Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım belki akşam olduğu için öyle gelmiştir gözüne dur bakalım bi de gündüz dene,umarım beğenirsin

Evet canım akşam deneyebildim. Gün ışığında da deneyip tekrar bakacağım bakalım belki biraz daha beğenirim.

Evet canım biriki haftaya belki biraz daha oturur rengi ama açılacağını sanmıyorum. Şu an solocare aquada duruyorlar. Lens rengini açan bir solüsyona koymayı planlıyorum.

İnşallah Arzu ablacım. Gün ışığında da bir deneyip tekrar yorum yapacağım =))

morrison hemen boozma moralini foto ekleki bizde görelim fikir verelim.cahrm ice niye düşünmedin.

Canım fotoğrafta belli olmuyor iç mekanda. Gün ışığında çekip ekleyeceğim zaman bulur bulmaz. İce'ı charm serisinde pek beğenmiyorum açıkçası çünkü beyaz bir lensin üzerinde simsiyah hare sırıtıyor gibi geliyor. Bundan sonra cor ice denemeyi düşünüyorum.

Canım gözlerin iriyse hare belirgin durabilir. Ama gözlerin küçükse hiç yadırgamazsın hatta çok seversin bence. Zaten grafite oldukça koyu bir renk. Gözlerin büyük bile olsa çok belirgin durmaz haresi.

Nil senin o güzel grafitelerinle alakası yok malesef benimkilerin ( Dediğin gibi herkese farklı boyama denk geliyor, tamamen şans. Bu tabiki cesaret kırıcı bir durum. Birkaç gün solüsyonda durunca belki biraz daha oturur renk bakalım. Vakit bulur bulmaz resim çekeceğim.

canım merhaba ben lenslerınle ılgılenıyorum. msn me ekledım senı oradan konusalım. ızmırden78@hotmaıl den gelecek ekleme davetı. sevgıler

teşekkür ederim canım..ben elegance üretimden kalktı biliyordum..
2 tone diye bir serisi de mi varmış ?
bi araştırayım bakıyım merak ettim
canım o lensler aylık mı yıllık mı ?

canım cihan medikal adı ile yenilendi elegance lensler aylık ve yıllıkları var ben 3 aylık alıp 5 ay kullanmıştım hatta 5 ayın sonunda sıkıldığım için attım batma felan halen yoktu 2 ton ve 3 ton kahverengileri mevcut ben 2 ton kahvesini denedim inanılmaz doğal ve çok tatlı bi kahve tonu daha öncede 3 ton black almıştım kocaman ve simsiyah oldu gözlerim avm.lerde durdurup maşallah diyorlardı üstelik çokda uygun freshlooka bin çeker ve fiyatı aynı 40 tl bi önerim daha var google da cihan medikal elegance yaz cihan medikalin kendi sitesine gir orda demo linki var kendine uyan ten ve göz rengindeki kızı seçip lenslerin denenmişlerine bak ve photoshop da değil birebir denenmiş olduğu için sendede birebir aynı oluor çok nefis bi şey bence ben çok memnun kalmıştım canikom umarım yardımcı olmuşumdur

bu arada olmadı bluetoothla gönderemedim ben halen pc.me resimleri bulunamadı diyo kızlar ya aranızda samsung corby yani s3653 kullanan varmı nasıl atıcam ben bu resimleri buraya tel.in kutusunda kablo mablo yok ??

Kızlar pnremir in lenslerini aldım ben.Ptesi gönderecek. İnşallah güzel olur eskiler gibi açık olur.

SEVGİLİ BETY KOU KAHVERENGİ GÖZDE CHARM GRAFİTE :)SEVGİLİ HARDGREENİN KOYU KAHVERENGİ GÖZÜNDE CHARM GRAFİTE:=)

SEVGİLİ PİNDENİN CRYSTALLERİ PİNDENCİM HABERSİZ SAHİBİNDEN COMDA ALDIM RESMİNİ UMARIM KIZMASSIN:))ŞU AN ELİMDE EN YENİ CRYSTAL FOTOSU SENDE :))BİRAZ DAHA MAVİLEŞTİ CRYSTALLER BETYCİM:)

Son düzenleme:
Charm grafitelerimin fotoğrafını çektim bu akşam. Kapalı ortam olduğu için çok net çıkmadı ama renk hakkında fikir verir diye düşünüyorum. Bugün solüsyonda üçüncü günleri. Renk oturdu gibi ama hala oldukça koyu. Biraz evvel başka bir arkadaşın charm grafitelerinin fotoğrafını gördüm. Ona daha açık bir boyama denk gelmiş çok güzel olmuş. Benimkiler en az iki ton daha koyu. Resimler kapalı orrtamda, flaşsız fakat ışığa doğru bakarak çekildi. Işığa bakmadığım zaman fotoğraflarda belli olmuyor. Birazdan charm mel ile yanyana fotoğrafını da ekleyeceğim.

Eklentiler

• $kesikgrft.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $kskgrft2.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Bunlar da charm mel ile karşılaştırmalı fotoğraflar... Mel birkaç ton daha açık kalıyor...

Eklentiler

• $kskgrft3.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $kskgrft1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $kırpılmış.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 47
Bunlar da charm mel ile karşılaştırmalı fotoğraflar... Mel birkaç ton daha açık kalıyor...

öncelikle charmelar senden nc gibi durmuş. bence meller süper olmuş, gerçekten çok tatlı bi renk; ama grafite daha önce de dediğin gibi çok koyu...ben de charme grafite almak istiyordum ama kafam karıştı şimdi. acaba koyulttular mı grafiteleri?

morrison bana görede charm grafhıte çok güzel olmus belkide mavi renginde koyu tonunu sevdiğimdendir ama ben çok yakıştırdım gayet hoş durmuş gözlerin de sevgili nil de daha da koyu duruyo hatta ondaki duruşunada bayılıyorum

vetmaaan bu 2. fotodaki crystallar muhteşem ya 3. foto icemint değilmi ya 2. fotodaki renk tam benim istediğim mavi yaaa offf

morrison ben grafitelei gece çekimi için kötü bulmadım şahsen ,gün ışığında bundan 3 ton daha açık olacakları kesin ..benimkilerinde farkı yok ki ..aramızda en kötü ihtimalle 1 ton olsun benim gözlerimin 1 ton koyu olduğunu var sayarsak senden ....mellde çok tatlı bu arada..yada ben çok belli olan ,çok açık tonlu lensleri sevmediğimden belki ..bu noktada fikirler ayrılabilir tabii.. bu da benim grafiteler gece çekimi flaşsız avizemde 2 ampul var,onuda belirteyim..bana sorarsan ben beğendim ...seninki yeni olduğu içinmi yoksa foto makinasından mı bilmem ama daha canlı duruyor benimki ise daha mat ..birde günışığı resimlerine bakıp ,karşılaştırma yapalım istersen ..

siyah gözde charm grafite 2015 çıkışlı..

morrıson bende çok beğendim charm grafıttelerı gunışığında haresırengı daha bellı olçak sekılde foto koyarmısın?burda bıle çok guseller bence iç moralını bozmaya gerek yok bence...

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Açıkçası beklediğimden oldukça koyu bir boyama geldiği için en başta deneyip hemen gözümden çıkartmıştım. Cuma günü ve dün gece dışarı çıkarken taktım grafitelerimi. Farklı ışıklarda görünce ben de daha çok beğendim diyebilirim. Erkek arkadaşım da annem de koyu bir ton olduğunu fakat çok doğal durduğunu, maviden ziyade gri mavi durduğunu söylediler. Koyu bir ton olduğu için kaynaşması çok başarılı. Bir de gün ışığında deneyip fotoğraf çekeceğim. Nilcim ben bu resimleri çekerken hep ışığa doğru bakarak çektim. Işığa bakmadığım resimlerde hiç belli olmadı lensler çünkü. Bu yüzden biraz daha canlı çıkmış. Normalde benimkiler de daha pastel duruyor. Gün ışığı fotoğraflarını salı günü çekip ekleyeceğim...

morrisoncum bende yorum yapıcaktım unutmuşum hemen yorumlarımı belirtiyim ilk başta hiçde koyu gelmedi bana şöyleki çok açık olduğu zaman kaynaşması çok başarısız oluyo mavi lenslerin kahverengi gözde ama biraz koyu olduğu zaman kaynaşma muhteşem oluyo bknz benim charm azullarım ama bende sevmiyorum koyu mavi tonlarını bu yüzdende hiç kullanmadım onları zaten kenarda duruyo koyu mavi tonlarını seven varsa yine belirtiyim charm azullarımı 60a vericem artık onuda belirtiym kenarda beklemesnler bi sonraki lensimde crsytal olucak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…