Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

burcu mrb ocrelerde sende çok hoşuma gitmişti göz renklerimiz aynı gibi ocrelerin duruşu fotolardakiyle birebirmi acaba

leydi albümümdeki 8,9,10,11,12,13 bu fotolardakiyle aynı ocre baştaki fotolarımdada var ocre ama onlar flashlı ama bu saydıklarmdaki gün ışığında çekilmiş birebir fotolar

hatich ,benim sendeki en sevdiğim hala mel ,ama grafite de pastel gri mavi ve hoş duruyır..bu arda seninde lensler açılmış

Ben de melleri tek geçiyorum canım zaten en sık kullandığım onlar ama arada değişiklik istiyor insan. her ne kadar kahverengi göze mavi lensin sırıttığını bilsem de mavi hevesimi gidermek için aldım grafiteleri iyiki de almışım diyorum ama ahh keşke gözlerim siyah olsaydı
İlk taktığımda bana mı öyle geldi dedim ama annem de lenslerimin renginin açıldığını söylüyor

YouTube - Natural Colors Cristal - Luz natural.

bu kızın gözleri kopkoyu ama crystal ı hiç beğenmedim yaa böyle duruyosa koyu gözde ne çerçevesi belli ne de doğal duruyor hiç gzl değil ben de dşünüyordum crystal ama umarım bu resimdeki gibi değildir koyu gözde çok yapma durmuş hafif bir çerçevesi olması lazım.. sevgili NİL sen al şu crystalları da bir görek :))

ben bundan 2 ay once almıstım buyuk bir hevesle nc crystal fakat aynı videodaki gibi durdu cok yapay ve cercevesı belirsizdi ben de hemen baska bi arkadasıma sattım onun hosuna gitti ama ben hic begenmedım quartzo kullanıcısıyım cok da memnunum yenı quartzolarımı sıparıs ettım umarım en kısa zamanda gelir

nil nerelerdesin crystal alacaktın sen bi aralar ne oldu alabildinmi aldıysan fotograf koy ltfen

canım olmadı,2. el alacaktım ama son anda vazgeçtik...
almayı düşünüyorum ama biraz erteledim...

hehe:) bunuda alıp ,charm ocre gibi kenarda durma riski illaki var,endişe etmiyorum değil tabii,ama denemeden de bilemez insan..riske girmekten usanmadım ama kenarda süs gibi lens bekletmekten ve para bayılmaktan usandım işin aslı bu işinde rizikosu bu işte
.. videodaki kızda renk olarak çok hoş aslında,bana öyle yapay yada göze batan bir durumu olmadı ,ama kıza hiç yakışmamış ,sanki lenste tam oturmamış kızın gözlerine gibi..yani lensten çok bana göre kızda sorun var,allah günah yazmasın ama

cocostar, kendi gözlerin ne renk??
ve cristalle bir foton var mı elinde bizimle paylaşabileceğin?

Son düzenleme:

arkadaşlar bu renk ne olarak geçiyor biliyomusunuz yani isim olarak ıce gibi geldi bana ama emin olamadım dumanlı mavi gibimi yada gri

leydi cristal ve ıcemint e benziyor,bazı gözlerde cristal ile bu tona benzer yakalayanlar var ,ıcemint ile de benzer sonuç çıkabilir tabana da bağlı..kullanmadığım için net bişi söyleyemem ama bana göre ıce değil hatta solotıca mı acaba bu ?
haiwe wehbe'nin gerçek göz rengide koyu değil bu arada yanılmıyorsam ...

yok tatlım koyu kendi gözleri bildigim kadar ile bulursam fotosunu eklerim bu renkte güzelmiş ama beni solgun gösterir gibime geliyo

yok tatlım koyu kendi gözleri bildigim kadar ile bulursam fotosunu eklerim bu renkte güzelmiş ama beni solgun gösterir gibime geliyo
inşallah koyudur:)
benim düşündüğüm renk bu leydi..tenimize saçımıza uyar bence ,hatta daha hoş gözsteriri,bu kadına da çok yakışmış ,soluk değil..

ozaman sen çok şanslısın tatlım gözlerin zeytin gibi çünkü benziyo göz tonunuz hatta aynı :))))))) sanada çok yakışır şimdi birde bu renk girdi aklıma (

koyu gözde cristal resimleri

cristal dokusu makro

benimde aklımda olan hatta karar verdiğim bu :)

Son düzenleme:
evet cristal karşılaştırma yapıncada cristal oldugu belli:)) saol canım ve makyajlada değişen bi renk gibi geldi bana çünkü haifanın fotolarında makyajna görede değişiklik göstermiş gerçekten güzel renk çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…