- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.161
hatichciğim eczreyrey in dediğine göre yeni seri kutularında renkler arasında ice rengi gözükmüyormuş..sağolsun bu bilgiyle çok yardımcı oldu bana :)
canım lenslerim elime geçtiğinde kutuda ice ın olup olmadığına bakarak eski mi yeni seri mi olduğunu sana daha kesin şekilde söylerim...
kızlar bende cor mele karar vermiş bulunuyorum en yakın zamanda alıcambuarada ağustosta aldığım nc ocrelerim acayip açıldı böyle grimsi bi renk oldu sizde böyle açılmalaroldu mu?
kızlar bende cor mele karar vermiş bulunuyorum en yakın zamanda alıcambuarada ağustosta aldığım nc ocrelerim acayip açıldı böyle grimsi bi renk oldu sizde böyle açılmalaroldu mu?
canım çok teşekkürler quartzo bambaşka birisi yapıyor beniMelin yeri bende ayrı canım, tam masum ve tatlı bakışlarlens olduğunun anlaşılamsı bile zor ama mavi lens malesef öyle değil çünkü kahverengi gözde yapay duruyor :) Hey, bak ben lensim!!! diye barım barım bağırıyor ya o yüzden mavi sevdasından vazgeçip grafitede karar kıldım. daha soft bi renk diyorlar, bakalım göreceğiz yakında Hem cor hem de nc serisinden memnunum ama charmelar bana göre değil. olmadı yani kendimde sevemedim bi türlü umarım her ikimiz de yeni lenslerimizden memnun kalırız canım
Ben de quartzo kullandım ama bu 3lü opak seriyi kimseye yakıştıramazken senin lenslerinin quartzo olduğuna inanamadımçok yakışıyor ya kesinlikle mellerden daha doğal ve hoş duruyorlar sende. çok şanslısın çünkü quartzo harika bi renk Ben giydiğim kıyafete göre lens takıyorum canım. o yüzden bikaç aydır mavi tonlarında olan ama yakışacak bi renk arıyordum. inşallah aradığımızı bulmuşuzdur senin bide şafak olayı var gerçi hayırlı teskereler dilerim
hayırlı olsun yeni kararınşimdiden güle güle kullan :)
eğer sauflon kullandıysan açılıp o renge dönüşmesi normaldir :)
sağol canımcım..bu bilgi bana çok yardımcı oldu gerçekten çok teşekkürler
tamam o zaman ben de aldığım lensin eski seri mi yeni seri mi olduğunu oradan rahatlıkla anlayabilirim
ice görünmüyosa yeni seridir :)
canım çok teşekkürler quartzo bambaşka birisi yapıyor benibu arada inşallah şafak atarsa 54 sakarya diyeceğim :) grafitelerimiz inşallah çok doğaldırlar ve kahverengilerimiz alttan ben burdayım demez,, birde insallah kaymazlar en korktuğum şey bu!.quartzolar ı ben de çok beğeniyorum ama meller kadar doğal değiller gerçekten.mellerin içine içine baktı adam hayır lens değil kesinlikle dedi inanamadım ama quartzo yarım metre varken anlaşılıyor bide hiç aralıksız birkaç gün bekleyince solusyonda rengi daha da açılıyor çok tuhaf bir lens fakat ilk göz ağrım hala ben cor grafite istedim sen siparişini verdin mi canım ne zaman gelecekler acaba numaralımıydı senin de gözlerin
canımcım aslında demek istediğim şey benimkinde renk yazmadığıydı .şişenin neresinde yazıyor renkler ben göremedim
ilk kez görüyorum bu kutuyu .sen vetmandan alıyorsun lenslerini ben de ondan alıyorum.o zaman bana neden sadece şişeler geliyor merak ettimhay Allah yanlış anlaşılma olmuş :26:
canım renk seçenekleri şişenin üstünde değil lensin en dış ambalajı varya karton kutusu...eğer atmadıysan onun yan kenarında renk seçeneklerini gösteriyordu :)
şişenin üstündeki etikette sadece senin sahip olduğun rengin adı yazıyor :)
şu mor kutudan bahsediyorum canım :)
ilk kez görüyorum bu kutuyu .sen vetmandan alıyorsun lenslerini ben de ondan alıyorum.o zaman bana neden sadece şişeler geliyor merak ettim
BC 8,7 felan yazıyor o nedir canım
hımm sağol canım peki çapı yazıyor ya bide orda o neresinin ölçümü gözünbc temel eğri demek canım..zaten soloticada sadece 8.7 değeri var standart olarak
hımm sağol canım peki çapı yazıyor ya bide orda o neresinin ölçümü gözün
Koyu ama çok yakışmış canımvetman benim sipariş verdiğim lenslerin eski seri olduğunu söylüyor. onların boyamaları daha açıkmış. walla ben beğendim senin charme grafiteleri makyajda çok hoş bu arada
Canım benim çok teşekkür ederimArzu'dan yani vetmandan aldım. ptesi kargoya vericek büyük ihtimal salıya elimde olur inşallah mavi tonlarında aradığımı bulurum canım melden çok memnunum ama bide mavili bi lensim olsun dedim ve onca araştırmadan sonra nc grafite almaya karar verdim umarım istediğim gibi olur. gelsin hemen şipşaklarım ben canım
aslında cristallerini satmasan iyi olur çünkü sana çooooooook yakıştı yaahh bu erkekler ahh ama hayırlısı olsun canım. madem istiyorsun inşallah en kısa zamanda satarsın cristallerini. yeni bi lens almak mı istiyorsun sende?
Güzelim ben de senin gibi soloticada ilk tercihimi quartzodan yana yaptım. renk süperama pupili dar olduğu için biraz pörtlek duruyordu ki ben bu tarz lenslerden nefret ederim. ama soloticanın rahatlığı ve doğallığı hiç bi lenste yok ben hala vazgeçemedim bu lensten ve nc grafite siparişi verdim biraz önce. albümüme bakabilirsin. benim de gözlerim koyu kahve ve kızıllıkta olduğu için lensler tam rengini açmıyor. mesela benim charme mellerle nc meller aynı renk oldu ama charme melimi bi arkaş denedi. onun gözleri de koyu kahve ama acayip açtı gözlerini. benim nc mellerden bile daha açık durdu onda. en kısa zamanda onun da fotosunu ekliycem.
Belki albümdeki fotolar sana fikir verebilir. ben nc mel al derim ama yine de sen bilirsin canım
teşekkür ederim canım
aslında daha doğal renkler de kullandım önceden ama ben doğal ve pastel renklerin yakıştığı çoğunluğa dahil değilim :) şanssızlık işte ne diyelim :26: beni güzelleştirmek yerine daha da solduruyorlar..o renkler yüzümde adeta kayboluyorlar...böyle canlı renkler anca gözlerimi ortaya çıkarıyor ve taktığıma daha çok değiyor..o yüzden sadece böyle aqua tonları ve menekşe rengi kullanabiliyorum
iddialı bir imajım da yoktur aslında ama lens renklerinde biraz riske girmeyi seviyorum evet..geldiğinde sizlerle de paylaşıcam elbette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?