Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu ablacım teşekkürler açıklaman için o zaman ben biraz daha bekliyim crystal icemint ya da nc grafite arasında seçim yaparım. crystal ve icemint olayıysa kişinin bakış açısına göre şekilleniyo galiba, tıpkı bi renk vardır fosforlu yeşil ama sarı gibi de durur bazısı yeşil der bazısı sarı crystal rengini de senin albümdeki fotoda keşfettim zaten, ilk tepkim ''ohaa böyle doğal bi mavi görmedim ben'' olmuştu

sedanaz tatlım bizde bi sorun var bence ama yeşil de dursa crystal beni çok çekiyo, denemeden içim rahat etmiycek.
youtube.com/watch?v=oPM2lJd0Zqc
rengi arzu ablada gördüğüm zaman direkt youtube'da araştırdım bu video'yla daha çok tutuldum. umarım bende de böyle bir ''mavi'' olur:84:

yahu şu crystallerı çözebılmıs değilim bazılaarında aynı icemınt gıbı yesılımsı duruyo bazılarında mavı wetman bende ne renk durur?icemıntler gibi durcaksa benım albumdekı hıç almıyım bıde yakın foto pupılınıde çözemedım icemınt gıbı mı?daha mı dar quartzolar gıbı?wetman

sedanazcım ben sana özelden cevap gönderdim ama gelmemiş sanırım:)crystalleri sevdiğin için çok seviniorum çünkü crystalleri bende çok sevdim gerçekden ama benim crystallerim ilk çıkan seriden daha yeşildi dolayısıyla seninkiler daha mavimsi sanıorum zaten fotoğraflardanda crstallerin mavileştiği belli :)bencede artık şu resmileri yükleyelim bana gönder sen bende çok merak ettiimm

Betycim mavimsi durabilir crystaller aslında benim kullandıklarım daha çok gri yeşildi o yüzden mele bezettim ama şimdi yeni crystaller mavimsi ıcea yakın duracaktır..Sedada resim yüklerse daha güzel olur:)hepimize fikir verir crystaller hakkında:)

sana fotomu mms le gönderiyorum ablacım şimdi sen benim yerime yükle topiğe kızlara fikir olsun :) eğer yeşil derseniz atlicam 4.kattan valla saat 3te çektim bu resmi gün ışığı ama odada dışarda daha da açık..

Ben tamamen sedanın crystalerini görünce fikrimi değiştirdim :)crstalller iyice mavileşmiş frances canım crystal alabilirsin:)harika harika:)

buda bendeki duruşu güneşte,kesinlikle yeni seri- eski seri farkı var.yeni seri mavi ve daha açık.
bide dikkat ettiğim nokta crystal quartzoyu takip ediyo,eski seri quartzo yeşil ağırlıklıyken crystalde öyleydi,quartzo maviye döndü crystalde mavi oldu.

Son düzenleme:
yok artık , rengin güzelliğine bakar mısın? Sedanaz kendi gözlerin çok açık değilmi? Ben böyle güzel renk görmedim. Nerde benimkiler nerde bunlar. Olay tabanda bitiyor arkadaşlar :) Muhteşemmiş.

teşekkür ederim burcuşum evet kendi gözlerim koyu değil ama daha çok sarımsı yeşil hiç yok gözümde bu yüzdende bende masmavi durdu kendi göz rengimide ekleyeceğim inşaallah:) bende aşığım cristallerime

arzu ablam canım eline sağlık teşekkür ederim yüklediğin için bu arada dün telefonda çok güldürdün beni kapattıktan sonra bile güldüm yani whiskey canım özdenim sana demiştim gözlerin zaten yeşil ağırlıklı sende yeşil durması kaçınılmazdı benimde açık ama sarımsı o yüzden bu kadar mavi durdu ve tabi yeni seri eski seri farkı da var en son alan benim topikte biri daha alsa anlarız ne kadar değişmiş.burcunun dediği gibi olay tabanda bitiyor ..

haklısın whıskeycim sorun tabanda değil bencede lenslerde fark var ..

:))rica ederim canım:)sen bugun birkaç tane daha çekde akşama yine yükleyelim bak bak doyamadım custom lens gibi durmuş:81:

sayende ablacım sonuçta önerdiklerini alıoruz göndericem akşam yine bu arada ice ı sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım neden kaldırılcakmış,bide bende çok beyaz dururmu ice arzu abla ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…