- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.781
arzu ablacım ice ı kaldıracaklar demişsin sebep neymiş peki ayy hayret ya zaten renk kartelası kısıtlı yeni üreteceklerine olanları kaldırıolarzaten artık rüyamada girmeye başladı lens konuşa konuşa yeni renk varmıymış bilgi verdilermi abloş ?
kızlar yardımmm edinnn gözlerim orta kahve charm mel ve nc mel arasında kaldım ne yapmalıyım hangisi daha koyu ela ve yeşil arası olsun istiyorummm kullananlar fikir verebilir mi
annesinin bitanesi erkek arkadaşın kıskanmıştır doğallık bilmem ne bahaneçok yakışmış bence satma
tşk ederim canım ,ona göre ifadem değişmiş sanki başka biri olmuşum ısınamamış bu görüntümeo yüzden elimden çıkarmaya düşünüyorum yoksa durucak bi köşede
Ben Vetman'ın koyduğu yeni seri verde fotoğraflarını çok beğendim. Normalde Verde'yi beğenmezdim ama sanki daha doğallaştırmışlar tam yeşil olmuş. Yeşil sevenler verde'yi düşünebilir artık, sanki eskisi gibi cart bir renk değil. İce'ın piyasadan çekilmesine de çok üzüldüm. Bir sonraki lensim cor ice olur diye düşünüyordum. İce'ı kaldırıp yerine ne koyacaklar merak ettim doğrusu çünkü özellikle cor ice en çok tercih edilen renklerden biri. Geriye açık renk olarak tercih edilebilecek cristal kalıyor yarı opak seriden bir tek ama o da n.c serisi olduğu için sadece göz çapı büyük olanlara hitap edecek. Her dakika renklerin opaklığıyla oynamalarından da ayrıca şikayetçiyim. Her alana farklı lens geliyor resmen. Benim grafiteler gün ışığında bile kopkoyu fotoğraflarda belli olmuyor bile. Başka alan arkadaşlara çok daha opak boyamalar denk geldi mesela. Bununla ilgili olarak Solotica firmasına şikayet yazmak isterim nereye yazmam gerekir bilen varsa söyleyebilir mi?
kızlar bakınız solotica mellerle nasıl oynamış. Bunlar vetmancım ve benim üstün çabalarımız sonucunda elimize geçirebildiğimiz son kullanma tarihi 02/2015 olan serideki cor meller.
flashlı
flashsız
Bunlarda bende hiç belli olmayan şu yeni seri son kullanma tarihi 09/2015 olan cor meller.
flashlı:
flashsız:
Her iki lenstede ışık , ortam ve makine aynıdır.bambamcım cor meller değişmemiş demiştim ama bunlar nc mellerim kadar açıklar. NC mellerimin skt 04/2015 ti. O iki seri süper seri zaten. Soloticanın bir titreyip kendine gelmesi renkleri yeniden açması gerek bence.
Vetmancım sana özel bir teşekkür borçluyum. Ellerine sağlık canım.
bence de verde gereksiz ice ında sadece cor.u doğal zaten..yeni renkler çıksın çok kısıtlı
konuyla pek bi alakası yok ama pelin karahanın gözleri lensmi ?
ben küçüklük resimlerini görmüştüm ordada cam gibi valla.Belki ekranda belirginleştirici takıyordur ama kızın gözleri gerçek deli mavi.
tüm yazdıklarına katılıorum canım canlı bi yeşil istiyosun mel istediğin gibi belirgin açmıo verde zaten kopkoyu b&l a benzetiyorum verde marine de aynen daha ömrümde o renk gerçek göz görmedim ve antalyada yaşıorum milyonlarca turist gördüm bugüne kadar o renk göz görmedimevet canım en dandik markalarda bile mavilerin yeşillerin kaç tane tonları var..mesela b&l de freshlookta...en açığından en koyusuna kadar...
soloticada açık mavi ve açık yeşil yok...çok büyük bir kayıp bence....yeşil isteyen sadece mel alabiliyor..mavi isteyen ise grafite...2-3 renk arasında seçim yapmaya zorlanıp kısıtlanıyor insanlar...ben şahsen kendime bir renk buldum 2. rengimi alternatif olarak bulamıyorum bile...oysaki dokusunu sevdiğim bir lensin birden çok rengini kullanmayı seven birisi olmama rağmen....
ayrıca menekşe rengi de lazım en dandik markada bile var menekşe rengi az kullanılsa bile renk seçeneği olarak var... bu saydığım 3 renk bence bir lens markasında olması gereken ana renkler...
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza nette lenslerle ilgili araştırma yaparken buldum burayı ve hemen kayıt oldum bende bir lens kullanıcısıyım bugüne kadar mavi lens kullandım ve en son kullandığım rainbov gri idi ama yine de doğal bir duruş yakalayamadım ve son günlerde de yeşil ve ela arası renkler hoşuma gitmeye başladı daha doğal durduklarını düşünüyorum ve şimdi bana yardımcı olursanız sevinirim giiti gidiyorda bir satıccıyla konuştum en uygun rengin solotica natural colors mel olduğunu söyledi fakat ben charm melide çok beğendim gözlerim kahverengi koyu değil orta kahve tuba büyüküstün ve beren saatin göz renkleri çok hoşuma gidiyor hangi renk daha uygun olur kullananlardan öneri bekliyorum birde soloticayı nerden alabirim bir kaç kişi buldum 185 175 diyorlar fiyat uygun mu yardımcı olursanız çok sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?