Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar yeni seri topazio koyu yeşil durdu bende haberiniz olsun nete giremiyorum artık netimi kapattırdım çalışıyım diye arada böyle dershaneden giricem birsürü foto çektim sizin için ama nasıl yüklücem bilmiyorum dershaneden

gün ışığı flaşsız doğal birebir resmi;
bu arada tersi çok rahat ,yok gibi...
bu arada yeni seri ,en son çıkan cristal bu yani ,değişen yok ...

Son düzenleme:
nil crystalın tersıyle duzu arasında bukadar renk tonu farklılığımı war çok garıp walla sankı tersı corgrafıtte duzu nc melgıbı durmuş..

Son düzenleme:

Ben mel ile ocre arasında çok karasız kaldım tabi deneme şansım olmadığı için netten "vetman 10" dan aldım. en sonunda ocre aldım ama mel i de merka ediyorum tabi nasıl duru diye. önemli olan zaten kullanabilmek ciddi bi para 190 tl alıp bi köşeye atınca bi anlamı yok insanların gözüne bakamayınca:) önemli olan doğal durmansı.

Merak ettim canım,ocre nasıl durdu,yeşillik var mı ve uzaktan renkli gibi duruyor mu,yeni seride galiba daha çok yeşillik var

en çok ağır basan renk bal rengi, ama yeşillikte var saır yeşil tonu olurya ayen öle. benim gzüm koyu kahve. açık kahvelerde yeşile dönebilir. eşim sölemesen anlamam dedi lens olduğunu gerçek gibi dedi:)

Tabi arkadaşlar solotica lensler iyi, burdaki olay denemeden almak mağazada satılsa tektek deneyip alabilse herkes mutlaka herkesin gözünde iyi duran bir renk vardır. çünkü birisinde kötü dutan bir lens bir başkasında ok güzel durabiliyo

mesela yıllar önce bal rengi almıştım. bi arkadaşım denemek istedi. onun gözü açık kahve bala dönüktü takınca şok oldum. okadar güzel duruduki. bal yeşil aarsı bişi oldu hayatta anlayamassın lens olduğunu bide en dandik lenslerden di. mesela ben hiç mavilerden düşünmedim belki en olmadık lens güzel durabilir. dolayısıyla optikçilerde satılmalı

nil cnm hayırlı olsun çok güzel olmuş yakışmış eski seri yeni seri farkı diye bişi yok bence,fark sadece farklı ışıklarda farklı açılardan farklı makinelerle çekildiği için insanlar öyle geldi

Son düzenleme:
Nil çok yakışmış Cristaller sana güle güle kullan. Düzü daha doğal duruyor fikrimce, tersi de daha mavimsi ve açık renk. En azından bu fotoğraflarda, bu ışıkta öyle çıkmış... Doğal ve hoş bir hava vermiş ama istediğin açıklığı yakalayamamışsın gibime geldi yanılıyor muyum? Memnun kaldın mı sen ne diyorsun Cristal ile ilgili?

TŞK EDERİM KIZLAR...

morrison canım istediğim açıklık olmadı ve 3 lü opak seriden sonra en opak lens cristal ve bu kadar açabildi... yeşil bir renk oldu ama turkuaz a da dönüyor ara ama yeşil ağırlıklı...bu son şansımdı so9lotıca da 3 lü opak seri hiç düşünmüyorum ,onlar bana göre hiç doğal değiller tabanım siyah çünkü,feci durular bende..cristal de tahmin ettiğimi buldum kendi kafamda ama daha açık olmasını tercih ederdim ..bir kere bugüne kadar edindiğim en doğal lens ve en güzel yeşil tonu,koyu yeşil değil su yeşili de değil ama kötü bir ton değil ,aksine doğal bir yeşil oldu buna şükür:) reelde çook ama çok rahatlıkla kullanılabilecek ve farkedilemeyecek kadar naturel o kesin ...beğenmedim diyemem,özellikle tüm yüzümde ifadesi muhteşem oldu,yüzüme yakıştı,turkuaz yansımalı olması benim için artı oldu..mavi özlemime charm grafitelerim ile devam...yalnız şunu belirtmek isterim arkadaşlarım yanılmasınlar...benim gözleim koyu kahve değil,çoook koyu kahve bunu göz önünde bulundurun...sonuç şu ,ben beğendim ,benim için en önemli sey ,lensten beklentim doğallık ve cırlamayan ,ilgi çekmeyen bir lens evet o tanıma uygun,dolayısyla sevdim,,özellikle reelde rahatlıkla kullanılabilir olması ve naturelliği büyük artısı...

resimler çektim yine ama güneş yoktu hava kapalı idi flaşlı ve falşsız eklerim arkadaşlar cristal almak isteynler sadece doğallığı içiğn bile alabilir bunu söyleyebilirim..ama çok açık bir renk ister iseniz koyu gözlü olup,açık değil -koyu da değil orta karar bir ton bunuda belirteyim ....

evet makina farkı inanılmaz 2 makinam var ,ikisindeki sonuçlar çok farklı çıkıyor diğer lenslerimde denemiştim bunu ,genelde yarı profesyonel makinemle çekiyorum ,ki diğerinin pikseli daha yüksek ,onunla da çekip denerim hatta farkı görürüm..

cnm ben buraya lens fotosu eklerken aynaya bakıyorum önce,sonra foto çekiyorum aynada gördüğüm görüntüye en yakın fotoyu ekliyorum buraya,eğer aynadakinden daha uç bişey çıkarsa(ki çıkıyor)onu buraya eklemiyorum çünkü insanlar gerçekten ciddi rakamlar bağlıyorlar bu lenslere,fotolar yanıltıcı olsun istemem

cıddımısın canım ya :26: Bende aldım umarım bendede yesıl tonlarında durmaz. Ama nasıl oluyorkı bu ben daha yogun mavı sanıyrdum. Senınkı numaralımı? Sevgılı okıpete aldı yenı serı topazıo onda masmavı durmus. Koyu yesıl durması sende benı cok şaşırttı ınan keske resım yukleyebılsen

nilim çok beğendim ben duruşunu evet istediğin kadar açmamış zannedersem ama bence terside düzüde harika durmuş bayıldımm güle güle kullan canım

Son düzenleme:
Canım crystallerine bayıldım çok doğal durmuş ya cor tarafı tıpkı cor grafite gibi duruyor bence doğru karar canım

hepinize tşk ederim...
şimdi merak eden ve cristal almayı düşünen koyu gözlü arkadaşlarım vardı ,onlara söz vermiştim ,resim ve video ekleyeceğim..

bende eski seri topazio arıyorum yaa nerden bulcam

günışığı flaşsız resim

[video=dailymotion;xgn4hv]http://www.dailymotion.com/video/xgn4hv_nc-cristal-gunyyyyy-siyah-gozde_lifestyle#from=embed&start=2[/video]

video kalitesi nete yükleyince düştü arkadaşlar videokinden daha açık 1 ton kadar ve yeşil -ağırlıklı,aqua bir ton-grimsi çıkmış daha çok ama değil..
resimlerde ise,ilk 2 resim flaşsız diğerleri kapalı alanda flaşlı...
umarım düşünenlere fikir olur ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…