Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedanaz acaba senin göz rengin tam olarak ne renk ? benim albümüme bakarmısın benim gözümün rengine acaba göz rengimizin arasında çokmu fark var?

teşekkür ederim canım senin de nc grafitelerin hayırlı olsun..maviş maviş bak inşallah
bence doğru bir seçim yaptın canım ben de senin gibi mavi-yeşil karışık renk istiyordum o yüzden seni iyi anlıyorum..herkesden verde marinenin yeşil durduğu konusunda ve anca siyah gözde turkuaz durduğu konusunda yorum alınca marineden vazgeçip verdede karar kıldım...
bir de marinede hep pupil boşluğundan gözrengi ile lensin rengi birbirinden çok farklı duruyordu...
ben 1-2 verde resmi görmüştüm..koyu bir yeşildi yabancı kullanıcılar çimen yeşili olarak tanımlamışlar...
koyu olduğu için verde marineden daha iyi kaynaşıyor olduğu kanısına vardım...tekrar teşekkür ederim

Son düzenleme:

Benim gördüğüm fotolarda da verde marine ile kıyaslarsam çok daha doğal duruyordu canım. dediğin gibi kahve rengi gözle kaynaşması da daha soft oluyor. pupil boşluğu göze çarpmıyor. ben seviyorum verdeyi. çok tatlı bi yeşil

verde resmi göremeyenlere bulduğum 1-2 verde resmini koymak istiyorum..
yabancı siteden aldım inşallah koymak yasak değildir...

çok açık kahve- koyu bal rengi gözde verde

http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verde0.jpg

koyu gözde verde
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

koyu gözlü verde sahibi çok pişman olduğunu söylemiş ancak gözlerinin çok siyah olduğunu sanıyorum...ve gördüğüm kadarıyla yabancı kullanıcılarda bizim gibi renkleri solusyonla açıp koyultarak terbiye etme kültürü de yok...az önce sauflonla açıp renk soldurma yönteminden bahsettim ancak anlamadılar...ve böyle birşey nasıl mümkün olabilir dediler...bu verde kullanıcısı şişeden olduğu gibi çıkarıp takmış ve sonrasında da beğenmediği için bir daha deneyip bu lense şans vermemişir büyük ihtimal...

Son düzenleme:
yeni siparişlerimiz geliyo demekk verdee ve nc grafite umarım çoook beğenirsiniz arkadaşlar bende bi sonraki lensime karar verdim TOPAZİO kredi kartımın borcunu kapatıp hemen bir tane topazio istiyorum icemint ve crystalları günlerdir inceliyorum bana soğuk renkler gibi geldi ben çok beyazım maalesef cansız tonlar bana gitmiyorum ama burdaki sedanaz ve whiskey arkadaşımıza mükemmel olmuştu

topaziolarını güle güle kullan canım gerçekten muhteşem rengi var topazionun :)
soloticada en beğendiğim renk o aslında ama opaklığından çekindiğim için almadım..ama sen bu cesareti gösterdiğin için tebrik ederim..şimdiden hayırlı olsun

Teşekkürler canım ben de baya bi beyazım. icemint kullandım ama bana hiç gitmedi adı gibi soğuk bi renk. arkadaşlarım 'bu lenslerle bakışların bile soğuk!' dediler. bende lensin adında da ice var zaten dedim, 'bak adını bilmeden anlamışız! dediler gerçekteki duruşunu bi türlü fotoğraflıyamadım ama ışığa göre rengini değişmesi süperdi
hala arkadaşlarımın favorisi nc ve cor mel inşallah nc grafite yi de en az onlar kadar çok severim

Ben koyu gözdeki duruşunu daha çok sevdim. realde bundan biraz daha koyudur kesin. seninkiler yeni seri mi olucak canım?

Ben koyu gözdeki duruşunu daha çok sevdim. realde bundan biraz daha koyudur kesin. seninkiler yeni seri mi olucak canım?

yeni seri olduğunu sanıyorum canım :) çünkü telefonda sipariş verirken ellerindeki stokta olup olmadıklarını kontrol ederken gümrükten yeni gelen bi paketlerinin olduğunu söyleyip o pakete baktılar ve tesadüf onların arasında verdenin de olduğunu söylediler..tabi yalan söylemedilerse
elime geçtiğinde şişedeki son kullanma tarihini de yazarım buraya..yada en garantilisi şişenin de resmini çekerim tarihe göre değerlendirme yaparsın..iyice aydınlanmış oluruz

kullanmadığım bi renk için tarihe göre değerlendirme yapabilecek kadar uzman değilim senin engin bilgilerinden yararlanırız artık

kullanmadığım bi renk için tarihe göre değerlendirme yapabilecek kadar uzman değilim senin engin bilgilerinden yararlanırız artık

estağfurullah ben de ilk kez kullanıyorum ki :)
neyse son seriden herhangi bir rengi yeni satın alan başka arkadaşlarla karşılaştırma yapabiliriz..şimdi mesela sen de benimle aynı zamanda siparişte bulundun ve vetmana da sorabiliriz..benim en fazla yapabileceğim şey şişenin ve üzerindeki tarihin resmini çekip koymak

Son düzenleme:

ben Arzu dan alıyorum zaten. elinde varmış. yeni seri grafiteler koyulaşmış. benimki eski seri. o yüzden alıyorum zaten. Arzu renkler değişti dediği için sana yeni seri mi diye sordum. yoksa nerden bileyim verdeyi, hiç kullanmadım.

hmm demek eski seri alıyorsun canım anladım..
o zaman tek seçenek kalıyor şişedeki tarihi söyleyip vetmana son seri verdelerin tarihini sorup karşılaştırmak..evet en iyisi bu :)

ya bi dakka...birşey daha keşfettim...mesela bu benim azulun dış kutusunda renk seçenekleri arasında ice da gösteriliyor...yeni seri olanda seçenekler arasında ice olmayacaktır..(hani üretimi durdu deniliyodu ya) ordan da anlayabiliriz..

arkadaşlar aranızda yeni seri lens alan ve dış kutusunu atmayan var mı ?
yeni seri lens olduğundan emin olan arkadaşlar lensin dış kutusunda kutunun yan kenarında renk seçenekleri arasında hala ice gözüküyor mu ?

Son düzenleme:

canım hatich ablacım ben sende kendimi görüyorum önce yeşillenip sonra mavilenelimlerdeniz kanımca nc mel aldım senin gözlerindeki duruşu beni çok etkilemişti ama bende istediğim gibi olmadı hala kayıyor mavi lens olsun birde hevesimi alayım dedim cor grafite siparişi verdim sen de nc grafite siparişi vermişsin çok merak ediyorum sendeki duruşlarını o rengin videosu bana çok yapay gelmişti ama rengi çok kışkırtıcı ve haresi çok güzel inşallah istediğin gibi olur ben sanırım 1 ay kadar beklicem

bu arada demeden edemicem.hergün quartzolarımı takıyordum bugünde nc mellerimi taktım tin tin düştüm yola markete uğradım gazetemi aldım .marketin sahibi hah şöyle be reyhan takma o lensleri kendi göz rengin daha güzel bak ne kadar hoş dedi aaa hıgmıgkem küm ee evet neden ki abi dedim zorla ya onlar parlıyo gözünde senin değilmiş gibi çıkıyomuş gibi duruyo dedi aman ne moralim bozuldu anlatamam tamam abi artık takmam lenslerimi böyle doğal görürsün beni dedim .ilkdefa böyle bir yorum almıştım :26: üzüldüm ama bir yandan da sevindim mellerimi kendi gözüm sandı saf anneciimm quartzolarımı iyiki boşuyorum cor grafite takıcam ..o abi lens mi taktın derse hayır dicem akıllım çok lens değiştirdiğim için pigmentlerim bozulmuş bir sabah kalktım gözlerim böyleydi zaten hidrocor grafite nin lens olduğını çakalozlamaz kanımca :82:
yani umarımmmm... :)

Son düzenleme:
ben daha bir ay olmadı alalı ama renk seçeneği yok benimkinde yazmıyor

sağol canımcım..bu bilgi bana çok yardımcı oldu gerçekten çok teşekkürler
tamam o zaman ben de aldığım lensin eski seri mi yeni seri mi olduğunu oradan rahatlıkla anlayabilirim
ice görünmüyosa yeni seridir :)

Son düzenleme:

Melin yeri bende ayrı canım, tam masum ve tatlı bakışlar lens olduğunun anlaşılamsı bile zor ama mavi lens malesef öyle değil çünkü kahverengi gözde yapay duruyor :) Hey, bak ben lensim!!! diye barım barım bağırıyor ya o yüzden mavi sevdasından vazgeçip grafitede karar kıldım. daha soft bi renk diyorlar, bakalım göreceğiz yakında Hem cor hem de nc serisinden memnunum ama charmelar bana göre değil. olmadı yani kendimde sevemedim bi türlü umarım her ikimiz de yeni lenslerimizden memnun kalırız canım

Ben de quartzo kullandım ama bu 3lü opak seriyi kimseye yakıştıramazken senin lenslerinin quartzo olduğuna inanamadım çok yakışıyor ya kesinlikle mellerden daha doğal ve hoş duruyorlar sende. çok şanslısın çünkü quartzo harika bi renk Ben giydiğim kıyafete göre lens takıyorum canım. o yüzden bikaç aydır mavi tonlarında olan ama yakışacak bi renk arıyordum. inşallah aradığımızı bulmuşuzdur senin bide şafak olayı var gerçi hayırlı teskereler dilerim

hatichciğim eczreyrey in dediğine göre yeni seri kutularında renkler arasında ice rengi gözükmüyormuş..sağolsun bu bilgiyle çok yardımcı oldu bana :)
canım lenslerim elime geçtiğinde kutuda ice ın olup olmadığına bakarak eski mi yeni seri mi olduğunu sana daha kesin şekilde söylerim...

Son düzenleme:

canım melleri taktığın sürece böyle şeylerle çok karşılaşırsın. yeni tanıştığım bi arkadaşla aslen nereli olduğumuzdan falan bahsediyorduk. selanik göçmeni olduğumu söyledim ama ne yazıkki onlara benzemem dedim-göz ve saç rengimi kastediyordum aslında. o da yok olur mu öyle şey gözleri, simayı ve ten rengini gören anlar senin göçmen olduğunu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…