- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.641
100 tl ye sattım canım :)ne kadara sattın nilim ocreleri
cristal benimde çok hoşuma gitti gerçekten güzel
var canım ama benimkiler numaralı olmadığı için çokta ayrıntılı bilgi veremem malesef
evet canım hem de aynı fiyata ben de miyopum 1,75 solottica kullanıyorum
GÖZÜNÜN ÇAPI İLE UYUM SAĞLIYORSA sorun yaşamazsın..ben elegance amazon ,freshlook kullandım çapımı bilmiyorum mesela ama solotıca charm ve vc kullandım sorun yaşamadım
bu içimi rahatlattı canım ikisinide kullandım çünkü bende sorun yaşamadım çok şükür.
bu arada cristal çok güzel bir renk ve de sana yakışır.diye düşünüyorum koyu göze daha hoş olur kanısındayım.
umarım ,bu hafta almayu planlıyorum,bende umutluyum cristalden sevgili burcuGÖZÜNÜN ÇAPI İLE UYUM SAĞLIYORSA sorun yaşamazsın..ben elegance amazon ,freshlook kullandım çapımı bilmiyorum mesela ama solotıca charm ve vc kullandım sorun yaşamadım
bu içimi rahatlattı canım ikisinide kullandım çünkü bende sorun yaşamadım çok şükür.
bu arada cristal çok güzel bir renk ve de sana yakışır.diye düşünüyorum koyu göze daha hoş olur kanısındayım.
tşk ederim
puanlı elbiseyle olan fotodaki lens koyu mavi gibi geldi bana acaba yanılıyormuyum aynı lens diil gibi
nil banada biraz damarlı gibi fotoda da belli yada ışıktanmı acaba
Ben foruma ara ara girdim takip edemedim ama bu kızın lensleri macig top olabilirmi?:)):26:
ben hiç bilmiyorum vetmancım renk hoşuma gitmişti ekledim:))
burcu canım kendi gözleri çok koyu diil sanırım bi fotosunda koyu gibi görünüyo ama orta kahve gibi ne açık ne çok koyu
[ımg]http://i55.tinypic.com/29kxf5x.jpg[/ımg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?