- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.141
Hayırlı olsun canım. inşallah istediğin gibi olur. mel almadan önce melle verde arasında kalmıştım ama verde resmi pek görememiştim. çok az kişide vardı bu renk. gözlerim de koyu olduğu için çok açmaz diye mel almaya karar vermiştim. çoook merak ediyorum bu rengi. iyi günlerde kullan canım
teşekkür ederim canımsenin de nc grafitelerin hayırlı olsun..maviş maviş bak inşallah
bence doğru bir seçim yaptın canım ben de senin gibi mavi-yeşil karışık renk istiyordum o yüzden seni iyi anlıyorum..herkesden verde marinenin yeşil durduğu konusunda ve anca siyah gözde turkuaz durduğu konusunda yorum alınca marineden vazgeçip verdede karar kıldım...
bir de marinede hep pupil boşluğundan gözrengi ile lensin rengi birbirinden çok farklı duruyordu...
ben 1-2 verde resmi görmüştüm..koyu bir yeşildi yabancı kullanıcılar çimen yeşili olarak tanımlamışlar...
koyu olduğu için verde marineden daha iyi kaynaşıyor olduğu kanısına vardım...tekrar teşekkür ederim
yeni siparişlerimiz geliyo demekk verdee ve nc grafite umarım çoook beğenirsiniz arkadaşlar bende bi sonraki lensime karar verdim TOPAZİOkredi kartımın borcunu kapatıp hemen bir tane topazio istiyorum icemint ve crystalları günlerdir inceliyorum bana soğuk renkler gibi geldi ben çok beyazım maalesef cansız tonlar bana gitmiyorum ama burdaki sedanaz ve whiskey arkadaşımıza mükemmel olmuştu
yeni siparişlerimiz geliyo demekk verdee ve nc grafite umarım çoook beğenirsiniz arkadaşlar bende bi sonraki lensime karar verdim TOPAZİOkredi kartımın borcunu kapatıp hemen bir tane topazio istiyorum icemint ve crystalları günlerdir inceliyorum bana soğuk renkler gibi geldi ben çok beyazım maalesef cansız tonlar bana gitmiyorum ama burdaki sedanaz ve whiskey arkadaşımıza mükemmel olmuştu
verde resmi göremeyenlere bulduğum 1-2 verde resmini koymak istiyorum..
yabancı siteden aldım inşallah koymak yasak değildir...
çok açık kahve- koyu bal rengi gözde verde
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verde0.jpg
koyu gözde verde
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
koyu gözlü verde sahibi çok pişman olduğunu söylemiş ancak gözlerinin çok siyah olduğunu sanıyorum...ve gördüğüm kadarıyla yabancı kullanıcılarda bizim gibi renkleri solusyonla açıp koyultarak terbiye etme kültürü de yok...az önce sauflonla açıp renk soldurma yönteminden bahsettim ancak anlamadılar...ve böyle birşey nasıl mümkün olabilir dediler...bu verde kullanıcısı şişeden olduğu gibi çıkarıp takmış ve sonrasında da beğenmediği için bir daha deneyip bu lense şans vermemişir büyük ihtimal...
Ben koyu gözdeki duruşunu daha çok sevdim. realde bundan biraz daha koyudur kesin. seninkiler yeni seri mi olucak canım?
yeni seri olduğunu sanıyorum canım :) çünkü telefonda sipariş verirken ellerindeki stokta olup olmadıklarını kontrol ederken gümrükten yeni gelen bi paketlerinin olduğunu söyleyip o pakete baktılar ve tesadüf onların arasında verdenin de olduğunu söylediler..tabi yalan söylemedilerse
elime geçtiğinde şişedeki son kullanma tarihini de yazarım buraya..yada en garantilisi şişenin de resmini çekerim tarihe göre değerlendirme yaparsın..iyice aydınlanmış oluruz
kullanmadığım bi renk için tarihe göre değerlendirme yapabilecek kadar uzman değilimsenin engin bilgilerinden yararlanırız artık
estağfurullahben de ilk kez kullanıyorum ki :)
neyse son seriden herhangi bir rengi yeni satın alan başka arkadaşlarla karşılaştırma yapabiliriz..şimdi mesela sen de benimle aynı zamanda siparişte bulundun ve vetmana da sorabiliriz..benim en fazla yapabileceğim şey şişenin ve üzerindeki tarihin resmini çekip koymak
ben Arzu dan alıyorum zaten. elinde varmış. yeni seri grafiteler koyulaşmış. benimki eski seri. o yüzden alıyorum zaten. Arzu renkler değişti dediği için sana yeni seri mi diye sordum. yoksa nerden bileyim verdeyi, hiç kullanmadım.
Canım benim çok teşekkür ederimArzu'dan yani vetmandan aldım. ptesi kargoya vericek büyük ihtimal salıya elimde olur inşallah mavi tonlarında aradığımı bulurum canım melden çok memnunum ama bide mavili bi lensim olsun dedim ve onca araştırmadan sonra nc grafite almaya karar verdim umarım istediğim gibi olur. gelsin hemen şipşaklarım ben canım
aslında cristallerini satmasan iyi olur çünkü sana çooooooook yakıştı yaahh bu erkekler ahh ama hayırlısı olsun canım. madem istiyorsun inşallah en kısa zamanda satarsın cristallerini. yeni bi lens almak mı istiyorsun sende?
ben daha bir ay olmadı alalı ama renk seçeneği yok benimkinde yazmıyor
canım hatich ablacım ben sende kendimi görüyorum önce yeşillenip sonra mavilenelimlerdeniz kanımcanc mel aldım senin gözlerindeki duruşu beni çok etkilemişti ama bende istediğim gibi olmadı hala kayıyor mavi lens olsun birde hevesimi alayım dedim cor grafite siparişi verdim sen de nc grafite siparişi vermişsin çok merak ediyorum sendeki duruşlarını o rengin videosu bana çok yapay gelmişti ama rengi çok kışkırtıcı ve haresi çok güzel inşallah istediğin gibi olur ben sanırım 1 ay kadar beklicem
bu arada demeden edemicem.hergün quartzolarımı takıyordum bugünde nc mellerimi taktım tin tin düştüm yola markete uğradım gazetemi aldım .marketin sahibi hah şöyle be reyhan takma o lensleri kendi göz rengin daha güzel bak ne kadar hoş dediaaa hıgmıgkem küm ee evet neden ki abi dedim zorla ya onlar parlıyo gözünde senin değilmiş gibi çıkıyomuş gibi duruyo dedi aman ne moralim bozuldu anlatamam tamam abi artık takmam lenslerimi böyle doğal görürsün beni dedim .ilkdefa böyle bir yorum almıştım :26: üzüldüm ama bir yandan da sevindim mellerimi kendi gözüm sandı saf anneciimm quartzolarımı iyiki boşuyorum cor grafite takıcam ..o abi lens mi taktın derse hayır dicem akıllım çok lens değiştirdiğim için pigmentlerim bozulmuş bir sabah kalktım gözlerim böyleydi zaten hidrocor grafite nin lens olduğını çakalozlamaz kanımca :82:
yani umarımmmm... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?