- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.061
canım benim bende her gün aynı yerde banyoda takıyorum ve 8 yıldır lens kullanıorum. İlk defa başıma geldi akşam kabına koydum sandım. sabah kabın içinde yoktu demek elimden falan düşürdüm acele ile. Bilmiyorum çoık şaşkın ve üzgünüm
ceren bu arada gözlerin bu kadar koyu mu canım ...ki bu fotom flaşlı
diğeride makro çekimde flaşlı..eğr bu tonda ise gözün yaşadımm:)))
anladım canımnilcim canım şimdi bi senin gözüne baktım bi de aynada gözüme,benim ki koyu kahverengi,yani o kadar siyah değilmiş,ama 1 ton falan farkediyordur canım ya,örnek vermek gerekirse vetman in ki gibi benim gözlerim :44:
çok tşk ederim ...off maşallah en sevdiğim göz rengi yaaa çok az insanda var siyah gözler çok anlamlı geliyo bana
canımcığım delirdin mi şaşırdın mı o güzelim crystallarını nasıl satarsın şahane olmuştu sana yaa hayır satma sakın neden satıyorsun alışamadın mı çok yakışmıştı halbukiiii
brownii canım ahh içim gidio sormaerkek arkadaş kıskançlığı desem yetermi
sevgili arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım kafam çok karışık ....
charm ocrelerimi seviyourm ama benim siyah gözümde istediğim tonu yakalayamadım..ama büyük göztermesi ve renklendirmesi güzel-koyuluğundan kaynaklı daha çok tabii ama doğal da oldukça..ama charm grafitelerin bana daha çok yakıştığı bir gerçek ...
sorum şu ki ,charm ocrelerimi elden çıkarmalıyım ,çok kararsızım ,kıyas yapabilir misiniz eksi ve artıları ile...reelde ocreler belli olamayacak kadar doğallar ama ne bileyim offff,yardım ..albümümü herkese açıyorum ..fikir verirseniz çok sevinirim ...ve siyah göze ne alabilirim ne uygun olur bana .cor grafite mi alsam charm mel mi ? yoksa ocrelerim iyimi dersiniz:44:
sedanazcım taktım iceları çok fazla açtı gözümü beyaz gıbı grafıtteden sonra belkı çok açık geldi koyulaştırcam galıba ortasıda doğal durmadı gıbı sankı grafıttem daha doğaldı:=) inşallah oturur rengi
teşekkürler canımcım topazio değildi.quartzoydu onlar ama ne yazıkki erkek arkadaşım msn de konuşurken lenslerin yeni mi ne kadar yakışmış sana mavi bunlar daha güzel olmuş ötekilerden deyince aklımı oynatıyodummavi de alıcam o askerden gelince kendisi seçsin hangisi yakışıyorsa artık :):2: şafak atarsa 58
ayy canım uzun zamandır böyle iltifat almamıştımçok teşekkür ederim esmer ve lenssiz halimi türkan şoraya benzetirlerdi ama şimdi pek sanmıyorum ona benzediğimi :) hiç sıkılırmıyım quartzolardan onlar yüzünden melleri bile takamıyorum :) ama hidrocor grafite siparişi vericem sanırım içim dayanamıyor istiyorum istiyorum
cokk teşekkürler canım benim.ama dediğin gibi düz fön felan uğraşınca albenisi oluyor diğer türlü makyajsız felan sıradan göz işte herkeste var renkli göz misaliama cor grafite bakalım bana nasıl yakışcak esmer halime eminim çok yakışırdı ama bu halime şüpheliyim sadece yarim için alıyorum
sağol canım inşallah grafite de yakışıcak :) ay çok heyecanlıyım
tatlım bu ne kadar güzel bir renk grafite bundan açık durcakama bu çookkk canlı olağanüstü bir renk ne kadar da yakışmış çok beğendim ya maşallah canım gerçekten müthiş doğallar
kızlar cor grafite açmaz demişsiniz resimlerde gördüğüm kadarıyla oldukça açmış bende çok kararsızım cor grafite ve cristal arasında kaldım ama cor grafite ağır basıyor siz hangilerini önerirsiniz?
nilcim ben cor grafite kullanıyorum,alalı 2 ay oldu sanırım,vetman dan aldım,yeni seri (son kullanım 2015)benim gözüm de siyah,vetmandaki gibi durdu ben de :80: ben çok seviyorum cor grafitelerimi,arkadaşım alıp foto makinemi kaç aydır getirmedi için bi foto ekleyemedim hepinizden özür diliyorum,ne deseniz haklısınız:78:
Arkadaslar ben de azulla alakali fikirlerimi paylasmak istiyorum. Amacim muhalefet olmak falan deil, sadece fikir paylasimi. Sadece bu renkle ilgili kendi goruslerimi yazmak istiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam azullara neredeyse 1 yildir sahibim. Kesinlikle dogal bir ton deil. Cok rahat lens oldugu anlasiliyor. Pek cok kisi lens oldugunu anladi. Soft bir renk hic deil. Ustelik yakismama ihtimali cok yuksek ve etrafta gorebilecegimiz goz renklerinden degil. Cok duz bir renk icerisinde baska ton barindirmiyor. Benim asla tavsiye etmeyecegim bir ton. Ben hep mavi merakim oldugu icin bu rengi almistim. Alternatif olarak alinabilir ama riskli bir ton. Azul dusunenler (bu renkten cekinenler) grafite dusunebilirler. Icemintim kiyasla cok cook daha dogal. Ben iceminti ilk uretildigi zamanlarda almistim su an boyamasi ya da rengi degisti mi hic bir fikrim yok. Icemintimin lens oldugunu anlayan hic kimse cikmadi. Azuldan sonra taktigimda 'kendi goz rengin cok guzelmis neden mavi kullaniyorsun' gibi yorumlar aldim. Hatta lens oldugunu soyledigimde seffaf oldugunu dusunuyorlar. Yesil agirlikli gri bir tonu var. Melde ve icemintte buldugum dogalligi ve guzelligi ben azulda goremedim. Aldigim icin pisman miyim? hayir zaten merakimdan bir gun alicaktim. :) Simdi de crystal siparis veriyorum umarim memnun kalirim.
Herkes yeni cicilerini gule gule kullansin..
Topicde yeni crystal almis kisileri gordum cok cok begendim cok yakismis.
kızlar charm ıce mı nasıl olur sizce ?
browni tşk ederim yorumlarına canım ...
yeşil tonu kendime çok yakıştıramıyorum aslında ve birde meller koyuldu ya artık ,o da kötü oldu ..
ıce ı bir an acaba dedim ama yok o da açık gri olur bende sanki ,öyle hissediyorum ...
cor grafite denemişmiydin sen canım ,sende koyu gözlüsün :)
cor grafite isteği ağır basıyor bende:)
denemiştim canım çok da beğenmiştim ve pişman olmuştum onu almadığıma.. seninki gibi mavi durmuştu bende de.. ice gri durucaktır zaten ama işte lilaya kaçan bir ton oluyor koyu gözlerde hep youtube dan filan koyu gözlerde videosunu bul biraz araştır düşünüyorsan bence.. yani o ton illa herkeste olcak diye bir şey yok da gördüğüm tüm örneklerde böyleydi :) ice ı ben açık gözlerde ne kdr beğeniyorsam koyu gözlerde o kdr beğenmiyorum.. bir de lens forumunda okumuştum geçenlerde ice lar artık üretilmicekmiş galiba öyle bir muhabbet dönüyordu ama nasıl sonuçlandı takip etmedim :)
Kızlar , o güzelim cor mellerimden birini kaybettim : ( çıldırdım bugün üzüntüden hayır o seriyi nerde arasam bulamam tekini alayım desem yeni seri ile arasında dağlar kadar fark vardaha 1 ay bile olmadı ya.............
BENDE COK UZULDUM CANIM YA(( NERDE CIKARDIN ORALARA IYICE BIR BAK ISTERSEN KOLAY KOLAY KURUMUYOR SOLOTICALAR BAZEN BANA SISESI KIRILMIS SUYU DOKULMUS BIR HALDE GELIYORLAR BREYILYADAN SOLUSYON DOKUYORUM CANLANIYORLAR HEMEN..
hold on life!!
TAMAM CANIM..:)vetmancııımmmmmm :) hidrocor grafite istiyorum -1,75yarın postaneye giden birilerini bulmaya çalışıcam .malum çıkamıyorum eczaneden ben ...yatırdığımda dönerim sana arzu ablacım
BENIM SON DONEMDE ANLADIGIM YENI SERI CHARM GRAFITELER KESIN KOYULDU COR LAR DAN VE NC LERDEN OYLE BIR SIKAYET YOK SU AN GRAFITEDE ZATEN NUMARALI VE NUMRASIZ OLUSUNA GOREDE TONLAR DEGISIYOR HERKEZ KENDINDE NASIL DURACAKSA BASKASINDADA O TON DURACAK DIYE HESAB ETMESIN:)GOZ RENGI AYNI OLSADA SERI FARKLI GELDIYSE AYNI DURMAZVetman'la en son konuştuğumuzda charm grafit koyuldu nc'ler açıldı demiştiBenim gözüm bu nc grafitte kaldı. En kısa zamanda kavuşucam inş:)
ACIL FOTO BEKLIYORUY CERENCIMM:)nilcim ben cor grafite kullanıyorum,alalı 2 ay oldu sanırım,vetman dan aldım,yeni seri (son kullanım 2015)benim gözüm de siyah,vetmandaki gibi durdu ben de :80: ben çok seviyorum cor grafitelerimi,arkadaşım alıp foto makinemi kaç aydır getirmedi için bi foto ekleyemedim hepinizden özür diliyorum,ne deseniz haklısınız:78:
vetman umarım bana kızmaz ama yine bu sitede solotica başlıklı başka bi konuya bu nc grafite fotosunu koymuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce eklediği foto bu. Ben çok beğendim.
arkadaslar ben de azulla alakali fikirlerimi paylasmak istiyorum. Amacim muhalefet olmak falan deil, sadece fikir paylasimi. Sadece bu renkle ilgili kendi goruslerimi yazmak istiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam azullara neredeyse 1 yildir sahibim. Kesinlikle dogal bir ton deil. Cok rahat lens oldugu anlasiliyor. Pek cok kisi lens oldugunu anladi. Soft bir renk hic deil. Ustelik yakismama ihtimali cok yuksek ve etrafta gorebilecegimiz goz renklerinden degil. Cok duz bir renk icerisinde baska ton barindirmiyor. Benim asla tavsiye etmeyecegim bir ton. Ben hep mavi merakim oldugu icin bu rengi almistim. Alternatif olarak alinabilir ama riskli bir ton. Azul dusunenler (bu renkten cekinenler) grafite dusunebilirler. ıcemintim kiyasla cok cook daha dogal. Ben iceminti ilk uretildigi zamanlarda almistim su an boyamasi ya da rengi degisti mi hic bir fikrim yok. ıcemintimin lens oldugunu anlayan hic kimse cikmadi. Azuldan sonra taktigimda 'kendi goz rengin cok guzelmis neden mavi kullaniyorsun' gibi yorumlar aldim. Hatta lens oldugunu soyledigimde seffaf oldugunu dusunuyorlar. Yesil agirlikli gri bir tonu var. Melde ve icemintte buldugum dogalligi ve guzelligi ben azulda goremedim. Aldigim icin pisman miyim? Hayir zaten merakimdan bir gun alicaktim. :) simdi de crystal siparis veriyorum umarim memnun kalirim.
Herkes yeni cicilerini gule gule kullansin..
Topicde yeni crystal almis kisileri gordum cok cok begendim cok yakismis.
ceren bu arada gözlerin bu kadar koyu mu canım ...ki bu fotom flaşlı
diğeride makro çekimde flaşlı..eğr bu tonda ise gözün yaşadımm:)))
sedanazcım taktım iceları çok fazla açtı gözümü beyaz gıbı grafıtteden sonra belkı çok açık geldi koyulaştırcam galıba ortasıda doğal durmadı gıbı sankı grafıttem daha doğaldı:=) inşallah oturur rengi
Kızlar , o güzelim cor mellerimden birini kaybettim : ( çıldırdım bugün üzüntüden hayır o seriyi nerde arasam bulamam tekini alayım desem yeni seri ile arasında dağlar kadar fark vardaha 1 ay bile olmadı ya..............
canım çok üzüldüm lavabonun alt kısmına ayaklarına felan baktınmı ?? yırtılsa napim der geçersin ama kaybetmek çok gıcık bişey umarım bulursun üzülme nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?