Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar 3lü opak seri sadece dışa çıkık gözlerde bombeli duruyo inanın buna benim gözlerim mesela öyle diil öyle bombeli falan hiç durmuyo bende bu yüzden hafif çıkık gözlü arkadaşlar almasın bu seriyi ama öyle değilse bence herkesin alması gereken lenslerden 2si quartzo ve topazio bence
Güneşcim bana göre verde senin beklentini asla ama asla karşılamıcak verde çok koyu bi ton bence sende benim gibi topazioyu beğenirsin gibi geliyo bana bence verdeden önce topazioya bi şans vermelisin Ankaradan bi arkadaşım aldı topazio en kısa zamanda buluşup denicem ona göre alıcam burayada foto eklerim fikir olsun diye gözlerim orta kahve

fikirlerin için teşekkür ederim burcucum
canım ben çoktan verde siparişi verdim bile..ve şu an pttlerde dolaşıyor olmalılar geri dönüşü yok :)
eğer kahverengi gözü siyaha çeviren koyu yeşilerden değilse (b&l amazon green veya rainbow elite dark green gibi) değilse koyu olmasının da benim için mahsuru yok canımcım..mesela ben freshlookun turkuaz lensini de koyu olmasına rağmen çok beğeniyorum..
canlı renk olsun da açık da olabilir koyu da olabilir..sarı ve gri içeren tonlarla aram iyi değil sadece :)
ama verdeden sonraki lensim kesinlikle topazio olacak..zaten başka da alabileceğim renk yok :)
senin topazio fotolarını da sabırsızlıkla bekliyorum canım..bence sana çok yakışır

kızlar bugün erkek arkadaşım mavi lens takmamı istemişti bende amazon sky bluelarımı taktım beğenmez sanıyodum ama çoook beğendi bende çok beğeniyorum bunları topazio alıcam ama bi 5 ay daha beklemek istiyorum şuanda mavi isteğimi amazonlar karşılıyo albümüme koyucam şimdi az önce çektiğim flashlı fotoları

Arkadaşlar eski rainbow elite line dark green resimlerimi paylaşmak istiyorum..pcden sildiğim için nette anca bunları geri bulabildim...ama verdelerin bundan daha açık duracağını tahmin ediyorum ne dersiniz ?

ha bu arada rainbowların böyle olduğuna bakmayın pencere önünde ve solusyonla zorla açılarak en açılmış halleri ve odanın için gözüm resmen simsiyah oluyordu ( bildiğiniz simsiyah) ve gözümün tüm ışığını kapatıyordu...gözümde sanki bir rahatsızlık varmış gibi veya görme engelliymişim gibi duruyordular..hiçbir şekilde boyamasında çok az daha olsa beyaz boya yoktu..
inşallah aynı faciayı verdede yaşamam..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

cor verde ile bunu karşılaştırabilecek olan var mı ? :)

Son düzenleme:

canim sen kutuya takilma eski lens kutularinin icine yeni seri yeni serileri eski kutulara koyuyorlar yani lens kutusundan anlasilmaz o kutular o kadar onemsizki bu yuzden ben kutulara dikkat bile etmiyorum ilk baktigim sey lens siselerinin uretim tarihleri ve siselerin uzerindeki numaralar :)
siselerin uzerindeki seri numaralarindan anlayabilirsin son kullanma tarihlerinden lenslerin modelini anlayabilirsin simdi renge gorede degisiyor aya gorede degisiyor anlatmam uzun surer 2015 ler yeni seri oluyor ama renge gore verde az uretilen az satilan bir renk oldugu icin sana muhtemelen eski seri 2014 modeli gelicektir en guzeli senin lenslerin gelince bana tarihini soyle ben sana yeni serimi eski serimi soylerim:)

peki canım teşekkür ederim :)
aslında eski seri mi yeni seri mi olmasını ben o kadar çok umursamıyorum..hatich verdeyi merak ettiği için o sormuştu bana...çünkü nihayetinde koyu bir yeşil ve koyu yeşilin çok da üzerinde oynanabilecek bir renk olduğunu sanmıyorum :)
tamam ben en iyisi şişedeki tarihini yazarım buraya :)

yok yok ben karar veremiyiceğim galiba cor mele karar vermiştim şimdi yine vazgeçtimcor grafitede aklım ama ondada tereddütlüyüm yeni cor grafite alan yokmu kızlar?:26:

canım selam benim gözler de siyaha yakın kahve.charm mel çok kötü durdu.Brownii de cor melin koyu gözde çok doğal durduğunu söylemişti.sen de doğal durdu deyince aklıma düştü:)elamsı mı durdu yoksa tam yeşil mi?

ay şu topazionun resmine bakın
topazioları hiç bu kadar doğal ve gözle kaynaşır şekilde görmemiştim..
demekki 3 lü opak seri..insanına göre böyle de durabiliyormuş

Imageshack - dscn2120jq.jpg

güzlim renk süper ama burda da pörtlek pörtlek işte keşke böyle durmasa da 3lü opakların 3nüde alsak walla. hem renkleri süper, hem de pupilleri dar ama ahh bu şaşı bakışlar ahh

yeşil durdu diyebilirim cnm msnemi veriyim istersen ordan foto yollarım.mesaj attım .

ay şu topazionun resmine bakın
topazioları hiç bu kadar doğal ve gözle kaynaşır şekilde görmemiştim..
demekki 3 lü opak seri..insanına göre böyle de durabiliyormuş

Imageshack - dscn2120jq.jpg

yok yok topazio almak şart oldu yanlız çok korkuyorum bununda rengini eskiye dönderirler diye eskiye döneceklerini bilsem hemen alırım daha güzel yapacaklarını bilsem beklerim ay napsamki

kesinlikle nc mel al pişman olmazsın gözlerin koyu kahveyse ocre açmaz belli olmaz bile mel soloticada bi devrim her 3 seriside .. Bendede hidocharme mel var çok güzel... Ama gözlerim çok kızarıyor takınca ......takamıyorum bu yüzden pek ((( acaba cor mel alsam daha mı hafif gelir kızarmaz belki diyorum :SS ????

Son düzenleme:

"cidden çok güzel lens demeye bin şahit ister " demişsin ya ben olumsuz manada anladım önce, güzel lens demeye bin şahit ister giibi yani :)))) sonra okuyunca anladım ....bende cor mel istiyorum fotoğraflarını nasıl görebilirim acaba yaa?? yardımcı olursan çok svinirim... ))

güzlim renk süper ama burda da pörtlek pörtlek işte keşke böyle durmasa da 3lü opakların 3nüde alsak walla. hem renkleri süper, hem de pupilleri dar ama ahh bu şaşı bakışlar ahh

valla ne kadar pörtlek duracağını bilsem de dayanamıyorum...sonraki lens olarak topazio almaya kesin kararlıyım
baktım ki eğer insan içine çıkamayacağım derecede pörtlek ve yapay durursa ve konuşma mesafesinde beni utandırcak şekilde durursa bile ben de onu dışarda takmam..evde kendi zevkim için takarım..arada aynaya bakarım ve rengi içimi açar...renkten zevk almış olurum..onun için bile değer bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…