Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım bu bilgi çok yararlı oldu reyhan a teşekkürler

kızlar bende cor mele karar vermiş bulunuyorum en yakın zamanda alıcam buarada ağustosta aldığım nc ocrelerim acayip açıldı böyle grimsi bi renk oldu sizde böyle açılmalaroldu mu?

Son düzenleme:
kızlar bende cor mele karar vermiş bulunuyorum en yakın zamanda alıcam buarada ağustosta aldığım nc ocrelerim acayip açıldı böyle grimsi bi renk oldu sizde böyle açılmalaroldu mu?

hayırlı olsun yeni kararın şimdiden güle güle kullan :)
eğer sauflon kullandıysan açılıp o renge dönüşmesi normaldir :)

Son düzenleme:
canım çok teşekkürler quartzo bambaşka birisi yapıyor beni bu arada inşallah şafak atarsa 54 sakarya diyeceğim :) grafitelerimiz inşallah çok doğaldırlar ve kahverengilerimiz alttan ben burdayım demez,, birde insallah kaymazlar en korktuğum şey bu!.quartzolar ı ben de çok beğeniyorum ama meller kadar doğal değiller gerçekten.mellerin içine içine baktı adam hayır lens değil kesinlikle dedi inanamadım ama quartzo yarım metre varken anlaşılıyor bide hiç aralıksız birkaç gün bekleyince solusyonda rengi daha da açılıyor çok tuhaf bir lens fakat ilk göz ağrım hala ben cor grafite istedim sen siparişini verdin mi canım ne zaman gelecekler acaba numaralımıydı senin de gözlerin

canımcım aslında demek istediğim şey benimkinde renk yazmadığıydı .şişenin neresinde yazıyor renkler ben göremedim

grafite sonuçlarınızı dört gözle bekliyorum arkadaşlar yakışana gerçekten de çok tatlı duruyo rengi
canım bu arada quartzo da dahil 3 lü opak serilerle ilgili bir düşüncemi dürüstçe söylemek istiyorum..
evet gerçekten sana çok yakışmışlar..ve çoğu kişideki şaşı göz görünümü sende olmamış
ancak yine de 3 lü opak serinin sanki takan kişileri yaş olarak olduğundan daha büyük ve kadınsıymış gibi olgun gösterdiğini..diğer normal lenslerin daha genç gösterdiğini düşünüyorum..en azından bana öyle izlenim veriyor (en azından resimlerde) bilmem siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar :)

canımcım aslında demek istediğim şey benimkinde renk yazmadığıydı .şişenin neresinde yazıyor renkler ben göremedim

hay Allah yanlış anlaşılma olmuş :26:
canım renk seçenekleri şişenin üstünde değil lensin en dış ambalajı varya karton kutusu...eğer atmadıysan onun yan kenarında renk seçeneklerini gösteriyordu :)
şişenin üstündeki etikette sadece senin sahip olduğun rengin adı yazıyor :)

şu mor kutudan bahsediyorum canım :)

Son düzenleme:
ilk kez görüyorum bu kutuyu .sen vetmandan alıyorsun lenslerini ben de ondan alıyorum.o zaman bana neden sadece şişeler geliyor merak ettim

ilk kez görüyorum bu kutuyu .sen vetmandan alıyorsun lenslerini ben de ondan alıyorum.o zaman bana neden sadece şişeler geliyor merak ettim

canım ben lens satan bir siteden alıyorum..istanbulda olduğum için ve lens satan sitenin merkezi de istanbul olduğu için böylesi daha kolayıma geliyor..şehirlerarası olursa iş uzar diye orayı tercih ediyorum..

hımm sağol canım peki çapı yazıyor ya bide orda o neresinin ölçümü gözün

canım yanılmıyosam bc denen temel eğri gözün üstünün bombeliğinin değeri oluyordu sanırım..
çap da irisin yanlamasına çapı oluyor..pardon düzelteyim..lensin yanlamasına çapı oluyor...soloticada çap da standart ve sadece 1 çapı var diye biliyorum ben :)

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Hatich Bu arada ben de senin taraflardanım, ailem Üsküp'ten göçmen olarak gelmiş ama ben de pek benzemem o taraflılara =))

şu an çok kararsızım canım güneşin verdelerini bekliycem doğal bi yeşilse alabilirim cor mel.i anlamıyo erkek arkadaşım çünkü gözlerim zaten açık renk verde de doğalsa alırım güneşi beklicem canım

canım albümüne girince hatırlaıdm
ben bakmıştım senin albümüne daha önce
hatta nc mel fotolu lensine yorumda yapmışım :)
nc sende çok güzel durmuş orayada yazdığım gibi
charm da çok güzel ama onun haresine alışamadım ben birtürlü
eğer albüme arkadaşındaki duruşunu koyabilirsen bird eona bakıp karar vericem cnm çünkü benim gözlerimde koyu kahve.seninkilerden koyu benim gözler..o yüzden sendeki gib durmucak biliyorum

anladım canım doğrudur herkese yakışan renkler çok farklı bende seni beklicem canım çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…