- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.121
Nilcim bence iyi yapıyorsun. Ocre çok hoş bir renk ve senin güzel gözlerine de çok yakıştı ama koyu gözlerde fazla kendini belli eden bir renk değil. Grafite gerçekten en koyu gözlerde en başarılı tonu veriyor. Cor grafite videosu linki vermişti en son bir arkadaş burada onu izlemiştim ve aşık oldum diyebilirim. Tam koyu mavi, pastel ve doğal bir tondu. Bence cor grafite doğru seçim olur senin için ama Vetman'a bir danış istersen çünkü yeni seriler koyulaştı filan deniyor... Benim gözlerimin çapı uygun olsa ben de cor grafite düşünürdüm... Geçen gün charm grafitelerimi gün ışığında denedim ve piyasadaki en koyu grafitelerin bana denk geldiğine emin oldum =((( O yüzden cor grafiteleri almadan çok iyi araştır derim...
canım bence de ocrelerini sat,sana mavi çok yakışıyor,ocre de yakışıyor fakat mavilerin yanında sönük kalıyor,daha çok yakışanı varken diğerine kullanmak mantıksız bence de,bu arada makyajlarınaaaa bayılıyorum harikalar,düğünüm de bana makyaj yapmanı o kadar isterdim ki,resmen sanatçı ruhuyla yapıyorsun makyajları,kesinlikle çok başarılı
Tespitlerine katıldığımı söyleyemeyeceğim canım. Charm Mel kullanıyorum ve kesinlikle Cor Mel'den çok daha koyu... Charm Grafitelerimi yeni aldım ve kesinlikle Cor Grafite'den daha koyu. İce kullanmadım ama şimdiye kadar gördüğüm tüm fotoğraflarda en çok açan Cor İce'tı. Bence tüm renklerde cor serisi en açık tonu veriyor. Senin Cor Azullar Burcu'nun Charm Azullardan ne kadar açıktı mesela...
canım çok tşk ederim
arzu ile konuştum ,o da koyulaştığı yönünde cevapladıama emin değil ...
ve ben nc -charm kullandım ,charm bana tam oldu ,nc de kaymalar yaşadım ,cor hiç denemedim ve cor bana büyük mü yoksa küçük mü olur hiç bilgim ve fikrim yok ,charm tam uyuyor ama en uygun charm bana...
ve... charm grafite kullann biriyim ,açık mavi değil gün ışığında ama koyu da değil,orta ton bir mavi..ben daha açık ve daha doğal bir etki için cor grafite düşündüm,acaba doğru mu ? yoksa belirgin bir fark yaratmaz mı charm grafite ile ve 2 çok benzer lens sahibi mi olurum ...?
böyle uzuyor soru işaretlerim ..
ki eğer koyuldu ise ve eski grafitelerden koyu ise almamın anlamı kalmayacak ne yazık ki ...
canım malesef sen bizzat o lensi gözüne takıp da aynaya bakmadığın sürece (ki bu da satın alman anlamına geliyor) bu kafandaki soruların kesin cevabını hiçbirimiz veremeyiz...her ne kadar açıktır koyudur da desek tahminden öteye geçemez ne yazık ki..bu işler hiç belli olmuyor..mesela kendimden örnek vereyim bugüne kadar aldığım bütün lensler önceden resimleri incelediğim ve kullananlardan fikir aldığım halde benim hesaplayıp tahmin ettiğimden çok daha açık durmuşlardır ve beni şok etmişlerdir...yani demem o ki..risk almadan bunların cevabını bulmak çok zor canım..en kötü ne olabilir ki canım istediğin gibi çıkmazsa bile satışa çıkarırsın merak eden bir başkası alır..hiçbirşey olmasa elindeki eski kullandığının güzelliğinin farkına bir kez daha varmanı sağlar :)
Tespitlerine katıldığımı söyleyemeyeceğim canım. Charm Mel kullanıyorum ve kesinlikle Cor Mel'den çok daha koyu... Charm Grafitelerimi yeni aldım ve kesinlikle Cor Grafite'den daha koyu. İce kullanmadım ama şimdiye kadar gördüğüm tüm fotoğraflarda en çok açan Cor İce'tı. Bence tüm renklerde cor serisi en açık tonu veriyor. Senin Cor Azullar Burcu'nun Charm Azullardan ne kadar açıktı mesela...
sanırım artık solotica deneme vaktim geldi
hep resimlere bakıp iç geçirmekten bıktım artık
artık cesaretimi toplayıp denemeliym
quartzo da büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için uzun süre cesaret edemdim
ama şimdi nc mel ve nc ocre arasında kararsızım
gözleirm koyu kahve kızlar sizce hangisini tercih etmeliyim ya yardımcı olun elamsı bşyler arıyorum
başl rengi gibi ela sizce hangisi daha güzel.
ben su solotica yı bir türlü bulamadım((((
haklısın denemzsem içime kalacak o benim
tşk ederim her birinize benim için kafa yoruyorsunuz
bu arada hepinize mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim
2. renk arayışıma da son verdim sanırım :)
az önce cor verde siparişi verdim..büyük ihtimal pazartesi elimde olurlarmış
ay çok heyecanlıyım.. sanki azuldan daha da güzel duracaklarmış gibi bi his var içimde
of şu renge bak
Güzelim ben de senin gibi soloticada ilk tercihimi quartzodan yana yaptım. renk süperama pupili dar olduğu için biraz pörtlek duruyordu ki ben bu tarz lenslerden nefret ederim. ama soloticanın rahatlığı ve doğallığı hiç bi lenste yok ben hala vazgeçemedim bu lensten ve nc grafite siparişi verdim biraz önce. albümüme bakabilirsin. benim de gözlerim koyu kahve ve kızıllıkta olduğu için lensler tam rengini açmıyor. mesela benim charme mellerle nc meller aynı renk oldu ama charme melimi bi arkaş denedi. onun gözleri de koyu kahve ama acayip açtı gözlerini. benim nc mellerden bile daha açık durdu onda. en kısa zamanda onun da fotosunu ekliycem.
Belki albümdeki fotolar sana fikir verebilir. ben nc mel al derim ama yine de sen bilirsin canım
hatiç canım nc grafite siparişi vermişsin sanada hayırlı olsun nereye verdin ?? ne zaman gelir ay ben almış gibi heyecanlandımseninde istediğin rengi yakalamanı diliyorum canım bende cristalleri satıcam kesin kararımı verdim bu arada opti free aldım koyulaşır belki diye dahada açtı ne oldu anlamadım ya bendemi sorun var anlamıyorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim canım. ya bişey sorucam; bu avatarındaki senin gözün mü? Rengi çözemedim ama çooooook hoş
Teşekkür ederim canımbenim gözüm avatardaki. Charm Grafite ama çok koyu bir boyama denk geldi bana malesef ve hiç rengi belli olmuyor. İlk geldiklerinde gece çıkarken taktım ve erkek arkadaşıma hiçbirşey söylemedim, gözümde lens olduğunu bile farketmedi. Halbuki mellerimi hemen farketmiş ve çok beğenmişti =(( Lens takmadığımı zannetti o gün... Umarım sana iyi bir boyama denk gelir n.c grafitelerde... Herkese sağlıklı, mutlu ve bol Soloticalı seneler bu arada
güneş şimdiden hayırlı olsun canım umarım istediğin tonu yakalarsın inşaallah bu resimdeki ile aynı olur cesaretinden dolayıda bi kez daha takdir ediyorum herkesin pek çekindiği renkleri korkusuzca alıyosun özeniyorum vallaresimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
teşekkür ederim canım
aslında daha doğal renkler de kullandım önceden ama ben doğal ve pastel renklerin yakıştığı çoğunluğa dahil değilim :) şanssızlık işte ne diyelim :26: beni güzelleştirmek yerine daha da solduruyorlar..o renkler yüzümde adeta kayboluyorlar...böyle canlı renkler anca gözlerimi ortaya çıkarıyor ve taktığıma daha çok değiyor..o yüzden sadece böyle aqua tonları ve menekşe rengi kullanabiliyorum
iddialı bir imajım da yoktur aslında ama lens renklerinde biraz riske girmeyi seviyorum evet..geldiğinde sizlerle de paylaşıcam elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?