Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

teşekkür ederim canım.. ocre bal rengi durur diye düşünmüştüm bazı resimlerde çok hoş duruyor amabencede benim gözleri açmaz..
nc serside bana büyük geliyor sanki ya quartzo büyük gelmişti o yüzden tereddütlüyüm
ya en kötü satarım napalım..

kıvılcım cor mel fotografı koydum belki sana fikir verir :)

bu 3 lü opak serinin herhangi bir rengini kullanan arkadaşlara bi sorum var
ya çok merak ediyorum bu opak seriler şu teatral lenslere yada custom lenslere yakın lensler mi ?
boyamaları o kadar yoğun mu ? gözrengini yüzde yüz mü değiştiriyor ? çok uzaklardan renkli gözlü görünüyor mu insan ?
yoksa bildiğimiz damarlı opak markaların damarsız hali kadar mı değiştiriyor ?
custom veya teatrale gücü yetmeyenler bu seriden hevesini alabilir mi ? vamp görünüm hayal ediyorum da ...

Son düzenleme:

nc serisinin boyutu daha mı büyük canım

ahazize çok doğal durmuş
ben de seninkileri görünce aklıma geldi ne zamandır kendi cor mellerimin karşılaştırmasını yapmamıştım. ilk günkü renkle alakası yok. fikir versin diye ekliyorum ben de, yardımım dokunursa ne mutlu :97:

bunlar ilk günkü halleri

bunları da bugün çektim(makyajsız ve yeni kalkmıştım kusura bakmayın)

benim nc mellerim var ama seninkisi çok güzel oturmuş canım çok beğendim seninkileri renkleri benziyo sanki dur ben de koyayım bütün melleri karşılaştıralarım bari

frances çoook doğallar ya çokda güzeller ama biraz daha açık hayal etmiştim cor melleri ben :26:

eheh dimi ben de almadan önce daha açık durur diye düşünüyodum. bi de bunları camın önünde taktım en açık hali 1. ve 3. fotoğraf gördüğün gibi ama inan bundan daha açık dursaydı ''kedi gözü'' diye tabir ettiğimiz şekilde olurdu sarıya çalan, böeğk ama ben de merak ettim şimci ya daha mı açık durması gerekiyo :18:

teşekkürler ama seninkiler çok daha güzel:)

benim nc mellerim var ama seninkisi çok güzel oturmuş canım çok beğendim seninkileri renkleri benziyo sanki dur ben de koyayım bütün melleri karşılaştıralarım bari

oley hadi mel aşkımız doruklara çıksın

teşekkürler ama seninkiler çok daha güzel:)

yok yahu sadece benimkiler gün ışığına maruz kaldığı için biraz daha açık çıkmış seninkilerden=)

Son düzenleme:
ilk günlerde lensler hakikaten çok bi farklı..hatta garip duruyorlar..
benim lensler gözümde ilk birkaç gün mavi değil de verde marinenin açığı gibi çok açık yeşil duruyorlardı..fotoda masmavi çıkmışlardı...
ha bi de gözüme lens takmışım gibi değil de sanki ameliyatla göziçime renkli implant taktırmışım gibi duruyorlardı..lens gibi dursa gene iyi
yada gözümün içine boya enjekte edilmiş te irisime boya yayılmış gibi duruyorlardı...
gittikçe daha çok normal göze (veya lense) benzediler..
hemen ilk günlerden lensleriniz hakkında karara varmayın derim

vetmancım napıcaz benim cor melimi? bulabilecek miyiz o seriden bir daha? numaralı falan da olabilir. aynı seriyi bulsak keşke

brchngcr arkadaşlık isteği yolladım albumune bakmak istiyorum benmde gözlerim çok koyu o bakımdan

lensler ilk geldiğinde daha acıktılar daha doğrusu rengi pusulu gibiydi solüsyonda durdukça daha da hoş oldular sanki ama cor melleri daha çok beğendiğimi itiraf etmeliyim keşke nc mel yerine onu alsaymışım ilk baştan
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

bu gün ışığında çekim kızlar

bu flashlı çekim kızlar

reyhancım yeni saç rengin çok tatlı olmuş güle güle kullan
kızıl saçlarla mellerin çok yakıştığını daha önce de duymuştum ama şimdi "görmüş" oldum

Canım göz rengini tamamen değiştiriyor evet. Gözün üzerini yoğun boyanmış bir tabakayla örtüyor herhangi bir renk geçişi vs. sözkonusu değil. Anca bal rengi gözlerde renk geçişi varmış gibi duruyor.
Bak bir video buldum, bence üçlü opak serinin dokusunu yakından en güzel yansıtan video. Makro çekim yapılmış quartzo kullanıyor videoyu çeken kişi. Gördüğün gibi göz rengi tamamen değişmiş. Tabiki makyajla vs akşamları daha doğal duracaktır ama özellikle gün ışığında, aydınlık yerlerde kullanılırsa böyle bir görüntü ortaya çıkıyor hemen hemen... Ama beklediğin teatral lens havasını verir Topaziolar diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi göz rengini tamamiyle kapatıp değiştiriyor.

YouTube - SOLOTICA NC QUARTZO WITH DARK BROWN / BLACK EYES .MP4

reyhancım yeni saç rengin çok tatlı olmuş güle güle kullan
kızıl saçlarla mellerin çok yakıştığını daha önce de duymuştum ama şimdi "görmüş" oldum

teşekkür ederim canım asıl istediğim renk bu renk değildi ama buna razı oldum mecburen
bu önümüzdeki haftasonu değişircem sanırım ben kızıl kullanamam sevmedim daha açık bi ton istiyorum
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] tam olarak istediğim buydu ama adını bilmiyorum canım ya bi türlü anlatamadım kuaföre cor grafitelerimle bu saç çok yakışacaktı haftaya gitcem yine kuaföre beğenmedim saçlarımı

aman allahım o nasıl quartzo öyle ayy korktummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…