Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım cristal tonu ama solotıca mı bilmem benziyor ama haifa da çemberi bayağı belirgin mesela,cristalin çemberi aslında belli belirsiz hatta bence belirsiz,nc olmasına rağmen cor serisi gibi cristal.. makyajla ve makyajın rengine göre lenslerde küçük ton değişimleri olabiliyor :)

anladım canım:) birde bunu düşünüyüm bakalım ne zormuş ya karar vermek aslında zor da diilde işte alıpta olmazsa yakışmazsa kararsızlıgı benimkisi hayırlısı diyim:)))

Haifa Wehbe bence dünyadaki en güzel kadınlardan biri Daha dün google'dan fotoğraflarına baktım, gözleri siyah değil kesinlikle açık bir kahverengi. Lenslerinin de Waicon Trikolor gri olduğunu biliyorum önceden. Ben de bu lesnten almayı düşündüğüm için bayağı bir araştırma yapmıştım bi ara. Waicon Trikolor Türkiye'de "Sofistik" adı altında satılıyor fakat çap seçeneği yok malesef. Waicon'da çap seçeneği var...

canlar ne ilgisi var yaa cristalin haresi gayette belirgin daha önceki sayfalarda foto eklemiştim ordan bakarsanız fotolarda bile hareyi görebilirsiniz.gerçi natural colors serisinde hiçbirinin haresi simsiyah değil hepsi silik diğer marka lenslere göreve bu kadının gözleri cristal evet,ama illaki eski seri yeni seri arasında fark varsa eski seri cristal bu gözler onuda söyleyeyim.

Son düzenleme:
vetman teşk ederim bizde cristale yakın bulduk nil le :)) ıcemınt ede bakıyım bide onunla karşılaştırıyım
haifanın hayranı oldugum için daha ne fotoları var:)))))) bayılıyorum kadına:))) neyse:))
whiskey tşkler bilgi için

puanlı elbiseyle olan fotodaki lens koyu mavi gibi geldi bana acaba yanılıyormuyum aynı lens diil gibi
nil banada biraz damarlı gibi fotoda da belli yada ışıktanmı acaba

nil evet cnm aynen dediğin gibi belirli bir renk yansıması yok buğulu bi ton,uzaktan bakılıncada buğulu görünüyor,gerçi gri tonlar genelde öyle beyaz boyamalı lenslerin ortak özelliği diyebiliriz.

ayrıca foto sıramalasına göre icemint ve graffite gibi görünüyor bu lensler hatta ilki quartzo bile olabilir baya opak çünkü.
hem bu fotolara bakarak tonları kestirmek imkansız gibi bişey çünkü bu fotolar olması gerekende fazla shop shop shop shop :)

Son düzenleme:
bence bu son gönderdiklerin damarlı oyuzden solotica dan başka bir marka gibi geldi bana gerçi kullananlar daha iyi bilir.ama solotica nokta nokta olduğuna göre resimler çizgi çizgi oyuzden başka marka olabilir?

evet burcu solotica diilmiş bir önceki sayfada bir arkadaş markasını yazmıştı...soloticada da aynı renklere yakını bulunuyor gibi

wishkey,anladım canım. haklısın

leydi;kafanı çok karıştırır bu tür araştırmalar ve yanıltır senide..
ben çok araştırdım ama solotica kadar doğal duran ve boyaması naturele yakın olan bir marka yok..
benzer renkler gibi görünselerde her birimizin gözünde farklı bir tonlama yaratacağı kesin..sende belki şansına aynı durru ama ayşe de fatmada aykırı olur birebiri yakalamak mucize olur,ki solotıcada aynı seri aynı ton lenslerde bu mümkün değil ,gerek boyamaların sürekli değişimi gerekse gözün taban rengi farkı bu sonuçlara varmamızı engeller...artı shoplu resimlere hiç aldanmayın,o resimler gerçeğinden çook uzak..videolarda da gece çekimlerine bakarak sadece karar vermeyin,bazıları videolarının led ışıkları ile bu çekimleri yapıorlar ve yanıltıcı oluyorlar olduğundan farklı görünüyor tonlar...sitedeki arkadaşların fotolarını baz almak en iyi yöntem ve lensi tanıyıp araştırak fikir yürüterek anca kısmen tahminler yürütebiliriz ama kısmen :) koyu göz var -koyu göz var! hepimizin pigmentleri farklı pigment yoğunlukları vs farklı bence dolayısyla şans işi daha çok ..mesela ben ocreyi araştırırken siyah gözde grili duruyordu ama bende griili değil koyu asker yeşili druyor,ki ben bunu hiçhesaba katamamıştım,en kötü ihtimal boz gri olur diordum ama en kötü ihtimali koyu yeşil oldu...sonuç şu bana göre,riske gireceğiz,denemden kendimizde bunu bilmemiz anlayabilmemiz muamma sadece..sürekli değişen boyamalar farklı açılardan ve makinalardan çekilen resimler ve farklı göz pigmentleri durumunu hiç unutmayın!

kesinlikle katılıyorum ben elegance grey kullanıyordum 3 ton gri gözüm açık kahve bende yeşilimsi duruyordu makyaja göre maviye dönüyordu ama tam bildiğimiz gri olmuyordu.bi başkası takdığında çok daha başka duruyor.kesinlikle göz rengi ten rengi saç rengi makyaj acayip değiştiryor.bende arzu hanımdan n.c mel almaya karar verdim sipariş vericem.benide düşündüren bazı videolarda gördüğüm büyük geliyor göze acaba öle taşma olabilirmi diye düşünüyorum inşallah olmaz.

haklısın nilim kafam karıştı zaten herşeyin ilki daha hayırlı gibi grafhıte yani:)))) ama cristal da cepte, bi toplayımda kendimi alıcam hemen inşlh

GÖZÜNÜN ÇAPI İLE UYUM SAĞLIYORSA sorun yaşamazsın..ben elegance amazon ,freshlook kullandım çapımı bilmiyorum mesela ama solotıca charm ve vc kullandım sorun yaşamadım

haklısın nilim kafam karıştı zaten herşeyin ilki daha hayırlı gibi grafhıte yani:)))) ama cristal da cepte, bi toplayımda kendimi alıcam hemen inşlh

hayırlısı canım ..bende ocrelerimi sattım ve aklım cristalde:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…