Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

- numaralar yani miyop camlar gözü olduğundan küçük + numaralar yani hipermetrop camlar gözü olduğundan büyük gösterir.tabi bu 0.25 -0.50 gibi küçük numaralarda değilde daha büyük göz kusurlarında belirginleşir.onun için herhangi bir sıkıntın olmasın hem numaran küçük belli olmaz numaran büyük olsa bile miyop olduğun için yine belli olmazdı zaten:13:

teşekkür ederim canım

sedanaaaz özelden msj atmıştım görmedinmi acaba :26:

ben de bi ara freshlook un aylık lenslerinden almıştım..ela idi rengi..ama gözlerim cekik ve byük oldugu için bi garip durdu..hiç doğal durmadı..markadan mı kaynaklanıyo sizce?yoksa solitica lens alsam güzel durur mu..ya da şöyle sorıym çekik büyük göze lens gitmez mi:)değişikliği seven biri oldugum için lens kullanmak istyrm..ama eger hiç yakışmıcaksa boşa para vermiyim..deneyip de alamıyoruz ki..napayım sizce??

:26:

siyah gözde açık mavi duran başka lenste yok ki
bitti bu aşk sanırım

nil mesaj kutun dolmuş..takılmıcak kadar mı kötüler ya.ben bıle zor anladım gun içinde farketmemiştim bile şimdi pcde resme bakınca gördum.napçam ya yeni almıştım

canım o çekimdendir ki ?
boşuna sorun etme ,aynadaki haline bak sen ,farketmemişsin ..fotolar aldatıcı ...

bence bu numaralar için gözlüğe alıştırma gözlerini yani göz tembelleşiyor.kendimden biliyorum 0,25 0,50 ydi gözlerim benimde aldım gözlük kah kullandım kah kullanmadım şu anda 1.75 miyopum ve daimi kullanmak zorundayım otobüs yazılarını bile görmüyorum önümdeki arabanın plakasını okuyamıyorum .öyle ki oturduğum masadaki bilgisayarın yazısını bile göremiyorum astimatım da ilerledi.hiç kullanma derim canım hiiçç

ya napçam bılmıorum walla normalde gun içinde aynaya bakınca yakından ben farketmedım grafıttelerım kadar doğallar we rengi onlardan daha çok hosuma gıttı.ne zamankı bu fotoları cektım pcde bakıodum öle anladım.belkı bolrımelle fılan göze carpmaz çok bariz olduğunu düşünmüorum ben ama sence çokmu bariz?takılmıcak kadar mı?:=/

hyr canım bariz falan değil ,çekimden o ,benim grafiteler bir mavi çıkıyor bir dumanlı gri ,yani belli olmuyor çekimden o takma kafana ..aynaya bak sen önemli olan o

kızlar konuyu pek takip edemedim yeni lensleri alanlar gelen var mı herkes güle güle kullansın.. herkese iyi mutlu sağlıklı harika bir yıl dilerimmmm :))

geçmiş olsun canım tamam o zaman senin önerine uyacağım sağol uyardığın için

kızlar konuyu pek takip edemedim yeni lensleri alanlar gelen var mı herkes güle güle kullansın.. herkese iyi mutlu sağlıklı harika bir yıl dilerimmmm :))

mutlu yıllar :) bi esmeralda fotosu gördüm ama onun haricinde lenslerine yeni kavuşan olmadı galiba :)

geçmiş olsun canım tamam o zaman senin önerine uyacağım sağol uyardığın için

biraz da bilgisayara bağımlı bir işim var bu sebepten de kaynaklandı az biraz ama bi tanıdığımın gözleri 2,5 olana kadar tak çıkart yaptı durdu.en sonunda gittiği doktor 2.75 olmuş gözlerin dedi reçetesi 2,75 ti .2numara bir gözlük aldı tabi kurum karşılamıyor reçetede yazmadığı için. aradan bir yıl gecti tekrar kontrole gitti tabi doktora bişey söylemiyor çakall.:) doktor 2.5 gözleriniz dedi.bu sefer 1,5 aldı şu anda 2 numara gözleri giderek azaltıyor görme sıkıntısı çekse bile numarasını küçültüyor zamanla. fakat çook zaman alan ve masraflı bişey birde görme konforunun elinden alınması kadar kötü bişey yok.ben gözlüklerimi aldım çerçevesiz minicik bişeydi.var yok arası bişey yani. ama 1 gün daimi belki takmamışımdır bile. takamadım daha doğrusu durakta otobüs beklerken araba yaklaşınca takardım düğünlerde insanları tanımak için bakardım.çok şükür lenslerimi numaralı aldım da kurtuldum bu sıkıntıdan keşke gözlerim hiç bozuk olmasa keşke

:26:

siyah gözde açık mavi duran başka lenste yok ki
bitti bu aşk sanırım

hemen ümidini kesme canım..charmlar sana çok güzel yakışıyorlar bence hiç maceraya atılmaya gerek yok...charmdan ayrılma derim..sana çok yakıştılar ve senle bütünleştiler belki alıştığın serinin dışına çıkınca sadece rengin koyuluğunu değil serinin dokusunu da yardırgama ihtimali var..

Son düzenleme:

valla iyi yöntemmiş canımcım..aslında sen de günün çalışmadığın saatlerinde..mesela evde falan kendini gözlüksüz ve lenssiz olarak alıştırmayı denesen günde yarım saat bile numaralı lens olmadan dolaşsan kar kardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…