Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Burcucum teşekkür ederim beğenmene sevindim. Koyu maviler güzel kaynaşıyor gerçekten. Geceleri fazla belli olmasa da aydınlık ortamlarda ve gün ışığında rahatlıkla kullanılabilecek masum ve pastel bir gri mavi tonu grafite. Ama bundan sonraki lensim geceleri de belli olacak açık renk bir ton olsun istiyorum. Muhtemelen cor ice olacak. Koyu renk makyaj yapmayı sevdiğim ve eyelinersiz, göz altı kalemimi sürmeden dışarı adım atmadığım için çok açık bir ton olmasına rağmen beni memnun edeceğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle gözlerim koyu olduğu için gün ışığında vasat duracaktır ama akşamları takmak için birebir... Yalnız gözlerim küçük olduğu için taşma yapacak cor serisi. Lens beyaz olduğu için taştığı belli olmaz diye düşünerek alacağım. Cor serisinden başka bir renk almam mümkün değil zaten göz çapımdan dolayı. Burcucum sen cor ice kullanmıştın o yüzden sana sormak isterim. Gözünün dışına doğru lensi kaydırdığın zaman gözünün beyazının üzerinde görebiliyor muydun lensi? Yoksa beyaz olduğu için gözünün beyazının üzerinde kayboluyor muydu? Benim tanita grileri gözümün dışına doğru elimle çekip kaydırdığım zaman lens beyaz olduğu için görünmez hale geliyor, cor ice'da da aynı olması gerek sanırım. Eğer öyleyse taşsa da belli olmaz.

Son düzenleme:

sağol canım :)
ay öyle bi anlattın ki şimdi..ben de tam lens kullanmayı bırakmaya karar vermiştim ama bunu da denemeden edemem şimdi...
heyecanlandım valla

morrisoncum taşsada belli olmaz cor ice yanlız ben herkese söylediğim gibi sanada söylüyorum cor ice tavsiye etmiyorum fazla açık bi ton olduğu için yoğun makyaj istiyen bi lens ama crystal alabilirsin bence hatta bende istiyorum en yakın zamanda ama şu sıralar charm ocrelerimle acayip mutlu bi şekilde ortalıklarda dolanıyorum

canım şimdi yorumunu okuyunca sevindim
charm grafite koyu gözde iddialı-açık bir renk değil ,pastel ve soft diye önceki yorumlarımda da belirtmiştim ..
gri- mavi dumanlı bir renk,gün ışığında ise orta mavilikte ama gri yansımalı zaman zaman özellikle fotolarda durabiliyor(siyah gözde)
güle güle kullan ..gün ışığı resimlerini bekliyorum ...
muhtemelen benimkinden daha açık duru sende,çok koyu bir boyama değil ise seninki ...

Son düzenleme:

sendeki ocrelere vurgunum ben zaten..çok ttalı duruyor sende ve sana çok yakıştı ocreler burcu..

Bunlar da charm mel ile karşılaştırmalı fotoğraflar... Mel birkaç ton daha açık kalıyor...

morrisoncumo kadar koyu değil canım grafiteler bu kadar mavi zaten benimkiler açık duruyordu ama güneş ışığında mayıs ayında öğlen pencerenin önünde çekmiştim o resmi gece çeksem ancak bu kadar mavi dururdu bendekilerde.Çünkü mellerin rengi bile koyu çıkmış gece mel demesen ben ikisinide grafite sanardım bu fotoğrafa bakarak:) ama çok tatlı soft bir mavi durmuş birde gün ışığında şöyle güneşde bir resim çeksen bundan 4 kat fazla mavi durur grafiteler gece bu kadar belli olur zaten..Güzel gözlerine çok yakışmışşş :)

Teşekkür ederim cevabın için canım. Cristal benim de aklımda ama gözlerim çok küçük, taşar feci birşey olur o bende =)) Solotica küçük çap seçeneğini getirmeden benim gibi küçük gözlülerin bazı serileri kullanması imkansız malesef.

Nilcim henüz gün ışığında deneme fırsatı bulamadım grafiteleri. Ama grafitelerinle eklediğin kapalı ortam resimlerini hatırlıyorum. Benimkiler kapalı ortamda öyle durmuyor. Ama ben bu gece de taktım lenslerimi gün geçtikçe sevmeye başladım. Gün ışığında da resim çekip ekleyeceğim.

Çok teşekkür ederim Arzu ablacım beğenmene çok sevindim =)) Evet gün ışığında daha açık renk duracaklarını düşünüyorum =))

arzu ablacım bu eklediğin cristal fotosunu ben sahibindende gördüm inanamadım bu nasıl cristal diye benimkiyle uzaktan yakından ilgisi yok benimki masmavi şüpheleniorum benimki ıce.mı diye o kadar yani :)))) pinden sanırım arkadaşın adı sakın kızmasın ama çok kötü durmuş gerçi oda yakıştığını düşünseydi satmazdı değilmi kendi gözünede baktım açık renk ama kalın hareli bi gözü var o yüzden hiç oturmamış renk demek istediğim kızları yanıltmasın cristal çok güzel bi renk bende masmavi betty de sormuş ya o yüzden diyorum fotoları yükleyemedim bluetooth bulamadı pc.mi sadece face yada twıt myspace falan çıkıo seçeneklerimde olmadı artık face.ime yüklicem ordan da buraya baya kontörüm gitçek ama napıyım aaaa millet cristal görsün bu ne hiç beğenmedim crsitale hakaret olmuş o foto tersini bile takıp çektim artık yükleyeyim yaaa

Tatlım sevgili pindenin tabanıda oldukça açık ama benim gözümü bile daha çok açtı crystal çünkü pinden çok sarışın oldukça sarışın bir kız çok çok güzel çok sarışın olunca lens gözünde kaybolmuş resmen bence sende hemen yükle crystalleri yapabileceğim bir şey varsa söyle ben yüklerim:)))

bide limbal ringi charm gibi o kızın o yüzden cristal sanki charm gibi olmuş bende hare hiç belirgin değil çok doğal benim tersini takmış halim bu kızcağızın düz takmış hali hemen hemen ..ablacım benim telefonun kablosu aldığımdada yokmuş kutuda şimdi sordum telefoncuya aldığınız yere götürün mutlaka olması lazım dedi şans yok bende alalıda bir yıl oldu yani pc ye attığımda topiğe yüklemeyi becermezsem sana göndericem sen yüklersin abloşum

Arkadaşlar sonunda nc ocrelerim geldi. Özellikle siyah gözlü olup merak edenler için rengi anlatmaya çalışıcam (hala resim eklemeyi bilmiyorum) Çok doğal oldular ama ela desem değil bal değil kahve değil gri değil yeşil de değil...Yani bütün bu renklere benziyo ama değil... çok doğal ama renkli göz gibi değil. boz bir renk sanki... eşim nefti gibi duruyor dedi ama bana öyle de gelmedi....DMLKS'nin eklediği resme beziyo aslında.kızların yazdığı gibi bikaç haftaya oturur belki rengi...bikaç ton açılırsa çok güzel olabilir. melden koyu ocreden açık bir renk aslında tam ela duracak siyah gözde ama yok ne yazık ki. NİL canım senin lenslerin rengi değişti mi? BROWNİİ sen deneyebildin mi ocreleri?

çok güzel birkere arkadaşım benim ben çok beğendim evet akşam pek belli olmuyor AMA HOŞ DOĞAL TOPAZİO FALAN BELLİ OLUYOR AMA DOĞAL GELMİYOR BANA BEN BEĞENDİ NATUREL GERÇEK GÖZ RENGİ KOYU MAVİ OLANLARIN DA DİKKAT ETTİM GECE PEK BELLİ OLMUYOR AMA

hayırlı olsun beyazleblebi bende ekleyemiorum resim anlatmakla kaldık ikimizde.yeni ocreler açılmış diyudu arzu abla yeni alan arkadaşların da hepsininki çok güzel bence güle güle kullan nefis bi renk ocre canım

güle güle kullan beyazleblebi, ben de ocre almayı düşünüyorum ama denemeden nasıl durabileceğini kestirmek çok zor, hatta yazmıştım buraya alıp da memnun kalmayan varsa ilgileniyorum diye, en azından denemiş olurum beğenirsem ne ala, beğenmezsem de çok üzülmem diye.. çünkü kendi gözümde nasıl durduğunu görmeden yenisini alıp o kadar para vermek biraz cesaret istiyor gibi.. resim ekleyebilsen çok güzel olurdu.. bir de boz bir renk derken kötü bir anlamda m yani? istediğin gibi mi ya da?

canım şimdi video çektim az önce pencere önünde ocreler ile hava kapalı burada yani güneş ışığı gram yok ama en azından resimlerde hiç yansımadı bu daha iyi oldu..birde güneşli havada eklerim grafiteler ile bu kez.. bende aklımdan video çekerekn seni geçirmiştim ,ne oldu acaba geldimi ocreleri diye ,bu kadar olurgece yüklerim ,eşim biliyor çünkü ..yapmaya çalışırım olmazsa bakalım çok sevidnim doğal bulduğuna ,ben bir ara taks yapayım yada satayım diye de düşündüm ,ama daha doğalı yok bunun diyerek kendime vazgeçtim..keşke birde hava güneşli olsaydı ..resim bekliyorum senden de güle güle kullan canım
seda yiter artık ekle lenleri çatlıcam meraktan yardımcı oluruz hatta kim varsa o an,msn de natarsın ve yükleriz yani canım der etme sen

sevgili nudese sana da fikir olur ocreler videoyu eklediğimde izle canım ,bu arada benim gözlerim siyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…