Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Güneşcimm bunları ben bile beğendim valla bak bunlar doğal olmuş işte güle güle kullan çok yakışmış

teşekkür ederim canım evet bunlar maviler kadar riskli bir ton değil..günlük hayatta farklı kıyafetlerle de daha rahat kullanılabilir :) bence bu renkten çekinenler bir şans vermeliler..azul konusunda haklılar ama :)
verdeler fotolarda olduğundan daha fosforlu çıktılar ama aynaya baktığımda daha pasteller..gerçekten ben de sevdim sürekli lensim olarak kullanabilirim..hatta verde varken azulu 2. defa almayı düşünmüyorum :)

Doğal duran mavi bir lens bulamadım daha
Solotica da önercek biri yokmu gözlerim çok koyu kahve siyaha yakın bir renk 3-4 sayfa önce cor mel fotosu koymustum ordan firik verebilirsiniz Şimdidden teşekkürler

güneş güle güle kullan,çok hoş duruyor,yemyeşil valla...
sende çok beğenmişsin zaten .

darısı başıma ama ben daha açık mavi bir lens bulamadım :26:

Magic Topları denedin mi hiç canım? Ya da araştırdın mı? senin gözlerin siyaha yakın hatta siyah olduğu için ancak onlar da açık tonları tutturabilirsin gibi geliyor bana

arkadaşlar sizce ben 3 lü opaklardan topazioyu değil de esmeraldayı mı alıp denesem acaba :44:
verdeden sonra aklım sanki topazionun değil de esmeraldanın daha akla yatkın olduğunu söylüyor ne dersiniz ? topazionun kenarlarındaki mavi boyamalar azulla aynı..tek farkı pupil çevresindeki sarı boyamaları renk geçişi...bir de ince haresi...

hatich teşekkür ederim senden almak isterim ama benim gözlerim yeşil nasıl durur acaba bilmiyorum o nedenle deneyerek almak istiyorum

Canım burda neredeyse hepimiz denemeden alıyoruz bir de solotica sağolsun her seride renklerle oynuyor bazı zamanlar daha koyu olan lensler başka zaman daha açık üretilebiliyor malesef ben de nc grafite sipariş ettim 2 güne gelir sanırım sabırsızlıkla bekliyorum canım artık ne çıkarsa bahtıma
walla kendi gözün yeşilse hiç kullanma derim ben bide kurduğun cümleden benim lens sattığım anlamı çıkabilir. yanlış anlaşılma olmasın canım. ben lens satmıyorum

Son düzenleme:

verdeler yakışmış canım. cidden baya koyu yeşilmiş. iyi günlerde kullan 3lü opakların hepsinin rengi süper.

ben öyle okudum birden ama daha sonra düzelttim :) sorun yok...
keşke yeşil gözlülerin solotica quartz ın nasıl durdugunu gösterebilirseler bana

verdeler yakışmış canım. cidden baya koyu yeşilmiş. iyi günlerde kullan 3lü opakların hepsinin rengi süper.

teşekkür ederim canım :13:
evet koyu yeşiller ama farkedilir derecede değiştiriyorlar gözü...sadece 1 metreden daha uzak mesafelerde göz yine kahverengi görünüyordur tahminimce..ama 1 metre de yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…