Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Meyra Ilıcak diye bir kız var ya şarkıcı. O da charm ice kullanmış bu resimde sanki?

Eklentiler

• $179619_161888080526206_129244690457212_304412_6204033_n.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 44

valla canım bende severek kullanıyorum. Evet beryde de guzel durmustu esmeralda.

gerçek göz rengin ne çok güzel nerdne aldın

Tamam canım bi ara eklicem ^.^
Çok sevdim ben

bende cor mel aldım haytaımda bu kadar doğal duran başka lens görmedim. Solotica kaliteli ve hesaplı bir marka... Melleri taktığımda kimse lens olduğuna inanmadı. Normlade lensler acaip sırıtır. Gözler devamlı ağlamaklı bakar, yada cansız balık gibi. Ama bu markanın böyle bir sorunu yok.. Sırada ki lensim Cor ıce

Sen de mellenmişsin canım, hayırlı olsun mel benim favorim ama ice en çok esmerlere yakışıyor. eğer beyaz tenliysen bi daha düşün derim. ama esmersen tam senlik.

Sen de mellenmişsin canım, hayırlı olsun mel benim favorim ama ice en çok esmerlere yakışıyor. eğer beyaz tenliysen bi daha düşün derim. ama esmersen tam senlik.

Bende bugün solotica natural color orce aldım, önceden çok renkli lens taktım, daha doğrusu aldım ama çok az takabilmiştim yapaylıktan. bu lens çok ince ve ortasından başlıyarak noktacıklar var ilk defa görüyorum normalde çizgiler oluyo damar damar duruyo onlarda oyuncak bebek gibi. bu öle değil özellikle gözbebeğinden aşağıdaki kısımlarda benim gözüm koyu kahve ela yeşil karışımı duruyo. güzel yani. tabiki netten sipariş ermemin dez avantajı denemeden alıyosun benim aklım mel'de kaldı, acaba o nası duruudu diye ama sonuçta iyi

kızlaaar :18:
crystal hakkında 2 soru soracağıdııım
natural colors serisini sevmememe rağmen crystal'e platonik aşk besliyorum nedir bunun sebebi yani aslında nc serisine benzemiyo haresi daha doğal ve renkle geçişi çok uyumlu. e farklıysa niye nc serisinde?
bi de bu lensin yalnızca cor tarafı mı kullanılabiliyo? cor tarafı düzmüş ve diğer tarafı takınca batma olurmuş. hareli tarafını daha çok seviyodum ben oysa. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilgilendirirseniz çok sevinirim :26:

bir dahaki lensim kesinlikle nc ocre olucak mavi tonlarında bi lens istiyordum. nc verde marine ile nc grafite arasında kararsız kalmıştım ve nc grafite aldım. ondan da çok memnunum ama doğallıkta melin üstüne tanımam ocre için de aynı yorumları yapıyorlar.
geçenlerde B&L almak gibi bi hata yaptım ya insanlar o lensi nasıl takıyor, inanamadı solotica gerçekten süper ya.
seni ekliyorum canım. böylece albümümü görebilirsin. ben melin 3 serisini de kullandım

Merak ettim canım,ocre nasıl durdu,yeşillik var mı ve uzaktan renkli gibi duruyor mu,yeni seride galiba daha çok yeşillik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…