Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

akitra bu ne güzel bakış bu ne güzel kaş göz böyle esmeraldaları çok beğendim sende ama quartzo çok daha güzel durur sanırım
cok tsk ederm canım :93:

Eki Görüntüle 121925 Eki Görüntüle 121927 Eki Görüntüle 121926
Odadaki işikta çektim
Bakmayın sağdaki fotoğrafta klendi gözüm açık çıkmış normalde simsiyah :)
güle güle kullan yesil yesil ne güzel
tabiki custom gibi değil. hem kalınlık hemde renk bakımından
aslında custom lenslerin yakından oyuncak gibi göründüğünü söylüyorlar
benimde dikkat ettiğim birseydir bu;lensin uzaktan renginin görünüp görünmediği.
oyüzden nc nin opak serisini tercih ettm uzaktan da güneşte de gece flashlı cekimlerde de
gayet canlı ve doğal görünüyorlar eger böyle birşey istiyorsan opak seriyi tercih etmelisin
esmeraldayla ilgili aklınıza takılan olursa sorun canlar cvplarım

akitracım esmereldalar harika durmuşlar çok beğendim ya
reyrey saol tsk ederm canım sende de cor meller süper durmus
buarada sac rengini değiştirdin mi ben biraz geri kaldım sanırım güle güle kullan cnm :87:

cok güzel görünüyorlar ya güle güle kullan
akitimmm adriana kankamm benimm maşallahh harika durmuş kankamm bi ara konuşalım bu lensi seninle

minikommm hemende görmüş yahu tsk ederm tatlım güzel iltifatın için :78:
konusalım canım sana da en yaışanı alalım yavrimu

Merhaba arkadaşlar Türkiyeye döndüm kaçırdıgım gormedıgım bana soru soru soran varsa cevaplayabılırım artık eskı sayfaları bugun okumaya calışıyorum tek tek:)
özeldende sorular bırıkmıs cevaplıyorum:)

ecreyrey canım ya quartzoları nasıl kaybettın?ya kızlar sıze nazarmı degıyor bu solotıcalarınıza lenslerı kayvbedıyorsunuz ay ınşallah bulursun ecreyreycım.
BRCHNRC CANIM YA KESIN ÇOK GUZEL DURDUGU ICIN LENSLERINIZ NAZARA GELDINIZ SIZ..

Kacırdıgım solotıca alan butun arkadaşlar lenslerınızı yenı yılda sağlılkla güle güle en güzel günlerde kullanın :)

canım biraz geç oldu ama ancak girebildim geçte olsa herkesin yeni yılını kutluyorum cristalde opak serinin 4. bende hiç bombeli durmadı diye ümitlendim bide güneş gibi bende aslında canlı renk seviyorum yani bariz renk değişikşiğinden korkmuyorum diyeyim evet benim gözler daha açık bu iyi bişeymi yoksa kötümü bilemiyorum topazio yada quartzo için dediğin gibi acele etmicem cnm çok sağolun valla hepiniz yardımlarınız için

canım çok teşekkür ederim benim için uğraşmışsın eklemişsin ama benim cor melden farklı değil sanki dimi

canım çok teşekkür ederim benim için uğraşmışsın eklemişsin ama benim cor melden farklı değil sanki dimi

rica ederim canım
canım ben aslında bunların cor melden farklı olduğunu düşünüyorum..(yeni cor melleri pek incelemedim ama şu eski sapsarı olan mele göre diyorum tabi ki)
evet bazen andırıyor gibiler (resimden gördüğüm kadarıyla) ama verdeler melden daha koyu ve daha mavimsi tonlu gibi geldiler bana...mellerin yapısı daha çok renk açmaya yönelik gibi..verdeler de koyulaştırmak renk katmak ve renk yoğunlaştırmak amaçlı gibi duruyorlar...verdeleri freshlook dimensions sea green e yakın gibi gördüm :) zaten almak istemekteki amacım da oydu :) ama dediğin gibi aslında yeşilin tonları aşağı yukarı birbirlerini andırıyorlar genelde
benim lensler bugün gelmedi canım..sanırım yarına kaldı

mrb kızlar... solotika yeni keşfim bende forumu incelemeye çalıştım fakat solotikayla ilgili başlıklar almış başını yürümüş:) hepsini okuyacak vakti bulamadım o yüzden sorumu soruorum hemen:
hidrocharm ve hidrocor 'un farkı nedir? ocre'ye bayıldım ben almak istiyrum fakat yurt dısından temin edilmesi de ayrı bi sıkıntı!

canım hidrocharmın çevresinde siyah renkte kalın hare vardır...hidrocor ise haresiz olanıdır..
diğer detayları diğer arkadaşlar söylerler sana :)

Aramıza hoş geldin canım şimdi hidrocharme kalın hareli, natural colors orta hareli, hidrocor ise solotica nın haresiz serileri ocre hiç kullanmadım ama burdaki arkadaşların tecrübelerinden; siyaha yakın gözlerde, göz rengini açmada başarısız olduğunu bilyorum
Solotica lensleri yurt dışından sipariş edebilirsin. daha ucuza geliyor ancak paypal hesabının olması gerekiyor. bide 1 ay kadar beklemek zorunda kalıyorsun ben burda vetman nickli arkadaştan satın alıyorum. hatta Türkiye de lens satan bazı siteler de soloticayı satıyor artık. umarım yardımcı olabilmişimdir canım

arkadaşlar konu da açtım ancak pek cevap alamadım..
renkli lens üzerine şeffaf gözlük deneyen oldu mu aranızda ?
böyle bir imaj yeniliği düşünüyorum..
gözlüğümün sol camında -0.25 numara var...çerçevesiz dikdörtgen gözlük...lenslerim ise numarasız...
gözlüğün camları lenslerimin lens olduğunu daha çok belli eder mi sizce ? dokusunu damarlarını noktacıklarını (herneyse) ortaya çıkarır mı

hidrocor + gözlük = ? :44:

Son düzenleme:
arkadaşlar cor grafite hk. gelişme duyan vs varmı ?

vetman var mı canım bir duyumun vs koyulaşmı ?:26:

hatich ,nc grafitelerin geldimi ,resim isterizzz

rollan hoşgeldin aramıza,siyah gözlü isen ocre işe yaramıyor canım ,kendimden biliyorum ,charm ocrelerimi satışa çıkardım bu yüzden ,oysa ocreye sevdalı idim :2:

kızlar süpersiniz ya bu kadar hızlı cevap almayı ummamıstım teşekkürler bilgiler için :)
gözlerim orta kahve bi renkte ne koyu ne acık. çok açık bi renk istemiyorum ela tonunu verse yeterli aslında, bir de solotikanın numaralı lensi var mı yoksa sadece kozmetik amaçlı mı?

var canım numaralı ....
solotıcanın satışını yapan vetman arzu arkadaşımızın gözleri koyuluğunda ise gözlerin sonuç alırsın ocreden ..arzu nun albümüne bir bak ve danış ona... hayırlısı olsun

bence nc mel rengine bi bak canım. istediğin tonu elde edersin onda numaralısı da oluyor ama ben gözlerimde sorum olmadığı için bu konuda pek bilgi sahibi değilim.

canım soloticanın numaralıları varsoloticanın bütün renklerini yaklaşık 2 sene önce türkiyeye ilk getıren benim numaralılarıda var tabiki ve kişiye özel geliyor fiyat farkı olmuyor sadece bekliyorsun..
şansın varsa numaran çok çabuk bulunuyor genelde miyoplar çok çabuk geliyor hipermetrop soloticalar yani + numaralar biraz daha zor geliyor numara geç tedarik ediliyor Brezilyadada.
Şimdi ocre ela bal ve kahve tonunda bir renk ve radikal değişiklik olmuyor gözlerının rengini hafif açıyor meller biraz daha fazla değişklik yapıyor ten rengide lenslerin duruşunu değiştiriyor örneğin ten rengin koyuysa lensler sende biraz daha belirgin durabilir örneğin esmersen ocreler sende bize göre daha ela ağırlıklı durur.
en güzeli bir fotoğrafınıda görürsek daha iyi yardımcı oluruz.
Nilcim canım cor grafitler yeni serileri biraz koyuldu senin tabanın koyu oldugu için bulabilirsen eski seri öneririm hatta bana eski seri gelirse sanada bildirirm.

ya ben topazio almaktan vazgeçtim arkadaşlar..vazgeçtim verde sonuncu olucak..
ilgimi çeken başka yeni bir renk çıkmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…