Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nilcim boşver sen lensi şu gözlere takılırmı yaff maşşallahh alakasız ama ne zamandır sölicem bi türlü sıra gelmedi sana simli farları çok ama çok yakıştırıorum harika duruo bakmaya doymadım makyajına benim göz kapaklarım feci koyu napim ya sence :2:[/QUOTE]

tşk ederim sedanaz..

canım ben simli farları sevmiyorum artık ,mat seviyorum ..
göz kapaklarım benimde koyu kalıyor,rutin bakım yapıyorum ,göz kremi ve kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum şu son 1 haftadır ,makyajda kamufle etmek için ise,likit kapatıcılar dediğin kadar koyu ise koyuluklarun kapatmaya yetmezler,stick concelaer(kapatıcı)kullanmalısın..maybelline köpük kapatıcı yada NYX kapatıcıyı önerebilirim ...

sağol canım önerilerin için dediğin gibi likit olanlar kapatmıo malesef çünkü aşırı derecede koyu resimlere baktıysan gayet belli zaten maybelline kullanıorum uzun zamandır değiştireyim diodum nyx deniyim bide o zaman bide son soru çok açıkmı alayım aşırı koyu diye :26:

ben nyx fair olanı kullanıorum canım maybelline de de naturel 02 yi ,ama nyx ten çok memnunum ,kapatıcılığı,dokusu yapısı süper ...

nette gezinirken gözüme çarptı...paylaşayım dedim..
soloticanın son katalogları
(bu resimler eski kataloğa göre daha gerçeğe yakın gibi geldi bana)
(görüldüğü üzere artık ice rengi seçenekler arasında yok..gerçekten kaldırılmış)

Hidrocor kataloğu
http://www.lensmarketplace.com/images/solotica-hidrocor-lenses.jpg

Nc kataloğu
http://www.lensmarketplace.com/images/solotica-natural-colors-lenses.jpg

Charme kataloğu
http://www.lensmarketplace.com/images/solotica-hidrocharme-lenses.jpg

gökkusagı canım bende solotica almak istiyorum burda kaç lens satan yer gezidim yok yani deneme sansım yok

canım solotıca sadece istanbulda bir optikçide varmış ,onun dışında vetman (arzu9 arkadaşımız tr de satılını yapıyr ama tabi deneme şansımız yok ne yazık ki ,ne çıkarsa bahtına yani canım :)

ıce yok cidden
grafiteler aynı gibi görünüyor...
ama ben sinir oluyorum solotıcaya,hiç profesyonelce değil,sürekli lenslerle -boyalamaları ile oyanamaları ,müşteriye olan oluyor ,onlar deneme yaparken...sabitlesin artık kendini ,bu şekilde amatörce hareket etmesi soloticaya yakışmıyor..sevdiğim lensimi süresi dolunca nasıl alacağım ben diye düşünüyorum şahsen

BRC adaşım lensinin tekini kaybetmişsin inan benden iyi kimse anlıyamaz ben 2 çiftini birden kaybetmiştim 3 gün gözüme uyku girmedi çok geçmiş olsun inşallah bulursun

cnm kapağına baksaydın yaa banada geçen yıl öyle olmuştu bi baktım lens yok ana
sora kapağına yapışmış gördüm

bakmaz olurmuyum ya heryere baktım. banyo zaten ufacık bi yer. hafta sonu temizlikte yapıldı gitmiş yani sizin anlayacağınız canım cor mellerim. neyse kısmet değilmiş artık.

şu an hiç soloticam yok , teki kalmış cor melden başka :85: denmediğim renkte kalmadı , en çok nc mellerimle bunlardan memnun kalmıştım. nc mellerimi de kuzenime verdim aynısını bulamıyorum şimdi.yeni seriler çok koyu açılmadan mel falan almam.belli bile olmadı bende.cristal deseniz ne renk durduğu belli değildi benimkinin ne yeşil ne mavi onu da sattım zaten.

icemint denemek istiyorum bakim nası durucak bende? inşallah cormellerim kadar açık olur. başkada renk kalmadı alınacak , eh be solotica ! açsa tekrar her renkten iki tane alıp stok yapıcam .

yarın eklerim icemintli fotoları.

BRC adaşım lensinin tekini kaybetmişsin inan benden iyi kimse anlıyamaz ben 2 çiftini birden kaybetmiştim 3 gün gözüme uyku girmedi çok geçmiş olsun inşallah bulursun

ah Burcum tatlım bulamadım , şöyle birkaç aylık olsaydı bari daha 3 hafta olmadı alalı. tadı damağımda kaldı o kadarda açıktıki rengi anlatmam size. İkimizinkide gitti artık napalım

ah Burcum tatlım bulamadım , şöyle birkaç aylık olsaydı bari daha 3 hafta olmadı alalı. tadı damağımda kaldı o kadarda açıktıki rengi anlatmam size. İkimizinkide gitti artık napalım

canımm benimde aynı banyoda kaybolmuştu tanitalarım ama nerde çıktı biliyomusun musluğun üzerine fırlamış tam 2 saat aramıştık yerlerde nasıl zıpladı oraya anlamadım sen oralarada bi kere daha bak :26:

evet canım zaten herkes bu duruma yavaş yavaş sinir olmaya başladılar
aslında yaptıkları değişiklikleri piyasaya sürmeden önce demo lensi çıkarıp gönüllü denek dediğimiz insan grupları üzerinde deneyip ona göre yorum alıp sonra değişmiş halini piyasaya sürseler ya..
gerçi crystali çıkarırken öyle yaptılar yeni renk diye ama değişen eski renkler için de bunu yapmalılar...

geçenlerde ice ın üretimden kalkmasıyla beraber diğer renklerin renginin açılacağı yönünde tahminlerim olduğunu yazmıştım..çünkü ice ın üretiminde muazzam miktarda beyaz boya kullanılıyor (aynı rengin binlerce milyonlarca üretildiğini düşünürsek)
ve diğer renklere az miktarda beyaz boya katılıyor ve koyu çıkıyorlardı..ice ın kalkmasıyla birçok rengin içine daha cömeretçe beyaz katıp renkleri açacaklarını düşünüyorum...bence bunun için ice ı kaldırdılar...nitekim kataloğun son hali lenslerin şu anki haliyle tutarlıysa verde marine ve azulu eski kataloğa göre bariz şekilde daha açılmış görüyorum...(hidrocor serisine bakarak farkettiğim bu oldu diğer serilerinkini incelemedim) mel de koyulmuş gibi ( gözüm beni yanıltmıyorsa) diğer renklerde pek fark göremedim belki onlara da el atarlar..grafitenin de açıldığı söyleniyor..

Son düzenleme:

ice üretimden mi kalktı?

iceların kalkacağına en çok ben üzüldüm herhalde bende optıfree solusyon aldım koyulaştırcam iceları biraz koyulaşsa kafi benim için...

arkadaşlar topazionun rengine bayılıyorum ama opak oluşu ve şaşı görünme riski beni ondan vazgeçiriyor...hidrocorun doğalığıyla boy ölçüşemez...

resimlerden gördüğüm kadarıyla topaziolar tam mavi değil tam yeşil de değil....mavi-yeşil karışımı turkuaz görünüyorlar....ben hangi hidrocorla mavi-yeşil karışımı turkuazı (topazio benzeri) rengi yakalarım ? topazio kadar açık olması şart değil...freshlookun turkuazı gibi koyu turkuaz da olabilir...
tam mavi yada tam yeşil istemiyorum...

azul mu ?
verde marine mi?
verde mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…