- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.221
valla ne kadar pörtlek duracağını bilsem de dayanamıyorum...sonraki lens olarak topazio almaya kesin kararlıyım
baktım ki eğer insan içine çıkamayacağım derecede pörtlek ve yapay durursa ve konuşma mesafesinde beni utandırcak şekilde durursa bile ben de onu dışarda takmam..evde kendi zevkim için takarım..arada aynaya bakarım ve rengi içimi açar...renkten zevk almış olurum..onun için bile değer bence
ilahi canım benim alemsin :) bitiyorum senin bu hallerine :) doğru söylüyosun ilk önce bizim beğenmemiz önemli elalem ne derse desin çok ta fifi
senin açların bildiğim bildiğim kadarıyla koyu renk demi canım .açık renk gözler koyu saçlarda çok hoş duruyormuş ben saç rengimi biraz koyulaştırdım bugün kızılımtrak bişey oldu .adı bakır bişeybişey ..pek anlamıyorum da renklerdenmellerimi taktım bugün nasıl güzel duruyor nasıl belirginleştiler öyle çok şaşırdım ve çok beğendim cor garfitelerle daha hoş olacak eminm
quartzolarımı kaybettim
nasıl kaybettin canım
eminmisin tamamen kaybolduğuna..heryere iyice baktın mı :44:
Arkadaşlar Topazio her şekilde lens olduğu anlaşılan bir renk. Ben kullandım, tabiki duruşu kişiden kişiye değişir ama o rengi kullanan başkalarını da yakından gördüm, evet saçma derecede yapay duruyor... Haberiniz olsun paranız boşa gitmesin diye söylemek istedim. Resimlerde sabit bakarken bir derece daha hoş gözüküyor. Bir lensi alıp sonra bir kenara atıp kullanamamak çok kötü birşey ben yaşadığım için biliyorum. Beğeniyorsanız ve doğallık çok mühim değilse sizin için alın bence ama doğal dursun diyorsanız ben hiç tavsiye etmiyorum.
baktım baktım .bakmam mı hiç ama yok yer yarıldı içine mi girdi bilmiyorum birisi bana şaka mı yapıyor diyorum sanki bulunuvercekmiş gibi içimde bir his var üzülemiyorum da nebileyim meller günlük kullanımda iyi ama quartzolarım bir başkaydı yani
evet canım çok seviyodum ben onları ama herşeyde vardır bi hayır dediğin gibi ama nerdeler acaba :26:
canım lensler kabıyla beraber mi kayboldu sadece kendileri mi kayboldu bilmiyorum ama eğer kabıyla kaybolduysa çantanı ceplerini ve makyaj çantanı bir daha dipbucak karıştır istersen :) kaybolmadan önce en son hangi kıyafetleri giydiysen onların cebinden de çıkabilirler..buna mont palto kaban (her ne ise onlar da dahil) inşallah en kısa sürede bulursun tekrar :)
evet canım çok seviyodum ben onları ama herşeyde vardır bi hayır dediğin gibi ama nerdeler acaba :26:
önceden uyardığın için teşekkür ederim canım :)
evet alıp da kullanamamak durumu benim de çok başıma gelmiştir..o yüzden demek istediğini çok iyi anlıyorum..diğer arkadaşları bilemem ama benim için problem değil..en kötü ne olabilir ki ? :)
çok şükür para dediğin şey aybaşı tekrar sana geri geliyor..ama insanın kafasında merak ve vesvese belki ömürboyu üzerine yapışıyor :)
mesela rainbowun menekşe rengi de lens olduğu çok belli olan bir lensti ama rengine ölüp bittiğim için yanlızken veya evdeyken takmaya devam ettim dışarıda kullanamadım ama süresi dolana kadar rengini seve seve kullandım :)
ühüüüü bu duyguyu iyi bilirim ben cor ice ve quartzolarımı aynı günde kaybetmiştim offf şimdi dertlendim ay noluyo bu quartzolara yaa bende cor ice'a o kadar üzülmemiştim ama quartzolarıma yıkılmıştım resmeninşallah bulursun sen ya :18:
Tabiki canım, en önemlisi insanın kendisinin beğenmesi. Ben dışardan görünüş olarak beklentilerinizi çok yüksek tutmayın diye paylaşmak istedim sadece... Güneşcim sen hep çok doğal lensler kullandın bi de o var. Daha önce sanırım Rainbow ela kullanıyordun ya da giallo yanlış mı hatırlıyorum tam bilemiyorum ama, çok doğal duran lensler gördüm ben hep senin gözlerinde. Azul da Topazio'ya göre çok daha doğal duruyordu videonda. O anlamda Topazio'yu doku olarak yadırgayabileceğini düşündüm. Ama insanın aklında kalacağına alması daha doğru dediğin gibi. Umarım memnun kalırsın canım
Eki Görüntüle 121925 Eki Görüntüle 121927 Eki Görüntüle 121926
Odadaki işikta çektim
Bakmayın sağdaki fotoğrafta klendi gözüm açık çıkmış normalde simsiyah :)
ay sende cor meller yemyeşil durmuş canım çok güzel
güle güle kullan hiç bu kadar yeşil görmemiştim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?