- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.041
Zaten grafite kullanıyorsun canım, neden cor grafite ye odaklandın ki?
Ben cor mel kullandım. tabi göz rengimiz aynı değil ama fikir olması açısından söylüyorum; cor mel gözlerimi çok açtı. nc melle charme mel arasında hiç renk farklılığı olmadı. albümümden bakabilirsin canım. Tabi eski seri, yeni seri, lotlar falan tonu etkiliyo.
canım başka kullanabileceğim lens yok ,mavi seviyorum ..doğal açık mavi birton istiyorum ,grafite siyah gözde iyice açılıyordu en son lotlarda şimdi koyulaşmış diyenlerde var..en son cor grafite kim aldı ? değişiklik varmı cor grafitelerde ,bilen varmı? meller gibi onlarda mutasyona uğradımı ki :)) bir arkadaşım almış en son reelden şuam uzakta msn den konuşuyoruz çok koyu dedi ve corun çemberi daralmış dediürktüm
brchgcr geçmiş olsun ,gerçekten çok üzücü ,sağa sola bakındınmı iyice belki bulursun canım yaaa
tatlım çok sağol aradım ama yok hsonu da temizlik yaptık , bakmadımda hiç bu sabaha kadar. gitmiştir o muhtemelen.
cor grafite bende vardı pupile yakın yerleri çok şeffaf olduğundan pupili geniş görünüyordu ve çok koyu oldu bende. bana olmadı yani. kendi gözüm bile daha açık duruyor . neden bilmem tonu tutmadı herhalde koyu gri lacivert arası durdu bende . :)
vetman da cor grafite çok hoş jennifer ama onlar geçen yılın ,bu yakınlarda lan varmı ki ?kızlar cor grafite açmaz demişsiniz resimlerde gördüğüm kadarıyla oldukça açmış bende çok kararsızım cor grafite ve cristal arasında kaldım ama cor grafite ağır basıyor siz hangilerini önerirsiniz?
bende gördüm canm bunu çok güzel ,ama cor grafite değişmiş koyulaşmış -küçülmüş vs denilince acaba cor serisindemi değişiklik var diye düşünüyorum :26: ama eskileri harika idi...ki bu nc de çok güzel ,ben charmlarımdan da memnunum ,umarım cor serisi değişmemiştir...vetmana sormak gerek..Vetman umarım bana kızmaz ama yine bu sitede solotica başlıklı başka bi konuya bu nc grafite fotosunu koymuştu. yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce eklediği foto bu. ben çok beğendim.
ahh cerencim ahhhnilcim ben cor grafite kullanıyorum,alalı 2 ay oldu sanırım,vetman dan aldım,yeni seri (son kullanım 2015)benim gözüm de siyah,vetmandaki gibi durdu ben de :80: ben çok seviyorum cor grafitelerimi,arkadaşım alıp foto makinemi kaç aydır getirmedi için bi foto ekleyemedim hepinizden özür diliyorum,ne deseniz haklısınız:78:
ahh cerencim ahhhnasıl ihtiyacım var senin fotolarına oysa..
çook merak ediyorum canım yaa,komşuda arkadaşta çekip eklsen 2 dk ya
peki canım doğal mı ? tepkiler nasıl reelde?
tatlım çok sağol aradım ama yok hsonu da temizlik yaptık , bakmadımda hiç bu sabaha kadar. gitmiştir o muhtemelen.
cor grafite bende vardı pupile yakın yerleri çok şeffaf olduğundan pupili geniş görünüyordu ve çok koyu oldu bende. bana olmadı yani. kendi gözüm bile daha açık duruyor . neden bilmem tonu tutmadı herhalde koyu gri lacivert arası durdu bende . :)
nilcim canımm, arkadaşıma getir artık diye kızdım sonunda getirecek , haftaya koyarım umarımmzaten sen de bana grafite tavsiye etmiştin hatırlıyorsan,sizin tavsiyelerinizle almıştım ben,gözümde lens olduğu asla anlaşılmıyor,hatta burda yazmıştım optikçi bile lens olduğunu anlamamıştı,koyu mavi durmadı ben de hatta vetman le konuşmuştuk,eski seri grafiteler daha griymiş bu resmen mavi,daha önce freshlook hareli mavi kullanıyordum,bütün arkadaşlarım bu lensi görünce çok beğendi asla değiştirme dediler,ben siyah makyaj yaparım hep,gözlerim resmen masmavi oluyor,ben gerçekten bu kadarını beklemiyordum gerçek göz rengi gibi :) nasıl anlatsam nişanlımın gözleri açık yeşil,kıyasladım lenslerimle onun ki yeşillikte nasıl bit tonsa benim grafiteler de mavi de öyle açık bir ton,umarım saçmalamayıp anlatabilmişimdir
ahhh çok sevindim yazdıklarına siyah gözlü bir arkadaş buldum yaşasınnnn
nette siyah gözde 1 tane video var o kadar,onun bile siyah olduğu muamma aslında...
çok mutlu yazdıklarına iştahım kabardı .. ..umarım hafta sonu resimlerini görebilirz canım
ama ceren eski cor 4-5 ay önceki diyim lotlar ile bu lotlar arasında fark varmış denildi bana ,değişmiş denildi korktum.. ne dersin ?
bu arada evet ,bende charm garfite de var :)))
çok severk kullanıyorum hatta:))
sanırım ben grafite manyağı oldum
canım çok geçmiş olsun,senin canın sağolsun boşverniye grafiteler sen de öyle durdu ki :2: acaba aynı seride bile olsa boyamalar değişiyor mu
tatlım ben temuzda almıştım ama bilmiyorum o seriyi kim aldıysa aynı şeyi söylemişti. Bence o seride bir sorun vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?