ekleyebilirler.
teşekkür ederim canım..ben elegance üretimden kalktı biliyordum..
2 tone diye bir serisi de mi varmış ?
bi araştırayım bakıyım merak ettim
canım o lensler aylık mı yıllık mı ?
Bunlar da charm mel ile karşılaştırmalı fotoğraflar... Mel birkaç ton daha açık kalıyor...
morrison ben grafitelei gece çekimi için kötü bulmadım şahsen ,gün ışığında bundan 3 ton daha açık olacakları kesin ..benimkilerinde farkı yok ki ..aramızda en kötü ihtimalle 1 ton olsun benim gözlerimin 1 ton koyu olduğunu var sayarsak senden ....mellde çok tatlı bu arada..yada ben çok belli olan ,çok açık tonlu lensleri sevmediğimden belki ..bu noktada fikirler ayrılabilir tabii.. bu da benim grafiteler gece çekimi flaşsız avizemde 2 ampul var,onuda belirteyim..bana sorarsan ben beğendim ...seninki yeni olduğu içinmi yoksa foto makinasından mı bilmem ama daha canlı duruyor benimki ise daha mat ..birde günışığı resimlerine bakıp ,karşılaştırma yapalım istersen ..Charm grafitelerimin fotoğrafını çektim bu akşam. Kapalı ortam olduğu için çok net çıkmadı ama renk hakkında fikir verir diye düşünüyorum. Bugün solüsyonda üçüncü günleri. Renk oturdu gibi ama hala oldukça koyu. Biraz evvel başka bir arkadaşın charm grafitelerinin fotoğrafını gördüm. Ona daha açık bir boyama denk gelmiş çok güzel olmuş. Benimkiler en az iki ton daha koyu. Resimler kapalı orrtamda, flaşsız fakat ışığa doğru bakarak çekildi. Işığa bakmadığım zaman fotoğraflarda belli olmuyor. Birazdan charm mel ile yanyana fotoğrafını da ekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?