Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bir de resim ekleyeyim gün ışığında çekilmiş fikir olsun opaklığı konusunda. Flaşsız gün ışığında çekilmiştir (Topazio), gözlerim koyu kahve.

Eklentiler

• $kıpılmışı.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 21
morrison çok tatlı durmuş renkleri bayıldıımm :) ben bu renge karşı sempati duymaya başladım :) bi video buldum canım senin gözünde ki duruşuna ne kadar benziyo bu kızdaki duruşu?? yani açık lık koyuluk olarak yada doğallık olarak bir fark varmı sen kullandığın için kıyaslamasını yapabilirsin diye soruyorum canım ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
morrison bu kadının göz yapısı çok çirkin ya allahımın gücüne gitmesinde napyım öyle ama
bi sendeki duruşuna bak bide bundaki

morrison bu kadının göz yapısı çok çirkin ya allahımın gücüne gitmesinde napyım öyle ama
bi sendeki duruşuna bak bide bundaki

ay öyle bir yazmışım ki sanırsın morrison u yolladığım videodaki kıza benzetmişim gibi cümle kurmuşum şimdi düzelttim noktalama işaretleri ne kadar önemli şu türkçede cümlenin anlamı bir anda değişiveriyor :)

Bir de resim ekleyeyim gün ışığında çekilmiş fikir olsun opaklığı konusunda. Flaşsız gün ışığında çekilmiştir (Topazio), gözlerim koyu kahve.

ay çok tatlı durmuşlar bunlar sende canım bence çok da yakışmış saç ve ten rengine..bayıldım :103:

kafama takılan bütün soruların cevabını vermişsin canım..çok çok teşekkür ederim..sayende gönül rahatlığıyla alabilcem inşallah

Burcu canım evet kızın göz yapısı biraz garip tabi ondan da korkunç durmuş olabilir, ama makro çekim olduğu için göstermek istedim yine de. Kişiden kişiye duruşlar değişiyor ama doğallık derecesi hep aynı bana göre. Eczreyrey canım bende bunun biraz daha koyusu şeklinde durdu çünkü senin gönderdiğin videodaki kişinin göz rengi benimkine göre açık bir renk dolayısıyla lensler de daha açık durmuş. Güneşcim karar vermene sevindim, umarım beklentilerinin üstünde olur topazioların duruşu, sen iddealı renkleri seviyorsun zaten şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım Bendeki duruşu böyle fotoğraftaki gibiydi, çok teşekkür ederim iltifatlarınız için =))

Son düzenleme:
slm kızlar daha önce yazılmş mı bilmyrm (yazılmşsada kusura bakmayın) Soloticanın Gold serisi mi çıktı ? bugun internette gördüm çok şaşrdım .Gerçk solotica mı bilmıyrm.fiyatıda çok ucuzdu çifti 50 tlydi. Bu konu hakknda blgsi olan vrsa yazablr mı?

solotica gold diye bi lens var canım ama burda bahsi edilen soloticalarla ilgisi yok onların. site içinde arama yaparsan bununla ilgili bazı konu başlıkları var. alan arkadaşlar resim yüklemiş ve gerçek soloticayla kıyaslayınca cidden çok kötü lensler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…