- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.021
renklere yapılan benzetmeler sahiplerini de incitebilir..neden dersen burada o bahsedilen rengi kullanan kişi benim ve büyük ihtimal bendeki duruşuna bakarak böyle ilgisiz bir benzetme yaptın...
ben bunu sadece kendi lensim için düşünmüyorum..mesela mel veya gialloya da zeytinyağı diyenler oldu ve ben bu eleştiriyi de garip ve saçma buldum...dünyada bir göz rengini gözle ilgisi olmayan cansız nesnelere benzetmenin mantığını anlamış değilim...başka bir canlının veya başka bir kişinin göz rengine benzetilerek de örnek verilebilecekken neden böyle benzetmeler yapılıyor ?
hyr işte yanılıyosun tamamen önyargı,senin fotona videona bakarak yaptığım yorum aynen şöyleydi;
iyi bi lens taşıyıcısı bu alakasız renk bile tabanı koyu olmasına ragmen kendi gözüyle bukadar kaynaştıysa daha doğal bi renkle müthiş olucak demekki dedim.içimden geçende aynen buydu
ee bütün lensleri satcaksın ozaman sen :26: valla benim nişanlımda hiç sevmiyo lens ama bi şekilde kabullendiriyorum artık
sorma canım zaten gördüğü günden beri bi çekişme içindeyiz :84: cor mele bişey demio çünkü anlamıo çok fark etmediği için kendi gözümden,ama ben canlı renk seviyorum bu seferde dikkat çekmek içinmi diyo at hemen dedi biliomusunsen nişanlısın ya nazın geçio bitanem
sevgili arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım kafam çok karışık ....
charm ocrelerimi seviyourm ama benim siyah gözümde istediğim tonu yakalayamadım..ama büyük göztermesi ve renklendirmesi güzel-koyuluğundan kaynaklı daha çok tabii ama doğal da oldukça..ama charm grafitelerin bana daha çok yakıştığı bir gerçek ...
sorum şu ki ,charm ocrelerimi elden çıkarmalıyım ,çok kararsızım ,kıyas yapabilir misiniz eksi ve artıları ile...reelde ocreler belli olamayacak kadar doğallar ama ne bileyim offff,yardım ..albümümü herkese açıyorum ..fikir verirseniz çok sevinirim ...ve siyah göze ne alabilirim ne uygun olur bana .cor grafite mi alsam charm mel mi ? yoksa ocrelerim iyimi dersiniz:44:
sevgili arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım kafam çok karışık ....
charm ocrelerimi seviyourm ama benim siyah gözümde istediğim tonu yakalayamadım..ama büyük göztermesi ve renklendirmesi güzel-koyuluğundan kaynaklı daha çok tabii ama doğal da oldukça..ama charm grafitelerin bana daha çok yakıştığı bir gerçek ...
sorum şu ki ,charm ocrelerimi elden çıkarmalıyım ,çok kararsızım ,kıyas yapabilir misiniz eksi ve artıları ile...reelde ocreler belli olamayacak kadar doğallar ama ne bileyim offff,yardım ..albümümü herkese açıyorum ..fikir verirseniz çok sevinirim ...ve siyah göze ne alabilirim ne uygun olur bana .cor grafite mi alsam charm mel mi ? yoksa ocrelerim iyimi dersiniz:44:
nilcim bence kafan karışıkken hemen karar verme sen charm lara alıştın kalın harelere ve iriliğe corları yadırgayabilirsin diye düşünüorum grafite ye gelince seninle bütünleştiler sen şimdi ela tonları istiyosun hala değilmi ona göre başka önerilerde yapalım canım
Sana lensi çok yakıştırıyorum ve Charme Ocre de son derce doğal, hoş bi renk ama bence senin rengin Charme GrafiteBide mel çok yakışıyordu sana sendeki duruşunu beğendiğim için almıştım ama bende sendeki kadar yeşil durmadı daha bi ela tonu oldu. yine de çok seviyorum onları bence charme mel al. maviş maviş bakmak istediğinde grafitelerini, yeşil yeşil bakmak istediğinde ise mellerin takarsın
cor hiç denemedim ,bunu çokta duydum ,cor en başarılı diye söyleniyor konforu ve doğallığı açıısndan ,öylemi dersiniz,cor grafite mi alsam ki ,cor mel bende balık gözü gibi olmasın simsiyaj benim gözümnil cor mele nedersin zaten mavi lensin war ama hareye alışıksan ncmel bence corlar daha basarılı:=)
umarım betty cim ...aklım cor grafitede daha çokbence olmassın bence corgrafıtte
umarım betty cim ...aklım cor grafitede daha çok
reyrey en sonki fotografta kahküllü fotografın
orda sac rengin tarzın sana en yakısanı bence
tam takip edemedim suan da da hatırlamıyorum ordaki topazio ise tekrar topazio al derim
ayy canım uzun zamandır böyle iltifat almamıştımcanımcığım delirdin mi şaşırdın mı o güzelim crystallarını nasıl satarsın şahane olmuştu sana yaa hayır satma sakın neden satıyorsun alışamadın mı çok yakışmıştı halbukiiii
sevgili GÜNEŞ daha da zoom yaparak bakmalısın çünkü %100 orjinal liv tyler ın gözleri :)) bir kaç resmini daha incele bence onun gözleri kendisinin çünkü.. bir de buraya koyduğun ilk 2resimde photoshopla oynanmış çok belli ama son resimdeki doğal hali de azula benzemiyor zaten, gözlerinde ton farkı var ve daha aqua bir renk..ah aahh benim de keşke böyle maviş olsaydı gözlerim daha ne isterdim):
sevgili ECZREYREY sana quartzo mellerden 10kat daha fazla yakışmış bence çok samimi söylüyorum bunu.. tenine güzel bebeksi yüzüne çok gitmiş quartzonun rengi bence iyice sıkılana kadar kullan cidden çok güzel durdu sende quartzolar..ayrıca köfte dudaklarına da bayıldım çok kıskandım
cokk teşekkürler canım benim.ama dediğin gibi düz fön felan uğraşınca albenisi oluyor diğer türlü makyajsız felan sıradan göz işte herkeste var renkli göz misali1594. sayfadaki düz kahküllü fotonda bayıldım işte katılıyorum sevgili AKİTRA'ya ben de o renk saç düz fön quartzo şahane yakışmış
sağol canım inşallah grafite de yakışıcak :) ay çok heyecanlıyımeczreyrey bence de browni ve akitra nın dedidiğine tamamen katılıyorum,quartzo çok çok yakışmış bayıldım resmen
tatlım bu ne kadar güzel bir renk grafite bundan açık durcakteşekkür ederim canım :) yüklerken sorun yaşadım ama şu an çıkıyor sanırım :)
verde marine yaygın bir renk o yüzden videosunu bulmak daha kolay olcaktır :)
hafif turkuaza da kaçıyor bazen saf mavi olmasına rağmen...evet makyajı severim tabi ki :)
en doğal haliyle olsun istedim...evet canım pembe farla da güzel oluyor :)
yine silinmiş galiba tekrar yüklüyorum :)
[video=dailymotion;xgamtl]http://www.dailymotion.com/video/xgamtl_azul_lifestyle[/video]
nasıl kaybedıosunuz ya çantanızdamı duruyo?:18: yoksa takarken mi? bende bıkere lavabonun deliğine düştü sandım ağlıcaktım nerdeyse sonra musluğun üstündeymiş nasıl sevındım.yazık olmus :26: dikkat etmek lazım çok oyuzden ben 10 yıldır hep banyoda aynı yerde takarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?