Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

esmeraldalı foto cok güzel görünüyor,melek güle güle kullan:)

o kadınında lensleri bana göre magic top cinza. o lensinde yapısıbiraz damarlı gibi duruyor

olsun melekcim çok güzel çıkmışş:)macig top ginzalar biraz sophistiklere benzior ama en daha ucuz hemde daha doğal daha rahat sophistiklerden:)

Kızlar işte benim Solotica Hidrocharm Mel lenslerim iki aydır kullanıyorum yumuşacıklar rengin doğallığını göstermek için şimdi resim olarakta ekledim. İlk resim gün ışığında diğeri normal flaşlı çekim oldu.

Hepinize teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı :)))

Eklentiler

• $GN%20_~1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSC00073.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 75

puanlı elbiseyle olan fotodaki lens koyu mavi gibi geldi bana acaba yanılıyormuyum aynı lens diil gibi
nil banada biraz damarlı gibi fotoda da belli yada ışıktanmı acaba

leydi063 ne güzel renkler koyuyorsun böyle mest oluyorum şu saatte :))

Ben ilk ve özellikle son resimdeki renklere bittim bunların ne olduğunu şıp diye anlayan var mı :))
Biranönce temin etmek isterim :)

Bu arada benim göz zeminim koyu kahve ama çok koyu değil bu yüzden çoğu renkte kahve kendini gösteriyor ve doğallığı yakalayamıyorum bu resimlerdeki gibi mesela son resimdeki gibi bir renk için benim göz rengime uygun hangi marka ve renk öneriniz olur ?

Mellerimden çok memnunum beni gören herkes anamdan doğma bu gözlerleyim sanıp bir de maşallah çekiyor :)) Lens mi diye hep sorulurdu şimdi soran yok. Mutluluğu tarif bile edilemez :)

Ama şu son resmi görünce dedim bundan da edinmeliyim. Paylaşım için tekrar teşekkür ederim.

melekçim esmeralda şahane olmuş sende çok beğeniyorum.kimseyede bu kadar yakıştığını görmemiştim.göz rengin açık ya çok doğal durmuş bende çok bombeli durdu. Kimse beğenmedi

sevgılı nil , brchngcr, ve aktıra guzel yorumlarınız ıcın cokk tesekkur ederım... Burcucum bende quartzo nun sendekı durusuna bayılmıstım.

harika yapmışsın ablacım bende flormar ın lacivert kalemi var sürerken iyi hoşda silerken canıma okuyo çok zor çıkıo senin gibi yapıcam yarın ilham verdin abloş

yaa ben resimleri göremiyorummmm
akitracım sayfayı yenile ara ara yapıyor ama çıkıyor resimler...

arkadaşlar yabancı bir forum siesinden bulduklarımı ekliyorum fikir olsun hepimize arşivimizde bulunsun :)

mel -quartzo-cristal-ıcemint

cristal koyu gözde

cor mel

nc ıce koyu gözde

Son düzenleme:

Nil cim cnm resimlerin bir kismi gozukmemesinin nedeni alindigi yerde sadece siteye ya da foruma uye olanlarin goruor olmasi sanirim o yuzden gorunmuorlar. :18: link olarak ekliyorsun sanirim fotolari dimi? cor melli fotoyu goruorm suan bi tek ben ve bayildim ilk param olunca ve lensler biraz daha acilirsa rengi cor mel istiorm cok guzelmis paylasim icin cok tesekkurler tatlim

quartzo

charm ıce kahve gözde

charm ıce koyu gözde

charm mel -ıce

cor verde marine koyu gözde

yeşil gözde cor ıce
naturel

cor ıce solotıca

bambamcım bende açılıyor,ilk girdim açılmadı ,yeniledim sayfayı çıktı resimler canım ...link olara değil canım kopyalıyorum direk siteden ..
:)

Son düzenleme:
arkadaşlar resimler görünmüyor çünkü url başka bir forumdan,şifreli olduğundan da görülemiyorlar.. nilcim sende görünmesi normal çünkü internet tarayıcın otomatik giriyordur şifreyi..

Melek benimde en çok sevdiğim renklerde birisi esmeralda ilk göz ağrım kendim için ilk açtığım renk zümrüt yeşili esmeralda olmuştu vazgeçilmezim:)Beryede çok akışıyordu esmeralda bery nerelerde acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…