- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.761
güneşcim charm kullanıyorum bende fakat bugun gozlerımde 5 saatten fzla kaldı ışıgın az oldugu yerlerde buna karsılık gorus bıraz daha bulanıktı... bırde gozlerım 5 saatın ıcıne gırdgı zman yoruluyor.. kuruluk var sanırım... birde bugun ızledıgım bır vıdeoyada duygulanıp agladım acaıp netlestı sorasında görüşüm
gunescim cnm cok tesekkurler yorum icinmantikli geldi bana da nc serisine tasiorlar sanirim ozel renkleri. ama ice guzel bir lens ozellikle cor serisinde cok kullanan var gibi gelior bana yabanci forumlarda fln da cok karsilasiordum almadan once arastirirken. eger ice i kaldirirlarsa umarim crystal veya icemint i onun kdr acik yaparlar opak olmayan ama gozun rengini tam degistiren uzaktanda da renkli goz gibi duran bir renk cunku ice.
kızlarrrrrrrrrrrrr dün bir arkadaşımın arkadaşı bir kızda lens gördüm olamaz böyle bir şey bildiğin göz o lensleri bulmam lazım yaa görseniz solotica yalan diceksniz olamaz böyle bir şey resmen buz mavisi lensi tarif edeyim açık bir net mavi rengi vardı öyle grilik yok bildiğiniz açık mavi bir göz rengi pupil boşluğu da küçüktü ama öyle şaşı bakmıyordu asla, ayrıca lensin renginde tonlama yoktu direk buz mavisiydi çarçevesi de de vardı asıl olanı ise şuydu lens kendi gözü kadar doğaldı ya inanamadım resmen bu lensin markası nedir dicem ama eminimki kimse bilmiyor custom lens olduğunu da asla düşünmüyorum çnkü custom lensleri çok inceledim hiç böyle bir duruş görmedim bu kız bu lensleri nerden aldı markası neydi soramadım da çünkü alakam olmayan bir insan ama kızın kendi gözleri koyu kahve bunu biliyorum..resmini de koymak isterdim aslında ama koyamam işte olay olur :) ama kızlar bu lensi bulmamız lazım inanamicaksınız eminim buna..araştırmalarıma devam ediyorum :))
güneşcim saol cnm. hiç dikat etmedım ayna karsında goz bebeklerıme rengı kontrol edıyorum arada ki ayda 3 4 kez takıyorum lenslerımı renkte degısme oluyormu dıye ama zannetmıyorum:26:. dun ısıgın az oldu yerde puslanma oldu evet ama evdeyken ısık daha nettı ztn ben goz yorgunlugundan puslandıgını hıssedıyorum .
üstelık bugun eczaneden goz damlası aldım kucuk tupler halınde kontakt lenslerle kullanılabılecegı yazıyordubı sure denmeyı dusnuyorum beraberınde kullanan arkadaslar varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?