- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.181
hay Allah yanlış anlaşılma olmuş :26:
canım renk seçenekleri şişenin üstünde değil lensin en dış ambalajı varya karton kutusu...eğer atmadıysan onun yan kenarında renk seçeneklerini gösteriyordu :)
şişenin üstündeki etikette sadece senin sahip olduğun rengin adı yazıyor :)
şu mor kutudan bahsediyorum canım :)
sedanaz acaba senin göz rengin tam olarak ne renk ? benim albümüme bakarmısın benim gözümün rengine acaba göz rengimizin arasında çokmu fark var?
bende çok şaşırdımilk defa gördüm gri kutuyu güneşcim banada yazarmısın özelden aldığın siteyi
hay Allah yanlış anlaşılma olmuş :26:
canım renk seçenekleri şişenin üstünde değil lensin en dış ambalajı varya karton kutusu...eğer atmadıysan onun yan kenarında renk seçeneklerini gösteriyordu :)
şişenin üstündeki etikette sadece senin sahip olduğun rengin adı yazıyor :)
şu mor kutudan bahsediyorum canım :)
Bu promosyon sadece crystal rengi icin ilk cikitgi donemde 7 ay once yapilmis ama bana bile crystal adligimda 7 ay once oyle tasli masli bir kutu gelmedi halende lenslerin cogu kutusuz geliyor cunku o lenser kutuyla geliken sarilmassa kirilma ihtimali cok yuksek lensleri kutudan cikarip karton kutularinida yanina koyuyorlar o gri kutunun icindeki mor renk olan kutulardan iste serisine gore mavi yada mor olani geliyor ve kutularini bende bazen lensleri sarinca gonderiyorum lenslerle beraber gonderdigim arkadaslar vardir forumdan bilirler karton dandik bir ktu :)
bu arada sunu anladimki alirsaniz hep eski serileri tercih edin grafite falan eski seride daha iyi kesinlikle ..
Teşekkür ederim HatichBu arada ben de senin taraflardanım, ailem Üsküp'ten göçmen olarak gelmiş ama ben de pek benzemem o taraflılara =))
kzlar bende cor mel aldım.şu an gözümde.cidden çok güzel lens demeye bin şahit ister.resim eklemeyei çok istiorum ama mesaj sayım yetmioyor. gözlerim koyu kahve bu rengi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. söylemeniz yeterli..
canım albümüne girince hatırlaıdm
ben bakmıştım senin albümüne daha önce
hatta nc mel fotolu lensine yorumda yapmışım :)
nc sende çok güzel durmuş orayada yazdığım gibi
charm da çok güzel ama onun haresine alışamadım ben birtürlü
eğer albüme arkadaşındaki duruşunu koyabilirsen bird eona bakıp karar vericem cnm çünkü benim gözlerimde koyu kahve.seninkilerden koyu benim gözler..o yüzden sendeki gib durmucak biliyorum
şu an çok kararsızım canım güneşin verdelerini bekliycem doğal bi yeşilse alabilirim cor mel.i anlamıyo erkek arkadaşım çünkü gözlerim zaten açık renk verde de doğalsa alırım güneşi beklicem canım
yeni yılı kutlamaya başlamak gerek kızlarşimdi hazırlanıp çıkmam gerek herkesin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerinizle nice mutlu yıllara
topazio konusunda dikkat et. 3lü opaklar çok bombeli duruyorböyle şaşı bi ifade veriyor. reyhan ın quartzolarına bayıldım ama o bile lens olduğunu 1 kaç metre öteden anlıyorlar diyor renkten değil ama canım, duruşundan belli oluyor. verdeyi değerlendir derim. bakalım güneş te nasıl duracak? gözlerini ne kadar açacak? hemen karar verme canım ki sanırım senin göz rengin güneşin gözlerinden daha açık renk, yanılıyor muyum canım?
şu an çok kararsızım canım güneşin verdelerini bekliycem doğal bi yeşilse alabilirim cor mel.i anlamıyo erkek arkadaşım çünkü gözlerim zaten açık renk verde de doğalsa alırım güneşi beklicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?