Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

biscuit teşekkür ederim beğendiğin için..betty'im canım arzu ablada öyle dedi valla topazio'yu andırıyo dedi beğenmene sevindim tatlım..bende senin grafitelerine hastayım

arkadaşlar anneme geçenlerde sauflon solısyon aldırdım ve 5 6 ay kadr tarıhı gecmıs bı solısyon ben bunun farkına varmadan 3 4 kez kullanmısım bugun farkettım..:2: dun lenslerımı cıkardıgımda gozlerım kırmızılasmıstı cok kaldı gozumde herlade dıye dusunmustum... gelelım asıl sorun annem bıdaha solısyon almaya cıktı hıc bı yerde yokmus burda sauflon.. ztn rengı sankı grıyemı dondu anlayamadm banamı ole gelıyor aksılık aksılık ustune gecıcı olarak opti free mi kullansam:84:

merhaba kızlar önce vetmana beni dinlediği her konuda hemen yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum ben bir türlü denk getiremedim yoksa şu an gözlerimde charme ocrelere yazıcaktım bu mesajı.
burcu mellerimi denemek isteyince bugün buluştuk ve ben ocreleri oda mellei denedi.Bence ona ikiside çok yakıştı bende ocreler ne yazıkki eski charme mel ler gibi yeşil oldu ocrenin gri olduğunu görmüştümde yeşerdiğini görünce şaşırdım hatta burcuyla bazen karıştırdık hangi gözde ne var diye fotoları koyuyorum bazı kişilerde melin durduğu gibi asker yeşili gibi oldu.Burcuda daha amber duruyor benim gözümde yeşil sarı çizgiler var sanırım ondan oldu

:2::2:

bu arada sağ ocre

Son düzenleme:
berry cim mel kullanıcıları bıraz daha dıkatlı bakarsa cok hafıf grılık var sankı ocrelerde...:26: ama sen belırtmesen ıkı ayrı cıftı mel olarak gorebılırdık ekrana bıraz daha yaklastım grilik tonları yesılle karsmıs ocrede... melde ise yag yesılı bıraz dha fazla.. bırbırıne yakın renkler harelerının ton farkından dolayı olsa gerek:82: yakısmıs gercekten bu ıkı rengın en dogal oldugunu dusunenlerdenım:44:

çok az fark var iki renk arasında, bu arada burcunun gözü benden koyu koyu gözde daha grimtrak olması gerekirdi.bende lens inanlızmaz farklı durdu, mel mesela burcuda daha koyu oldu. ocre ümidim bitti

Son düzenleme:
taban rengı onemlı bu durumda goz rengı acık olanı buyuk ıhtımal dahada acacaktır ocreyı.:26: nedense lensı ılk kullanmaya basladıgım gunden berı grimsi tonları kendıme yakıstıramamısımdır.ama grı tonları lenslerı baskalarına yada gercekten yakısanına cok yakıstırıyorum... ıfade cok onemlı mel rengını gıdıp gelıp ıncelemısımdır gozlerımde grımsı duruyormu dıye makyaja gorede degısıklık gosterıyor arkadaslar dahada vurgulamak ıcın makyajda sectıgımız tonlar onemlı

bu görüntüdenfarklı gibi ben hiç grilik olmasını istemiyordum malesef nerdeyse mel gibi durdu vetman yardım burcununki 2014 sanırım ,yenilerde mesela vetmanın taktıkları tam amber ben anlamadım

bernacım o zaman sendeki görüş sorunu benimkiyle aynı değil gibi duruyor...yani eğer ağladığında bulunduğun ortamın ışık açısı değişmediyse :) bende az ışıkta gözbebeklerimin çapı pupilin boyutunu aştığı için pupil dar geliyor..renkli kısmı gözbebeğimin üstüne geliyor...aynaya baktığımda da bu durumu açıkca gördüm..yani eminim...Allah ağlatmasın kimseyi diyorum

rica ederim bambamcım bence içini ferah tut canım..ice i kaldırdıktan sonra crystal ve iceminti daha açık yaparlar gibi geliyor..
bu ice ın kalkması konusunda hala daha önceki varsayımımı sürdürmekle birlikte aklıma olası bir sebep daha geldi...
malum ice üretilirken sadece beyaz boya kullanılarak üretiliyor..ancak beyaz boya sadece iceda değil tüm renklerde az da olsa muhakkak olması gereken bir boya..gözrenginden daha açık renk yakalamak için illa ki gerekli...benim masmavi görünen azullarda bile az miktarda beyaz boya karması var..bence beyaz boya yetiştirememekten dolayı sıkıntıya girmiş olabilirler..ice dışındaki renklerin de zaman zaman olduğundan koyu çıkması ve alanların hayalkırıklığa uğramasını da buna bağlıyorum...icelara yüksek miktarda beyaz boya harcandığı için diğer renklere katılan beyaz boya oranı düşünce öyle durumlar olduğunu sanıyorum...ice üretimden kalkınca diğer renklerin içeriğine de daha cömertce beyaz boya katabileceklerini düşünüyorum..ben bu konuda ümitliyim

arkadaşlar almak isteyen varsa elimde henüz 2 haftalık yeni seri quartzo ve 1 aylık topazio var. İlgilenen olursa mesajla ulaşabilir.

merakla bekliyorum canım
canım hiç grilik yok ve buz mavisi demişsin..bu lens solotica hidrosummer azul olmasın sakın (hani şu teatral seriden ) ?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 115004

neden bende amber rengi olmadı acaba

a çok şaşırdım berry
mel 'in grilisi olmuş sende cidden ..
reelde de böyle miydi canım ..çünkü ocreler fotolarda grimsi çıkarken ,reelde aslında grilik olmuyor..
benim ocrelerde öyle çıkıyor yani en azından ...
cor ocre alsan o iyice grimsi olur sanırım sende..
taban rengin ocreyi yansıtmaya uygun değil sanırım birtanem ..

sedanaz,amanın o nasıl bir ton ,ne değişik bir mavi o,açık ton severlerin yakalmak istediği mavi tonu bu bence..güle güle kullan canım

güneşcim saol cnm. hiç dikat etmedım ayna karsında goz bebeklerıme rengı kontrol edıyorum arada ki ayda 3 4 kez takıyorum lenslerımı renkte degısme oluyormu dıye ama zannetmıyorum:26:. dun ısıgın az oldu yerde puslanma oldu evet ama evdeyken ısık daha nettı ztn ben goz yorgunlugundan puslandıgını hıssedıyorum .
üstelık bugun eczaneden goz damlası aldım kucuk tupler halınde kontakt lenslerle kullanılabılecegı yazıyordu bı sure denmeyı dusnuyorum beraberınde kullanan arkadaslar varmı ???

inşallah damla sana çare olur canım anladığıma göre sendeki puslanmanın sebebi senin de dediğin gibi yorgunluk ve gözyaşıyla ilgili olsa gerek :)
benimkisi pupil ölçüsüyle ilgili daha çok..charmların pupillerini pek bilmiyorum ama corların pupilleri düzgün yuvarlak değil...asimetrik şekilde yani gözün bi tarafındaki renkli kısım diğer yan tarafa göre bariz şekilde daha geniş...renkli boyamanın daha yoğun olduğu taraf gözümün içkenarına da gelse dış kenarına da gelse gözbebeğimi yandan biraz kapatıyor renkli boyamalar...en ufak bi gözbebeği büyümesinde yandan saldırıya geçiyor renkli kısım halbuki öyle çok dar pupili de yok.. pupil şeklinin asimetrik olmasından kaynaklanıyor tamamen :44:
pupilde alttan ve üstten görüş kısıtlanması olmuyor ama yan kısımdaki boyamalar yüzünden oluyor..lensi gözümde parmağımla çevirip döndürsem de sonuç değişmedi...

şu resim mesela cor serine ait bir resim..netten buldum... lensin tek yanında pupil daha dar diğer yanında geniş...yuvarlak olması gerekn kısmı bir tarafında düz indirmişler..yuvarlak gibi değil de köşeli gibi olan yerin köşesi sıkıntı veriyor

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…