Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sayende ablacım sonuçta önerdiklerini alıoruz göndericem akşam yine bu arada ice ı sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım neden kaldırılcakmış,bide bende çok beyaz dururmu ice arzu abla ??

yaa bende cor ice istiyorum işte yaaa ,favori lensim.
o yüzden crystallerimi satıcam haberiniz olsun. fiyat 80 TL

sedacım ıcea alternatfi bir çok renk var özellikle crstal ve ıcemint var bence ondandır.Ice dah yakışır neden yakışşmasında zaten crstallerin ıce gibi senin daha ne olsun:)

canım benim gözler baya koyu.seninki ne renkti?kahve gibi mi duruyo yoksa yeşilimsi bir ela mı?

kendi gözüm orta kahve canım kenarlarında çok hafif renk açılmaları var ancak yakın mesafeden görülecek kadar...
lensin duruşu...bal rengi-açık kahve ve koyu gri arasında gidip gelen bir renk..yeşillik yok...bal ağırlıklı...
yani soloticadaki mel ile ocrenin arası (karışımı)

Son düzenleme:
whiskeycim ve sedanazcim ikinizde de crystalin durusuna bayildim lens boyamalari ve taban farki da var ne kdr cok etkilior tamamen farkli tonlar olmuslar ama ikinizdeki renk de sahane.

sedacim ben cok mavici olmasam da sendeki tona bittim bence cok hos bi renk olmus tatli acik bi buz mavisi ice gibi duruor azcik daha mavimsi ice daha gri en azindan bende grimsi duruor.
cnm gozlerinin sarimsi oldugunu soylemissin benm de ayni sekilde sarimsi senin crystal daha yenisi sanirim yani bende de acaba asagi yukari bu sekilde mi durur die merak ettim. kendi goz rengini merak ediorm

whiskey cnm sendeki tonu istiorm aslinda ben ice im oldugu icin yesil gri gibi duran bisi ariorm sendeki durusu istedigim tona cok yakin olmus. boole cikicagini bilebilsem bana da crystalin keske. bu degisimlerini lenslerin takip etmek zor gercekten de

ayrica ice in uretilmeyecegine de cok uzuldum cok ilginc cok kullanilan bir renk neden kaldiriorlar ki crystal ve icemint her ne kdr benzer olsa da gene en acik renk sonucu veren ice sanirim

canım kendi göz rengimi de göndericem arzu ablaya açık renk ama içinde hiç yeşillik yok belirteyim sanırım seninki daha açık benden sende de muhteşem duracağını düşünüyorum whiskey in gözleride açık renk hemen hemen aynı olur ama onunki yeni seri değil sanırım ben arzu abladan aldım benden sonra cristal alan oldumu bilmiorum ama en son alan benim sanırım..arzu ablanın dediğine göre çok değişmiş cristaller dün telefonda seda topazio sandım önce dedi gülmekten yarıldık sana özel boyamışlar dedi yani renkleri değiştiriolar sürekli buda yanıltıcı oluo tabi..sana bütün renkler yakışır bambiş ama arzu ablaya bi sor en iyi o bilir gelecek olan lensi

canım süper olmuşşş bayıldımmm maşallahh..

sedacım ıcea alternatfi bir çok renk var özellikle crstal ve ıcemint var bence ondandır.Ice dah yakışır neden yakışşmasında zaten crstallerin ıce gibi senin daha ne olsun:)

wetmancim ne güzel bir renk mavi rengi. benim cristallerde yeşil resmen gerçi güzel ama.bu değişiklik bencede lenslerle alakalı taban göz rengi ile bu kadar değişiklik olmaz bence

wetman o değişiklik olursa biri n.c grafite olsunda diğeri cor grafite veya azul veya ice mı olsa sana bırakıyorum doğal güzel bir mavi

kızlar sağolun tabiki güzel bende yeşil lens severim crystade renk böyle,
ama normalde gri tonlarda bende yeşil durur,çünkü yeşil, göz rengime yakın bi renk bende daha naturel durur diye düşünüyorum,lenstede doğallıktan yanayım.bide yeşilde kahveye geçişler daha yumuşak olur kahveden maviye daha keskin,o yüzden güneş vurunca alttan kahve kahve gördüğüm lensler var maviden soğumuştum bu yüzden,crystalin duruşunu bende seviyorum heleki güneşte su yeşili oluyor herkes göz renginiz çok güzel güneş gözlüğü takmayın sakın filan diyo lens diyorum şok oluyolar ama ben cor ice a kafayı taktım crystalleri satıp cor ice alıcam bambam arkadaştaki duruşuna hasta kaldım resmen.oda mavili bi ton ama kesin oda yeşil durcak bende

Son düzenleme:

bambamcım ben soloticanın ne düşündüğünü (mantığını) çözdüm sanırım...
dikkat edersen en açık renkleri ve en opak renkleri özel renkler olarak genelde nc serisinde çıkarıyorlar..demekki çok açık renklerin cor charme ve klasik nc gibi yarı opaklıkta olan lenslerde iyi sonuç vermediğini düşünmüş olabilirler...dikkat ettiysen crystal ve icemint de icedan sonra en açık renkler ancak sadece nc serisinde özel renkler olarak çıktılar..soloticanın normal serileri sadece orta koyulukta olan ve koyu olan renkler olacak sanırım..böyle ayırmaya çalışıyorlar...tek açık renk ice dı onu da geri çekiyorlar...

Son düzenleme:
Arkadaşlar..cor serisi kullanan ve akşamüstü veya AVM gibi kapalı mekanlarda görüşte kısıtlanma ve bulanıklık yaşayanlar oldu mu ?
böyle durumlarda ışık azalınca gözbebeklerim büyüyor ve büyüklüğü pupil boşluğunu aşıyor..dolayısıyla renkli boyamadaki noktacıklar gözbebeğimin kenarlarının üstüne geldikleri için görüşüm biraz bulanıyor..sizdede oluyor mu bu durum ?

Son düzenleme:

güneşcim charm kullanıyorum bende fakat bugun gozlerımde 5 saatten fzla kaldı ışıgın az oldugu yerlerde buna karsılık gorus bıraz daha bulanıktı... bırde gozlerım 5 saatın ıcıne gırdgı zman yoruluyor.. kuruluk var sanırım... birde bugun ızledıgım bır vıdeoyada duygulanıp agladım acaıp netlestı sorasında görüşüm

cnm kuruluk yapior demek sende lens 5 saatte o yuzdendir. benm de eskiden daha kisa surede kuruluk olurdu son yillarda nedense daha rahatim tum gun gozumdeler sabah kalkar kalkmaz takiorm gozlerim bozuk gece yatana kdr ancak geceleri belki bir rahatsizlik yaparsa kuruluktan o kdr o zmn da hemen bi solusyonla temizliorm duzelior. hatta gozume bikac damla damlatiorm o da gecior cikarmadan lensi. ben bu sekilde yapiorm yani herkes boole yapsin diyemem goz sagligi sonucta. ama kuruluktan oluor sanirim senin de. aglayinca benm de netlesior buyuk ihtimal nemlendigi icin. :26:

gunescim cnm cok tesekkurler yorum icin mantikli geldi bana da nc serisine tasiorlar sanirim ozel renkleri. ama ice guzel bir lens ozellikle cor serisinde cok kullanan var gibi gelior bana yabanci forumlarda fln da cok karsilasiordum almadan once arastirirken. eger ice i kaldirirlarsa umarim crystal veya icemint i onun kdr acik yaparlar opak olmayan ama gozun rengini tam degistiren uzaktanda da renkli goz gibi duran bir renk cunku ice.

ay cnm ya ekledigin o renk tam istedigim renk valla cok guzel gri yesil goz. ben de renk tonu konusunda katiliorm sana yesiller daha kolay kaynasior gozle ben de o yuzden gri yesil pesindeyim :18:
tatlim bence sakin o guzel lenslerini satma bence nacizane fikrim guzelcim. ice da senin o bahsettigin isik vurunca acilma olayi oluor ve mavimsi gri oldugu icin de iste o goruntu olusuo.
benm fikrim bu cnm bence bu guzel crystallerini satma :18:

cok tesekkur ederim cnmin ici cevap icin. kendi rengini merakla bekliorm. cok guzel lensin rengi gercekten. her ne kdr yesil tonlu gri baksam da senin bu renk hosuma gitti gercekten. harika yakismis gozlerine

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza nette lenslerle ilgili araştırma yaparken buldum burayı ve hemen kayıt oldum bende bir lens kullanıcısıyım bugüne kadar mavi lens kullandım ve en son kullandığım rainbov gri idi ama yine de doğal bir duruş yakalayamadım ve son günlerde de yeşil ve ela arası renkler hoşuma gitmeye başladı daha doğal durduklarını düşünüyorum ve şimdi bana yardımcı olursanız sevinirim giiti gidiyorda bir satıccıyla konuştum en uygun rengin solotica natural colors mel olduğunu söyledi fakat ben charm melide çok beğendim gözlerim kahverengi koyu değil orta kahve tuba büyüküstün ve beren saatin göz renkleri çok hoşuma gidiyor hangi renk daha uygun olur kullananlardan öneri bekliyorum birde soloticayı nerden alabirim bir kaç kişi buldum 185 175 diyorlar fiyat uygun mu yardımcı olursanız çok sevinirimm

iki crystalde çok guzel durmus..sedanazcım topazıo un doğalı gıbı durmus daha yakından flaşlı flaşsızfoto koyarsan çok sewıncem..bayıldım crystallere..

kızlarrrrrrrrrrrrr dün bir arkadaşımın arkadaşı bir kızda lens gördüm olamaz böyle bir şey bildiğin göz o lensleri bulmam lazım yaa görseniz solotica yalan diceksniz olamaz böyle bir şey resmen buz mavisi lensi tarif edeyim açık bir net mavi rengi vardı öyle grilik yok bildiğiniz açık mavi bir göz rengi pupil boşluğu da küçüktü ama öyle şaşı bakmıyordu asla, ayrıca lensin renginde tonlama yoktu direk buz mavisiydi çarçevesi de de vardı asıl olanı ise şuydu lens kendi gözü kadar doğaldı ya inanamadım resmen bu lensin markası nedir dicem ama eminimki kimse bilmiyor custom lens olduğunu da asla düşünmüyorum çnkü custom lensleri çok inceledim hiç böyle bir duruş görmedim bu kız bu lensleri nerden aldı markası neydi soramadım da çünkü alakam olmayan bir insan ama kızın kendi gözleri koyu kahve bunu biliyorum..resmini de koymak isterdim aslında ama koyamam işte olay olur :) ama kızlar bu lensi bulmamız lazım inanamicaksınız eminim buna..araştırmalarıma devam ediyorum :))

merhaba
solitica hidrocharm mellerimi bir ay önce büyük hevesle aldım vetmancımdan ama erkek erkadışım takmamı istemiyo:2: doğallıktan yana onu ikna edemedim lenslerde bi köşede dursun istemiyorum çünkü kullanmıcam.mellerimi uygun fiyata satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa mesaj atsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…