Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aaa ölemi o zaman onumu alsam zamanla donuklaştırıo diyende var ama karar veremedim all in one gördüm var ama sauflon olduğunu bilmiodum canım sağol

ölü balık mı solotica kullanmaya başlayınca iştahın gelecek emin ol arkası gelir ben şimdide cor ıce istiyorum ama yeni alamayacağım malum öğrenci bütçesi ..satan olursa zıplayacağım

NİLCİM kapalı ortamdan ziyade gece çekimini daha çok beğendim daha bal rengi duruyor çok doğal olduğu ve yakıştığı zaten tartışmasız canım

evet gündüz kapalı ve puslu idi hava sanırım ondan...
çok doğal evet,koyu olması da buna etken tabii

tam şu renk bende diyemiyorum ,ama boz bir renk değil ..
bazen aynada yeşil yansımalar bezende açık kahve -bal arası yansımalar oluyor..
ben belirgin lens sevmiyorum, dün hava kapalı diye mi yoksa 15 gündür takmadığım için mi sanki koyulaşmış gibi geldi bana ..
1-2 ton daha açık olsaydı dediğim olmuyor değil ...bazende yok ya iyi böyle diyorum
ama ben lensin ,ki özellikle charmın gözümü çevreleyip ,büyük göstermesi durumu için bile sadece takabilirim bu lensi aslında.
doğal lens tercihimden dolayı aslında memnunum ..
gözlerime kattığı hoşluk için bile değer aslında ve hafif açıklığı ve yansımaları da cabası..:87:

aaa ölemi o zaman onumu alsam zamanla donuklaştırıo diyende var ama karar veremedim all in one gördüm var ama sauflon olduğunu bilmiodum canım sağol

evet galiba sauflon solusyon renkleri donuklaştırıyo diyen arkadaşlar doğru söylüyor...
bugün lenslerimi taktığımda duruşlarının değiştiğini farkettim...ama bu durumdan memnun kaldım çünkü benim lenslerin renkleri çok canlı bir renkti ben burdayım diyen cinsten bir renkti...şimdi hiç olmadıkları kadar doğal ve pastel gözüktüler bugün...renkleri neredeyse grafiteye yaklaştı...

bu durumda şöyle bir öneride bulunayım...sauflon her ne kadar lens rengini açan ve dokusunu daha gözle kaynaşır şekilde gösteren bir solusyon olsada kullandığınız lenslerin rengi zaten canlı renkler değilse normalinde zaten boz ve doğal olan lensler demekki sauflonla beraber iyice solgun hale geliyor...rengi açık gösteren başka bir marka denenebilir ama illa sauflon kullanmak isteyenler lens rengini canlı renk seçerlerse daha iyi olucak...kendi tecrübemden bunu çıkardım...mel, ocre ve grafite gibi renkleri sauflon daha silik solgun hale getiriyor olmalı bu rengi kullananlardan geliyor genelde bu şikayet....verde marine gibi azul gibi topazio gibi renkleri soldurup doğallaştırınca iyi oluyor sanırım...
elinde verde marine azul veya topazio olup da renginin canlılığından şikayetçi olanlara daha uygun sauflonlar...bu renklerin cartlığını alıyor ve günlük hayatta daha kullanılabilir hale getiriyor demekki...

Son düzenleme:

sevgili BEYAZLEBLEBİM güle güle kullan canım lenslerini.. ben hala ocrelerimi deneyemedim okulum çok yoğun her gün bir bahanem oluyor gitmemek için :)) sen koyu durmasını istiyordun aslında ama bu sefer de renk tutmadı desene :) souflon solüsyona koy belki açılınca elaya döner sonuçta koyu ela tonu gibi olmuş sanırım sende gerçi ela renginde yeşillik de vardır belki de yeşilsiz bir ela oldu sende tarifinden anladığım kadarıyla..

Kızlar 3 ünde açılmış quartzo isteyen varsa satıyorum. Bunlar da koyu geldi bana. Kimse de beğenmedi. Belli bile olmuyor zaten

solotica gold diye bir seri yoksa yine B&L'lara kaldımm
yadaa normal solotica'ların numaralısı var mı ve fiyatı

cnm aldigin yere gore biraz degisior fiyatlar. bir tek brezilyada satilior sanirim distributorlugunu vermiorlar hicbiyere. ya netten kendin siparis edebilirsin ya da vetman da satisini yapior ondan da edinebilirsin.
siparis verilecek siteler wrlens, paranalentes bir de sanirim oticabelluci benm bildiklerim. fiyatlara oradan bakabilirsin. biraz degisior kimisi kargo ucreti alior kimi almior. ama ona gore de riski oluor iste. bir de vetman a msg atabilirsin fiyatlar icin ben tam bilmiorm fiyatlari suan cnm

Son düzenleme:
princezs solotica gold diye satılan soloticalar sahte canım ne olduğu belli değil solotica öyle bir seri üretmiyor soloticanın aylık lensi yok ikincisi renk kartelasında soloticanın renkleri mel rengi bile yok sahte kandırmaca gerçek soloticalar sadece Brezilyada üretiliyor bizde Türkiyeye Brezilyadan getirip stokluyoruz ama bahsettiğin lensler solotica değil canım işin kötüsü ne olduğuda kimin tarafından ğretildiğide belli değil çok dikkat et canım bosh lomp kullan daha iyi en azından bilindik marka:)

arkadaslar soloticanin numarali olanlarida varmi peki ?
ben hem renkli hemde numarali almayi düsünüyorum..

Merhaba dyglu tabiki soloticanın numaralılar var ancak soloticanın anavatanı brezilya olduğu için numaralıları Dünyada sadece Brezilada var başka hiçbir yerde yok istersen getirtebiliyoruz:)Fiyat farkı olmuyor sadece 10-15 gün kadar bekliorsun canım:)

güneşcim doğru sölüosun sauflon için o zman ben opti free alayım bakalım farkı görürüm solo care den..rengini oturtuo diyolar geçen bi arkadaşımız yazmıştı lens demolarını opti free de bekletiolarmış iyice meraklandım ama koyultur diede korkuorum açıkçası ne alsam sizce ??

benim crystallerim geldi hemen taktım sağdaki eski seri quartzo gibi sanki daha açık yada banamı öle geldi acaba foto eklicem

canım çok değişk bir renk sanki ağırlıklı kahve ama bir yeşillik de var.ama doğallığına laf yok.bir de sen dene bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…