• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nasıl böyle bir iddia ortaya atabiliyorsunuz sizi anlamak inanın çok zor.Siz iyice bir okuyun sobotica mı SOLOTİCA mı yazıyor iyice bir bakın sonra yorum yapın.Bilip bilmeden yersiz konuşmanın bir anlamı yok.Satılan o sizin sobotica diye iddia ettiğiniz lens Solotica Gold serisi dir.Ve Taklit veya emitasyon değildir.Gold serisi kısa süre kullanım için dizayn edilmiş olup,farklı renk seçenekleri eklenmiştir.
Artık Solotica Türkiye de yok diye bir şeyde kalmayacak.Diğer solotica serisinide en kısa zamanda sitemizde legal olarak satışa koyacağız.Üstelik neredeyse şu anda illegal yolla satılan fiyatların yarısına....

SOLOTİCA GOLD SERİSİNDEN SONRA,SOLOTİCA LENSLER RESMİ OLARAK LEGAL YOLLARDAN SİTEMİZDEN SATILMAYA BAŞLANACAKTIR.BİLGİLERİNİZE SUNARIM.

Lens,Renkli Lens,Lens Fiyatları,Kontakt Lens|OnlineLens Satıs Merkeziniz Msn:destek@lenscim.net | Lens Kullanımı, Numaralı Lens, Şeffaf Lens, Toric Lens, Lens Solüsyonu canlı-online destek için Msn:destek@lenscim.net

destek@lenscim.net:nazar:

Ben tamamen tarafsız biri olarak konuşuyorum şuan allahınızı severseniz burdaki soloticalarla sizin bu soloticaların yapısı boyama aynımı sankide böyle bişey söylüyosunuz biz türkiyede solotica yok derken sizin bu sattığınız solotica goldlardan bahsetmiyoruz burdaki brezilyada satılan soloticalardan bahsediyoruz sizin solotica goldlardan alan arkadaşlarımızda oldu fotolarınıda koydular ne kadar basit lensler olduğunu gördük alan kişide sakın almayın dedi zaten bol bol siz hala bizim konuştuğumuz soloticalarla bunları birmi tutuyosunuz onu anlamış değilim...

Arkadaşlar jet hızıyla lens almaya karar verdim:) Ama Nc mel ve NC grafitte kararsızım.
Mel'den korkum koyu asker yeşili durması. En son seriden olan var mı?? Gözüm bildiğiniz kahverengi işte:) Böle acele karar verdiğim iyi oldu yoksa hiç alamıcaktım :27:

Kesinlikle aynı ürün değildir.Aynı ürün olsa fiyatları arasında bu kadar fark olmazdı.Ayrıca iddiamız iki ürününde aynı ürün olması değil,Sobotica diye iddia edilen ürün olmadığıdır.Gold serisi şu an sizin bahsettiğiniz lens kalitesinde kesinlikle değildir.Yüksek olan solotica fiyatlı ürünün,aynı marka altında düşük maliyetli yeni serisidir.Orjinal soloticadır.
Saygılar...

kızlar bu pupil boşlugu ne demek yani nasıl anlıyoruz bu boşlugu bende hiç kullanmadım bilgisizim

sevgili LEYDİ063 pupil dediğimiz şey lensin ortasındaki boşluk yani gözbebeğinin denk geldiği bölgesi.. pupil kimi lenslerde çok dar oluyor bu da şaşı bir ifade yaratıyor bakışlarda ve bombeli durabiliyor, bazı lenslerde ise geniş oluyor o zaman da gözün kendi rengi çok sırıyor :)) kısacası renkli lenslerin en büyük problemi bu pupil boşlukları zaten :)

Son düzenleme:
Charmlarla Nc ler arasında çok büyük renk farkı var mı??? HELP !!!!
Bu forumda gördüğüm en son charm mel ve nc grafit harika duruyodu.

Son düzenleme:
Yüksek olan solotica fiyatlı ürünün,aynı marka altında düşük maliyetli yeni serisidir.
Bu yüksek olan solotica fiyatlı ürünün dediğiniz solotica goldların yıllıklarındanmı bahsediyosunuz yoksa burda konuştuğumuz soloticadanmı?

benim quartzo ve mel lenslerimden sonra şimdi de mavi masmavi lens istiyorum bana önerebileceğiniz solotica mavi neler olur kızlar
77313666.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]bunlar mellerim
pic0273c.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
ertyuo26.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]bunlar quartzolarım quartzo bazen mavi bazen yeşil ama ben içinde grilik ve yeşillik olamayan bir mavi istiyorum kopkoyu lacivert de olabilir cam gibi mavi de :64:
images11k.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] bu istediğim değişiklik (bu tonlarda önerebilceğiniz reenkler neler kızlar)
28948506.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] bu da kendi göz rengim açık veya koyu resim olarak da paylaşabilirseniz sevinirim masmavi doğal boncuk boncuk gözlerim olsun istiyorum .aslında yeşile tutkunum ama erkek arkadaşım msn de yeni lens mi aldın dedi mavi görünüyordu quartzolarım ve çok beğendi onları mavi sanarak :59: mavi lens istiyorum bi ara ıce felan diyodunuz yardımcı olurmusunuz lütfen bugün şafak 59 en acilinden lens almam lazım :66:

eczreyrey...tam mavi duran renk istiyorsan sana hidrocor azul u önerebilirim..ben kullanıyorum kendisi tam mavidir..içinde başka renk yok..kabında da masmavi duruyor .ve gözde duruşuyla arasında fark yok...arada hafif turkuaza çalıyor o kadar..bildiğin deniz suyu...
fikir olsun diye bikaç yeni foto ekliyorum

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us:42:

Açık renk gözlerde kesinllikle daha iyi sonuc veriyor koyu gözlerde evet dediğiniz gibi turkuaza kaçtığı için ben pek beğenmedm :) birde pek doğal durmuyor gibi :)

görüşünüz için teşekkür ederim :)..gerçek hayatta daha doğal duruyor..turkuaz oranı çok az..lensin % 95 ı mavi baskın desem turkuazlık oranı % 5 filandır....turkuazlık benim gerçek gözümdeki gizli sarı tonlamalardan kaynaklanıyor..siyah gözlerde daha cart ve koyu mavi duracaktır...kullanan birisi olarak bunu söyleyebilirim..evet iddialı bir renk..herkesin taşıyabileceği bir renk değil..yüzhatlarının ve tarzın da onunla örtüşmesi gerekiyor...bu renkle gezmeme rağmen bana bir kişi de gözleriniz lens mi demedi...ama ela lenslerde soranlar oldu..doğal renkler beni solgun gösteriyor..yüzümde kaybolup gidiyorlar..
rengi beğendiğim için bu durumdan çok memnunum çünkü en sevdiğim renk mavidir :66:

Son düzenleme:
Ben azulları gerçekten beğendim. Doğal buldum ayrıca. Grafiteden daha güzeller bence.

Bloguma da beklerim kızlar:

***Bu mesaj blog adresi verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X