- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.241
kesinlikle nc mel al pişman olmazsın gözlerin koyu kahveyse ocre açmaz belli olmaz bile mel soloticada bi devrim her 3 seriside .. Bendede hidocharme mel var çok güzel... Ama gözlerim çok kızarıyor takınca ......takamıyorum bu yüzden pek((( acaba cor mel alsam daha mı hafif gelir kızarmaz belki diyorum :SS ????
teşekkür ederim canım.. ocre bal rengi durur diye düşünmüştüm bazı resimlerde çok hoş duruyor amabencede benim gözleri açmaz..
nc serside bana büyük geliyor sanki ya quartzo büyük gelmişti o yüzden tereddütlüyüm
ya en kötü satarım napalım..
teşekkür ederim canım.. ocre bal rengi durur diye düşünmüştüm bazı resimlerde çok hoş duruyor amabencede benim gözleri açmaz..
nc serside bana büyük geliyor sanki ya quartzo büyük gelmişti o yüzden tereddütlüyüm
ya en kötü satarım napalım..
benim nc mellerim var ama seninkisi çok güzel oturmuş canım çok beğendim seninkileri renkleri benziyo sanki dur ben de koyayım bütün melleri karşılaştıralarım bariahazize çok doğal durmuş
ben de seninkileri görünce aklıma geldi ne zamandır kendi cor mellerimin karşılaştırmasını yapmamıştım. ilk günkü renkle alakası yok. fikir versin diye ekliyorum ben de, yardımım dokunursa ne mutlu :97:
bunlar ilk günkü halleri
Eki Görüntüle 121952
Eki Görüntüle 121951
bunları da bugün çektim(makyajsız ve yeni kalkmıştım kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 121960 Eki Görüntüle 121961
Eki Görüntüle 121962 Eki Görüntüle 121963
frances çoook doğallar ya çokda güzeller ama biraz daha açık hayal etmiştim cor melleri ben :26:
ahazize çok doğal durmuş
ben de seninkileri görünce aklıma geldi ne zamandır kendi cor mellerimin karşılaştırmasını yapmamıştım. ilk günkü renkle alakası yok. fikir versin diye ekliyorum ben de, yardımım dokunursa ne mutlu :97:
bunlar ilk günkü halleri
Eki Görüntüle 121952
Eki Görüntüle 121951
bunları da bugün çektim(makyajsız ve yeni kalkmıştım kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 121960 Eki Görüntüle 121961
Eki Görüntüle 121962 Eki Görüntüle 121963
benim nc mellerim var ama seninkisi çok güzel oturmuş canım çok beğendim seninkileri renkleri benziyo sanki dur ben de koyayım bütün melleri karşılaştıralarım bari
teşekkürler ama seninkiler çok daha güzel:)
canim sen kutuya takilma eski lens kutularinin icine yeni seri yeni serileri eski kutulara koyuyorlar yani lens kutusundan anlasilmaz o kutular o kadar onemsizki bu yuzden ben kutulara dikkat bile etmiyorum ilk baktigim sey lens siselerinin uretim tarihleri ve siselerin uzerindeki numaralar :)
siselerin uzerindeki seri numaralarindan anlayabilirsin son kullanma tarihlerinden lenslerin modelini anlayabilirsin simdi renge gorede degisiyor aya gorede degisiyor anlatmam uzun surer 2015 ler yeni seri oluyor ama renge gore verde az uretilen az satilan bir renk oldugu icin sana muhtemelen eski seri 2014 modeli gelicektir en guzeli senin lenslerin gelince bana tarihini soyle ben sana yeni serimi eski serimi soylerim:)
iyi yaptın canımcım..tamam o zaman onu alırken "hayatımın lensini alıyorum" düşüncesiyle almamış olurum ben de senin uyarıların ışığında..sağol canım
evet canım doğru hatırlıyorsun..doğal renkler sınıfında rainbow giallo, rainbow hazel, rainbow fantasy deep hazel ve rainbow dark green kullanmıştım...ama arada yaramazlık yapıp yine fantastik renkler de almadım değildi
itiraf ediyim topazioyla ilgilenmemin bir nedeni de sanki onları bu normal doğal lenslerden daha extraymış gibi hissediyorum..yoğun boyamadan ötürü pahalı lens izlenimi veriyor gibiler...
hani el boyaması customlar veya teatral lensler varya...bi de öyle nasıl olacağımı çok merak ediyorum ama tabi onlara gücüm yetmediği için bi nebze topaziodan heves alabileceğimi düşündüm "normal ötesi" bir lens sınıfında yani...
canım peki gerçekten de sandığım gibi teatral lens havası var mı bu lenslerde ? yani hakikaten gözrengini % 100 e yakın şekilde kapatıp değiştiriyor mu ? ha eğer freshlook veya b&l kadar değiştiriyo dersen vazgeçebilirim :) custom gibiyse alırım :)
reyhancım yeni saç rengin çok tatlı olmuş güle güle kullan
kızıl saçlarla mellerin çok yakıştığını daha önce de duymuştum ama şimdi "görmüş" oldum
Canım göz rengini tamamen değiştiriyor evet. Gözün üzerini yoğun boyanmış bir tabakayla örtüyor herhangi bir renk geçişi vs. sözkonusu değil. Anca bal rengi gözlerde renk geçişi varmış gibi duruyor.
Bak bir video buldum, bence üçlü opak serinin dokusunu yakından en güzel yansıtan video. Makro çekim yapılmış quartzo kullanıyor videoyu çeken kişi. Gördüğün gibi göz rengi tamamen değişmiş. Tabiki makyajla vs akşamları daha doğal duracaktır ama özellikle gün ışığında, aydınlık yerlerde kullanılırsa böyle bir görüntü ortaya çıkıyor hemen hemen... Ama beklediğin teatral lens havasını verir Topaziolar diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi göz rengini tamamiyle kapatıp değiştiriyor.
YouTube - SOLOTICA NC QUARTZO WITH DARK BROWN / BLACK EYES .MP4
reyhancım yeni saç rengin çok tatlı olmuş güle güle kullan
kızıl saçlarla mellerin çok yakıştığını daha önce de duymuştum ama şimdi "görmüş" oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?