Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Charm ocreler kadar iyi durursa yeter bana canim bekliyorum yilbasindan sonra ismarliycam... nc melleri de 2009 sonunda almistim...süreleri doldu sayilir.

Berry hakkinda bi bilgim yok :) tatile gitmistir belki... bende son zaman cok takip edemiorum buralari

artık ben hangi seri hangi tarih hangi tonda ezberledim soloticanın tonlarını:)son crstalleri ıcemintleremi benzetmeye çalışmışlar anlamadım:)

charmm mellerde en az charm ocreler kadar güzel duracaktır emin olabilirsin belki ocrelerde bile güzel duracak :)

evet yaa işte nekadar değişken bi lens burda nekadar koyu mavi çıkmış bide bendeki duruşuna bakınEki Görüntüle 113606

buda orjinal rengim

cnm ben valla sendeki crystal durunu daha cok begendim keske bende de boole durucagini bilsem alirim direk cok hos bence ayrica kendi goz rengin de cok hos lense bile ihtiyacin yok masalla :))

pinaxim cnm nerelerdesin hosgeldin cnmcm. charmlar guzel olucak bence de sen de risksiz bi lens bence senin icin seviceksin bence de guzel gozlerine ne taksan yakisior zaten cnmin ici

sedanaz canım resimleri bluetootdan yükleyemiyormusun canım merak ediyorummbende sendeki duruşunu crstallerin

bluetoothdan yükleyemedim ablacım ya aygıt bulunamadı diyo kablomda yok ( benimki yeni üretim diyemi farklı acaba bildiğin mavi hiç yeşillik yok tabi bu durumdan ben memnunum :))

arzu ablacım ice ı kaldıracaklar demişsin sebep neymiş peki ayy hayret ya zaten renk kartelası kısıtlı yeni üreteceklerine olanları kaldırıolar zaten artık rüyamada girmeye başladı lens konuşa konuşa yeni renk varmıymış bilgi verdilermi abloş ?

bambam saol cnm bende gri tonlarda yeşilli duruyo crystalin yeşil duruşundan bende memnunum naturel bi görüntü oluşturuyor.ama bidahaki lensim cor ice olacak kesinlikle,quartzo diyodum ama oda hiç göze oturmuyo herkesde çok kaymış,bende de normalde lens çok kayardı ama crystaller tam oturdu :90:
sedanaz işte crystaller çok değişiyo yaa kimisinde mavi kimisinde yeşil benimkilerde 1 aylık lens eski seri olabilirmi ki yoksa bendemi bi anormallik var

şişesi varmı canım lotu kaç ? bilmiorumki taban rengin ela ya belki ondandır yeşillik var zaten senin gözünde hatta sen lens takma o güzel gözlere ayıp ben mavi olmasından memnunum da garip gelio tabi herkeste yeşilli durunca yoksa benim bi şikayetim yok şimdi mavi isteyenlerede al diyemio insan ya bendeki gibi durmazsa diye korkuorum az bi para değil kimseyi yanlış yönlendirmek istemem mesela arzu ablanın albümündede var cristal ondada yeşillik görmedim ben sanırım tabanla alakalı canım

bilmiorum cnm şişesi yok 2.el aldım bayramda açılmış,arzu ablanın albümündeki crystal ile aynı duruşu işte onda da mavilik yokki oda yeşilimsi bence mavi yoğunluğu olan lens cor ice

kızlar lütfen ama lütfen yardım istiyorum aklımda 4 lens var hangisinden alıyım karar veremedim
charm mel, nc icemint, nc crystal, topazio ( topazio düşük bi ihtimal ama yinede aklımda)
kızlar bende charm ocre var biliğiniz üzere bi lens daha düşünüyorum sizce bunlardan hangisini alıyım ?
heleki icemint ve crystal arasında gidip geliyorum

bence crystal icemintten daha doğal bir renk

nc crystal alırdım. ki en kısa zamanda alıcam hatta. topazio doğal değil, charm mel de açık değil. crystal'in açık olduğu bariz belli, üstüne üstlük en az mel'ler kadar doğal :97: crystal mi icemint mi dersen yine crystal derim. çok fark yok aralarında ama ismi yeter yaa ama şöyle bişey var crystal'e gri-yeşil denmesine rağmen ben ısrarla fark edemiyorum kimsenin gözünde o yeşil rengi. hepsinde tatlı bir toz mavi görüyorum. zaten yeşil olsun da istemem, mavi iyidir iyi

BEN CRYSTALLERİ N.C ICELARA BENZETTİM AMA DAHA GÜZELLER KESİNLİKLE .
Bu arada bana mail geldi kızlar solotica ıceların üretimini durduracakmış:)

soloticada zaten az renk seçeneği var heleki bir kısmı hiçkimse tarafından kullanılmıyor bile..mesela kimsede verde göremedim..azul desen benle birlikte 3 türkte..yabancılarda da 2 kişide gördüm..verde marine daha çok kullanılıyor ama o da pek sevilerek kullanılan bir renk değil anladığım kadarıyla...
bence solotica mevcut renklerini kaldıracağına bu kimselerin kullanamadığı renklerine müdahalede bulunmalı..veya bunları değiştirmeden üretmekte ısrar ediyorsa yeni bir açık mavi..yeni bir açık yeşil ve menekşe rengi çıkartmalı..renk kartelasında açık mavi denicek açık yeşil denicek bir rengi bile yok..hadi menekşeyi geçtim...gökmaviyle canlı açık yeşil olmaz mı bi lens markasında ?

Son düzenleme:

crystalde çok açık bi renk değil benim orj. göz rengim ile crystalli fotolarım arasında çooook bariz bi fark yok dikkat ettiyseniz.hatta ilk taktığımda annem dediki ee bu senin göz renginin biraz daha belirgin hali bi fark yokki,hatta bazen anlamıyor bile,bütüngün lensli geziyorum farketmiyo akşamın körü diyoki sende lensmi var ? bide gözde durdukça göz rengiyle bütünleşiyor crystal çok ince ve gözle kaynaşan bi renk ama donuk bir renk bunuda belirteyim.canlı bi renk kesinlikle değil ve crystal yeşilli bir ton lens kabında dururken bile yeşilli bir ton olduğu belli oluyor,iyide oluyo çünkü mavi ağırlıklı lensleri ben kahve gözlere yakıştıramıyorum tüplerin başlığı gibi yapay bir görüntü oluşturuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…