Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm kapağına baksaydın yaa banada geçen yıl öyle olmuştu bi baktım lens yok ana
sora kapağına yapışmış gördüm

nilcim canım şimdi bi senin gözüne baktım bi de aynada gözüme,benim ki koyu kahverengi,yani o kadar siyah değilmiş,ama 1 ton falan farkediyordur canım ya,örnek vermek gerekirse vetman in ki gibi benim gözlerim :44:
anladım canım
buna göre düşünürsek grafite bende daha da açık mavi olması gerek o halde..neyse ,vetmana yeni cor grafiteleri sorayım ben yine ..tşk ederim canım

off maşallah en sevdiğim göz rengi yaaa çok az insanda var siyah gözler çok anlamlı geliyo bana
çok tşk ederim ...
whiskey insan oğlu böyle işte kendinde olmayanı ister ben misali ..
gözlerimi sevmiyorum diyemem tabii ama mavi bende alışkanlık oldu sanırım ..vazgeçemiyorum ...
gözlerim aşırı koyu olduğu içinde lens bende riskli ,her tonu taşıyamam ben ..nc mel oldu ,charm grafite oldu ama charm ocre olmadı bende ki ,ocrelerim yoğun boyamalı denk gelmesine karşın hemde

canım bu gece çekimi sanırım dediğin gibi,o yüzden koyu geldi bana daha açık duruyor burdakinden bir de burdaki videolardan çoğu eski seriler daha çok gri ağırlıklı duranlar var,onlar kafanı karıştırmasın

ahh tatlım yeter tabi aynısı ben de var ama kıyafet konusunda verdiğim fazla tavizlerden sonra artık lens konusunda pek eleştiremiyor :)) sen ne yap ne et crystallarını satma yaa şahaneler cidden çok doğal

sevgili NİL bence cor mel de düşünebilirsin doğal bir yeşil ton arıyorsan ben çok beğeniyorum cor melleri ama taşıyor soloticalar benim gözüme büyük geliyor

canım mesajına yeni cvp verebildim buradan okuyunca şimdi albümüne koyduğun yeni cor ice larına baktım oldukça açık durmuş evet ama ben senin yüzüne quartzoyu çok yakıştırdım lanet olasıca lens kim taksa yakışıyor mu yoksa ben quartzonun rengine aşık mıyım bilmem de alıcam en sonunda quartzoyu şaşı maşı demicem :) ama bana sorarsan sana yeşil tonlarını daha çok yakıştırdım ben bu yorumu daha önce de biyerlerde yapmıştım hatta.. cor ice mı cor grafite mi dersen ise bence cor grafite daha hoş durmuş senin yüzüne..

ayy kuzum ben de şafak sayıyorum şafak 28 oldu bugün itibariyle :)) canım vallahi quartzolar şahane sende de çok beğendim ben makyajlı fönlü filan on numara :)) zaten biz bu lensleri sevgililerimiz için alıyoruz sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz hep kendimizi beğendirmek adına ehehe :) grafite güzel bence cnm görmeden yorum yapmış olucam ama bence quartzo sana daha çok gider grafiteden benim nacizane görüşüm ya da görmediğim için bilemedim aslında karmakarışık yazdım ama affet :))

sevgili JENNIFER son seri cor grafiteler ciddi ciddi mavi artık soft bir mavi arıyorsan grafite düşün ama su yeşili mavi arası bir renk istersen crystal düşün.. gerçi gözden göze değişir ama crystallar özellikle açık renk gözlerde çok doğal duruyor çok beğeniyorum..

CEREN'ciğim aşkolsun çok ayıp yaa geberticem seni bak kaç ay oldu herkesin aklı senin grafitelerde bir koy şu resimlerini de hepimiz alıcaz gibi geliyo bana :))

sevgili DİDEM nerelerdesin gittin mi gurbet ellere sen yoksa ?? :)) icemintler sende çok çok gzl duruyordu bence crystallar da şahane durucak canım eminim memnun kalacağına..

kızlar charm ıce mı nasıl olur sizce ?

çok koyu gözlerde ice lilamsı bir ton oluşturuyor.. ben cor ice ı taktığımda freshlook haresiz gri ye çok benzetmiştim.. bir de tam opak bir lens olmadığı için ve boyaması da çok açık neredeyse beyaz olduğu için kendi göz rengim çok sırıtmıştı bir garip durmuştu bende ya hiç beğenmemiştim şimdi nasıl olmuştur ice lar tabi bir fikrim yok ama açık gözlerde çok doğal duruyor sevgili NİL..

browni tşk ederim yorumlarına canım ...
yeşil tonu kendime çok yakıştıramıyorum aslında ve birde meller koyuldu ya artık ,o da kötü oldu ..

ıce ı bir an acaba dedim ama yok o da açık gri olur bende sanki ,öyle hissediyorum ...
cor grafite denemişmiydin sen canım ,sende koyu gözlüsün :)
cor grafite isteği ağır basıyor bende:)

denemiştim canım çok da beğenmiştim ve pişman olmuştum onu almadığıma.. seninki gibi mavi durmuştu bende de.. ice gri durucaktır zaten ama işte lilaya kaçan bir ton oluyor koyu gözlerde hep youtube dan filan koyu gözlerde videosunu bul biraz araştır düşünüyorsan bence.. yani o ton illa herkeste olcak diye bir şey yok da gördüğüm tüm örneklerde böyleydi :) ice ı ben açık gözlerde ne kdr beğeniyorsam koyu gözlerde o kdr beğenmiyorum.. bir de lens forumunda okumuştum geçenlerde ice lar artık üretilmicekmiş galiba öyle bir muhabbet dönüyordu ama nasıl sonuçlandı takip etmedim :)

haklısın katılıyorum sana ...şimdiki cor grafitelerde umarım değişiklik yoktur ve sorun olmaz vetmana soracağım zaten ...koyulaştı ise falan yandık yani... sendede hoş durdu demek ki ne güzel :) keşke alsaydın...

tşk ederim :13:

vetmancııımmmmmm :) hidrocor grafite istiyorum -1,75 yarın postaneye giden birilerini bulmaya çalışıcam .malum çıkamıyorum eczaneden ben ...yatırdığımda dönerim sana arzu ablacım
TAMAM CANIM..:)
Vetman'la en son konuştuğumuzda charm grafit koyuldu nc'ler açıldı demişti Benim gözüm bu nc grafitte kaldı. En kısa zamanda kavuşucam inş:)
BENIM SON DONEMDE ANLADIGIM YENI SERI CHARM GRAFITELER KESIN KOYULDU COR LAR DAN VE NC LERDEN OYLE BIR SIKAYET YOK SU AN GRAFITEDE ZATEN NUMARALI VE NUMRASIZ OLUSUNA GOREDE TONLAR DEGISIYOR HERKEZ KENDINDE NASIL DURACAKSA BASKASINDADA O TON DURACAK DIYE HESAB ETMESIN:)GOZ RENGI AYNI OLSADA SERI FARKLI GELDIYSE AYNI DURMAZ
bENIM BILDIGIM SU AN ELIMDE 2 CIFT ESKI SERI NC GRAFITE VAR ISTEYENLER BU IKI GRAFITEDEN BIRISINI KACIRMASIN DERIM:)HATTA 3 TANEYDI BIRISI SEVGILI LIVESE GITTI:)ODA COK BEGENDI

ACIL FOTO BEKLIYORUY CERENCIMM:)

Son düzenleme:
vetman umarım bana kızmaz ama yine bu sitede solotica başlıklı başka bi konuya bu nc grafite fotosunu koymuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün önce eklediği foto bu. Ben çok beğendim.

canım kızmadım yaten bu baslıgada koymustum bu fotoyu:) benım bu fotografım eskı serı nc grafıtelere aıt..zaten aynısından 2 tane daha var baska arasanızda yok bu ton bulamassınızz:)

hayırlı olsun didemcim

canım hayırlı olsun alışmadığın için belkide daha resimlere bakmadım dur bakim ordan yapayım yorum :)

ahh tatlım yeter tabi aynısı ben de var ama kıyafet konusunda verdiğim fazla tavizlerden sonra artık lens konusunda pek eleştiremiyor :)) sen ne yap ne et crystallarını satma yaa şahaneler cidden çok doğa :)) browniim benimkide daha fazla neyini kısıtlarım diye hesap yapıyo delirtcek beni yakında haberi yok :)) opti free aldım koyultursam belki anlamaz canım napim

Son düzenleme:
canım mesajına yeni cvp verebildim buradan okuyunca şimdi albümüne koyduğun yeni cor ice larına baktım oldukça açık durmuş evet ama ben senin yüzüne quartzoyu çok yakıştırdım lanet olasıca lens kim taksa yakışıyor mu yoksa ben quartzonun rengine aşık mıyım bilmem de alıcam en sonunda quartzoyu şaşı maşı demicem :) ama bana sorarsan sana yeşil tonlarını daha çok yakıştırdım ben bu yorumu daha önce de biyerlerde yapmıştım hatta.. cor ice mı cor grafite mi dersen ise bence cor grafite daha hoş durmuş senin yüzüne..

browniim öldüm bu yorumuna içimi okudun sanki quartzo takıntısı bende de var kızlar cristalden daha koyu durur boşa alma diyolar ama aklım hep quartzoda şaş beş dinlemicem alcam heralde hem koyu olması daha iyi benim psiko aşkım anlamaz belki betty zaten benden bıktı taktım onun quartzosuna kızcağız süresi bitti diyo banane sat diyorum inatla yeşil diye doğal değildi diyo yakından o yüzden çekiniorum bende

[/QUOTE]

nilcim boşver sen lensi şu gözlere takılırmı yaff maşşallahh alakasız ama ne zamandır sölicem bi türlü sıra gelmedi sana simli farları çok ama çok yakıştırıorum harika duruo bakmaya doymadım makyajına benim göz kapaklarım feci koyu napim ya sence :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…