- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.601
burcu mrb ocrelerde sende çok hoşuma gitmişti göz renklerimiz aynı gibi ocrelerin duruşu fotolardakiyle birebirmi acaba
hatich ,benim sendeki en sevdiğim hala mel ,ama grafite de pastel gri mavi ve hoş duruyır..bu arda seninde lensler açılmış
meraba arkadaşalr. ben numaralı lens kullanıyorum. bunların numaralı olanları var mı?
meraba arkadaşalr. ben numaralı lens kullanıyorum. bunların numaralı olanları var mı?
YouTube - Natural Colors Cristal - Luz natural.
bu kızın gözleri kopkoyu ama crystal ı hiç beğenmedim yaa böyle duruyosa koyu gözde ne çerçevesi belli ne de doğal duruyor hiç gzl değil ben de dşünüyordum crystal ama umarım bu resimdeki gibi değildir koyu gözde çok yapma durmuş hafif bir çerçevesi olması lazım.. sevgili NİL sen al şu crystalları da bir görek :))
nil nerelerdesin crystal alacaktın sen bi aralar ne oldu alabildinmi aldıysan fotograf koy ltfen
YouTube - Natural Colors Cristal - Luz natural.
bu kızın gözleri kopkoyu ama crystal ı hiç beğenmedim yaa böyle duruyosa koyu gözde ne çerçevesi belli ne de doğal duruyor hiç gzl değil ben de dşünüyordum crystal ama umarım bu resimdeki gibi değildir koyu gözde çok yapma durmuş hafif bir çerçevesi olması lazım.. sevgili NİL sen al şu crystalları da bir görek :))
ben bundan 2 ay once almıstım buyuk bir hevesle nc crystal fakat aynı videodaki gibi durdu cok yapay ve cercevesı belirsizdi ben de hemen baska bi arkadasıma sattım onun hosuna gitti ama ben hic begenmedım quartzo kullanıcısıyım cok da memnunum yenı quartzolarımı sıparıs ettım umarım en kısa zamanda gelir
inşallah koyudur:)yok tatlım koyu kendi gözleri bildigim kadar ile bulursam fotosunu eklerim bu renkte güzelmiş ama beni solgun gösterir gibime geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?