Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar yardımmm edinnn gözlerim orta kahve charm mel ve nc mel arasında kaldım ne yapmalıyım hangisi daha koyu ela ve yeşil arası olsun istiyorummm kullananlar fikir verebilir mi

Bende bilmiyorum tatlım sebebini ama benimanladığım oydu solotica yeni renklere girecek sanırım gereksiz gördüğü renklerle uğraşmayacak:))

kızlar yardımmm edinnn gözlerim orta kahve charm mel ve nc mel arasında kaldım ne yapmalıyım hangisi daha koyu ela ve yeşil arası olsun istiyorummm kullananlar fikir verebilir mi

canım nc mel daha açık durur gözlerin numaralımı?ona göre sana gelecek lensin tonunu tahmin edeceğim çünkü:)))

Bery canım muhtemelen senin denediğin ocreler eski seri eski ocreler daha fümemsi daha koyu amber renk değil.Benim denediğim ocreler son seri. 1-2 ay önce üretilen ocreler Forumda gecenelerdede bir arkadaşımız daha ocre aldı ve koyu gözlü olmasına rağmen hiç amberimsi durmadı ben fotoğrafdan anladım benim denediğim geçen seneki ocrelere benziyordu muhtemelen eski seriydi.Ben daha fotoğrafını gördüğüm an yeni seri eski seri ocrelerde anlıyorum.Hatta şu an ev taşıyorum çok zamanım olmuyor ama eski geçen seneki ocrelerim ile son seri ocrelerin fotoğrafını yanyana koyucam bir ara zaman bulabilirsem görüceksiniz en az iki ton fark var arada yeni ocreler eski ocrelerden 3 kat daha amber.Yanlız şöyle bir durum var senin tabanında açık sende yeni olanda yeşerebilir ancak kesinlikle böyle durmaz ona eminim:))

bence verde ile verde marine renkleri çok gereksiz..bu renkler kaldırılmalı..
azuluma dokunmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar bence azul kalkmaz çünkü gerçekten mavi olan tek mavi rengi..

Son düzenleme:
Ben Vetman'ın koyduğu yeni seri verde fotoğraflarını çok beğendim. Normalde Verde'yi beğenmezdim ama sanki daha doğallaştırmışlar tam yeşil olmuş. Yeşil sevenler verde'yi düşünebilir artık, sanki eskisi gibi cart bir renk değil. İce'ın piyasadan çekilmesine de çok üzüldüm. Bir sonraki lensim cor ice olur diye düşünüyordum. İce'ı kaldırıp yerine ne koyacaklar merak ettim doğrusu çünkü özellikle cor ice en çok tercih edilen renklerden biri. Geriye açık renk olarak tercih edilebilecek cristal kalıyor yarı opak seriden bir tek ama o da n.c serisi olduğu için sadece göz çapı büyük olanlara hitap edecek. Her dakika renklerin opaklığıyla oynamalarından da ayrıca şikayetçiyim. Her alana farklı lens geliyor resmen. Benim grafiteler gün ışığında bile kopkoyu fotoğraflarda belli olmuyor bile. Başka alan arkadaşlara çok daha opak boyamalar denk geldi mesela. Bununla ilgili olarak Solotica firmasına şikayet yazmak isterim nereye yazmam gerekir bilen varsa söyleyebilir mi?

kızlar bakınız solotica mellerle nasıl oynamış. Bunlar vetmancım ve benim üstün çabalarımız sonucunda elimize geçirebildiğimiz son kullanma tarihi 02/2015 olan serideki cor meller.

flashlı

flashsız

Bunlarda bende hiç belli olmayan şu yeni seri son kullanma tarihi 09/2015 olan cor meller.
flashlı:

flashsız:

Her iki lenstede ışık , ortam ve makine aynıdır.bambamcım cor meller değişmemiş demiştim ama bunlar nc mellerim kadar açıklar. NC mellerimin skt 04/2015 ti. O iki seri süper seri zaten. Soloticanın bir titreyip kendine gelmesi renkleri yeniden açması gerek bence.

Vetmancım sana özel bir teşekkür borçluyum. Ellerine sağlık canım.

bence verdenin rainbow dark greenden farkı yok...koyu renk gözleri büsbütün siyaha çevirebilecek bir lens gibime geldi...yabancı forumda bazı kişilerde verde lensi kendi gözünden daha koyu duranlar vardı...pupil boşluğu kısmı lensin renginden daha açıktı ...yani gözrengini açmıyor aksine koyulaştırıyor...
keşke bilseydim de söyleseydim şikayet bildirilecek yeri...renk seçenekleri gerçekten saçmasapan..kendime zar zor bir renk buldum 2. yi bulamıyorum bile... tek açık renk olan ice ı da kaldırıyorlar..diğer renkler hep koyu zaten...bu markada açık mavi açık yeşil ve menekşe rengi de yok...oysa en adi görüp kötülediğimiz freshlooklarda b&lerde bile açığından koyusuna kaç tane mavi kaç tane yeşil var...soloticada yeşil isteyen mellere hapsoluyor..mavi isteyen ise grafitelere...verde marine ise en garip ve cırt olan rengi...o renk gözde gerçek göz rengi hiç görmedim...

cnm cok tesekkur ederim hem sana hem de vetmana ugrasip fotolari eklemissin eline saglik. bence de kesinlikle cor meller bariz deismis. neden koyulturlar anlamiorm genelde renkli lens takan insanlar en azindan buyuk counlugu goz rengi acilsin die takior. neden renkleri koyultma durumu oluor anlam veremiorm doallik acisindan die dusunuorlar sanirim ama lenslerin yapisi zaten doal boyama teknigi basarili az daha acabilirler renkleri. suan soloticanun cogu rengi koyulasti bir de ice i da kaldiricaklar. anlamdim gitti neyse. cor meller icin de cnm gercekten ben deneme yaptigim cor meller acayip acikti uzaktan bile renkli gozlu oluordu nerdeyse ice kdr acik ama tonu su yesili fln gibiydi iste senin ilk fotodakilere benzior. hatta denedigim nc melde gayet belirgin aciordu gozu. benm suan elimdeki nc meller goz rengimi acmior sadece yesil tonlama yapior. senin fotolara bakinca eski serinin flassiz hali yeni serinin flashlisi resmen. o kdr koyultmuslar. nerdeyse verde gibi duruor yenilerin flashsiz hali. eskiler cok hos :)) yeniler de cok doal ama acik renk gri yesil ariorm ben
tarihlere bakilirsa yazdan sonra koyultmuslar renkleri umarim bir an once acarlar katiliorm. suan koyu tonlu secenek cok fazla var ama gozun rengini tam acan opak seri disinda ice crystal icemint var sanirim. ben eski cor melleri cok begeniorm sahsen acmazlarsa baska lens edinmeyi dusunmuorm acarlarsa cor meli hemen alicam.

Son düzenleme:
bence de verde gereksiz ice ında sadece cor.u doğal zaten..yeni renkler çıksın çok kısıtlı

evet canım en dandik markalarda bile mavilerin yeşillerin kaç tane tonları var..mesela b&l de freshlookta...en açığından en koyusuna kadar...

soloticada açık mavi ve açık yeşil yok...çok büyük bir kayıp bence....yeşil isteyen sadece mel alabiliyor..mavi isteyen ise grafite...2-3 renk arasında seçim yapmaya zorlanıp kısıtlanıyor insanlar...ben şahsen kendime bir renk buldum 2. rengimi alternatif olarak bulamıyorum bile...oysaki dokusunu sevdiğim bir lensin birden çok rengini kullanmayı seven birisi olmama rağmen....
ayrıca menekşe rengi de lazım en dandik markada bile var menekşe rengi az kullanılsa bile renk seçeneği olarak var... bu saydığım 3 renk bence bir lens markasında olması gereken ana renkler...

Son düzenleme:
kızlar cor grafiteyle ilgili neler düşüyorsunuz koyu kahve gözü açarmı vetmandaki duruşunu çok beğendim oldukça açmış başka kullanan varmı cor grafite?

tüm yazdıklarına katılıorum canım canlı bi yeşil istiyosun mel istediğin gibi belirgin açmıo verde zaten kopkoyu b&l a benzetiyorum verde marine de aynen daha ömrümde o renk gerçek göz görmedim ve antalyada yaşıorum milyonlarca turist gördüm bugüne kadar o renk göz görmedim belirgin mavi bi cristal ve topazio var sanırım gri-mavi de ice o da riskli koyu gözlerde mesela magic top.lavanda harika bi menekşe rengidir ama soloticada yok bi silkinmeleri lazım..

canım orta kahveyse gözlerin mel sana yakışır diye düşünüyorum.kızların ekledikleri resimleri incele istersen.soloticayı vetman nickli arkadaşımız satıyor. numarasızları hemen gönderiyor. eğer doğrudan kendin almak istersen de paranalentes veya wrlensten alabilirsin.16 günde geldi benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…