- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.641
güneşcim doğru sölüosun sauflon için o zman ben opti free alayım bakalım farkı görürüm solo care den..rengini oturtuo diyolar geçen bi arkadaşımız yazmıştı lens demolarını opti free de bekletiolarmış iyice meraklandım ama koyultur diede korkuorum açıkçası ne alsam sizce ??
sağol güneşcim evet noktacıklar beyaz-sarı dediğin gibi olur o zaman daha mavi..teşekkür ederim canım yardımın için çok sağol sence cor ıce nasıl bi lens doğallık konusunda benim cor melimde var cristal alınca arkadaşlarım aa neden lens aldınki gözün zaten yeşil dedilerama ıce herkeste farklı sonuç doğuruyo bu yüzden bi sorayım dedim
arkadaşlar charm ocre videolarım..charm grafiteleri de eklerim en kısa zamanda...
http://www.dailymotion.com/video/xfz8y4_siyah-gozumde-solotyca-charm-ocre-kapaly-hava-ortamynda_lifestyle
http://www.dailymotion.com/video/xfz8xt_siyah-gozumde-solotyca-charm-ocre-gece_lifestyle
Nil, gözlerim siyah demiştin, ilk kapalı hava ortamında olan sanki hani duman gözlü derler ya nedense birden onu anımsattı bana. gece çekiminde de çok tatlı bir bal rengi durmuş resmen.. çok yakışmış sana..Bu arada göz yapın da çok hoşmuş, söylemeden geçemeyeceğimBenim gözlerim odanın içerisinde koyu kahve, gün ışığında orta kahve ve hatta güneşte resmen sarıya dönük açık kahveye dönüyor.. yani aynı gün çekilmiş iki resmimde sanki aynı göz değilmiş gibi bir fotoğrafta koyu, diğer fotoğrafta açık duruyor, yani ışığa göre (zaten kahve gözlerin çoğu böyledir galiba..) ocre sanıyorum ki benim gözlerimi evin iiçinde de o güneşteki açık haline getirebilecek bir lens.. merak ettiğim şu ki mesela evin içinde yumuşak, bala dönük bir renk yaptı diyelim, güneşte de çok daha açık bir bal rengi gibi mi durur? ya da elaya dönük mü durur?
pardon 2 kez aynı msj yazmışım ..Nil, gözlerim siyah demiştin, ilk kapalı hava ortamında olan sanki hani duman gözlü derler ya nedense birden onu anımsattı bana. gece çekiminde de çok tatlı bir bal rengi durmuş resmen.. çok yakışmış sana..Bu arada göz yapın da çok hoşmuş, söylemeden geçemeyeceğimBenim gözlerim odanın içerisinde koyu kahve, gün ışığında orta kahve ve hatta güneşte resmen sarıya dönük açık kahveye dönüyor.. yani aynı gün çekilmiş iki resmimde sanki aynı göz değilmiş gibi bir fotoğrafta koyu, diğer fotoğrafta açık duruyor, yani ışığa göre (zaten kahve gözlerin çoğu böyledir galiba..) ocre sanıyorum ki benim gözlerimi evin iiçinde de o güneşteki açık haline getirebilecek bir lens.. merak ettiğim şu ki mesela evin içinde yumuşak, bala dönük bir renk yaptı diyelim, güneşte de çok daha açık bir bal rengi gibi mi durur? ya da elaya dönük mü durur?
önemli değil canım :)
ice kullanmadığım için benim yorumum çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum canım buna aslında ice kullanan birileri cevap verse daha doğru olacak..ama yine de fikrimi söyleyim...ben de bi ara ice almaya niyetlenmiştim ancak vazgeçtim..çünkü ice i almak istemekteki beklentim açık tonlarda canlı bir gök mavisi renk yakalamaktı..azulları koyu bulmuştum.. ancak ice ın genelde gri durduğunu öğrenince ve maviye de meyletse istediğim şekilde gökmavi olmayacağını anlayınca vazgeçtim...nötr bir renge benziyor...bunu almakla gözlerimin sadece açık renk olacağını ancak ruhsuz ve nötr olacağını hissettim vazgeçtim..ice alanların çoğu da rengi çok açık buluyor ve makyajsız kullanamıyor...ablama ice videosu gösterdim hiç beğenmedi...bir de lenste en mükemmeli bulma konusunda biraz takıntım olduğu için lens ile pupil boşluğu arasındaki renk farkını kesin sorun ederdim...ice en açık renk olduğuna göre bu görüntünün en fazla olduğu lens olması muhtemel...bu takıntı sendede varsa iyi düşün derimbende koyu renk bir lens olmasına rağmen gözlerime oranla eşit koyulukta olmasına rağmen aradan bazen kahveler gözüküyor o bile sinirime dokunuyor bazen :)
doğru sölüosun canım renk geçişi yüzünden doğal durmayabilir beklediğim kadar, bende takıntılıyım çünkü bu konuda aslında bütün lenslerin güneşte saydamlaşmasına sinir oluorum renk menk kalmıyor yazın napıcaz hep güneş hep güneş :84: dimi güneşopaklarda yani quartzo falan nasıl acaba daha az görünmesi gerek dimi kendi göz renginin
evet canım yarı opak lensler direkt güneşte saydamlaşıyorlar doğru..en doğal sonucu yakalamak için göz rengimize en yakın rengi almalıyız ki güneşte saydamlaşma durumunda da rezil olmayalımonlar da kahverengi gözler için ancak mel ve ocre demek oluyor...o da güneşte rengi açılan kahve gözler için iyi..siyaha bakanlar için yine sorun olabilir...kendi gözümüze yakın renklerdeki yarı opak lenslerde o güneşte saydamlaşma olayı o kadar sinir bozucu olmuyor hatta hoşa bile gidiyor...rainbow giallo ve rainbow hazelden biliyorum...resim albümümde rainbow elite line hazel resimlerime bakarsan demek istediğimi anlayacaksın..resimlerden birinde tam da yandan güneş vuran ve şeffaflaşmanın olduğu bir resim var orda oldukça doğal görünüyor..
lens güneşte saydamlaşsada lensin hepsi komple saydamlaşmıyor..gözüm yarısı saydamlaşıyor diğer yarısı lensin rengi oluyor..ben şahsen kapalı ortamda beğendiğim azullarımla güneş vurduğunda rezil oluyorum...lensler koyu renk olmasına rağmen..yarısı saydamlaşıp kahverengi oluyor yarısı ise bildiğin deniz mavisi :26:
canım tam opak seriler de hiç doğal değiller ama...b&l nin damarsız halini düşün öyleler yani...opaklardan birinin günışığında resmini görmüştüm berbattı..robot gözü gibiydi...opak olduğu için de pupille lens arasındaki fark daha bariz belliydi...yarı saydam olan seriler ondan çok daha iyi....
bakıcam canım şmdi albümüne çok sağol valla içimi açtıno zaman ben elimdekilerle yetineyim şimdi yaza cor meli takarım olur biter
önemli değil canım..yardımım dokunduysa ne mutlu bana
her ne kadar mel rengini sevmesem de sanırım ben de doğallık adına mel almayı düşünebilirim ileride :)
illa lens takmaya devam etmekte ısrar ediceksek ve maksimum doğallık diyorsak mel rengine mecburuz öyle anlaşılıyor :)
ben de sıze taksam mı takmasam mı her sabah tereddut ettıgım mellerı yukleyım bır de bende goruntum yorumlar kabulumdur D
http://img225.imageshack.us/img225/9909/resim015c.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?