Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

inşallah -amin ..:)
şansımı deneyeceğim ben. allaha emanet bir seçim daha ve bir riziko,ama değer yine de..
içimde kalmasın,zaten bu da değişim-yenilik vs. olmazsa, solotıca da son şansım

Son düzenleme:
var canım ama benimkiler numaralı olmadığı için çokta ayrıntılı bilgi veremem malesef

Teşekkür ederim canım. Ben freslook hareli yeşil kullanıyorum yıllardır. solotica marka lensin daha doğal durduğunu fark ettim. Charm mel rengi yeşilimsi bi renk ama kararsız kaldım. çok açık renk olmasın dıye bu rengı dusundum ama emın degılım.

......

Yanlış anlama ama lens ister 1 saatlik kullanılmış olsun ister 1 günlk. Başkasının kullandığı lensi bir başkası kullanamaz. Göz için çok fazla zararlı. yıllardır gözlük ve lens kullandığım için ayrıca doktora kontorola gittiğimden biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlae :)solotica quartzo almak istiyorum acaba nerden ve ne fiyata bulabilirim mümkünse uygun bir yer biliyorsanız bana yardımcı olursanız çok sevinirim

ben hiç bilmiyorum vetmancım renk hoşuma gitmişti ekledim:))
burcu canım kendi gözleri çok koyu diil sanırım bi fotosunda koyu gibi görünüyo ama orta kahve gibi ne açık ne çok koyu

melekçim esmeralda şahane olmuş sende çok beğeniyorum.kimseyede bu kadar yakıştığını görmemiştim.göz rengin açık ya çok doğal durmuş bende çok bombeli durdu. Kimse beğenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…