- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.581
ya benim şuanda sadece ocrem olduğu için bi tanede iddalı renk istiyorum ama bana en yakışan olmalı gözüm crystal ve icemintteydi ama gördümki bu ikisinin cor icedan çoook farkı yok yani soğuk renkler ve ben çok beyazım soğuk renkler kesinlikle gitmiyo bana ice'ı bile çok az kullanmıştım quartzomu daha çok seviyodum topazioda quartzoyuda alıcam gibi ikisi bi lens fiatı etmiyo kaldıki hazirana kadar ikisinide bikaç kere anca takabilicem hem merakımı gidermiş olurum güya kredi kartımın borcunu ödüyüm diyodum offf
Ya burcucum nacizane fikrimi söylüyeyim senin tenin beyaz sana üçlü opak seriden topazio gider:)
nilim hb tşkler
evet canım flaşlı olanla hiç alakası yok göz rengimin, ama diğerleriyle birebir, flaşlıyı öylesine ekledim fikir olur belki die koyu kahve gözlerim seninkine yakın olsun yeter bana çok açık mavi kullanamam gibi geliyor dikkat çeksinde istemıyorum açık mavi olursa bende sırıtacagını düşünüyorum sanki ocrelerdede aklım kaldı ocreler flaşlıdakı gibi bal rengini verirmi acaba yeşil tonda da ela gibi olucak bi ton istiyorum ne çok şey istiyorum dimi:))))) 3 renk almayı düşünüyorum o yüzden:))
kızlar bana da yardımcı olabilirmisiniz bu kendi göz rengim biri flaşlı çekim digerleri flaşsız ama flaşlıda baya açık çıkmış göz rengim aslı diğer fotolar
ben charm grafhıte düşünüyorum birde mel düşünüyorum bana fikir verebilirmisiniz sizce hangi lensler gider bu arada saçlarım koyu kestane olucak ve beyaz tenliyim charm grafhıte ı çok istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum kaç aydır kararsızlıktan gebericem artık:)))) fikirlerinizi beklıyorum
Grafite yada Mel düşünen arkadaşların karşılaştırma yapabilmesi için NC Mel ve NC Grafite resimleri yüklüyorum
Bu arada all in one light cidden rengini çok açmışMellerim o kadar koyulaşmıştı ki, arkadaşlarım gözlerinde lens var mı yok mu belli olmuyor diyordu
ha Graifteleri de all in one light solüsyonda beklettim. artık bu solüsyonu kullanıcam sanırımsoldurmaz inşallah
Kızlar, dokusu, pupili falan anlaşılsın diye resimleri baya bi yakından çektim. öcü gibi çıktıysam kusura bakmayın artık
vetman tşkler canım nilim sana da teşk ediyorum ozaman ilk tercihim charm grafhıte numaralı yaptırmayı düşünüyorum ben hipermetrop ve astigmatım var dereceleri düşük ama yinede gözlerimi kısarak bakmaktan sıkıldım
evet canım aklımda 3 ü var, ama sendeki duruşuna aşık olup aklımı taktım gibi,kanıma girdin nil charm grafhıtelarınlasaçlarım koyu kestane olucak birde beyaz ten olunca inşlh güzel olur bakalım hayırlısı
vetman tşkler canım nilim sana da teşk ediyorum ozaman ilk tercihim charm grafhıte numaralı yaptırmayı düşünüyorum ben hipermetrop ve astigmatım var dereceleri düşük ama yinede gözlerimi kısarak bakmaktan sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?