Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kesinlikle crystal ama ben icemintlerımdende memnunum yanlıs anlaşılmasın ama crystaller daha mavi oyuzden:=)

tatlım senin doğal rengini gördüm. konuşmaya hakkın yok bence o gözlere lens taktığın için taban rengi çok açık olduğu için yeşilimsi durdu sende büyük ihtimal. videolarda hep grimsi mavi gördüm. orta-koyu kahvelerde daha mavi çıkıyor o zaman. yani umarım öyledir, cor mellerim var bunlar da yeşil çıkarsa ağlarım

Son düzenleme:
Eğer mellerin varsa crystal yerine farklı bir renk düşün derim çünkü crstal mellerin grimsi hali diyeyim zaten crstal mel ile ıce karışımı bir renk:)

Arkadaşlar aranızda hiç rainbow ya da adore kullanan var mı? onların elasını yeşilini?gerçi solotica topiği ama...şu freshlook pure hazellerimin önüne geçecek bir lens arıyorum ama bulamıyorum....

Eğer mellerin varsa crystal yerine farklı bir renk düşün derim çünkü crstal mellerin grimsi hali diyeyim zaten crstal mel ile ıce karışımı bir renk:)

sağol vetman'cim yorumun için ayy kafam karıştı yine. bende bi görme problemi filan var o zaman icemint'le istediğim açık maviye ulaşabilir miyim peki? hem güzel bir mavi istiyorum hem de cor mellerimden sonra bu sefer de ince hareli denemek istiyorum. veya natural colors grafite(burda pek kullanan yok gerçi) nasıldır önerir misin? göz rengim senin gibi hemen hemen.

pinaxim cnm nerelerdesin hosgeldin cnmcm. charmlar guzel olucak bence de sen de risksiz bi lens bence senin icin seviceksin bence de guzel gozlerine ne taksan yakisior zaten cnmin ici

Bambiscigim canim benim :)) cok sık uğrayamiyorum artik malesef.. Şu aralar biraz yoğunum tatlim charm melde kesin kararliyim alicam

francescim ıcemint crystale göre biraz daha opak hani melden ziyade ıcemint quartzoyu andırıyor crystaller ise bana daha melleri andırıor yani her ne kadar dışdan benzeselerde ıcemintle crystal arasında oldukça fark var ben ıcemint alıpda memnun olmayan bir kişiye bile raslamadım en çok ıcemintlerin doğallığı ön planda .Ben salı günü natural colours grafite fotoğrafları ekleyeceğim topiğe fikir verebilir francescim:)n.c grafitede tavsiye ederimm lives kullanıor forumda n.c grafiteleri..

sahibinden.com'da bu solotica goldları yıllık diye satmaya kalkışan bi sahtekar var şikayet ettim onu umarım dikkate alıp yayından kaldırırlar 3 kuruş para için insanların göz sağlıyla oynuyolar para bürümüş gözleri ay sinir oldum

hoşbulduk bu ara hep blogumla ilgilendim durdum bende satış işine girdim sayılır ama henüz müşterim yok.Charme ocre kaarım kesin ama aklım charme grafitede kalmadı değil.esmeraldamın sğresi dolmak üzere zaten takmıyorum mel ile takılıyorum umarım en amber ocre gelir.

ay ben kafayı yicem şimdi bendeki cristalin melle uzaktan yakından ilgisi yok.frances bebeğim bu kadar güzel anlatılamaz yani whiskey cimin gözleri zaten mel rengi ee sen gidip cristal takarsan tabi yeşil durur çok koyu kahve gözlerde cart maviler tabi yapay durur bide pupili genişse bunu herkes bilio..ama cristal 3 lü opak seriye 4 üncü olarak üretildi zaten kutusundada quartzo,topazi,esmeralda,cristal yazıo yani pupili kararında ne çok dar ne çok geniş ve ben ısrarla söylüorum benimki mavi vew benim gözlerimde koyu değilki yapay dursun hadi ben renk özürlüyüm en az 100 kişi gördü hepsimi mavide yakışmış seda dicek..soğuk bi renk olduğuna katılıorum canlı değil buda kişinin isteğine göre değişen bişey ben seviorum ama şu yeşil konusunda kendimden şüphe ettim yani arzu abla ben hattımı kaybettim numaralar gitti bana numarnı yazarmısın özelden mms göndereyim sana yükleyemiorum bi bak bakalım yeşilmi allah için yükle benim yerime mesela burcudada vardı cristal (brchngr) onun albümüne bakın berrandı sanırım ısrarla yeşil göremiorum yazmış çünkü ondada mavi durdu zaten ben burcuya sormuştum almadan önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…