Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hyr işte yanılıyosun tamamen önyargı,senin fotona videona bakarak yaptığım yorum aynen şöyleydi;

iyi bi lens taşıyıcısı bu alakasız renk bile tabanı koyu olmasına ragmen kendi gözüyle bukadar kaynaştıysa daha doğal bi renkle müthiş olucak demekki dedim.içimden geçende aynen buydu

ayrıca biz bir göz rengini cansız nesnelere benzetmiyoruz,biz zaten cansız olan lensleri zaten kul yapısı olan bişeyi yine cansız ve kul yapısı olan başka bişeye benzetiyoruz anladınmı.lensler yaşamıyor hepsi fabrikasyon biliyomusun ?

Son düzenleme:

düşüncen için teşekkür ederim ama bunu zamanında bu şekilde yazsaydın belki de tatsız tartışma yaşanmayacaktı..
ama sen onun yerine bu rengi bir nesneye benzetmeyi tercih ettin ben de bunu kendime ve kullandığım renge saygısızlık olarak yorumladım..belki ikimizin de hatası var...bir de benim açımdan düşün lütfen..senin kullandığın renge de ilgisiz bir benzetme yapılsaydı ve bu güzel düşüncelerin söylenmemiş olsaydı sen ne hissederdin ? rengin beğenilmediğini ve garip şeylere benzetilerek alaya alındığını düşünmezmiydin ?
ben senin içini okuyamazzdım ki sonuçta..burada yazılana göre konuştum...

Son düzenleme:
ee bütün lensleri satcaksın ozaman sen :26: valla benim nişanlımda hiç sevmiyo lens ama bi şekilde kabullendiriyorum artık

sorma canım zaten gördüğü günden beri bi çekişme içindeyiz :84: cor mele bişey demio çünkü anlamıo çok fark etmediği için kendi gözümden,ama ben canlı renk seviyorum bu seferde dikkat çekmek içinmi diyo at hemen dedi biliomusun sen nişanlısın ya nazın geçio bitanem

çoook iyi anlıyorum cnm üzüldüm

demek istediklerimi tekrar toparlamak istiyorum..bütün renklerin güzel olduğuna inanıyorum (sadece lenslerde değil dünyadaki bütün renklerde) ve hepsinin yerinde ve zamanında çok güzel olabileceğini düşünüyorum.ve olmuyorsa da rengin güzelliğinin ortaya çıkması için gereken şartların oluşmadığı için hoş durmamış olabileceğini düşünüyorum..
o yüzden bir rengi beğenmemişsem bile keskin eleştiri yapmamaya çalışıyorum çünkü o rengin güzelliğini ben anlamamış olabilirim diye ve rengin sahibi alınmasın diye..çünkü kendisi o rengi severek ve beğenerek almıştır o yüzden rengi fazla eleştirmek sahibinin zevkine karışmak anlamına gelebileceği için yapmaktan kaçındım (kendine istemediğini başkasına yapma hesabı)

ve itiraf ediyim sevmediğim ve bana yakışmadığına inandığım renkleri bile (örneğin mel olsun ocre olsun) üzerinde görüp çok beğendiğim ve takdir ettiğim kişiler oldu...ve gözümden kaçmadığı sürece olumlu görüşümü yazmayı ihmal etmedim...bu tartışmalara girme amacım kendi zevkimi zorla kabul ettirmek falan değildi yanlış anlaşılmasın...doğru zamanda doğru yerde ve doğru şartlarda her rengin mucizeler yaratabilme potansiyeline sahip olduğumu düşünüyorum...ve bütün renklere karşı açık olmamız gerektiğini ve kendimiiz sınırlandırmamamız gerektiğini düşünüyorum...10 senedir denemediğim renk kalmadı ancak bu lensimle beraber aldığım 2. mavi lensim oldu azullar...neden mi ? çünkü BUNDAN ÖNCE MAVİ LENSLERE KARŞI ÖNYARGIM VARDI...ancak şimdi neler kaçırdığımı görüyorum..geçmiş yıllarda denediğim diğer renklerin hepsinden daha güzel durduğunu ve mavi lenslere haksızlık ettiğimi düşündüm...size de aynı şey olsun istemedim...o yüzden falanca renkle filanca renkle ilgili oluşabilecek önyargıların önüne geçebilmek istedim sadece...renklere kötü söz ettirmek istemeyişimin nedeni de budur..yoksa ben ne soloticanın ne de azulun avukatı veya herhangi birşeyi değilim....burada sözkonusu olan da sadece azul rengi değildir...azul sadece bir örnektir...ben sadece renksever bir insanım o kadar....bu düşüncelerime de katılmayan varsa buraya bir daha gelmemin anlamı olmadığını düşünüyorum..inşallah buna mecbur kalmam....tartışmaya girdiğim kişileri de kırdıysam özür dilerim...hepinize sevgiler..iyi günlerde kullanın lenslerinizi

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım kafam çok karışık ....
charm ocrelerimi seviyourm ama benim siyah gözümde istediğim tonu yakalayamadım..ama büyük göztermesi ve renklendirmesi güzel-koyuluğundan kaynaklı daha çok tabii ama doğal da oldukça..ama charm grafitelerin bana daha çok yakıştığı bir gerçek ...
sorum şu ki ,charm ocrelerimi elden çıkarmalıyım ,çok kararsızım ,kıyas yapabilir misiniz eksi ve artıları ile...reelde ocreler belli olamayacak kadar doğallar ama ne bileyim offff,yardım ..albümümü herkese açıyorum ..fikir verirseniz çok sevinirim ...ve siyah göze ne alabilirim ne uygun olur bana .cor grafite mi alsam charm mel mi ? yoksa ocrelerim iyimi dersiniz:44:

nilcim bence kafan karışıkken hemen karar verme sen charm lara alıştın kalın harelere ve iriliğe corları yadırgayabilirsin diye düşünüorum grafite ye gelince seninle bütünleştiler sen şimdi ela tonları istiyosun hala değilmi ona göre başka önerilerde yapalım canım

Sana lensi çok yakıştırıyorum ve Charme Ocre de son derce doğal, hoş bi renk ama bence senin rengin Charme Grafite Bide mel çok yakışıyordu sana sendeki duruşunu beğendiğim için almıştım ama bende sendeki kadar yeşil durmadı daha bi ela tonu oldu. yine de çok seviyorum onları bence charme mel al. maviş maviş bakmak istediğinde grafitelerini, yeşil yeşil bakmak istediğinde ise mellerin takarsın

sedanazcım taktım iceları çok fazla açtı gözümü beyaz gıbı grafıtteden sonra belkı çok açık geldi koyulaştırcam galıba ortasıda doğal durmadı gıbı sankı grafıttem daha doğaldı:=) inşallah oturur rengi

nil cor mele nedersin zaten mavi lensin war ama hareye alışıksan ncmel bence corlar daha basarılı:=)

Kızlar , o güzelim cor mellerimden birini kaybettim : ( çıldırdım bugün üzüntüden hayır o seriyi nerde arasam bulamam tekini alayım desem yeni seri ile arasında dağlar kadar fark var daha 1 ay bile olmadı ya..............

hold on life!!

nasıl kaybedıosunuz ya çantanızdamı duruyo?:18: yoksa takarken mi? bende bıkere lavabonun deliğine düştü sandım ağlıcaktım nerdeyse sonra musluğun üstündeymiş nasıl sevındım.yazık olmus :26: dikkat etmek lazım çok oyuzden ben 10 yıldır hep banyoda aynı yerde takarım.

canım mavi seviyorum aslında en çok mavi yani ...
bal rengini -elayı solotıcada sanırım yakalayamayacağım,ki bu arada benim ocrelerim boyaması çok yoğun olduğu halde olmadı cor grafite yada mel arasındayım ama charmında bebk gözü gibi büyük göstermesi beni cezbediyor ama cor serisinde doğallığı ,reel de kullanıma uygun doğal siyah gözüme uygun bir lens istiyorum ,charm grafitelerimle büyük göz hasretimi dindirim napalım..

hatich ne yapsam ki ya siyah göz resimleri de yok hiç yaa
cor mel yada cor grafite yada charm mel mi almalıyım ki :) cor hiç kullanmadım ben ..birde yeşil rengi çok sevmiyorum ,yakıştıramıyorum kendime sanki ne bileyim :26:

nil cor mele nedersin zaten mavi lensin war ama hareye alışıksan ncmel bence corlar daha basarılı:=)
cor hiç denemedim ,bunu çokta duydum ,cor en başarılı diye söyleniyor konforu ve doğallığı açıısndan ,öylemi dersiniz,cor grafite mi alsam ki ,cor mel bende balık gözü gibi olmasın simsiyaj benim gözümkoyu kahve değil:44:

çok tşk ederim arkadaşlar yardımlarınıza,her zaman beklerim fikirlerinize açığım

charm ocrelerimi satılığa çıkardım bu arada bugün :18:
umarım pişman olmam ...

umarım betty cim ...aklım cor grafitede daha çok

Zaten grafite kullanıyorsun canım, neden cor grafite ye odaklandın ki?
Ben cor mel kullandım. tabi göz rengimiz aynı değil ama fikir olması açısından söylüyorum; cor mel gözlerimi çok açtı. nc melle charme mel arasında hiç renk farklılığı olmadı. albümümden bakabilirsin canım. Tabi eski seri, yeni seri, lotlar falan tonu etkiliyo.

reyrey en sonki fotografta kahküllü fotografın
orda sac rengin tarzın sana en yakısanı bence
tam takip edemedim suan da da hatırlamıyorum ordaki topazio ise tekrar topazio al derim

teşekkürler canımcım topazio değildi.quartzoydu onlar ama ne yazıkki erkek arkadaşım msn de konuşurken lenslerin yeni mi ne kadar yakışmış sana mavi bunlar daha güzel olmuş ötekilerden deyince aklımı oynatıyodum mavi de alıcam o askerden gelince kendisi seçsin hangisi yakışıyorsa artık :):2: şafak atarsa 58
ayy canım uzun zamandır böyle iltifat almamıştım çok teşekkür ederim esmer ve lenssiz halimi türkan şoraya benzetirlerdi ama şimdi pek sanmıyorum ona benzediğimi :) hiç sıkılırmıyım quartzolardan onlar yüzünden melleri bile takamıyorum :) ama hidrocor grafite siparişi vericem sanırım içim dayanamıyor istiyorum istiyorum

1594. sayfadaki düz kahküllü fotonda bayıldım işte katılıyorum sevgili AKİTRA'ya ben de o renk saç düz fön quartzo şahane yakışmış
cokk teşekkürler canım benim.ama dediğin gibi düz fön felan uğraşınca albenisi oluyor diğer türlü makyajsız felan sıradan göz işte herkeste var renkli göz misali ama cor grafite bakalım bana nasıl yakışcak esmer halime eminim çok yakışırdı ama bu halime şüpheliyim sadece yarim için alıyorum
eczreyrey bence de browni ve akitra nın dedidiğine tamamen katılıyorum,quartzo çok çok yakışmış bayıldım resmen
sağol canım inşallah grafite de yakışıcak :) ay çok heyecanlıyım
tatlım bu ne kadar güzel bir renk grafite bundan açık durcak ama bu çookkk canlı olağanüstü bir renk ne kadar da yakışmış çok beğendim ya maşallah canım gerçekten müthiş doğallar

vetmancııımmmmmm :) hidrocor grafite istiyorum -1,75 yarın postaneye giden birilerini bulmaya çalışıcam .malum çıkamıyorum eczaneden ben ...yatırdığımda dönerim sana arzu ablacım

canım benim bende her gün aynı yerde banyoda takıyorum ve 8 yıldır lens kullanıorum. İlk defa başıma geldi akşam kabına koydum sandım. sabah kabın içinde yoktu demek elimden falan düşürdüm acele ile. Bilmiyorum çoık şaşkın ve üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…