Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu da berrylips için kendi göz rengim...

kendi rengin çok güzelmiş canım...öyle tamamen de kahve değilmiş ortası sarı içerikli kahve ve kenarları bariz yeşil...
çok güzel bi renk dokusu var gözlerinin
canım gerçek renginle ilgili birşey sormak istiyorum...göz rengin çocukluğundan beri oldum olası hep böylemiydi yoksa yaşın ilerledikçe mi
kenar renkleri açılıp yeşillendi ?
soruş sebebim bende yıllar ilerledikçe kenarlarında sarımsı yeşilimsi açılmalar oldu çocukken hatta lisede bile zeytin siyahıydı benimkiler..sendeki de aynı durum mu merak ettim ?

Son düzenleme:
cnm benm bildigim kadariyla da goz yas ilerledikce hafif acilior. bir ara merak edip arstirip bakmistim bi yerlerden ama simdi tam dogru aciklamasinmi yapamayabilirim ama Caucasian irklarda nufusun 10-15% inde gorulebiliormus bu durum. ve sanirim acik gozlerde daha da fazla oluor bu acilma. kahve gozlu birinin gozleri ela ya da yesil kahve olabiliormus. benm de goz rengim acildi die dusunuorm yesil cizgiler tek tuk var simdi eskiden hic farketmiordum cocukken.
sanirim kucukken pigmentler daha youn oluor zmnla azalma baslior sac gibi. ama o kdr belirgin deil tabi gozlerde. saclar beyazlior. gozler beyazlamior iiki gunescim yani normal gozlerinin acilmasi bende de oldugunu dusunuorm ben de 27 yasindayim acaba daha da sonra daha acilcak mi merak ediorm valla. iice bi ela olsa hic de fena olmaz

lenslerini güle güle kullan :)
zamanla renkleri oturuyor lenslerin evet...ilk alındıkları günler hatta haftalarda çiğ bir renk gibi duruyorlar..lensler eskidikçe renkleri doğallaşıp güzelleşiyor..ocreler de öyle olacaktır eminim...hangi marka solusyon kullandığını bilmiyorum ama sauflon lensleri daha gözle kaynaşır şekilde opaklığını ayarlıyor lenslerin resmen..ve de daha açık renk gösteriyor birşey daha var..aslında lens takarak bal rengi tonunu ve ela tonunu yakalamak çok zor..doğal göz rengi ister siyah olsun ister açık kahve olsun ben hiçkimsede tam olarak saf ve duru bir bal rengi (veya ela herneyse) bir ton görmüş değilim...illa ki griye, yeşile veya limon sarısına çalıyor...veya bal rengi adı altında cart turuncu renk sonucu oluyor..lensle mavi göz yeşil göz falan elde ediliyor ama gerçek ela gözü hiçbir lens rengi tam olarak yakalayamıyor..birçok markanın ela ve bal tonlarını denemiş birisi olarak söylüyorum...Allah vergisi bir renk o

Son düzenleme:

hmm anladım bambamcım..yani yaygın bir durum diyorsun :)
benim gözler lise yılları da dahil zeytin siyahıydı içi görünmüyodu bile...güneş vursa bile rengi açılmazdı...şimdi direkt güneş vurunca resmen mel rengi..özellikle bugün farkettim kenalrlardaki sarı açılmalar da yeşile dönmüşler ama odanın içinde yine çocukluk yıllarımdaki gibi zeytin siyahı...
ben de 28 yaşındayım canım :) doğal gözleri açık mavi olan kişilerin gözleri anca beyaza yakın olabilir sanırım evet canım göz sağlığına olumsuz bir yanı yoksa güzel birşey tabi.. ama açılmalar hep daha fazla kenarlarda oluyo aslında pupil boşluğu bölümünde olsa iyi olurdu

Son düzenleme:
ay aman oole kotu bisi olmasin cnm sanirim bi hastalik var bu tarz bisi ama renk acilmasi oluor yani normal. bebekler genelde mavi gozlu dogup sonradan koyulasior ya gozleri sanirim sonrada da o pigmentler yasla azalior. netten bakabilirsin normal bir durum oluabiliormus ama cok belirgin bir degisiklik olursa tabi doktora gorunmekte fayda var :18:

Teşekkür ederim güneşcim. Gözlerim bildiğimiz kahverengi aslında. Gün ışığında yakından bakınca böyle görünüyor. Benim gözlerim küçükken de böyleydi sanırım. Ya da ben hiç dikkatli bakmadım. Ama hiçbir zaman zeytin gibi siyah değillerdi. Kahverengi kahverengi bakardım hep =)) Ama yaş ilerledikçe göz renginin açılması olayı bana da mantıklı geldi çünkü gözdeki rengin yoğunluğunu oluşturan da pigmentler. Yaş ilerledikçe pigmentler sadece saçlarda azalmıyor gözlerde de azalıyor olabilir. Eğer öyleyse yaş ilerledikçe göz rengi açılıyordur bazı insanlarda.

Teşekkür ederim güneşcim. Gözlerim bildiğimiz kahverengi aslında. Gün ışığında yakından bakınca böyle görünüyor. Benim gözlerim küçükken de böyleydi sanırım. Ya da ben hiç dikkatli bakmadım. Ama hiçbir zaman zeytin gibi siyah değillerdi. Kahverengi kahverengi bakardım hep =)) Ama yaş ilerledikçe göz renginin açılması olayı bana da mantıklı geldi çünkü gözdeki rengin yoğunluğunu oluşturan da pigmentler. Yaş ilerledikçe pigmentler sadece saçlarda azalmıyor gözlerde de azalıyor olabilir. Eğer öyleyse yaş ilerledikçe göz rengi açılıyordur bazı insanlarda.

NİLCİM kapalı ortamdan ziyade gece çekimini daha çok beğendim daha bal rengi duruyor çok doğal olduğu ve yakıştığı zaten tartışmasız canım

kızlar lensin sağı solu nasıl belli oluyor,yoksa ferketmiyormu ? tersiyle düzünü bile senelerdir ayıramayan biriyim :85:

numarasız lenslerde sağ sol farketmiyor canım.. tersi düzü konusu ise tersi taktığında batar gözün çıkar istisna lensler hariç ıcemint cristal gibi ..

SEDANAZ Canım çok teşekkür ederim. seninkileri de çok merak ediyorum umarım bir an önce eklersinresim , bana da öğretirsin eklemeyi:)

Son düzenleme:
NİL canım izledim videolarını. gece çektiğinde daha belirgin.öncelikle çok çok doğal.ama tam "şu renk" diyemiyorum.ama çok güzel duruyo bir de seninki daha net.benimki belki de nc olduğu için daha bir boz gibi haresi de belli belirsiz.sen takası niye düşündün belirgin değil diye mi? bugün biraz elamsı geldi benimkiler zamanla değişir belki...

Canım çok teşekkürler. bence de rengi zamanla oturacak. ben solo care aqua kullanıyorum.melleri koyulaştırmak için de opti free:) sauflonu da bulursam denicem canım aklımda.dediğin doğru ela çok zor...pure hazelde yakalıyorum biraz ama damarlı.ocreler de yine elaya en yakını oldu ama asla yeşil mavi gibi belirgin bir şekilde bu "ela" diyemiyorum...

ah saol canımcığımm bende bugun itibari ile solotica crystalliyim fotolarımı eklerim en yakın zamanda ben önceki lenslerimde sağı solu karıştırınca kayma yapıyordu bakalım bunlarda ne olacak şimdi sıra solüsyona geldi optifree sordum 1+1 31,90 TL dedi internette 18,55 TL ordan alıcam. en iyisi optifree dediler ben önceden solo care aqua ve renu kullandım batma yapıyordu bu ikisi :44:

hayırlı olsun canım benim çok memnun kalıcaksın emin ol ben aşığım cristallerime renu bende aşırı yanma yapıodu gözlerim kan çanağına dönüyodu solo care ile hiç kızarma yada yanma olmuo çok memnunum ama opti free almayı düşünüorum kızlar opti free koyultuyor diyolar sauflon açıyormuş ama hiç sauflon bulamadım daha

beyazleblebim benim kablom yok o yüzden ekleyemiorum ama dur şimdi babiş evde kandırabilirsem onun teline atıp ordan yüklicem hehuhe

ayy inşallah bakalım.sauflon bende hiç denemedim,ilk kez solotica kullancam memnun kalırsam quartzo topazio arkası gelicek önceden B&L kullanıyordum nişanlım sinir oluyordu ölü balık gibi donuk donuk bakıyosun diyodu bakalım crystallerim nasıl olcak

sauflon solüsyon all in one light solüsyonmuş yahu ben onu kullandım hakkaten lensin renginin oturmasında çok faydalı ama ben parmak ucumla lensi bol solüsyonla ovmadan takamıyordum yinede,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…