- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.621
evet cristal karşılaştırma yapıncada cristal oldugu belli:)) saol canım ve makyajlada değişen bi renk gibi geldi bana çünkü haifanın fotolarında makyajna görede değişiklik göstermiş gerçekten güzel renk çok beğendim
arkadaşlar bu renk ne olarak geçiyor biliyomusunuz yani isim olarak ıce gibi geldi bana ama emin olamadım dumanlı mavi gibimi yada gri
ama şunuda söyleyeyim cristal donuk bi renk,buğulu görünen bi renk
wishkey,anladım canım. haklısın
leydi;kafanı çok karıştırır bu tür araştırmalar ve yanıltır senide..
ben çok araştırdım ama solotica kadar doğal duran ve boyaması naturele yakın olan bir marka yok..
benzer renkler gibi görünselerde her birimizin gözünde farklı bir tonlama yaratacağı kesin..sende belki şansına aynı durru ama ayşe de fatmada aykırı olur birebiri yakalamak mucize olur,ki solotıcada aynı seri aynı ton lenslerde bu mümkün değil ,gerek boyamaların sürekli değişimi gerekse gözün taban rengi farkı bu sonuçlara varmamızı engeller...artı shoplu resimlere hiç aldanmayın,o resimler gerçeğinden çook uzak..videolarda da gece çekimlerine bakarak sadece karar vermeyin,bazıları videolarının led ışıkları ile bu çekimleri yapıorlar ve yanıltıcı oluyorlar olduğundan farklı görünüyor tonlar...sitedeki arkadaşların fotolarını baz almak en iyi yöntem ve lensi tanıyıp araştırak fikir yürüterek anca kısmen tahminler yürütebiliriz ama kısmen :) koyu göz var -koyu göz var! hepimizin pigmentleri farklı pigment yoğunlukları vs farklı bence dolayısyla şans işi daha çok ..mesela ben ocreyi araştırırken siyah gözde grili duruyordu ama bende griili değil koyu asker yeşili druyor,ki ben bunu hiçhesaba katamamıştım,en kötü ihtimal boz gri olur diordum ama en kötü ihtimali koyu yeşil oldu...sonuç şu bana göre,riske gireceğiz,denemden kendimizde bunu bilmemiz anlayabilmemiz muamma sadece..sürekli değişen boyamalar farklı açılardan ve makinalardan çekilen resimler ve farklı göz pigmentleri durumunu hiç unutmayın!
kesinlikle katılıyorum ben elegance grey kullanıyordum 3 ton gri gözüm açık kahve bende yeşilimsi duruyordu makyaja göre maviye dönüyordu ama tam bildiğimiz gri olmuyordu.bi başkası takdığında çok daha başka duruyor.kesinlikle göz rengi ten rengi saç rengi makyaj acayip değiştiryor.bende arzu hanımdan n.c mel almaya karar verdim sipariş vericem.benide düşündüren bazı videolarda gördüğüm büyük geliyor göze acaba öle taşma olabilirmi diye düşünüyorum inşallah olmaz.
haklısın nilim kafam karıştı zaten herşeyin ilki daha hayırlı gibi grafhıte yani:)))) ama cristal da cepte, bi toplayımda kendimi alıcam hemen inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?