- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.601
Bu da berrylips için kendi göz rengim...
Arkadaşlar sonunda nc ocrelerim geldi. Özellikle siyah gözlü olup merak edenler için rengi anlatmaya çalışıcam (hala resim eklemeyi bilmiyorum) Çok doğal oldular ama ela desem değil bal değil kahve değil gri değil yeşil de değil...Yani bütün bu renklere benziyo ama değil... çok doğal ama renkli göz gibi değil. boz bir renk sanki... eşim nefti gibi duruyor dedi ama bana öyle de gelmedi....DMLKS'nin eklediği resme beziyo aslında.kızların yazdığı gibi bikaç haftaya oturur belki rengi...bikaç ton açılırsa çok güzel olabilir. melden koyu ocreden açık bir renk aslında tam ela duracak siyah gözde ama yok ne yazık ki. NİL canım senin lenslerin rengi değişti mi? BROWNİİ sen deneyebildin mi ocreleri?
cnm benm bildigim kadariyla da goz yas ilerledikce hafif acilior. bir ara merak edip arstirip bakmistim bi yerlerden ama simdi tam dogru aciklamasinmi yapamayabilirim ama Caucasian irklarda nufusun 10-15% inde gorulebiliormus bu durum. ve sanirim acik gozlerde daha da fazla oluor bu acilma. kahve gozlu birinin gozleri ela ya da yesil kahve olabiliormus. benm de goz rengim acildi die dusunuorm yesil cizgiler tek tuk var simdi eskiden hic farketmiordum cocukken.
sanirim kucukken pigmentler daha youn oluor zmnla azalma baslior sac gibi. ama o kdr belirgin deil tabi gozlerde. saclar beyazlior. gozler beyazlamior iikigunescim yani normal gozlerinin acilmasi bende de oldugunu dusunuorm ben de 27 yasindayim acaba daha da sonra daha acilcak mi merak ediorm valla. iice bi ela olsa hic de fena olmaz
kendi rengin çok güzelmiş canım...öyle tamamen de kahve değilmiş ortası sarı içerikli kahve ve kenarları bariz yeşil...
çok güzel bi renk dokusu var gözlerinin
canım gerçek renginle ilgili birşey sormak istiyorum...göz rengin çocukluğundan beri oldum olası hep böylemiydi yoksa yaşın ilerledikçe mi
kenar renkleri açılıp yeşillendi ?
soruş sebebim bende yıllar ilerledikçe kenarlarında sarımsı yeşilimsi açılmalar oldu çocukken hatta lisede bile zeytin siyahıydı benimkiler..sendeki de aynı durum mu merak ettim ?
lenslerini güle güle kullan :)
zamanla renkleri oturuyor lenslerin evet...ilk alındıkları günler hatta haftalarda çiğ bir renk gibi duruyorlar..lensler eskidikçe renkleri doğallaşıp güzelleşiyor..ocreler de öyle olacaktır eminim...hangi marka solusyon kullandığını bilmiyorum ama sauflon lensleri daha gözle kaynaşır şekilde opaklığını ayarlıyor lenslerin resmen..ve de daha açık renk gösteriyorbirşey daha var..aslında lens takarak bal rengi tonunu ve ela tonunu yakalamak çok zor..doğal göz rengi ister siyah olsun ister açık kahve olsun ben hiçkimsede tam olarak saf ve duru bir bal rengi (veya ela herneyse) bir ton görmüş değilim...illa ki griye, yeşile veya limon sarısına çalıyor...veya bal rengi adı altında cart turuncu renk sonucu oluyor..lensle mavi göz yeşil göz falan elde ediliyor ama gerçek ela gözü hiçbir lens rengi tam olarak yakalayamıyor..birçok markanın ela ve bal tonlarını denemiş birisi olarak söylüyorum...Allah vergisi bir renk o
hayırlı olsun canım benim çok memnun kalıcaksın emin ol ben aşığım cristallerimerenu bende aşırı yanma yapıodu gözlerim kan çanağına dönüyodu solo care ile hiç kızarma yada yanma olmuo çok memnunum ama opti free almayı düşünüorum kızlar opti free koyultuyor diyolar sauflon açıyormuş ama hiç sauflon bulamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?