Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ilahi canım benim alemsin :) bitiyorum senin bu hallerine :) doğru söylüyosun ilk önce bizim beğenmemiz önemli elalem ne derse desin çok ta fifi
senin açların bildiğim bildiğim kadarıyla koyu renk demi canım .açık renk gözler koyu saçlarda çok hoş duruyormuş ben saç rengimi biraz koyulaştırdım bugün kızılımtrak bişey oldu .adı bakır bişeybişey ..pek anlamıyorum da renklerden mellerimi taktım bugün nasıl güzel duruyor nasıl belirginleştiler öyle çok şaşırdım ve çok beğendim cor garfitelerle daha hoş olacak eminm

Arkadaşlar Topazio her şekilde lens olduğu anlaşılan bir renk. Ben kullandım, tabiki duruşu kişiden kişiye değişir ama o rengi kullanan başkalarını da yakından gördüm, evet saçma derecede yapay duruyor... Haberiniz olsun paranız boşa gitmesin diye söylemek istedim. Resimlerde sabit bakarken bir derece daha hoş gözüküyor. Bir lensi alıp sonra bir kenara atıp kullanamamak çok kötü birşey ben yaşadığım için biliyorum. Beğeniyorsanız ve doğallık çok mühim değilse sizin için alın bence ama doğal dursun diyorsanız ben hiç tavsiye etmiyorum.

canım benim sen de çok tatlısın utandırdın şimdi beni
yani en azından dışarıda takılmıycak gibiyse evde takılır..yer mi yok dimi ? :)
aklımızda kalacağına evde takarız ilk kez başıma gelmiyor :)
evet canım saçlarım siyah..ama en kısa zamanda koyu kumrala boyatmayı düşünüyorum (gerçi o da koyu renk) :)
evet canım koyu saçlarda açık renk gözlerin çok hoş durduğu konusuna ben de katılıyorum..renk koyuldukça daha çok ortaya çıkıyorlar gerçekten..güle güle kullan canım yeni saç rengini..eminim çok güzel olmuşsundur saç rengi değişimi lenslerin duruşunu bile değiştiriyor hakkaten :)
mesela saçlarım sarı olsaydı azulları hayatta kullanamazdım..sarı saç ve canlı lacivert gözler düşünemiyorum bile

Son düzenleme:
nasıl kaybettin canım
eminmisin tamamen kaybolduğuna..heryere iyice baktın mı :44:

baktım baktım . bakmam mı hiç ama yok yer yarıldı içine mi girdi bilmiyorum birisi bana şaka mı yapıyor diyorum sanki bulunuvercekmiş gibi içimde bir his var üzülemiyorum da nebileyim meller günlük kullanımda iyi ama quartzolarım bir başkaydı yani

önceden uyardığın için teşekkür ederim canım :)
evet alıp da kullanamamak durumu benim de çok başıma gelmiştir..o yüzden demek istediğini çok iyi anlıyorum..diğer arkadaşları bilemem ama benim için problem değil..en kötü ne olabilir ki ? :)
çok şükür para dediğin şey aybaşı tekrar sana geri geliyor..ama insanın kafasında merak ve vesvese belki ömürboyu üzerine yapışıyor :)
mesela rainbowun menekşe rengi de lens olduğu çok belli olan bir lensti ama rengine ölüp bittiğim için yanlızken veya evdeyken takmaya devam ettim dışarıda kullanamadım ama süresi dolana kadar rengini seve seve kullandım :)

Son düzenleme:

hay Allah sana da çok yakışmışlardı :44:
hmm bak şimdi o marketin sahibinden şüphelenmeye başladım..hani bahsetmiştin ya
inşallah tekrar ortaya çıkarlar canım...üzülme sen..iyiki mellerin varmış ki lenssiz açıkta kalmamışsın..bir de sevmediğin bir lensle başbaşa kalmak da vardı dimi....hem saç rengin de değişmiş ve mellerin de artık güzel duruyormuş..belki quartzoya ihtiyacın bile kalmamıştır..yeni saçınla belki güzel görünmeyeceklerdi belki daha belli olucaktı lens olduğu...herşeyde bir hayır var

evet canım çok seviyodum ben onları ama herşeyde vardır bi hayır dediğin gibi ama nerdeler acaba :26:

canım lensler kabıyla beraber mi kayboldu sadece kendileri mi kayboldu bilmiyorum ama eğer kabıyla kaybolduysa çantanı ceplerini ve makyaj çantanı bir daha dipbucak karıştır istersen :) kaybolmadan önce en son hangi kıyafetleri giydiysen onların cebinden de çıkabilirler..buna mont palto kaban (her ne ise onlar da dahil) inşallah en kısa sürede bulursun tekrar :)

inşallah canım inşalah ya baktımama yok ya

evet canım çok seviyodum ben onları ama herşeyde vardır bi hayır dediğin gibi ama nerdeler acaba :26:

ühüüüü bu duyguyu iyi bilirim ben cor ice ve quartzolarımı aynı günde kaybetmiştim offf şimdi dertlendim ay noluyo bu quartzolara yaa bende cor ice'a o kadar üzülmemiştim ama quartzolarıma yıkılmıştım resmen inşallah bulursun sen ya :18:

Tabiki canım, en önemlisi insanın kendisinin beğenmesi. Ben dışardan görünüş olarak beklentilerinizi çok yüksek tutmayın diye paylaşmak istedim sadece... Güneşcim sen hep çok doğal lensler kullandın bi de o var. Daha önce sanırım Rainbow ela kullanıyordun ya da giallo yanlış mı hatırlıyorum tam bilemiyorum ama, çok doğal duran lensler gördüm ben hep senin gözlerinde. Azul da Topazio'ya göre çok daha doğal duruyordu videonda. O anlamda Topazio'yu doku olarak yadırgayabileceğini düşündüm. Ama insanın aklında kalacağına alması daha doğru dediğin gibi. Umarım memnun kalırsın canım

selam kızlar
birileri esmeralda fotoğrafı istemişti ismini hatırlayamadım arkadasın
bu yeni seri; gün ışıgında da çok açık ve mükemmel parlıyorlar.
iyi ki açık renkli seriye denk geldim esmeralda gece flashlı cekim:
Eki Görüntüle 121914

lütfen alıntı yapmayın canlar.
buarada göz rengim kahve

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım inşallah .ay sen ikisini birden mi kaybetmiştin o daha yıkıcı olsa gerek benim hala umudum var eczacım gecengün beni eve bıraktı elimde oriflame kutuları felan olunca inerken çantamıyüzüstü düşürdüm arabaya.arabanın içine düştü anahtarlarım felan belki o sırada lens kutusuda düşmüştür diye az önce aradım eczacımı bugün arabayı temizlicekmiş zaten bi bakıvereyim dedi.inşallah ordadır inşallah.nazara geldiler canım ya

Odadaki işikta çektim
Bakmayın sağdaki fotoğrafta klendi gözüm açık çıkmış normalde simsiyah :)

Son düzenleme:

iyi yaptın canımcım..tamam o zaman onu alırken "hayatımın lensini alıyorum" düşüncesiyle almamış olurum ben de senin uyarıların ışığında..sağol canım
evet canım doğru hatırlıyorsun..doğal renkler sınıfında rainbow giallo, rainbow hazel, rainbow fantasy deep hazel ve rainbow dark green kullanmıştım...ama arada yaramazlık yapıp yine fantastik renkler de almadım değildi

itiraf ediyim topazioyla ilgilenmemin bir nedeni de sanki onları bu normal doğal lenslerden daha extraymış gibi hissediyorum..yoğun boyamadan ötürü pahalı lens izlenimi veriyor gibiler...
hani el boyaması customlar veya teatral lensler varya...bi de öyle nasıl olacağımı çok merak ediyorum ama tabi onlara gücüm yetmediği için bi nebze topaziodan heves alabileceğimi düşündüm "normal ötesi" bir lens sınıfında yani...

canım peki gerçekten de sandığım gibi teatral lens havası var mı bu lenslerde ? yani hakikaten gözrengini % 100 e yakın şekilde kapatıp değiştiriyor mu ? ha eğer freshlook veya b&l kadar değiştiriyo dersen vazgeçebilirim :) custom gibiyse alırım :)

Son düzenleme:
akitra bu ne güzel bakış bu ne güzel kaş göz böyle esmeraldaları çok beğendim sende ama quartzo çok daha güzel durur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…