Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Solotica lensler benin için tam bir hayal kırıklığı oldu :84: Geçen gün Levent'teki optikçiye heyecanla

gittim,hatta birden fazla lens bile almayı düşünüyordum.Kendi gözlerimde açık kahve olduğu için doğal

yeşil ve mavi gözlerle eve dönmeyi planlıyordum.İlk olarak efsane mellerle başladım,cor,nc ve charm

serisini de denedim ve yağ yeşili ve doğal yeşil beklerken SONUÇ: kendi kahve gözümün üstünde resmen sarı

noktacıklar...

Daha önce denediğim freshlooklar bile çok daha iyiydi.

ondan sonra denediğim ice'larda da aynı şey oldu lenslerin üzerindeki noktacıklar

aşırı belirgindi.Sonra grafite'leri denedim ve sonnunda normal bir lensle karşılaşabildim.Grafite'lerin

rengi çok güzeldi gerçekten çok beğendim ama pupili çok genişti hem buradan hemde renkli kısmın

arasından da kendi göz rengim görünüyordu ve haliyle lens olduğu belirgindi.

Bir de marine rengini denedim onda da noktacık problemi yoktu ama yine pupil boşluğu genişti ve benim gözümde oluşturduğu renği beğenmedim.

Birde oradaki kadın çok aksiydi

Tabi bende böyle oldu diye herkeste aynı olmaz,burada gördüğüm resimlarde bazı kişilere gerçekten çok yakışmış lensler.

Ben de çok istiyordum lens soloticalar bile böyleyse napıcam ben şimdi yaaaaaaaaaaaa

Üçlü opak seriden bahsetmeyi unutmuşum.Göz rengini çok güzel örtüyor fakat onlar da çok yapaydı ve bu seride gerçekten bombe problemi var

livesscim bi tane daha ekledim charm icelı fotom aslında satmakdan yanada değilim ama gözüme oturmadı bu lensler sağa sola baktığımda kayıyo charm azul veya charm ocre gibi oturmadı gözüme

Seni çok iyi anlıyorum insan bir heves deniyo (ya da benim gibi alıyo )sonra hayal kırıklığı...aslında açık kahveymiş gözün güzel durması gerekirdi...canım açık kahve gözde mutlaka doğal duracak bir renk bulursun üzülme...bak ben simsiyah gözlerimle umutluyum:)

charm ocre sende gerçekten çok güzel duruyor. ela gibi...çok doğal ve hoş...darısı başıma:)

Evet canım ne yazık ki öyle oldu, umarım iyi bir lens çıkar karşıma..

SEVGİLİ BURCU İÇİN CRYSTAL RESİMLERİ..

BEN CRYSTALLERİ N.C ICELARA BENZETTİM AMA DAHA GÜZELLER KESİNLİKLE .
Bu arada bana mail geldi kızlar solotica ıceların üretimini durduracakmış:)

crystal iyi hoş doğal filanda donuk bi renk dimi kızlar.bide duruşu maviden yeşile değişiyo mesela bende çok yeşil durdu

Bencede canım charm mel güzel durur zaten n.c mellerin vardı :) charm mel tavsiye ederim sende çok hoş durur charm ocrelerin vardı zaten charm meller çok daha güzel olur bence:)
bu arada bery nerede?:))görünmüyor ortalarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…