- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.661
charm ice = 70tl
charm azul= 65 tl
ikisinide düşünen olursa 120 tl gibi komik bi rakama bırakıcam çünkü crystal istiyorum
burcucum charm ice fotonu hiç göremedim bir eklermisin
Solotica lensler benin için tam bir hayal kırıklığı oldu :84: Geçen gün Levent'teki optikçiye heyecanla
gittim,hatta birden fazla lens bile almayı düşünüyordum.Kendi gözlerimde açık kahve olduğu için doğal
yeşil ve mavi gözlerle eve dönmeyi planlıyordum.İlk olarak efsane mellerle başladım,cor,nc ve charm
serisini de denedim ve yağ yeşili ve doğal yeşil beklerken SONUÇ: kendi kahve gözümün üstünde resmen sarı
noktacıklar...
Daha önce denediğim freshlooklar bile çok daha iyiydi.
ondan sonra denediğim ice'larda da aynı şey oldu lenslerin üzerindeki noktacıklar
aşırı belirgindi.Sonra grafite'leri denedim ve sonnunda normal bir lensle karşılaşabildim.Grafite'lerin
rengi çok güzeldi gerçekten çok beğendim ama pupili çok genişti hem buradan hemde renkli kısmın
arasından da kendi göz rengim görünüyordu ve haliyle lens olduğu belirgindi.
Bir de marine rengini denedim onda da noktacık problemi yoktu ama yine pupil boşluğu genişti ve benim gözümde oluşturduğu renği beğenmedim.
Birde oradaki kadın çok aksiydi
Tabi bende böyle oldu diye herkeste aynı olmaz,burada gördüğüm resimlarde bazı kişilere gerçekten çok yakışmış lensler.
Ben de çok istiyordum lens soloticalar bile böyleyse napıcam ben şimdi yaaaaaaaaaaaa
taze taze charm ocre fotoları geldi hanııımkızlar albümüme 3 foto koydum 2si charm ocreli biri bi gözümde charm ocre diğer gözümde charm ice'lı bi foto charm ice kayma yapıyo kullanamıyorum maalesef düşünen olursa satıorum charm azullarımıda satıyorum ama sanırım azullara pek bi talep yok ama onda hiç kayma yok çok rahat anlamadım valla :18:
Seni çok iyi anlıyorum insan bir heves deniyo (ya da benim gibi alıyo)sonra hayal kırıklığı...aslında açık kahveymiş gözün güzel durması gerekirdi...canım açık kahve gözde mutlaka doğal duracak bir renk bulursun üzülme...bak ben simsiyah gözlerimle umutluyum:)
SEVGİLİ BURCU İÇİN CRYSTAL RESİMLERİ..
BEN CRYSTALLERİ N.C ICELARA BENZETTİM AMA DAHA GÜZELLER KESİNLİKLE .
Bu arada bana mail geldi kızlar solotica ıceların üretimini durduracakmış:)
senin tabanında açık pinax sendede güzel durur:)
charm ice = 70tl
charm azul= 65 tl
ikisinide düşünen olursa 120 tl gibi komik bi rakama bırakıcam çünkü crystal istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?