- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.621
NİLCİM kapalı ortamdan ziyade gece çekimini daha çok beğendim daha bal rengi duruyor çok doğal olduğu ve yakıştığı zaten tartışmasız canım
NİL canım izledim videolarını. gece çektiğinde daha belirgin.öncelikle çok çok doğal.ama tam "şu renk" diyemiyorum.ama çok güzel duruyo bir de seninki daha net.benimki belki de nc olduğu için daha bir boz gibi haresi de belli belirsiz.sen takası niye düşündün belirgin değil diye mi? bugün biraz elamsı geldi benimkiler zamanla değişir belki...
aaa ölemi o zaman onumu alsam zamanla donuklaştırıo diyende var ama karar veremedim all in one gördüm var ama sauflon olduğunu bilmiodum canım sağol
Arkadaşlar sonunda nc ocrelerim geldi. Özellikle siyah gözlü olup merak edenler için rengi anlatmaya çalışıcam (hala resim eklemeyi bilmiyorum) Çok doğal oldular ama ela desem değil bal değil kahve değil gri değil yeşil de değil...Yani bütün bu renklere benziyo ama değil... çok doğal ama renkli göz gibi değil. boz bir renk sanki... eşim nefti gibi duruyor dedi ama bana öyle de gelmedi....DMLKS'nin eklediği resme beziyo aslında.kızların yazdığı gibi bikaç haftaya oturur belki rengi...bikaç ton açılırsa çok güzel olabilir. melden koyu ocreden açık bir renk aslında tam ela duracak siyah gözde ama yok ne yazık ki. NİL canım senin lenslerin rengi değişti mi? BROWNİİ sen deneyebildin mi ocreleri?
sevgili BEYAZLEBLEBİM güle güle kullan canım lenslerini.. ben hala ocrelerimi deneyemedim okulum çok yoğun her gün bir bahanem oluyor gitmemek için :)) sen koyu durmasını istiyordun aslında ama bu sefer de renk tutmadı desene :) souflon solüsyona koy belki açılınca elaya döner sonuçta koyu ela tonu gibi olmuş sanırım sende gerçi ela renginde yeşillik de vardır belki de yeşilsiz bir ela oldu sende tarifinden anladığım kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?