- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.201
kızlar 3lü opak seri sadece dışa çıkık gözlerde bombeli duruyo inanın buna benim gözlerim mesela öyle diil öyle bombeli falan hiç durmuyo bende bu yüzden hafif çıkık gözlü arkadaşlar almasın bu seriyi ama öyle değilse bence herkesin alması gereken lenslerden 2si quartzo ve topazio bence
Güneşcim bana göre verde senin beklentini asla ama asla karşılamıcak verde çok koyu bi ton bence sende benim gibi topazioyu beğenirsin gibi geliyo bana bence verdeden önce topazioya bi şans vermelisin Ankaradan bi arkadaşım aldı topazio en kısa zamanda buluşup denicem ona göre alıcam burayada foto eklerim fikir olsun diye gözlerim orta kahve
belki de atıyorum satın alan ilk 50 kişiye ilk 100 kişiye özel falandı o gri kutu...
vetmancım bi bi sorum var..yeni seri lenslerde kutunun yan kısmındaki renk seçeneklerinde hala ice gösteriliyor mu ? seçeneklerde bana gelicek olan kutuda ice ın gösterilip gösterilmediğine göre eski mi yeni seri mi olduğunu oradan anlamayı umuyorum da...yada başka türlü nasıl anlarım verebileceğin bir ipucu varmı cor verdelerle ilgili...mesela bana en yeni seri cor verdelerden birinin son kullanma tarihini söyleyebilirmisin ? hatich bana yeni seri mi alıyorsun diye sordu fakat cevap veremedim ona..
canim sen kutuya takilma eski lens kutularinin icine yeni seri yeni serileri eski kutulara koyuyorlar yani lens kutusundan anlasilmaz o kutular o kadar onemsizki bu yuzden ben kutulara dikkat bile etmiyorum ilk baktigim sey lens siselerinin uretim tarihleri ve siselerin uzerindeki numaralar :)
siselerin uzerindeki seri numaralarindan anlayabilirsin son kullanma tarihlerinden lenslerin modelini anlayabilirsin simdi renge gorede degisiyor aya gorede degisiyor anlatmam uzun surer 2015 ler yeni seri oluyor ama renge gore verde az uretilen az satilan bir renk oldugu icin sana muhtemelen eski seri 2014 modeli gelicektir en guzeli senin lenslerin gelince bana tarihini soyle ben sana yeni serimi eski serimi soylerim:)
Herkezin yeni yili kutlu olsun:)herkeze mutlu seneler dilerim :)
sizede nice sağlıklı uzun ömürlü seneler ayyy bende herkesin yeni yılını kutluyorum bu site sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım iyiki burdayım
kzlar bende cor mel aldım.şu an gözümde.cidden çok güzel lens demeye bin şahit ister.resim eklemeyei çok istiorum ama mesaj sayım yetmioyor. gözlerim koyu kahve bu rengi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. söylemeniz yeterli..
kızlar bende cor mele karar vermiş bulunuyorum en yakın zamanda alıcambuarada ağustosta aldığım nc ocrelerim acayip açıldı böyle grimsi bi renk oldu sizde böyle açılmalaroldu mu?
canım mutlaka resim ekle alınca.benim ocrelerde de grimsilik arttı ama ağırlıkı kahvemsi
ay şu topazionun resmine bakın
topazioları hiç bu kadar doğal ve gözle kaynaşır şekilde görmemiştim..
demekki 3 lü opak seri..insanına göre böyle de durabiliyormuş
Imageshack - dscn2120jq.jpg
canım selam benim gözler de siyaha yakın kahve.charm mel çok kötü durdu.Brownii de cor melin koyu gözde çok doğal durduğunu söylemişti.sen de doğal durdu deyince aklıma düştü:)elamsı mı durdu yoksa tam yeşil mi?
ay şu topazionun resmine bakın
topazioları hiç bu kadar doğal ve gözle kaynaşır şekilde görmemiştim..
demekki 3 lü opak seri..insanına göre böyle de durabiliyormuş
Imageshack - dscn2120jq.jpg
sanırım artık solotica deneme vaktim geldi
hep resimlere bakıp iç geçirmekten bıktım artık
artık cesaretimi toplayıp denemeliym
quartzo da büyük bir hayal kırıklığı yaşadığım için uzun süre cesaret edemdim
ama şimdi nc mel ve nc ocre arasında kararsızım
gözleirm koyu kahve kızlar sizce hangisini tercih etmeliyim ya yardımcı olun elamsı bşyler arıyorum
başl rengi gibi ela sizce hangisi daha güzel.
kzlar bende cor mel aldım.şu an gözümde.cidden çok güzel lens demeye bin şahit ister.resim eklemeyei çok istiorum ama mesaj sayım yetmioyor. gözlerim koyu kahve bu rengi almak isteyenlere yardımcı olabilirim. söylemeniz yeterli..
güzlim renk süper ama burda da pörtlek pörtlek iştekeşke böyle durmasa da 3lü opakların 3nüde alsak walla. hem renkleri süper, hem de pupilleri dar ama ahh bu şaşı bakışlar ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?