- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.081
tşk ederim ,ama işte heves biscit ,belki birgün diner mavi hevesimBu gözlere lens takılırmı şahane
sağol canım önerilerin için dediğin gibi likit olanlar kapatmıo malesef çünkü aşırı derecede koyu resimlere baktıysan gayet belli zatenmaybelline kullanıorum uzun zamandır değiştireyim diodum nyx deniyim bide o zaman bide son soru çok açıkmı alayım aşırı koyu diye :26:
tşk ederim ,ama işte heves biscit ,belki birgün diner mavi hevesim
gökkusagı canım bende solotica almak istiyorum burda kaç lens satan yer gezidim yok yani deneme sansım yok
nette gezinirken gözüme çarptı...paylaşayım dedim..
soloticanın son katalogları
(bu resimler eski kataloğa göre daha gerçeğe yakın gibi geldi bana)
(görüldüğü üzere artık ice rengi seçenekler arasında yok..gerçekten kaldırılmış)
Hidrocor kataloğu
http://www.lensmarketplace.com/images/solotica-hidrocor-lenses.jpg
Nc kataloğu
http://www.lensmarketplace.com/images/solotica-natural-colors-lenses.jpg
Charme kataloğu
http://www.lensmarketplace.com/images/solotica-hidrocharme-lenses.jpg
cnm kapağına baksaydın yaa banada geçen yıl öyle olmuştu bi baktım lens yok ana
sora kapağına yapışmış gördüm
BRC adaşım lensinin tekini kaybetmişsin inan benden iyi kimse anlıyamaz ben 2 çiftini birden kaybetmiştim 3 gün gözüme uyku girmedi çok geçmiş olsun inşallah bulursun
ah Burcum tatlım bulamadım , şöyle birkaç aylık olsaydı bari daha 3 hafta olmadı alalı. tadı damağımda kaldıo kadarda açıktıki rengi anlatmam size. İkimizinkide gitti artık napalım
hatich canım sendeki ıcemıntleri ve charm melleri ne yaptın ,satıldı mı onlar ?
canım solotıca sadece istanbulda bir optikçide varmış ,onun dışında vetman (arzu9 arkadaşımız tr de satılını yapıyr ama tabi deneme şansımız yok ne yazık ki ,ne çıkarsa bahtına yani canım :)
ıce yok cidden
grafiteler aynı gibi görünüyor...
ama ben sinir oluyorum solotıcaya,hiç profesyonelce değil,sürekli lenslerle -boyalamaları ile oyanamaları ,müşteriye olan oluyor ,onlar deneme yaparken...sabitlesin artık kendini ,bu şekilde amatörce hareket etmesi soloticaya yakışmıyor..sevdiğim lensimi süresi dolunca nasıl alacağım ben diye düşünüyorum şahsen
evet canım zaten herkes bu duruma yavaş yavaş sinir olmaya başladılar
aslında yaptıkları değişiklikleri piyasaya sürmeden önce demo lensi çıkarıp gönüllü denek dediğimiz insan grupları üzerinde deneyip ona göre yorum alıp sonra değişmiş halini piyasaya sürseler ya..
gerçi crystali çıkarırken öyle yaptılar yeni renk diye ama değişen eski renkler için de bunu yapmalılar...
geçenlerde ice ın üretimden kalkmasıyla beraber diğer renklerin renginin açılacağı yönünde tahminlerim olduğunu yazmıştım..çünkü ice ın üretiminde muazzam miktarda beyaz boya kullanılıyor (aynı rengin binlerce milyonlarca üretildiğini düşünürsek)
ve diğer renklere az miktarda beyaz boya katılıyor ve koyu çıkıyorlardı..ice ın kalkmasıyla birçok rengin içine daha cömeretçe beyaz katıp renkleri açacaklarını düşünüyorum...bence bunun için ice ı kaldırdılar...nitekim kataloğun son hali lenslerin şu anki haliyle tutarlıysa verde marine ve azulu eski kataloğa göre bariz şekilde daha açılmış görüyorum...(hidrocor serisine bakarak farkettiğim bu oldu diğer serilerinkini incelemedim) mel de koyulmuş gibi ( gözüm beni yanıltmıyorsa) diğer renklerde pek fark göremedim belki onlara da el atarlar..grafitenin de açıldığı söyleniyor..
ice üretimden mi kalktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?