- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.281
cok tsk ederm canım :93:akitra bu ne güzel bakış bu ne güzel kaş göz böyle esmeraldaları çok beğendim sende ama quartzo çok daha güzel durur sanırım
güle güle kullan yesil yesil ne güzelEki Görüntüle 121925 Eki Görüntüle 121927 Eki Görüntüle 121926
Odadaki işikta çektim
Bakmayın sağdaki fotoğrafta klendi gözüm açık çıkmış normalde simsiyah :)
tabiki custom gibi değil. hem kalınlık hemde renk bakımındanbu 3 lü opak serinin herhangi bir rengini kullanan arkadaşlara bi sorum var
ya çok merak ediyorum bu opak seriler şu teatral lenslere yada custom lenslere yakın lensler mi ?
boyamaları o kadar yoğun mu ? gözrengini yüzde yüz mü değiştiriyor ? çok uzaklardan renkli gözlü görünüyor mu insan ?
yoksa bildiğimiz damarlı opak markaların damarsız hali kadar mı değiştiriyor ?
custom veya teatrale gücü yetmeyenler bu seriden hevesini alabilir mi ? vamp görünüm hayal ediyorum da ...
reyrey saol tsk ederm canım sende de cor meller süper durmusakitracım esmereldalar harika durmuşlar çok beğendim ya
cok güzel görünüyorlar ya güle güle kullanahazize çok doğal durmuş
ben de seninkileri görünce aklıma geldi ne zamandır kendi cor mellerimin karşılaştırmasını yapmamıştım. ilk günkü renkle alakası yok. fikir versin diye ekliyorum ben de, yardımım dokunursa ne mutlu :97:
bunlar ilk günkü halleri
Eki Görüntüle 121952
Eki Görüntüle 121951
bunları da bugün çektim(makyajsız ve yeni kalkmıştım kusura bakmayın)
Eki Görüntüle 121960 Eki Görüntüle 121961
Eki Görüntüle 121962 Eki Görüntüle 121963
akitimmm adriana kankamm benimm maşallahh harika durmuş kankamm bi ara konuşalım bu lensi seninle
topazio konusunda dikkat et. 3lü opaklar çok bombeli duruyorböyle şaşı bi ifade veriyor. reyhan ın quartzolarına bayıldım ama o bile lens olduğunu 1 kaç metre öteden anlıyorlar diyor renkten değil ama canım, duruşundan belli oluyor. verdeyi değerlendir derim. bakalım güneş te nasıl duracak? gözlerini ne kadar açacak? hemen karar verme canım ki sanırım senin göz rengin güneşin gözlerinden daha açık renk, yanılıyor muyum canım?
sedanazcım sana aşağı yukarı fikir olması için açık kahve-bal rengi gözde cor verde resmi koyuyorum..gerçi flaşlı çekimmiş ama bulabildiğim bu..zaten nette verde resmi aramak çölde su aramak gibi birşey..
senin gözlerinde bendeki duruşundan daha pastel olacağını tahmin ediyorum bu resimlere dayanarak.. çünkü anladığım kadarıyla bu tarz renkler taban koyuldukça daha koyu ve doygun renk..taban açıldıkça daha yumuşak ve pastel renk oluyor..
Açık gözde duruşlar
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verde0.jpg
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verdesun.jpg Bu resim güneşe karşı çekilmiş
http://i149.photobucket.com/albums/s46/anteuscher/verdnat.jpg
resimlerin hepsi aynı kişiye ait..ancak konunun açılıp resim ekleme tarihi mayıs 2009 u gösteriyor..yani eski seri olduğunu da belirteyim :)
canım çok teşekkür ederim benim için uğraşmışsın eklemişsinama benim cor melden farklı değil sanki dimi
mrb kızlar... solotika yeni keşfim bende forumu incelemeye çalıştım fakat solotikayla ilgili başlıklar almış başını yürümüş:) hepsini okuyacak vakti bulamadım o yüzden sorumu soruorum hemen:
hidrocharm ve hidrocor 'un farkı nedir? ocre'ye bayıldım ben almak istiyrum fakat yurt dısından temin edilmesi de ayrı bi sıkıntı!
mrb kızlar... solotika yeni keşfim bende forumu incelemeye çalıştım fakat solotikayla ilgili başlıklar almış başını yürümüş:) hepsini okuyacak vakti bulamadım o yüzden sorumu soruorum hemen:
hidrocharm ve hidrocor 'un farkı nedir? ocre'ye bayıldım ben almak istiyrum fakat yurt dısından temin edilmesi de ayrı bi sıkıntı!
kızlar süpersiniz ya bu kadar hızlı cevap almayı ummamıstım teşekkürler bilgiler için :)
gözlerim orta kahve bi renkte ne koyu ne acık. çok açık bi renk istemiyorum ela tonunu verse yeterli aslında, bir de solotikanın numaralı lensi var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı mı?
kızlar süpersiniz ya bu kadar hızlı cevap almayı ummamıstım teşekkürler bilgiler için :)
gözlerim orta kahve bi renkte ne koyu ne acık. çok açık bi renk istemiyorum ela tonunu verse yeterli aslında, bir de solotikanın numaralı lensi var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?