- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.101
arkadaşlar topazionun rengine bayılıyorum ama opak oluşu ve şaşı görünme riski beni ondan vazgeçiriyor...hidrocorun doğalığıyla boy ölçüşemez...
resimlerden gördüğüm kadarıyla topaziolar tam mavi değil tam yeşil de değil....mavi-yeşil karışımı turkuaz görünüyorlar....ben hangi hidrocorla mavi-yeşil karışımı turkuazı (topazio benzeri) rengi yakalarım ? topazio kadar açık olması şart değil...freshlookun turkuazı gibi koyu turkuaz da olabilir...
tam mavi yada tam yeşil istemiyorum...
azul mu ?
verde marine mi?
verde mi ?
verde marine bence güneş
güneş,okypete aldı yeni seri topazio senin için ,ve düşünenler için eklemek istedim, okypetenin izni ile..
kendisi memnun,ve bunların mavi durduğunu söylüyor ,göz rengi bal ...
fikir için sağol :) evet ben de en çok verde marineye ihtimal veriyorum...
teşekkür ederim canım baya aydınlatıcı oldu...yeni seri topazioların rengi kaptaki duruşlarına bakarsak çok daha renkli ve daha güzel olmuş..tam hayalimdeki renk...fotodaki göz bal rengi ancak kahve gözdede rahatsız edicek derecede cırtlak mavi duracakmış gibi bir izlenim vermedi :)
ah bu renge bitiyorum ama keşke bu kadar opak olmasaydı...bence bunlar renk olarak cor verde marineden daha doğal...verde marine kadar fosforlu değil...ama opaklığı düşündürüyor..
ya verde marine alıp dokusu doğal ama rengi doğal olmayan bir lensi seçicem..yada topazio alıp rengi daha soft olan ama dokusu doğal olmayan bir rengi seçicem...
arkadaşlar sizce rengin doğallığı mı daha önemli yoksa rengin dokusun doğallığı mı ?
renk mi doku mu ? fikirlerinizden yola çıkarak 2 sinden birini almayı düşünüyorum :) hem rengi hem dokusu istediğim gibisi yok ama olsun :)
benimde bi sonraki tercihim topazio olucak ama cor grafite yi biraz daha açarlarsa ondan alırım ay çok güzel durmuş güzel okypetemde ya onun zaten kendi gözleri çok güzel keşke bendede böyle dursa bide kabında karşılaştırmalı koymuş çok teşekkür ederim ona sanada nilcim buraya koyup paylaştığın için
rica ederim arkadaşlar faydalı olabildysek ne mutlu:13:
dün arzu ile kısa bir sohbetimiz oldu ,biliyorsunuz cor grafite düşünüyorum bende,vetman da net bilemiyor şuan içincor grafitelerin son durumunu haliyle,ama onun dediğine göre cor grafiteler koyulaşmış o öyle düşünüyor emin olmamakla beraberdolayısıla bu haber beni inanılmaz üzdü ve hevesim kırıldı,çok heveslenmiştim oysa..eski seri cor grafite bulmakta sorun,olanlar 5-6 ay kullanılmışlar zaten ve 80-90 tl fiat biçiliyor ne yapacağımı bilemez durumdayım şuan ...charm grafitelerimi seviyorum ama cor grafite hem daha açık mavi olur diye hemde daha doğal durur diye tercih etmiştim ..ki ,aslında charm grafite varken cor grafite almak yerinde bir karar mı ? yeterli ton farkı olur mu gözlerimde bilemiyorum ..eski seride olsa umutlu idim ama şimdi fikirleriniz var ise almak isterim ,gerçekten ihtiyacım var
canım tam olarak emin değilim ama aklımda kalan bilgilere ve tahminlerime göre şöyle diyebilirim..
yanlış hatırlamıyorsam cor serisi için gözrengini en çok açan ve en opak seri olduğu söyleniyordu..
ancak şöyle bir durum var..bu rengin karekteristiğine göre değişiyor...
koyu ve canlı renklerde (azul,verde marine gibi renklerde ) corlar daha açık...
daha açık ve doğal pastel renklerde (ice, mel ve türevleri) hareli seri daha açık renk görünüyor..
hareli serilerde açık renkler cordan daha açık olabiliyor mesela charm ice cor icedan daha açık ve buz mavisiydi..aynı şekilde mel renginin charm olanı da cordan daha açıktı..
koyu ve canlı renklerde ise cor serileri daha açık...hareli seriler daha koyu oluyor gördüğüm kadarıyla..cor serisine geçiş yapsan bile cor haresiz olduğu için renkli boyama alanı daha geniş..her halikarda yine de gözrengini açabileceğini düşünüyorumhele cor serisini sauflon all in one light solusyonla beraber kullanınca bariz renk açılmasına da şahit olunabiliyor..
kızlar benimde fikirlerinize ihtiyacım var cor grafite istiyordum ama şimdi çok tereddütteyim yakın zamanda alan yokmu?neden koyulaştırdılar ki bu renk çok güzel açıyordu şimdi acaba cor grafiteden vazgeçip cor mel mi alsam die düşünüyorum cor mel açıyormu?
kızlar şu circle marka lenslere bakın ...
güneş bak şuna istediğin gibi bilmem ama tırkuaz bu
YouTube - Geo CTS Blue 'Wing' Circle Lens
bu arada yorumlarınız için tşk ederim
kızlarr sipariş verdim arzu ablama :) cor grafitte inşallah tam istediğim gibi olur ama biran önce gelmesi lazım şafak sayıyorum .arzu ablaya ulaşamıyorum ulaşan var mı acabaablacım güzel ablacım duy sesimiiiiii cor grafilerimi istiyorummm yahu arzu abla diyorum ama ben 22 yaşındayım arzu ablacım sen kaç yaşındasın arzu diyemiyorum alışamadım bir türlü
çok korkuyorum nc meller gözümde neden kayıyor bilmiyorum cor grafitte kayar mı acaba renk değil de kayma sorunu olur mu diye korkuyorum
hayırlı olsun canım şimdiden güle güle kullan
belki ilk günler hafif kaymalar olabilir ama zamanla lensler gözlerinin şeklini alınca sonradan tam oturur diye tahmin ediyorum....en azından bende öyle olmuştu :) çünkü cor serisinde hiç bombelik yok gibi..zamanla gözün bombesini alıyo sanırım...
canım tam olarak emin değilim ama aklımda kalan bilgilere ve tahminlerime göre şöyle diyebilirim..
yanlış hatırlamıyorsam cor serisi için gözrengini en çok açan ve en opak seri olduğu söyleniyordu..
ancak şöyle bir durum var..bu rengin karekteristiğine göre değişiyor...
koyu ve canlı renklerde (azul,verde marine gibi renklerde ) corlar daha açık...
daha açık ve doğal pastel renklerde (ice, mel ve türevleri) hareli seri daha açık renk görünüyor..
hareli serilerde açık renkler cordan daha açık olabiliyor mesela charm ice cor icedan daha açık ve buz mavisiydi..aynı şekilde mel renginin charm olanı da cordan daha açıktı..
koyu ve canlı renklerde ise cor serileri daha açık...hareli seriler daha koyu oluyor gördüğüm kadarıyla..cor serisine geçiş yapsan bile cor haresiz olduğu için renkli boyama alanı daha geniş..her halikarda yine de gözrengini açabileceğini düşünüyorumhele cor serisini sauflon all in one light solusyonla beraber kullanınca bariz renk açılmasına da şahit olunabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?