Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende çok şaşırdım ilk defa gördüm gri kutuyu güneşcim banada yazarmısın özelden aldığın siteyi

sedanaz acaba senin göz rengin tam olarak ne renk ? benim albümüme bakarmısın benim gözümün rengine acaba göz rengimizin arasında çokmu fark var?

bilmiorumki burcu sende bak benim albümüme kendi göz rengim var topazio alıcakmışsın sanırım bende çok merak ediyorum fazla belirginmi diye ne zaman almayı düşünüosun ?

bende çok şaşırdım ilk defa gördüm gri kutuyu güneşcim banada yazarmısın özelden aldığın siteyi

sedanazcım benim lensler gri kutuyla gelmediler..gri kutu kristal özel renk olduğu için extradan konmuş olmalı..benimkisi gri kutu içindeki mor kutunun benzeri kutuydu ama kutunun rengi maviydi...

kutu konusunu aydınlatmak için kendi ilk lenslerimin kutu resimlerini çektim arkadaşlar..

Uploaded with ImageShack.us

size de lensler böyle geldiğini zanettiğim için yeni seri renk alan arkadaşlara kutunun yan tarafında renk seçenklerinde ice ın hala olup olmadığını sormak istemiştim..böylelikle alacağım yeni verdelerin eski mi yeni mi olduğunu oradan anlayacaktım..yeni seri lenslerde ice ın üretimden kalktığını ve renk seçenkleri arasında yer almayabileceğini düşünerek..

renk seçenekleri resmi net çıkmamış ama üstten 3. sıradaki renge dikkatli bakarsanız orda ice ı görebilirsiniz..

Son düzenleme:
selam*kızlar:)*inşallah*bende*lenslenicem.sedanaz*da*gördüğüm*crystallere*aşık*oldummve*arzuya*verdim*siparişi*aylar*sonunda:)**

aslında*quartzoya*takmıştım*ama*ilk*etapta*fazla*iddialı*geldi*ama*sırada*var:))*seçim*yaparken*önse*sedanaza*sonrareyhanabaktım.e*birazda*bütçe*meselesi*yaniii:)))önce*crystal*dedim.hep*beraber*görceez*artık...

kizlar merhaba reyhan sedanaz canim zaten gunesinde belirttigi gibi bu lensler ona bu sekilde gelmemis bu sadece ilk ciktiginda bu lensleri kutusuyla alan bir kac kisi yabanci forumlara koymus bende aldim o donemde crystal bana bile ilk aldigin donemde dahi boyle bir kutuda hic gelmedi crystaller bana sadece lensler normal su karton kutusunda geliyor ve brezilyadan gelirken adamlar kutularini cikarip lensleri benim gibi kirilmasin diye sariyorlar ve bu karton kutunun hicbir ozelligi yok bende bir suru var evde ve isteyene hemen gonderirim yani ben lensler krilmasin diye kusundan cikarip sariyorum o kutularin yaninda oyle pirlanta tas falan yok lensler gelirken oyle gri kutu falanda yok sadece en son fotoda gunesin koydugu mavi kutu var bana bugune kadar yuzlerce cift aldigim halde gelmedi oyle gri tasli masli bir kutu:)gunesede gelmedi o sadece benim evdeki kutulardan birisinin fotografini cekmis koymus en son mavi olandan sadece karton bir kutu ve icinde size gonderdigim lens kabi var ve ben yine o kutulardanlensleri cikarip guvenli olsun diye sarip lens kabini da yanina koyuyurum cok onemsiz dandik bir karton kutu ama isteyene gonderirirm hic problem degil:)

Bu promosyon sadece crystal rengi icin ilk cikitgi donemde 7 ay once yapilmis ve brezilya icindekilere gondermisler bu tasli kutulari cunku brezilya disina cikinca lensler gecemez diye bu kutularla crystalleri hic gondermemsler yurtdisina ama bana bile crystal adligimda 7 ay once oyle tasli masli bir kutu gelmedi halende lenslerin cogu kutusuz geliyor cunku o lenser kutuyla geliken sarilmassa kirilma ihtimali cok yuksek lensleri kutudan cikarip karton kutularinida yanina koyuyorlar o gri kutunun icindeki mor renk olan kutulardan iste serisine gore mavi yada mor olani geliyor ve kutularini bende bazen lensleri sarinca gonderiyorum lenslerle beraber gonderdigim arkadaslar vardir forumdan bilirler karton dandik bir ktu :)
bu arada sunu anladimki alirsaniz hep eski serileri tercih edin grafite falan eski seride daha iyi kesinlikle ..

Son düzenleme:

belki de atıyorum satın alan ilk 50 kişiye ilk 100 kişiye özel falandı o gri kutu...

vetmancım bi bi sorum var..yeni seri lenslerde kutunun yan kısmındaki renk seçeneklerinde hala ice gösteriliyor mu ? seçeneklerde bana gelicek olan kutuda ice ın gösterilip gösterilmediğine göre eski mi yeni seri mi olduğunu oradan anlamayı umuyorum da...yada başka türlü nasıl anlarım verebileceğin bir ipucu varmı cor verdelerle ilgili...mesela bana en yeni seri cor verdelerden birinin son kullanma tarihini söyleyebilirmisin ? hatich bana yeni seri mi alıyorsun diye sordu fakat cevap veremedim ona..

Son düzenleme:
kzlar bende cor mel aldım.şu an gözümde.cidden çok güzel lens demeye bin şahit ister.resim eklemeyei çok istiorum ama mesaj sayım yetmioyor. gözlerim koyu kahve bu rengi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. söylemeniz yeterli..

Teşekkür ederim Hatich Bu arada ben de senin taraflardanım, ailem Üsküp'ten göçmen olarak gelmiş ama ben de pek benzemem o taraflılara =))

etrafındaki herkesin renkli gözlü ve doğal sarışın olması çok kötü ya. baktıkça ben neden bunlara benzemedim diyo insan walla araştırsan akraba bile çıkabiliriz canım

ben de kullandım bu rengi. gerçekten çok doğaldır. iyi günlerde kullan canım

en kısa zamanda ekliycem ondaki duruşunu. bana da gitmedi charme serisi. cor ve nc de daha rahat hissediyorum canım.

topazio konusunda dikkat et. 3lü opaklar çok bombeli duruyor böyle şaşı bi ifade veriyor. reyhan ın quartzolarına bayıldım ama o bile lens olduğunu 1 kaç metre öteden anlıyorlar diyor renkten değil ama canım, duruşundan belli oluyor. verdeyi değerlendir derim. bakalım güneş te nasıl duracak? gözlerini ne kadar açacak? hemen karar verme canım ki sanırım senin göz rengin güneşin gözlerinden daha açık renk, yanılıyor muyum canım?

yeni yılı kutlamaya başlamak gerek kızlar şimdi hazırlanıp çıkmam gerek herkesin yeni yılı kutlu olsun sevdiklerinizle nice mutlu yıllara

ya benim de topazionun rengine sürekli gözüm takılıp takılıp duruyor...sanırım bir süre sonra bombe riskini göze alarak topazio almayı düşünebilirm...zaten klasik seride azul ve verde dışında alabileceğim renk yok...marineyi pek sevmiyorum..geriye bi topazio kalıyor aqua tonu lenslerde...
sanki geçmiş yıllarda hiç mi bombeli lens takmadıkki..solotica yokken b&l ler rainbowlar vardı öyle değil mi evet bombeli olucak ama diğer markalardan daha estetik duracaktır solotica üstünlüğü sayesinde...
doğal olmayacağını biliyorum ama hayatımda onu da denemezsem içimde kalıcak..customlara çok benzetiyorum çünkü..

Son düzenleme:

sedanazcım sana aşağı yukarı fikir olması için açık kahve-bal rengi gözde cor verde resmi koyuyorum..gerçi flaşlı çekimmiş ama bulabildiğim bu.. zaten nette verde resmi aramak çölde su aramak gibi birşey..

senin gözlerinde bendeki duruşundan daha pastel olacağını tahmin ediyorum bu resimlere dayanarak.. çünkü anladığım kadarıyla bu tarz renkler taban koyuldukça daha koyu ve doygun renk..taban açıldıkça daha yumuşak ve pastel renk oluyor..

Açık gözde duruşlar
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verde0.jpg
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verdesun.jpg Bu resim güneşe karşı çekilmiş
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verdnat.jpg

resimlerin hepsi aynı kişiye ait..ancak konunun açılıp resim ekleme tarihi mayıs 2009 u gösteriyor..yani eski seri olduğunu da belirteyim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…