- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.681
Bencede canım charm mel güzel durur zaten n.c mellerin vardı :) charm mel tavsiye ederim sende çok hoş durur charm ocrelerin vardı zaten charm meller çok daha güzel olur bence:)
bu arada bery nerede?:))görünmüyor ortalarda..
Charm ocreler kadar iyi durursa yeter bana canimbekliyorum yilbasindan sonra ismarliycam... nc melleri de 2009 sonunda almistim...süreleri doldu sayilir.
Berry hakkinda bi bilgim yok :) tatile gitmistir belki... bende son zaman cok takip edemiorum buralari
charmm mellerde en az charm ocreler kadar güzel duracaktır emin olabilirsin belki ocrelerde bile güzel duracak :)
evet yaa işte nekadar değişken bi lens burda nekadar koyu mavi çıkmış bide bendeki duruşuna bakınEki Görüntüle 113606
buda orjinal rengim
sedanaz canım resimleri bluetootdan yükleyemiyormusun canım merak ediyorummbende sendeki duruşunu crstallerin
charm ice = 70tl
charm azul= 65 tl
ikisinide düşünen olursa 120 tl gibi komik bi rakama bırakıcam çünkü crystal istiyorum
bambam saol cnm bende gri tonlarda yeşilli duruyo crystalin yeşil duruşundan bende memnunum naturel bi görüntü oluşturuyor.ama bidahaki lensim cor ice olacak kesinlikle,quartzo diyodum ama oda hiç göze oturmuyo herkesde çok kaymış,bende de normalde lens çok kayardı ama crystaller tam oturdu :90:
sedanaz işte crystaller çok değişiyo yaa kimisinde mavi kimisinde yeşil benimkilerde 1 aylık lens eski seri olabilirmi ki yoksa bendemi bi anormallik var
bilmiorum cnm şişesi yok 2.el aldım bayramda açılmış,arzu ablanın albümündeki crystal ile aynı duruşu işte onda da mavilik yokki oda yeşilimsi bence mavi yoğunluğu olan lens cor iceşişesi varmı canım lotu kaç ? bilmiorumki taban rengin ela ya belki ondandır yeşillik var zaten senin gözünde hatta sen lens takma o güzel gözlere ayıpben mavi olmasından memnunum da garip gelio tabi herkeste yeşilli durunca yoksa benim bi şikayetim yok şimdi mavi isteyenlerede al diyemio insan ya bendeki gibi durmazsa diye korkuorum az bi para değil kimseyi yanlış yönlendirmek istemem mesela arzu ablanın albümündede var cristal ondada yeşillik görmedim ben sanırım tabanla alakalı canım
kızlar lütfen ama lütfen yardım istiyorum aklımda 4 lens var hangisinden alıyım karar veremedim
charm mel, nc icemint, nc crystal, topazio ( topazio düşük bi ihtimal ama yinede aklımda)
kızlar bende charm ocre var biliğiniz üzere bi lens daha düşünüyorum sizce bunlardan hangisini alıyım ?
heleki icemint ve crystal arasında gidip geliyorum
bence crystal icemintten daha doğal bir renk
BEN CRYSTALLERİ N.C ICELARA BENZETTİM AMA DAHA GÜZELLER KESİNLİKLE .
Bu arada bana mail geldi kızlar solotica ıceların üretimini durduracakmış:)
nc crystal alırdım. ki en kısa zamanda alıcam hatta. topazio doğal değil, charm mel de açık değil. crystal'in açık olduğu bariz belli, üstüne üstlük en az mel'ler kadar doğal :97: crystal mi icemint mi dersen yine crystal derim. çok fark yok aralarında ama ismi yeter yaaama şöyle bişey var crystal'e gri-yeşil denmesine rağmen ben ısrarla fark edemiyorum kimsenin gözünde o yeşil rengi. hepsinde tatlı bir toz mavi görüyorum. zaten yeşil olsun da istemem, mavi iyidir iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?