Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım başka kullanabileceğim lens yok ,mavi seviyorum ..doğal açık mavi birton istiyorum ,grafite siyah gözde iyice açılıyordu en son lotlarda şimdi koyulaşmış diyenlerde var..en son cor grafite kim aldı ? değişiklik varmı cor grafitelerde ,bilen varmı? meller gibi onlarda mutasyona uğradımı ki :)) bir arkadaşım almış en son reelden şuam uzakta msn den konuşuyoruz çok koyu dedi ve corun çemberi daralmış dedi ürktüm

brchgcr geçmiş olsun ,gerçekten çok üzücü ,sağa sola bakındınmı iyice belki bulursun canım yaaa

Son düzenleme:

tatlım çok sağol aradım ama yok hsonu da temizlik yaptık , bakmadımda hiç bu sabaha kadar. gitmiştir o muhtemelen.

cor grafite bende vardı pupile yakın yerleri çok şeffaf olduğundan pupili geniş görünüyordu ve çok koyu oldu bende. bana olmadı yani. kendi gözüm bile daha açık duruyor . neden bilmem tonu tutmadı herhalde koyu gri lacivert arası durdu bende . :)

desene ben bu sevdadan vazgeçmeliyim..
charm grafitelere devam o halde... tşk ederim bilgi için :)

sen yine bir göz at canım ya kısmet bu belki çıkar yine iyice bakın belli olmaz ,inş. bulursun ...

kızlar cor grafite açmaz demişsiniz resimlerde gördüğüm kadarıyla oldukça açmış bende çok kararsızım cor grafite ve cristal arasında kaldım ama cor grafite ağır basıyor siz hangilerini önerirsiniz?

vetman da cor grafite çok hoş jennifer ama onlar geçen yılın ,bu yakınlarda lan varmı ki ?
yani vetman daki gibi ise ne ala:)

Vetman umarım bana kızmaz ama yine bu sitede solotica başlıklı başka bi konuya bu nc grafite fotosunu koymuştu. yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce eklediği foto bu. ben çok beğendim.

Son düzenleme:
Vetman umarım bana kızmaz ama yine bu sitede solotica başlıklı başka bi konuya bu nc grafite fotosunu koymuştu. yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce eklediği foto bu. ben çok beğendim.
bende gördüm canm bunu çok güzel ,ama cor grafite değişmiş koyulaşmış -küçülmüş vs denilince acaba cor serisindemi değişiklik var diye düşünüyorum :26: ama eskileri harika idi...ki bu nc de çok güzel ,ben charmlarımdan da memnunum ,umarım cor serisi değişmemiştir...vetmana sormak gerek..

Vetman'la en son konuştuğumuzda charm grafit koyuldu nc'ler açıldı demişti Benim gözüm bu nc grafitte kaldı. En kısa zamanda kavuşucam inş:)

nilcim ben cor grafite kullanıyorum,alalı 2 ay oldu sanırım,vetman dan aldım,yeni seri (son kullanım 2015)benim gözüm de siyah,vetmandaki gibi durdu ben de :80: ben çok seviyorum cor grafitelerimi,arkadaşım alıp foto makinemi kaç aydır getirmedi için bi foto ekleyemedim hepinizden özür diliyorum,ne deseniz haklısınız :78:

Son düzenleme:
Arkadaslar ben de azulla alakali fikirlerimi paylasmak istiyorum. Amacim muhalefet olmak falan deil, sadece fikir paylasimi. Sadece bu renkle ilgili kendi goruslerimi yazmak istiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam azullara neredeyse 1 yildir sahibim. Kesinlikle dogal bir ton deil. Cok rahat lens oldugu anlasiliyor. Pek cok kisi lens oldugunu anladi. Soft bir renk hic deil. Ustelik yakismama ihtimali cok yuksek ve etrafta gorebilecegimiz goz renklerinden degil. Cok duz bir renk icerisinde baska ton barindirmiyor. Benim asla tavsiye etmeyecegim bir ton. Ben hep mavi merakim oldugu icin bu rengi almistim. Alternatif olarak alinabilir ama riskli bir ton. Azul dusunenler (bu renkten cekinenler) grafite dusunebilirler. Icemintim kiyasla cok cook daha dogal. Ben iceminti ilk uretildigi zamanlarda almistim su an boyamasi ya da rengi degisti mi hic bir fikrim yok. Icemintimin lens oldugunu anlayan hic kimse cikmadi. Azuldan sonra taktigimda 'kendi goz rengin cok guzelmis neden mavi kullaniyorsun' gibi yorumlar aldim. Hatta lens oldugunu soyledigimde seffaf oldugunu dusunuyorlar. Yesil agirlikli gri bir tonu var. Melde ve icemintte buldugum dogalligi ve guzelligi ben azulda goremedim. Aldigim icin pisman miyim? hayir zaten merakimdan bir gun alicaktim. :) Simdi de crystal siparis veriyorum umarim memnun kalirim.
Herkes yeni cicilerini gule gule kullansin..
Topicde yeni crystal almis kisileri gordum cok cok begendim cok yakismis.

ahh cerencim ahhh nasıl ihtiyacım var senin fotolarına oysa..
çook merak ediyorum canım yaa,komşuda arkadaşta çekip eklsen 2 dk ya
peki canım doğal mı ? tepkiler nasıl reelde?

eğer grafite vetmandaki gibi değiştiyse şahane, bende öyle değildi çünkü.açılmış gibime geldi benim. yeni alanlara bir sormak lazım. benim gözüm vetmanınkine çok yakın bende hiç o kadar açık değildi.

didemcim azulla ilgili görüşlerine katılıyorum bende.

bloğuma da beklerim :) hold on life!!

ahh cerencim ahhh nasıl ihtiyacım var senin fotolarına oysa..
çook merak ediyorum canım yaa,komşuda arkadaşta çekip eklsen 2 dk ya
peki canım doğal mı ? tepkiler nasıl reelde?

nilcim canımm, arkadaşıma getir artık diye kızdım sonunda getirecek , haftaya koyarım umarımm zaten sen de bana grafite tavsiye etmiştin hatırlıyorsan,sizin tavsiyelerinizle almıştım ben,gözümde lens olduğu asla anlaşılmıyor,hatta burda yazmıştım optikçi bile lens olduğunu anlamamıştı,koyu mavi durmadı ben de hatta vetman le konuşmuştuk,eski seri grafiteler daha griymiş bu resmen mavi,daha önce freshlook hareli mavi kullanıyordum,bütün arkadaşlarım bu lensi görünce çok beğendi asla değiştirme dediler,ben siyah makyaj yaparım hep,gözlerim resmen masmavi oluyor,ben gerçekten bu kadarını beklemiyordum gerçek göz rengi gibi :) nasıl anlatsam nişanlımın gözleri açık yeşil,kıyasladım lenslerimle onun ki yeşillikte nasıl bit tonsa benim grafiteler de mavi de öyle açık bir ton,umarım saçmalamayıp anlatabilmişimdir

canım çok geçmiş olsun,senin canın sağolsun boşver niye grafiteler sen de öyle durdu ki :2: acaba aynı seride bile olsa boyamalar değişiyor mu

ahhh çok sevindim yazdıklarına siyah gözlü bir arkadaş buldum yaşasınnnn

nette siyah gözde 1 tane video var o kadar,onun bile siyah olduğu muamma aslında...
çok mutlu yazdıklarına iştahım kabardı .. ..umarım hafta sonu resimlerini görebilirz canım

ama ceren eski cor 4-5 ay önceki diyim lotlar ile bu lotlar arasında fark varmış denildi bana ,değişmiş denildi korktum.. ne dersin ?

bu arada evet ,bende charm garfite de var :)))
çok severk kullanıyorum hatta:))
sanırım ben grafite manyağı oldum

Son düzenleme:

canım ben böyle anlatıyorum ya,ama beğenmezsin diye çok korkuyorum inan :26: o zaman çok üzülürüm :26: ben ilk defa solotica aldığım için 4-5 ay öncesini inan hiç bilmiyorum,vetman eski seri daha koyu ve daha gri demişti,aslında ona sorsan,o daha ayrıntılı anlatacaktır sana,seni yanlış yönlendirmek istemem,bi de şunu ekleyim grafiteler gerçek mavi göze göre biraz buğulu,biraz daha mat sanki ,ama dediğim gibi görenler yani lens olduğunu bilmeyenler gözlerinin mavisi ne güzel diyorlar,lens diyesim gelmiyor hiç öyle dediklerinde

ceren bu arada gözlerin bu kadar koyu mu canım ...ki bu fotom flaşlı
diğeride makro çekimde flaşlı..eğr bu tonda ise gözün yaşadımm:)))

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun,senin canın sağolsun boşver niye grafiteler sen de öyle durdu ki :2: acaba aynı seride bile olsa boyamalar değişiyor mu

tatlım ben temuzda almıştım ama bilmiyorum o seriyi kim aldıysa aynı şeyi söylemişti. Bence o seride bir sorun vardı.

nilcim canım şimdi bi senin gözüne baktım bi de aynada gözüme,benim ki koyu kahverengi,yani o kadar siyah değilmiş,ama 1 ton falan farkediyordur canım ya,örnek vermek gerekirse vetman in ki gibi benim gözlerim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…