- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.801
kızlarrrrrrrrrrrrr dün bir arkadaşımın arkadaşı bir kızda lens gördüm olamaz böyle bir şey bildiğin göz o lensleri bulmam lazım yaa görseniz solotica yalan diceksniz olamaz böyle bir şey resmen buz mavisi lensi tarif edeyim açık bir net mavi rengi vardı öyle grilik yok bildiğiniz açık mavi bir göz rengi pupil boşluğu da küçüktü ama öyle şaşı bakmıyordu asla, ayrıca lensin renginde tonlama yoktu direk buz mavisiydi çarçevesi de de vardı asıl olanı ise şuydu lens kendi gözü kadar doğaldı ya inanamadım resmen bu lensin markası nedir dicem ama eminimki kimse bilmiyor custom lens olduğunu da asla düşünmüyorum çnkü custom lensleri çok inceledim hiç böyle bir duruş görmedim bu kız bu lensleri nerden aldı markası neydi soramadım da çünkü alakam olmayan bir insan ama kızın kendi gözleri koyu kahve bunu biliyorum..resmini de koymak isterdim aslında ama koyamam işte olay olur :) ama kızlar bu lensi bulmamız lazım inanamicaksınız eminim buna..araştırmalarıma devam ediyorum :))
ayyy canım keşke sorsaydın....
soloticanın hemen hemen bütün renklerini kullandım.
topazio dahil.bu 2ci topazim aldığım.
ilkinden çok farklı... bende griyeşil duran ilk topazio şu anda mavi yeşil...
yeni elime geçen topazio çok doğal bir o kadarda canlı bir renk.
tam bir aqua durdu bende.. ne mavi ne yeşil... 100 mesajım olunca koyarım resmini..
ya ben eski ilk çıkan gri - yeşil quartzolardan istiyyorum
kızlar cor grafiteyle ilgili neler düşüyorsunuz koyu kahve gözü açarmı vetmandaki duruşunu çok beğendim oldukça açmış başka kullanan varmı cor grafite?
merhaba
solitica hidrocharm mellerimi bir ay önce büyük hevesle aldım vetmancımdan ama erkek erkadışım takmamı istemiyo:2: doğallıktan yana onu ikna edemedim lenslerde bi köşede dursun istemiyorum çünkü kullanmıcam.mellerimi uygun fiyata satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa mesaj atsın lütfen
merhaba kızlar önce vetmana beni dinlediği her konuda hemen yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum ben bir türlü denk getiremedim yoksa şu an gözlerimde charme ocrelere yazıcaktım bu mesajı.
burcu mellerimi denemek isteyince bugün buluştuk ve ben ocreleri oda mellei denedi.Bence ona ikiside çok yakıştı bende ocreler ne yazıkki eski charme mel ler gibi yeşil oldu ocrenin gri olduğunu görmüştümde yeşerdiğini görünce şaşırdım hatta burcuyla bazen karıştırdık hangi gözde ne var diye fotoları koyuyorum bazı kişilerde melin durduğu gibi asker yeşili gibi oldu.Burcuda daha amber duruyor benim gözümde yeşil sarı çizgiler var sanırım ondan oldu
tüm yazdıklarına katılıorum canım canlı bi yeşil istiyosun mel istediğin gibi belirgin açmıo verde zaten kopkoyu b&l a benzetiyorum verde marine de aynen daha ömrümde o renk gerçek göz görmedim ve antalyada yaşıorum milyonlarca turist gördüm bugüne kadar o renk göz görmedimbelirgin mavi bi cristal ve topazio var sanırım gri-mavi de ice o da riskli koyu gözlerde mesela magic top.lavanda harika bi menekşe rengidir ama soloticada yok bi silkinmeleri lazım..
sevgili BEYAZLEBLEBİM sormadım cnm ya düşmanım diyebilceğim bir kişi çünkü :)) ama o lensi nerde görsem tanırım :)))) nc ocrelerinle aran nasıl alışabildin mi nedir yorumlar ?
sevgili 0LVİD0 gözlerin ne renk acaba.. ben topaziolu 3lü serinin şaşı görüntüsünü hiç beğenmemiştim ama dün akşam başka yabancı bir forumda yeni topazioları gördüm tam aqua dediğin gibi rengi çok hoşuma gidiyor ama işte o şaşılık yok mu deli ediyor beni senin göz rengin nedir ne düşünüyorsun bu konuda 2.topaziosunu alan birinin yorumlarını merak ediyorum resimlerini de koymanı bekliyorum çok merak ettim :)
BURCUcuğum sen lenslerini hala bulamadın mı yahu ??
gözüm açık kahve bal gibi... gerçekten çok güzel bir renk . yeni serilere bayıldım. ve asla şaşı ifade yok... tam bir maviyeşil arası bir renk... aqua yani.
100 mesaja ulaşınca koyarım çekip...
işte açık gözlerde o şaşı ifade pek olmuyor zaten ama bnm gözler kopkoyu ben takınca şaşı beş oluyorum :))
sevgili SEDANAZ bayıldım bayıldım crystal larına yahu harika durmuşlar çok beğendimmmm güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim..
ilahi. :))
açık gözlerde gerçekten bu 3 renk ,opak seri,çok iyi kaynaşıyor.( .yani quartzo topazio ve esmeralda....) bütünleşiyor....
ayy canım benim..önceki yorumlarını okuorum dedimki aşkolsun bana bişey yazmamış beğenmedimi acaba sonra aşağı bi baktım yazmışsınçok teşekkürler canım aşk yaşıorum cristallerimle zaten utanmasam yatarkende çıkarmıcam yeni alan herkes istediği tona ulaşır inşaallahhh
brownicim maalesef o lensler hala yok yakında ilan vericem kayıp aranıyor ilanı lenslerinde fotolarını çekip tüm Ankara ağaçlarına asıcam altınada bi not yazıcam : Nolursunuz dönün her türlü kabulumsünüz diye
kızlar bakınız solotica mellerle nasıl oynamış. Bunlar vetmancım ve benim üstün çabalarımız sonucunda elimize geçirebildiğimiz son kullanma tarihi 02/2015 olan serideki cor meller.
flashlı
flashsız
Bunlarda bende hiç belli olmayan şu yeni seri son kullanma tarihi 09/2015 olan cor meller.
flashlı:
flashsız:
Her iki lenstede ışık , ortam ve makine aynıdır.bambamcım cor meller değişmemiş demiştim ama bunlar nc mellerim kadar açıklar. NC mellerimin skt 04/2015 ti. O iki seri süper seri zaten. Soloticanın bir titreyip kendine gelmesi renkleri yeniden açması gerek bence.
Vetmancım sana özel bir teşekkür borçluyum. Ellerine sağlık canım.
o mavimsi quartzoları nereden bulabilirm kızlar elinde olan var mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?