- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.701
cor grafitelerim gelmiş :) elime ulaşır ulaşmaz resim eklerim kızlarrr
bir dahaki lensim kesinlikle nc ocre olucakmavi tonlarında bi lens istiyordum. nc verde marine ile nc grafite arasında kararsız kalmıştım ve nc grafite aldım. ondan da çok memnunum ama doğallıkta melin üstüne tanımam ocre için de aynı yorumları yapıyorlar.
geçenlerde B&L almak gibi bi hata yaptımya insanlar o lensi nasıl takıyor, inanamadı solotica gerçekten süper ya.
seni ekliyorum canım. böylece albümümü görebilirsin. ben melin 3 serisini de kullandım
Merak ettim canım,ocre nasıl durdu,yeşillik var mı ve uzaktan renkli gibi duruyor mu,yeni seride galiba daha çok yeşillik var
gün ışığı flaşsız doğal birebir resmi;
bu arada tersi çok rahat ,yok gibi...
bu arada yeni seri ,en son çıkan cristal bu yani ,değişen yok ...
evet makina farkı inanılmaz 2 makinam var ,ikisindeki sonuçlar çok farklı çıkıyor diğer lenslerimde denemiştim bunu ,genelde yarı profesyonel makinemle çekiyorum ,ki diğerinin pikseli daha yüksek ,onunla da çekip denerim hatta farkı görürüm..nil cnm hayırlı olsun çok güzel olmuş yakışmış eski seri yeni seri farkı diye bişi yok bence,fark sadece farklı ışıklarda farklı açılardan farklı makinelerle çekildiği için insanlar öyle geldi
evet makina farkı inanılmaz 2 makinam var ,ikisindeki sonuçlar çok farklı çıkıyor diğer lenslerimde denemiştim bunu ,genelde yarı profesyonel makinemle çekiyorum ,ki diğerinin pikseli daha yüksek ,onunla da çekip denerim hatta farkı görürüm..
kızlar yeni seri topazio koyu yeşil durdu bende haberiniz olsun nete giremiyorum artık netimi kapattırdım çalışıyım diye arada böyle dershaneden giricem birsürü foto çektim sizin için ama nasıl yüklücem bilmiyorum dershaneden
gün ışığı flaşsız doğal birebir resmi;
bu arada tersi çok rahat ,yok gibi...
bu arada yeni seri ,en son çıkan cristal bu yani ,değişen yok ...
cıddımısın canım ya :26: Bende aldım umarım bendede yesıl tonlarında durmaz. Ama nasıl oluyorkı bu ben daha yogun mavı sanıyrdum. Senınkı numaralımı? Sevgılı okıpete aldı yenı serı topazıo onda masmavı durmus. Koyu yesıl durması sende benı cok şaşırttı ınan keske resım yukleyebılsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?