Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayyy canım keşke sorsaydın....

soloticanın hemen hemen bütün renklerini kullandım.
topazio dahil.bu 2ci topazim aldığım.
ilkinden çok farklı... bende griyeşil duran ilk topazio şu anda mavi yeşil...
yeni elime geçen topazio çok doğal bir o kadarda canlı bir renk.
tam bir aqua durdu bende.. ne mavi ne yeşil... 100 mesajım olunca koyarım resmini..

ayyy canım keşke sorsaydın....

sevgili BEYAZLEBLEBİM sormadım cnm ya düşmanım diyebilceğim bir kişi çünkü :)) ama o lensi nerde görsem tanırım :)))) nc ocrelerinle aran nasıl alışabildin mi nedir yorumlar ?

sevgili 0LVİD0 gözlerin ne renk acaba.. ben topaziolu 3lü serinin şaşı görüntüsünü hiç beğenmemiştim ama dün akşam başka yabancı bir forumda yeni topazioları gördüm tam aqua dediğin gibi rengi çok hoşuma gidiyor ama işte o şaşılık yok mu deli ediyor beni senin göz rengin nedir ne düşünüyorsun bu konuda 2.topaziosunu alan birinin yorumlarını merak ediyorum resimlerini de koymanı bekliyorum çok merak ettim :)

ya ben eski ilk çıkan gri - yeşil quartzolardan istiyyorum

BURCUcuğum sen lenslerini hala bulamadın mı yahu ??

kızlar cor grafiteyle ilgili neler düşüyorsunuz koyu kahve gözü açarmı vetmandaki duruşunu çok beğendim oldukça açmış başka kullanan varmı cor grafite?

sevgili JENNIFER ben en son temmuzda denemiştim bayağı zaman geçti ama yeni grafiteydi benim denediğimde şimdiki alanlarda da görüntüler aynı benim de gözlerim koyu kahve oldukça mavi ve açıyor göz rengini ben çok çok beğenmiştim..

sevgili ANNESİNİN BİRTANESİ :) nikine bayıldım :)) çok yakışmış bence charm meller bence de erkek arkadaşın kıskanmıştır ondan taktırmıyordur :))

sevgili BERRY ben de şaşırdım hiç böyle yeşillikle ocre resmi görmedim :) bence de serisinden dolayıdır ocre kabında oldukça turuncu duruyor resimlerde..senin denediğin ocre de kabında turuncu muydu

sevgili SEDANAZ bayıldım bayıldım crystal larına yahu harika durmuşlar çok beğendimmmm güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim..

gözüm açık kahve bal gibi... gerçekten çok güzel bir renk . yeni serilere bayıldım. ve asla şaşı ifade yok... tam bir maviyeşil arası bir renk... aqua yani.

100 mesaja ulaşınca koyarım çekip...

işte açık gözlerde o şaşı ifade pek olmuyor zaten ama bnm gözler kopkoyu ben takınca şaşı beş oluyorum :))

sevgili SEDANAZ bayıldım bayıldım crystal larına yahu harika durmuşlar çok beğendimmmm güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim..

ayy canım benim..önceki yorumlarını okuorum dedimki aşkolsun bana bişey yazmamış beğenmedimi acaba sonra aşağı bi baktım yazmışsın çok teşekkürler canım aşk yaşıorum cristallerimle zaten utanmasam yatarkende çıkarmıcam yeni alan herkes istediği tona ulaşır inşaallahhh

brownicim maalesef o lensler hala yok yakında ilan vericem kayıp aranıyor ilanı lenslerinde fotolarını çekip tüm Ankara ağaçlarına asıcam altınada bi not yazıcam : Nolursunuz dönün her türlü kabulumsünüz diye

Sedanaz ben yorum yapamadım nolur biraz daha foto çekermisin bikaç foto görmeden yorum yapamıyorum kusuruma bakma lütfen yanlız çok merak ediyorum acaba bu yeni seri lensler benim gözlerde nolur Vetman oralardaysan sence yeni seri bende nasıl olur ?

ilahi. :))
açık gözlerde gerçekten bu 3 renk ,opak seri,çok iyi kaynaşıyor.( .yani quartzo topazio ve esmeralda....) bütünleşiyor....

evet aynen katılıyorum :)

canım ne demek aşkolsun yaa geç yazdım biraz evet ama yorum yapılmicak gibi değil gerçekten çok çok yakıştırdım ben ten rengine de o tek göz resimdeki :) ayrıca mavimsi olmuş bayağı belirttiğin gibi bence de çıkarma böyle güzel dursa ben de çıkarmazdım hayatım :)

:)))) ahahha çok garip ya lenslerim hep belli bir yerde duruyor bence sizin evde gizli işler döndü cnm çok kıskanan biri gizlice girip aldı onları :))))

Benimde cor mellerim yeni geldi bugun. Hevesle taktigimda rengi cok koyu geldi bana. Yani yeni seriden benimkide. Cok koyu yesil gibi durdu. Yani cok bir farklilik yok.
Benim istedigim eski cor melle alakasi olmayan bir renk

En kisa zamanda ekleyecegim resimlerimi.....:85:

merhaba arkadaşlar herkesin lensleri çok yakışmış soloticalar süper gerçekten.arzu hanım sizle iletişime geçmek istiyorum ama yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum,siz bana ulaşabilir misiniz aceba

Konuyla alakasız olacak ama bugün bir kız arkadaşımla sohbet ediyordum, kızın gözleri bal rengi ve gri lens takıyor. Işığın direkt vurduğu ve bütün kusurların ortaya çıktığı bir pencere önündeydik ve lensten anlamayan biri olsam kızın gözleri gerçekten gri zannederdim... Solotica değildi gözündeki lens nedir dedim sofistik filan mı (hani olsa olsa sofistik olur bu kadar doğal soloticadan başka diye düşündüm) Elegance demez mi O damar damar elegance'lar kızın gözlerinde o kada doğal duruyordu ki anlatamam. Yanımızda başka kişiler de vardı onlar da bilmesek anlamayız dediler. Ki o arkadaşımın solotica kullanması halinde yakalayacağı doğallığı ve güzelliği tahmin edebiliyorum. O lensi ben taksam gözlerim kızıl kahve tonunda olduğu için o ışıkta berbat bir görüntü oluşurdu Yani başkalarında gördüğünüz lensleri aramayın bence. Herkese yakışan lens farklı. Herkes kendi göz rengi tonuna göre lens tercih ederse doğallık oluşuyor. Yani benim gibi kızıl kahve gözlere en doğal ocre mesela. Eğer gün ışığında kullanılacaksa doğallık önemli kim ne derse desin. Hem kopkoyu gözlerim masmavi olsun hem de çok doğal olsun diye birşey olmuyor malesef ben onu anladım. Şu da bir gerçek ki açık kahve bal rengi ve iri gözler ne taksa yakışıyor... Onlar koyu gözlülerden çok daha şanslı lens konusunda.

pinax bende anlamadım resmen yeşillendi lens, grilik var ama melle aynı anda takınca anlamayan ayırt edemez o kadar benziyor yani.Benim gözüm kahve ancak içinde sarı ve yeşil çizgiler var mavi lensi bile hafif aqua yapıyor.tam homojen bir sarı olsa gözüm ocreyi bal rengi yapardı ,sendeki gibi çok açık değil ya göz rengim ondan net rengini vermedi ocre.
Browni ocre kabında turumcusu duruyordu bende anlamadım tabi pinaxın kabında eklediği ocre kadar turuncu olmasada turuncuydu şimdi vetmanın eski ve yeni seriyi karşılaştırmalı eklemesini merakla bekliyorum.
Çünkü ocreyi vetmanda çok beğendim.Saçımı biraz koyultucam önlerinin rengi bayağa açıldı ocreyle hoş olur diye düşündüm çıt çıt alıcam sırf ocre yüzünden herşey beklemede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…