Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

leydi canım hoşgeldin :)

gözlerin koyu kahve ,çok olmasa da..koyu mavi mi istiyorsun sen ton olarak canım charm grafiteler açık mavi değilller, ama soft dumanlı bir mavi etkisi yaratıyor gözlerde..benimkine yakın bir renk olur sanırım ,eğer flaşlı resimdeki gibi açık değilse..grafite göz koyuldukça maviliği ayyuka çıkan bir renk ,ayani ne kadar koyu göz o kadar mavi hesabı..açıldıkçada göz gri -mavi yansımalı oluyor açık gözlerde benim fikrim .. bana göre açık mavi istemiyorsan koyu ton mavi isterim dersen grafite uygun..resimlerin birebir ise flaşsızlar,gözlerin koyu çünkü mavilik hakim olur yani ..

Son düzenleme:
yalnız bu arada yeni seriler ,son lotlar eskiye kıyasla ne durumda bilmek lazım ,koyulaştı grafiteler deniliyordu , vetmana sorarsın bunu ..

Ya burcucum nacizane fikrimi söylüyeyim senin tenin beyaz sana üçlü opak seriden topazio gider:)

nilim hb tşkler
evet canım flaşlı olanla hiç alakası yok göz rengimin, ama diğerleriyle birebir, flaşlıyı öylesine ekledim fikir olur belki die koyu kahve gözlerim seninkine yakın olsun yeter bana çok açık mavi kullanamam gibi geliyor dikkat çeksinde istemıyorum açık mavi olursa bende sırıtacagını düşünüyorum sanki ocrelerdede aklım kaldı ocreler flaşlıdakı gibi bal rengini verirmi acaba yeşil tonda da ela gibi olucak bi ton istiyorum ne çok şey istiyorum dimi:))))) 3 renk almayı düşünüyorum o yüzden:))

Ya burcucum nacizane fikrimi söylüyeyim senin tenin beyaz sana üçlü opak seriden topazio gider:)

burcu bende albümüne baktım ve topaio diyorum bende

canım benimkine yakın olur benzer boyamalı bir lens gelirse tabii..
açık mavi olmaz onu söyleyim ,koyu mavi olacak ama benekiler gün ışığında lacivert değiller ama açık ta değiller,orta mavi bana göre ..bence olur,sırıtmaz mavili gözlerinde dikkat çekmez bende çekmiyor a lense bak denmiyor...

ocre ye gelince ocre solotıcadaki bence en doğal lens ama benim gözlerim koyu kahve değil göz dr.ma göre siyah kabul edilen bir göz..dolayısyla bende koyu askeri yeşil duruyor ocreler,ama gün ışığında kahve koyu yeşil yansımalı duruyorlar ama ben açık direk yelşillik olmayan bal tonu istediğim için ve bende koyu olduğu için kullanamıyorum ,o yüzden elmden çıkarıyorum ,başka nedeni yok ,harika ocreler ama kısmet işte sende ocre benden açık durur tabii,vetmanın albümündeki ocrelere bak koyu kahve onun gözü ve bal tonu duruyor birde siyah gözdeki yani bendekilere bak charm ocrelere fark belli ...ama ocre de çook açık bal olmaz sende sanırım ama koyu da olmaz..orta ton bal tonu olabilir bence ..

leydi canım aynen bende nile katılıyorum charm grafite çok açık bir mavi değil nilin dediği gibi grimsi bulut amavisi.Birde charm mel öneririm canım nacizane fikrim

hatic bayıldım bayıldım mellerde grafitelerde muhteşem sen renklerini bulmuşsun CANIM:)

hatich ,benim sendeki en sevdiğim hala mel ,ama grafite de pastel gri mavi ve hoş duruyır..bu arda seninde lensler açılmış

vetman tşkler canım nilim sana da teşk ediyorum ozaman ilk tercihim charm grafhıte numaralı yaptırmayı düşünüyorum ben hipermetrop ve astigmatım var dereceleri düşük ama yinede gözlerimi kısarak bakmaktan sıkıldım

hayırlısı olsun :)
sen yinede iyiice düşün ,grafite ocre ve mel arasında ,hangi tonu daha çok istediğine karar ver ..ten ve saç rengini de hesaba kat...ben mavici olduğum için direk grafite derim tabii,gözünde koyu olunca
hayırlısı olsun ama senin gönlün grafiteden yanagibi daha çok ,çok ta karıştırma kafanı bence göz çapına uygunsa,grafite sana olur,bendekine yakın mavi yoğunluklu,gri yansımalı durur...hadi hayırlısı

Son düzenleme:
evet canım aklımda 3 ü var, ama sendeki duruşuna aşık olup aklımı taktım gibi,kanıma girdin nil charm grafhıtelarınla saçlarım koyu kestane olucak birde beyaz ten olunca inşlh güzel olur bakalım hayırlısı

ne mutlu bana ,çok sevindimmtşk ederim
bende açık tenliyim ve koyu saçlarım,mavi daha bir cezbedeici oluyor koyu saçta cidden ..

CANIM soloticanın astigmatı yok ancak numaralarını alabilirsin numaralı alcanım tabiki almışken.

ama numaralar göz hastalıgına göre olmuyormu yani astigmatın numarası ayrı hipermetropun numarası ayrı gibi pek bilgim yok açıkçası komik bi soru oldu sanırım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…