Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar soloticaların gözde maksimum kalma süresi nedir hergün takıp çıkarmak zorundamıyız

Canım bugün gittin eczaneye. Freshcare yokmuş ama Sauflon All In One Light varmış 500ml si 23TL dedi. nette bakmıştım bu solüsyona. 250mlsini 30TL ye satıyorlardı. neyse aldım ve biraz önce lenslerimi kabına koydum. bakalım bi değişiklik olucak mı

hadi bakalım sendeki sonucu da merak ediyorum
inşallah olur... souflan indirimde dediler 20 tl dediler ama ben fresh care i aldım ne bilim elim ona gitti

nili canım ,lens ile rahatlığına bağlı senin o 15 saat te kalabilir...
hergün takıp ,çıkaracağız elbette,sen uyumayımı düşünüyorsun canım ,üşeiyor musun yoksailahi

ve grafitelerin açılmış hali ile,pencere önünde ve hareket halinde odanın karanlık gün ışığından uzak halleri ile...sesli video da tüm ayrıntıları söyledim ...uplaod sitesine yükleyince görüntü kalitesi bozuldu ne yazık ki ,buğulandı görüntü ama idare eder..
tam yüz ve sesli videosunu bloğuma ekledim arkadaşlar,dilerseniz oradan bakın link bu ;
http://pandorabazaar.blogspot.com/2011/01/makyaj-ve-solotica-charm-grafite.html

[video=dailymotion;k4NDxwLbyJHCg51S6L9]http://www.dailymotion.com/video/k4NDxwLbyJHCg51S6L9#from=embed&start=3[/video]

Son düzenleme:
kızlar sizce quartzomu yoksa topaziomu daha doğan nedden bilmiyorum bana quartzo çok daha doğal geliyo ya sizce bana hangisi gider bunlardan ay nolur yardıııım :2:

kızlar sizce quartzomu yoksa topaziomu daha doğan nedden bilmiyorum bana quartzo çok daha doğal geliyo ya sizce bana hangisi gider bunlardan ay nolur yardıııım :2:

canım quartzoyu denemiş insanlarda hep topazio merakı var ben de çok merak ediyorum doğallığını bilmiyorum ama rengi beni çok tahrik ediyor topazionun

nil video nasıl ekleniyor canım siteye??
canım
buna basıp çıkan kutuya videonun ''hot'' butonuna basıp,otomatik aldığım linki kopyalıyorum kutucuğa ve çıkıyor,dailmation sitesinden yapıyorum bu işlemi..

Nil canım sen de lenslerin de harikasınız

tşk ederim canım umarım bu renkte bu solüsyon ile zamaniçerisinde mutasyona uğramaz

Nilcim ellerine sağlık video çok yararlı olacaktır charm grafite'i merak eden koyu renk gözlü arkadaşlara. Seninkiler baya açık renk çok hoş, çok da yakışmışlar maşallah Bu arada sen de çok güzelsin nazar değmesin sana da lenslerine de

morrison tşk ederim canım ...gözüm gibi baktığım grafitelerim artık arasam bulamam..
şimdi açıldılarda ton olarak eskiye döndüler,yeniden aşka geldik lensim ve ben anlayacağın

Son düzenleme:

Ben quartzo kullandım canım ama benimkiler mavi ağırlıklı olanlardandı. şimdi ne durumda bilmiyorum. rengi süperdi keşke opak olmayanlarda da böyle bi ton yapsalar. topazio ve esmeralda daha iddalı renkler bence. sana topazio çok yakışır diye düşünüyorum. saç ve ten rengini düşününce, sanki o daha hoş olur ama tabi quartzonun son durumunu bilmiyorum. sanki kullanan arkadaşlar son zamanlardakiler daha bi yeşil ağırlıklı diyordu

hatich foton yokmu yahu çok merak ettiiimm şimdi noldu quartzo lenslerine benim alacağım quartzonun 5 aylık ömrü kalmış 50ye alıcam ama tam benim eski quartzolarımdan yosun yeşili bide topazio var onuda alabilirim kararsız kaldım :26:

arkadaşlar verdeleri biraz eskitmiş olarak artık daha sağlam yorum yapabileceğime inanıyorum..
aldığımdan beri hergün takmıştım..son 3 gün takmamıştım ve sauflon solusyonda beklediler..
renkleri biraz açıldı..kahverengi göz koyuluğunda koyu yeşil olmaktan çıktılar ve orta tonda yeşil oldular..verdeyi verde marine renginden ayıran farkın ise verdenin sarı tonlu yeşil (sarı-yeşil)
verde marinenin ise mavimsi yeşil (mavi yeşil) olduğunu anladım...
verdeyi hafiften mele de benzettim bugün..veya rainbow gialloya da..
ancak mel ve giallodan farkları tamamen sarı olmamaları, sarı tonu barındıran yeşil olup renk sonucunda yeşil tonunun baskın olması...kısaca verde için mel veya giallonun daha yeşil ağırlıklısı diyebilirim...giallo gözlerimde sarı duruyordu (oysa türkçe çevirisi fıstık yeşiliydi) işte verdeler şu an tam fıstık yeşili duruyorlar..yeşilimsi sarı değil...mellerinin daha yeşermesini isteyen ancak lensin boya yapısından kaynaklı olarak istediği oranda yeşil sonuç göremeyenler bir de verdeyi deneyebilirler..

arkadaşlarım o pörtlek görüntüden rahatsız oldular her seferinde; takma şunları, karşıdan çok güzel ama yakından çok kötü dediler ve ben de sattım canım bak yeşilli quartzo yu kullandığına göre topazio ile farkını sen benden daha iyi ayırt edersin canım. ama tekrar söylüyorum topazio çok iddalı bi renk. ben etkilemiş olmuyayım canım. senin canın hangini istiyorsa onu al ibde boyaması değişti dediler bak aklında bulunsun.

ya benim şuanda sadece ocrem olduğu için bi tanede iddalı renk istiyorum ama bana en yakışan olmalı gözüm crystal ve icemintteydi ama gördümki bu ikisinin cor icedan çoook farkı yok yani soğuk renkler ve ben çok beyazım soğuk renkler kesinlikle gitmiyo bana ice'ı bile çok az kullanmıştım quartzomu daha çok seviyodum topazioda quartzoyuda alıcam gibi ikisi bi lens fiatı etmiyo kaldıki hazirana kadar ikisinide bikaç kere anca takabilicem hem merakımı gidermiş olurum güya kredi kartımın borcunu ödüyüm diyodum offf

Grafite yada Mel düşünen arkadaşların karşılaştırma yapabilmesi için NC Mel ve NC Grafite resimleri yüklüyorum
Bu arada all in one light cidden rengini çok açmış Mellerim o kadar koyulaşmıştı ki, arkadaşlarım gözlerinde lens var mı yok mu belli olmuyor diyordu
ha Graifteleri de all in one light solüsyonda beklettim. artık bu solüsyonu kullanıcam sanırım soldurmaz inşallah
Kızlar, dokusu, pupili falan anlaşılsın diye resimleri baya bi yakından çektim. öcü gibi çıktıysam kusura bakmayın artık

Bence de en iyisi ikisini de alman sakın soğuk renkler alma canım. ben de beyaz tenliyim. saçlarım açık kestane olduğu halde icemint gitmedi bana ya zaten ice kullandın sen. canlı yada koyu renkler daha çok açar seni 50lira dedin bi tanesine. ne olcakki 5 ay aylığı 10 liraya geliyor

kızlar bana da yardımcı olabilirmisiniz bu kendi göz rengim biri flaşlı çekim digerleri flaşsız ama flaşlıda baya açık çıkmış göz rengim aslı diğer fotolar
ben charm grafhıte düşünüyorum birde mel düşünüyorum bana fikir verebilirmisiniz sizce hangi lensler gider bu arada saçlarım koyu kestane olucak ve beyaz tenliyim charm grafhıte ı çok istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum kaç aydır kararsızlıktan gebericem artık:)))) fikirlerinizi beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…