- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.681
melek benimde en çok sevdiğim renklerde birisi esmeralda ilk göz ağrım kendim için ilk açtığım renk zümrüt yeşili esmeralda olmuştu vazgeçilmezim:)beryede çok akışıyordu esmeralda bery nerelerde acaba?
canım bu melin hangi serisi
biraz koyu geldi bana
ama doğallık olarak harika gerçekten
bende soloticalanmak istiyorum artık
aklımda mel ve grafitte var
okypete aldıktan sonra topazioya da taktım
yarın adorelerim bi gelsinde önce onlara bakayım
sonrada sıra soloticaya gelicek kaydirigubbakcemile2
yeni seri cor grafıtte cor mel alan yok mu sanki almıstı bırıleri ama foto yok bulamadım bilen varmı?
iyi günlerde kullan canımçok yakışmış ama daha foto isterim ya aklım kalmıştı bunlarda. doğal bi renk değil diyorlardı ama bunlar sende çok doğal durmuş aklımı çeliyo bu foto bide nc marine mi alsam ki
bende cor mel aldım haytaımda bu kadar doğal duran başka lens görmedim. Solotica kaliteli ve hesaplı bir marka... Melleri taktığımda kimse lens olduğuna inanmadı. Normlade lensler acaip sırıtır. Gözler devamlı ağlamaklı bakar, yada cansız balık gibi. Ama bu markanın böyle bir sorunu yok.. Sırada ki lensim Cor ıce
Sen de mellenmişsin canım, hayırlı olsunmel benim favorim ama ice en çok esmerlere yakışıyor. eğer beyaz tenliysen bi daha düşün derim. ama esmersen tam senlik.
Eki Görüntüle 128688
....................
Bende bugün solotica natural color orce aldım, önceden çok renkli lens taktım, daha doğrusu aldım ama çok az takabilmiştim yapaylıktan. bu lens çok ince ve ortasından başlıyarak noktacıklar var ilk defa görüyorum normalde çizgiler oluyo damar damar duruyo onlarda oyuncak bebek gibi. bu öle değil özellikle gözbebeğinden aşağıdaki kısımlarda benim gözüm koyu kahve ela yeşil karışımı duruyo. güzel yani. tabiki netten sipariş ermemin dez avantajı denemeden alıyosun benim aklım mel'de kaldı, acaba o nası duruudu diye ama sonuçta iyi
Bende bugün solotica natural color orce aldım, önceden çok renkli lens taktım, daha doğrusu aldım ama çok az takabilmiştim yapaylıktan. bu lens çok ince ve ortasından başlıyarak noktacıklar var ilk defa görüyorum normalde çizgiler oluyo damar damar duruyo onlarda oyuncak bebek gibi. bu öle değil özellikle gözbebeğinden aşağıdaki kısımlarda benim gözüm koyu kahve ela yeşil karışımı duruyo. güzel yani. tabiki netten sipariş ermemin dez avantajı denemeden alıyosun benim aklım mel'de kaldı, acaba o nası duruudu diye ama sonuçta iyi
çok açık değil ama zaten bu yüzden bu kadar doğal durmuşwalla ben beğendim canım kendi göz rengin ne? siyah mı?
sağol canım :)
koyu kahverengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?