- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.301
arkadaşlar konu da açtım ancak pek cevap alamadım..
renkli lens üzerine şeffaf gözlük deneyen oldu mu aranızda ?
böyle bir imaj yeniliği düşünüyorum..
gözlüğümün sol camında -0.25 numara var...çerçevesiz dikdörtgen gözlük...lenslerim ise numarasız...
gözlüğün camları lenslerimin lens olduğunu daha çok belli eder mi sizce ? dokusunu damarlarını noktacıklarını (herneyse) ortaya çıkarır mı
hidrocor + gözlük = ? :44:
- numaralar yani miyop camlar gözü olduğundan küçük + numaralar yani hipermetrop camlar gözü olduğundan büyük gösterir.tabi bu 0.25 -0.50 gibi küçük numaralarda değilde daha büyük göz kusurlarında belirginleşir.onun için herhangi bir sıkıntın olmasın hem numaran küçük belli olmaz numaran büyük olsa bile miyop olduğun için yine belli olmazdı zaten:13:
canım biraz geç oldu ama ancak girebildim geçte olsa herkesin yeni yılını kutluyorumcristalde opak serinin 4. bende hiç bombeli durmadı diye ümitlendim bide güneş gibi bende aslında canlı renk seviyorum yani bariz renk değişikşiğinden korkmuyorum diyeyim evet benim gözler daha açık bu iyi bişeymi yoksa kötümü bilemiyorum topazio yada quartzo için dediğin gibi acele etmicem cnm çok sağolun valla hepiniz yardımlarınız için
cwp yazdığın için saol burcucum sence çok bellı oluyo mu? koyulaşınca dahamı az bellı olur sence doğru söle nolur?
canım soloticanın numaralıları varsoloticanın bütün renklerini yaklaşık 2 sene önce türkiyeye ilk getıren benim numaralılarıda var tabiki ve kişiye özel geliyor fiyat farkı olmuyor sadece bekliyorsun..
şansın varsa numaran çok çabuk bulunuyor genelde miyoplar çok çabuk geliyor hipermetrop soloticalar yani + numaralar biraz daha zor geliyor numara geç tedarik ediliyor Brezilyadada.
Şimdi ocre ela bal ve kahve tonunda bir renk ve radikal değişiklik olmuyor gözlerının rengini hafif açıyor meller biraz daha fazla değişklik yapıyor ten rengide lenslerin duruşunu değiştiriyor örneğin ten rengin koyuysa lensler sende biraz daha belirgin durabilir örneğin esmersen ocreler sende bize göre daha ela ağırlıklı durur.
en güzeli bir fotoğrafınıda görürsek daha iyi yardımcı oluruz.
Nilcim canım cor grafitler yeni serileri biraz koyuldu senin tabanın koyu oldugu için bulabilirsen eski seri öneririm hatta bana eski seri gelirse sanada bildirirm.
arkadaşlar konu da açtım ancak pek cevap alamadım..
renkli lens üzerine şeffaf gözlük deneyen oldu mu aranızda ?
böyle bir imaj yeniliği düşünüyorum..
gözlüğümün sol camında -0.25 numara var...çerçevesiz dikdörtgen gözlük...lenslerim ise numarasız...
gözlüğün camları lenslerimin lens olduğunu daha çok belli eder mi sizce ? dokusunu damarlarını noktacıklarını (herneyse) ortaya çıkarır mı
hidrocor + gözlük = ? :44:
ya napçam bılmıorum walla normalde gun içinde aynaya bakınca yakından ben farketmedım grafıttelerım kadar doğallar we rengi onlardan daha çok hosuma gıttı.ne zamankı bu fotoları cektım pcde bakıodum öle anladım.belkı bolrımelle fılan göze carpmaz çok bariz olduğunu düşünmüorum ben ama sence çokmu bariz?takılmıcak kadar mı?:=/
bence bu numaralar için gözlüğe alıştırma gözlerini yani göz tembelleşiyor.kendimden biliyorum 0,25 0,50 ydi gözlerim benimde aldım gözlük kah kullandım kah kullanmadım şu anda 1.75 miyopum ve daimi kullanmak zorundayım otobüs yazılarını bile görmüyorum önümdeki arabanın plakasını okuyamıyorum .öyle ki oturduğum masadaki bilgisayarın yazısını bile göremiyorum astimatım da ilerledi.hiç kullanma derim canım hiiçç
kızlar konuyu pek takip edemedim yeni lensleri alanlar gelen var mı herkes güle güle kullansın.. herkese iyi mutlu sağlıklı harika bir yıl dilerimmmm :))
geçmiş olsun canımtamam o zaman senin önerine uyacağım sağol uyardığın için
:26:
siyah gözde açık mavi duran başka lenste yok ki
bitti bu aşk sanırım
biraz da bilgisayara bağımlı bir işim var bu sebepten de kaynaklandı az biraz ama bi tanıdığımın gözleri 2,5 olana kadar tak çıkart yaptı durdu.en sonunda gittiği doktor 2.75 olmuş gözlerin dedi reçetesi 2,75 ti .2numara bir gözlük aldı tabi kurum karşılamıyor reçetede yazmadığı için. aradan bir yıl gecti tekrar kontrole gitti tabi doktora bişey söylemiyor çakall.:) doktor 2.5 gözleriniz dedi.bu sefer 1,5 aldı şu anda 2 numara gözleri giderek azaltıyor görme sıkıntısı çekse bile numarasını küçültüyor zamanla. fakat çook zaman alan ve masraflı bişey birde görme konforunun elinden alınması kadar kötü bişey yok.ben gözlüklerimi aldım çerçevesiz minicik bişeydi.var yok arası bişey yani. ama 1 gün daimi belki takmamışımdır bile. takamadım daha doğrusu durakta otobüs beklerken araba yaklaşınca takardım düğünlerde insanları tanımak için bakardım.çok şükür lenslerimi numaralı aldım da kurtuldum bu sıkıntıdan keşke gözlerim hiç bozuk olmasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?