- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.341
Güneşcimm bunları ben bile beğendim vallabak bunlar doğal olmuş işte güle güle kullan çok yakışmış
güneş güle kullan canım verdelerini çok güzel durmuş yeni seri canım...
Doğal duran mavi bir lens bulamadım daha
Solotica da önercek biri yokmu gözlerim çok koyu kahve siyaha yakın bir renk 3-4 sayfa önce cor mel fotosu koymustum ordan firik verebilirsiniz Şimdidden teşekkürler
Arkadaşlar cevap vericek yokmu solotica lens istiyorm ama deneyerek almak istiyorum.nereden alabilirim cvp lütfen
güneş güle güle kullan,çok hoş duruyor,yemyeşil valla...
sende çok beğenmişsin zaten .
darısı başıma ama ben daha açık mavi bir lens bulamadım :26:
hatich teşekkür ederim senden almak isterim ama benim gözlerim yeşil nasıl durur acaba bilmiyorum o nedenle deneyerek almak istiyorum
arkadaşlar sizce ben 3 lü opaklardan topazioyu değil de esmeraldayı mı alıp denesem acaba :44:
verdeden sonra aklım sanki topazionun değil de esmeraldanın daha akla yatkın olduğunu söylüyor ne dersiniz ? topazionun kenarlarındaki mavi boyamalar azulla aynı..tek farkı pupil çevresindeki sarı boyamaları renk geçişi...bir de ince haresi...
Arzu değilim amasana önerim grafite canım
Canım burda neredeyse hepimiz denemeden alıyoruzbir de solotica sağolsun her seride renklerle oynuyor bazı zamanlar daha koyu olan lensler başka zaman daha açık üretilebiliyor malesef ben de nc grafite sipariş ettim 2 güne gelir sanırım sabırsızlıkla bekliyorum canım artık ne çıkarsa bahtıma
walla kendi gözün yeşilse hiç kullanma derim benbide kurduğun cümleden benim lens sattığım anlamı çıkabilir. yanlış anlaşılma olmasın canım. ben lens satmıyorum
Önerin için sağol Tek Arzu hanım için sormamıştım zaten :) Ama yeni seri grafite ler koyuldu diyorlar
eğer koyulduysa hiç açmaz gözümü gibi geliyıor
verdeler yakışmış canım. cidden baya koyu yeşilmiş. iyi günlerde kullan3lü opakların hepsinin rengi süper.
ben öyle okudum birden ama daha sonra düzelttim :) sorun yok...
keşke yeşil gözlülerin solotica quartz ın nasıl durdugunu gösterebilirseler bana
Senin için bi video buldum. kendi gözü yeşilquartzo ve topazio kullanmış. Umarım karar vermen yardımcı olur canım
YouTube - SOLOTICA QUARTZO & TOPAZIO ON NATURAL GREEN EYES BY imlyonrich !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?