- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.581
canım cihan medikal adı ile yenilendi elegance lensler aylık ve yıllıkları var ben 3 aylık alıp 5 ay kullanmıştım hatta 5 ayın sonunda sıkıldığım için attım batma felan halen yoktu 2 ton ve 3 ton kahverengileri mevcut ben 2 ton kahvesini denedim inanılmaz doğal ve çok tatlı bi kahve tonu daha öncede 3 ton black almıştım kocaman ve simsiyah oldu gözlerim avm.lerde durdurup maşallah diyorlardıüstelik çokda uygun freshlooka bin çeker ve fiyatı aynı 40 tl bi önerim daha var google da cihan medikal elegance yaz cihan medikalin kendi sitesine gir orda demo linki var kendine uyan ten ve göz rengindeki kızı seçip lenslerin denenmişlerine bak ve photoshop da değil birebir denenmiş olduğu için sendede birebir aynı oluor çok nefis bi şey bence ben çok memnun kalmıştım canikom umarım yardımcı olmuşumdur
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Açıkçası beklediğimden oldukça koyu bir boyama geldiği için en başta deneyip hemen gözümden çıkartmıştım. Cuma günü ve dün gece dışarı çıkarken taktım grafitelerimi. Farklı ışıklarda görünce ben de daha çok beğendim diyebilirim. Erkek arkadaşım da annem de koyu bir ton olduğunu fakat çok doğal durduğunu, maviden ziyade gri mavi durduğunu söylediler. Koyu bir ton olduğu için kaynaşması çok başarılı. Bir de gün ışığında deneyip fotoğraf çekeceğim. Nilcim ben bu resimleri çekerken hep ışığa doğru bakarak çektim. Işığa bakmadığım resimlerde hiç belli olmadı lensler çünkü. Bu yüzden biraz daha canlı çıkmış. Normalde benimkiler de daha pastel duruyor. Gün ışığı fotoğraflarını salı günü çekip ekleyeceğim...
morrisoncum taşsada belli olmaz cor ice yanlız ben herkese söylediğim gibi sanada söylüyorum cor ice tavsiye etmiyorum fazla açık bi ton olduğu için yoğun makyaj istiyen bi lens ama crystal alabilirsin bence hatta bende istiyorum en yakın zamanda ama şu sıralar charm ocrelerimle acayip mutlu bi şekilde ortalıklarda dolanıyorum
sendeki ocrelere vurgunum ben zaten..çok ttalı duruyor sende ve sana çok yakıştı ocreler burcu..
Bunlar da charm mel ile karşılaştırmalı fotoğraflar... Mel birkaç ton daha açık kalıyor...
morrisoncum taşsada belli olmaz cor ice yanlız ben herkese söylediğim gibi sanada söylüyorum cor ice tavsiye etmiyorum fazla açık bi ton olduğu için yoğun makyaj istiyen bi lens ama crystal alabilirsin bence hatta bende istiyorum en yakın zamanda ama şu sıralar charm ocrelerimle acayip mutlu bi şekilde ortalıklarda dolanıyorum
canım şimdi yorumunu okuyunca sevindim
charm grafite koyu gözde iddialı-açık bir renk değil ,pastel ve soft diye önceki yorumlarımda da belirtmiştim ..
gri- mavi dumanlı bir renk,gün ışığında ise orta mavilikte ama gri yansımalı zaman zaman özellikle fotolarda durabiliyor(siyah gözde)
güle güle kullan ..gün ışığı resimlerini bekliyorum ...
muhtemelen benimkinden daha açık duru sende,çok koyu bir boyama değil ise seninki ...
morrisoncumo kadar koyu değil canım grafiteler bu kadar mavi zaten benimkiler açık duruyordu ama güneş ışığında mayıs ayında öğlen pencerenin önünde çekmiştim o resmi gece çeksem ancak bu kadar mavi dururdu bendekilerde.Çünkü mellerin rengi bile koyu çıkmış gece mel demesen ben ikisinide grafite sanardım bu fotoğrafa bakarak:) ama çok tatlı soft bir mavi durmuş birde gün ışığında şöyle güneşde bir resim çeksen bundan 4 kat fazla mavi durur grafiteler gece bu kadar belli olur zaten..Güzel gözlerine çok yakışmışşş :)
çok güzel birkere arkadaşım benim ben çok beğendim evet akşam pek belli olmuyor AMA HOŞ DOĞAL TOPAZİO FALAN BELLİ OLUYOR AMA DOĞAL GELMİYOR BANA BEN BEĞENDİ NATUREL GERÇEK GÖZ RENGİ KOYU MAVİ OLANLARIN DA DİKKAT ETTİM GECE PEK BELLİ OLMUYOR AMACharm grafitelerimin fotoğrafını çektim bu akşam. Kapalı ortam olduğu için çok net çıkmadı ama renk hakkında fikir verir diye düşünüyorum. Bugün solüsyonda üçüncü günleri. Renk oturdu gibi ama hala oldukça koyu. Biraz evvel başka bir arkadaşın charm grafitelerinin fotoğrafını gördüm. Ona daha açık bir boyama denk gelmiş çok güzel olmuş. Benimkiler en az iki ton daha koyu. Resimler kapalı orrtamda, flaşsız fakat ışığa doğru bakarak çekildi. Işığa bakmadığım zaman fotoğraflarda belli olmuyor. Birazdan charm mel ile yanyana fotoğrafını da ekleyeceğim.
Arkadaşlar sonunda nc ocrelerim geldi. Özellikle siyah gözlü olup merak edenler için rengi anlatmaya çalışıcam (hala resim eklemeyi bilmiyorum) Çok doğal oldular ama ela desem değil bal değil kahve değil gri değil yeşil de değil...Yani bütün bu renklere benziyo ama değil... çok doğal ama renkli göz gibi değil. boz bir renk sanki... eşim nefti gibi duruyor dedi ama bana öyle de gelmedi....DMLKS'nin eklediği resme beziyo aslında.kızların yazdığı gibi bikaç haftaya oturur belki rengi...bikaç ton açılırsa çok güzel olabilir. melden koyu ocreden açık bir renk aslında tam ela duracak siyah gözde ama yok ne yazık ki. NİL canım senin lenslerin rengi değişti mi? BROWNİİ sen deneyebildin mi ocreleri?
seda yiter artık ekle lenleri çatlıcam meraktanhayırlı olsun beyazleblebibende ekleyemiorum resim anlatmakla kaldık ikimizde.yeni ocreler açılmış diyudu arzu abla yeni alan arkadaşların da hepsininki çok güzel bence güle güle kullan nefis bi renk ocre canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?