- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.561
hadi bakalım sendeki sonucu da merak ediyorumCanım bugün gittin eczaneye. Freshcare yokmuş ama Sauflon All In One Light varmış500ml si 23TL dedi. nette bakmıştım bu solüsyona. 250mlsini 30TL ye satıyorlardı. neyse aldım ve biraz önce lenslerimi kabına koydum. bakalım bi değişiklik olucak mı
kızlar sizce quartzomu yoksa topaziomu daha doğan nedden bilmiyorum bana quartzo çok daha doğal geliyo ya sizce bana hangisi gider bunlardan ay nolur yardıııım :2:
kızlar sizce quartzomu yoksa topaziomu daha doğan nedden bilmiyorum bana quartzo çok daha doğal geliyo ya sizce bana hangisi gider bunlardan ay nolur yardıııım :2:
canımnil video nasıl ekleniyor canım siteye??
Nil canım sen de lenslerin de harikasınız
morrison tşk ederim canım ...gözüm gibi baktığım grafitelerimNilcim ellerine sağlık video çok yararlı olacaktır charm grafite'i merak eden koyu renk gözlü arkadaşlara. Seninkiler baya açık renk çok hoş, çok da yakışmışlar maşallahBu arada sen de çok güzelsin nazar değmesin sana da lenslerine de
hatich foton yokmu yahu çok merak ettiiimm şimdi noldu quartzo lenslerine benim alacağım quartzonun 5 aylık ömrü kalmış 50ye alıcam ama tam benim eski quartzolarımdan yosun yeşili bide topazio var onuda alabilirim kararsız kaldım :26:
ya benim şuanda sadece ocrem olduğu için bi tanede iddalı renk istiyorum ama bana en yakışan olmalı gözüm crystal ve icemintteydi ama gördümki bu ikisinin cor icedan çoook farkı yok yani soğuk renkler ve ben çok beyazım soğuk renkler kesinlikle gitmiyo bana ice'ı bile çok az kullanmıştım quartzomu daha çok seviyodum topazioda quartzoyuda alıcam gibi ikisi bi lens fiatı etmiyo kaldıki hazirana kadar ikisinide bikaç kere anca takabilicem hem merakımı gidermiş olurum güya kredi kartımın borcunu ödüyüm diyodum offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?