- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.721
francescim ıcemint crystale göre biraz daha opak hani melden ziyade ıcemint quartzoyu andırıyor crystaller ise bana daha melleri andırıor yani her ne kadar dışdan benzeselerde ıcemintle crystal arasında oldukça fark var ben ıcemint alıpda memnun olmayan bir kişiye bile raslamadım en çok ıcemintlerin doğallığı ön planda .Ben salı günü natural colours grafite fotoğrafları ekleyeceğim topiğe fikir verebilir francescim:)n.c grafitede tavsiye ederimm lives kullanıor forumda n.c grafiteleri..
ay ben kafayı yicem şimdi bendeki cristalin melle uzaktan yakından ilgisi yok.frances bebeğim bu kadar güzel anlatılamaz yani whiskey cimin gözleri zaten mel rengi ee sen gidip cristal takarsan tabi yeşil durur çok koyu kahve gözlerde cart maviler tabi yapay durur bide pupili genişse bunu herkes bilio..ama cristal 3 lü opak seriye 4 üncü olarak üretildi zaten kutusundada quartzo,topazi,esmeralda,cristal yazıo yani pupili kararında ne çok dar ne çok geniş ve ben ısrarla söylüorum benimki mavi vew benim gözlerimde koyu değilki yapay dursun hadi ben renk özürlüyüm en az 100 kişi gördü hepsimi mavide yakışmış seda dicek..soğuk bi renk olduğuna katılıorum canlı değil buda kişinin isteğine göre değişen bişey ben seviorum ama şu yeşil konusunda kendimden şüphe ettim yani arzu abla ben hattımı kaybettim numaralar gitti bana numarnı yazarmısın özelden mms göndereyim sana yükleyemiorum bi bak bakalım yeşilmi allah için yükle benim yerime mesela burcudada vardı cristal (brchngr) onun albümüne bakın berrandı sanırım ısrarla yeşil göremiorum yazmış çünkü ondada mavi durdu zaten ben burcuya sormuştum almadan önce..
ay ben kafayı yicem şimdi bendeki cristalin melle uzaktan yakından ilgisi yok.frances bebeğim bu kadar güzel anlatılamaz yani whiskey cimin gözleri zaten mel rengi ee sen gidip cristal takarsan tabi yeşil dururçok koyu kahve gözlerde cart maviler tabi yapay durur bide pupili genişse bunu herkes bilio..ama cristal 3 lü opak seriye 4 üncü olarak üretildi zaten kutusundada quartzo,topazi,esmeralda,cristal yazıo yani pupili kararında ne çok dar ne çok geniş ve ben ısrarla söylüorum benimki mavi vew benim gözlerimde koyu değilki yapay dursun hadi ben renk özürlüyüm en az 100 kişi gördü hepsimi mavide yakışmış seda dicek..soğuk bi renk olduğuna katılıorum canlı değil buda kişinin isteğine göre değişen bişey ben seviorum ama şu yeşil konusunda kendimden şüphe ettim yani arzu abla ben hattımı kaybettim numaralar gitti bana numarnı yazarmısın özelden mms göndereyim sana yükleyemiorum bi bak bakalım yeşilmi allah için yükle benim yerime mesela burcudada vardı cristal (brchngr) onun albümüne bakın berrandı sanırım ısrarla yeşil göremiorum yazmış çünkü ondada mavi durdu zaten ben burcuya sormuştum almadan önce..
yahu şu crystallerı çözebılmıs değilim bazılaarında aynı icemınt gıbı yesılımsı duruyo bazılarında mavı wetman bende ne renk durur?icemıntler gibi durcaksa benım albumdekı hıç almıyım bıde yakın foto pupılınıde çözemedım icemınt gıbı mı?daha mı dar quartzolar gıbı?wetman
yok artık , rengin güzelliğine bakar mısın? Sedanaz kendi gözlerin çok açık değilmi? Ben böyle güzel renk görmedim. Nerde benimkiler nerde bunlar. Olay tabanda bitiyor arkadaşlar :) Muhteşemmiş.
sedanaz MUHTEŞEEEMgöz rengin açık kahve mi? keşke koyu olsa
haklısın whıskeycim sorun tabanda değil bencede lenslerde fark var ..
buda bendeki duruşu güneşte,kesinlikle yeni seri- eski seri farkı var.yeni seri mavi ve daha açık.
bide dikkat ettiğim nokta crystal quartzoyu takip ediyo,eski seri quartzo yeşil ağırlıklıyken crystalde öyleydi,quartzo maviye döndü crystalde mavi oldu.
arzu ablam canım eline sağlık teşekkür ederim yüklediğin içinbu arada dün telefonda çok güldürdün beni kapattıktan sonra bile güldüm yani whiskey canım özdenim sana demiştim gözlerin zaten yeşil ağırlıklı sende yeşil durması kaçınılmazdı benimde açık ama sarımsı o yüzden bu kadar mavi durdu ve tabi yeni seri eski seri farkı da var en son alan benim topikte biri daha alsa anlarız ne kadar değişmiş.burcunun dediği gibi olay tabanda bitiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?