- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.541
cerencim asıl ben göremedim canım grafitelerini yaaaaa
bende göz renki yeşil olup lens kullananlardan yardım istemiştim ama cevap alamadım çok kararsızım
yarın eczaneleri bi gezeyim canımmutlaka alıcam bu solüsyondan seninkiler maşallah pırıl pırıl olmuşlar ya
canımmm çok değişmiş cidden rengiben yeni bir lens aldın sandım,daha da güzelleşmiş
canım aklın kalmasın özel topik açarım hatta,bu konuda hasssım bende,çok koyu kahve veya siyah olarak tanımlanan gözler için net te o kadar az resim var ki ,2-3 adet o da 1-2 renkte..ben fotolayıp hatta videolayacağım cristalleride,charm grafitenin bugün çektim ve az evvel düzenledim,ayrıntılı olarak çektim görselini lensin,kapalı ortam- pencere önü -makrıo ,tüm yüz ama anında dağılır vdeo die korkuyorum tüm yüz olduğu için ,özel video alanımda olmasına karşın video paylaşılabilinir mi arkadaşlar ,değilse hemen yükleyim ..bilenler var mı?:44:Nil crystalleri alır almaz foto bekliyorum bana fikr vermek açısından çok işime yarar inş masmavi ve doğal durur
Hatich , Burcu84, Mrymm, ceren_ank hepinizi öpüyorum çok teşekkür ederim.Postları yeni gördüm.
Vetmancım sana gelince ; ayrı teşekkür borçluyum bana ve açık lens isteklerime sabırla cevap verip yardımcı oluyorsun . Allah başımızdan eksik etmesin :)
Gözüm gibi bakıcam bunlara , kutusuna koyduğumdan emin olmadan kapaklarıda kapamıcam bundan sonra.Kuruma işine ne diyorsun Arzucum göz kapağı kurursa lense yapışıp kaydırırmı? Lenste sorun yok bence.Solda kayma falan yok. Bir tanesi kayıyor sadece ama göz kapağımı kaldırınca oda sabit.
kızlar darılmayın ama kendi göz renginiz varken neden lens kullanmayı tercih ediyorsunuz hiç anlamam .bence özenti duruyor.nacizane fikrim.
Selam kızlar daha öncede yazdım ama takip edemedim
ben freshlook hareli yeşil kullanıyorum
ama solotica almaya karar verdim nerden alcaz
grafite,cristal yada mel rengii kararsızımmm
sıla merhaba;
lenslerimizi vetman nickli ,(arzu) arkadaşımızdan temin ediyoruz..onunla ileştime geçebilirsin..
göz rengin nedir? seninle aynı göz rengine sahip arkadaşlaımızın albümlerine bakıp ,görsellerden faydalanabilirsin canım ...
krıstal ; bende teknoloğa katılıorum,kendi gözlerimi elbette çok seviyorum ama kendimi de çok seviyorum..
Teşekkürler nil:80:
göz rengim koyu kahve..görsellere baktım videolarıda izledm ama karar veremedim daha bide fiyatları nasıl heryer farklı yazmışş..cristal sence cok mu grimsi ben freshlookun grisinide aldım hareli ama güzel olmadı tenim de bugday ten..gitmedi..saçlar siyah..karar veremedim ne gider?
kim sevmiyo ki ? size bol rengarenk lensli günler kıslar
canım benim gözümde koyu kahve albümüme bak istersen ocre mel ve grafite resimleri var bende,şimdi yneni cristal aldım bekliyorum elime ulaşmadı henüz ama gelince resimlerim ...
fiyatlardan ziyade canım ,solotıca gold vs die solotıca ile alaksız türevleri var onlardır gördünklerin ,fiatlar arzu ve yurt dışı fiatlar zaten çok yakın birbirine,hatta neredyse aynı..arzu ile iletişime geçebilirsin nette solotıca center arzu yaz çıkar maili -msni
tşk ederiz,çok zarifsin
öyle yapıyoruz inan ,hergün birini takıyoruz vallaruhumuza yansıdı renkleri
canım benim nickimin ''NİL'' üzerine tıkla,pencere açılacak ,profil yazan yere tıkla,sayfada aşağıya doğru kayınca albüm çıkar gözresmim var ona yıkla albümüm açılır... yapamazsanda goggle da makyaj arşivim yaz çıkar resimlerim google görsellerde tabii:) yine bir şeklide görürsün ..:) o göreceğin deli deli makyajları yapan benimben bi haftadır üyeyim canımcım..albüm bakmayı felan bilmiyorum.en cokta kristali merak ediyorum mel lee senden bakıyım o zmn.. ok
ben nete yazarım tmm arzu diyee inşallah ulaşırım tatlı
bende cok begendım charm melın sendekı durusunu.gule gule kullan canımçok güzel kaynaşmış gereçkten çok yakışmış haresi o kadar doğal ki maşallah güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?