- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.701
kızlar lütfen ama lütfen yardım istiyorum aklımda 4 lens var hangisinden alıyım karar veremedim
charm mel, nc icemint, nc crystal, topazio ( topazio düşük bi ihtimal ama yinede aklımda)
kızlar bende charm ocre var biliğiniz üzere bi lens daha düşünüyorum sizce bunlardan hangisini alıyım ?
heleki icemint ve crystal arasında gidip geliyorum
crystalde çok açık bi renk değil benim orj. göz rengim ile crystalli fotolarım arasında çooook bariz bi fark yok dikkat ettiyseniz.hatta ilk taktığımda annem dediki ee bu senin göz renginin biraz daha belirgin hali bi fark yokki,hatta bazen anlamıyor bile,bütüngün lensli geziyorum farketmiyo akşamın körü diyoki sende lensmi var ? bide gözde durdukça göz rengiyle bütünleşiyor crystal çok ince ve gözle kaynaşan bi renk ama donuk bir renk bunuda belirteyim.canlı bi renk kesinlikle değilve crystal yeşilli bir ton lens kabında dururken bile yeşilli bir ton olduğu belli oluyor,iyide oluyo çünkü mavi ağırlıklı lensleri ben kahve gözlere yakıştıramıyorum tüplerin başlığı gibi yapay bir görüntü oluşturuyo
Eğer mellerin varsa crystal yerine farklı bir renk düşün derim çünkü crstal mellerin grimsi hali diyeyim zaten crstal mel ile ıce karışımı bir renk:)
beyazleblebim çok teşekkür ederim sendemi alıcaksın ocre inşallah güzel çıkar ya
Eğer mellerin varsa crystal yerine farklı bir renk düşün derim çünkü crstal mellerin grimsi hali diyeyim zaten crstal mel ile ıce karışımı bir renk:)
Arkadaşlar aranızda hiç rainbow ya da adore kullanan var mı? onların elasını yeşilini?gerçi solotica topiği ama...şu freshlook pure hazellerimin önüne geçecek bir lens arıyorum ama bulamıyorum....
rainbow elite line hazel güzeldir öneririm..ben kullanmıştım...
canım benim gözler baya koyu.seninki ne renkti?kahve gibi mi duruyo yoksa yeşilimsi bir ela mı?
pinaxim cnm nerelerdesin hosgeldin cnmcm. charmlar guzel olucak bence de sen de risksiz bi lens bence senin icin seviceksin bence de guzel gozlerine ne taksan yakisior zaten cnmin ici
francescim ıcemint crystale göre biraz daha opak hani melden ziyade ıcemint quartzoyu andırıyor crystaller ise bana daha melleri andırıor yani her ne kadar dışdan benzeselerde ıcemintle crystal arasında oldukça fark var ben ıcemint alıpda memnun olmayan bir kişiye bile raslamadım en çok ıcemintlerin doğallığı ön planda .Ben salı günü natural colours grafite fotoğrafları ekleyeceğim topiğe fikir verebilir francescim:)n.c grafitede tavsiye ederimm lives kullanıor forumda n.c grafiteleri..sağol vetman'cim yorumun için ayy kafam karıştı yine. bende bi görme problemi filan var o zamanicemint'le istediğim açık maviye ulaşabilir miyim peki? hem güzel bir mavi istiyorum hem de cor mellerimden sonra bu sefer de ince hareli denemek istiyorum. veya natural colors grafite(burda pek kullanan yok gerçi) nasıldır önerir misin? göz rengim senin gibi hemen hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?