- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.261
morrison bu kadının göz yapısı çok çirkin ya allahımın gücüne gitmesinde napyım öyle ama
bi sendeki duruşuna bak bide bundaki
canım bu arada sen topazio mu almak istiyorsun
Bir de resim ekleyeyim gün ışığında çekilmiş fikir olsun opaklığı konusunda. Flaşsız gün ışığında çekilmiştir (Topazio), gözlerim koyu kahve.
Canım göz rengini tamamen değiştiriyor evet. Gözün üzerini yoğun boyanmış bir tabakayla örtüyor herhangi bir renk geçişi vs. sözkonusu değil. Anca bal rengi gözlerde renk geçişi varmış gibi duruyor.
Bak bir video buldum, bence üçlü opak serinin dokusunu yakından en güzel yansıtan video. Makro çekim yapılmış quartzo kullanıyor videoyu çeken kişi. Gördüğün gibi göz rengi tamamen değişmiş. Tabiki makyajla vs akşamları daha doğal duracaktır ama özellikle gün ışığında, aydınlık yerlerde kullanılırsa böyle bir görüntü ortaya çıkıyor hemen hemen... Ama beklediğin teatral lens havasını verir Topaziolar diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi göz rengini tamamiyle kapatıp değiştiriyor.
YouTube - SOLOTICA NC QUARTZO WITH DARK BROWN / BLACK EYES .MP4
ahazize çok doğal durmuş
bunları da bugün çektim(makyajsız ve yeni kalkmıştım kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 121960 Eki Görüntüle 121961
Eki Görüntüle 121962 Eki Görüntüle 121963
frances tek kelımeyle bayıldım mellere sıradakı lensım kesın cor mel olucak.kızlar buarada 4 gundur solusyonda icelar ama hiç koyulaşmadı neden acaba?
frances tek kelımeyle bayıldım mellere sıradakı lensım kesın cor mel olucak.kızlar buarada 4 gundur solusyonda icelar ama hiç koyulaşmadı neden acaba?
resim albümümü yeniden düzenledim :) sadece 1 solotica var ama olsun :26:
azul dan başka solotica lensin yok mu cidden?
slm kızlar daha önce yazılmş mı bilmyrm (yazılmşsada kusura bakmayın) Soloticanın Gold serisi mi çıktı ? bugun internette gördüm çok şaşrdım .Gerçk solotica mı bilmıyrm.fiyatıda çok ucuzdu çifti 50 tlydi. Bu konu hakknda blgsi olan vrsa yazablr mı?
yok canım yakında verde 2. si olucak
solotica gold diye bi lens var canımama burda bahsi edilen soloticalarla ilgisi yok onların. site içinde arama yaparsan bununla ilgili bazı konu başlıkları var. alan arkadaşlar resim yüklemiş ve gerçek soloticayla kıyaslayınca cidden çok kötü lensler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?