- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.721
hepinize tşk ederim...
şimdi merak eden ve cristal almayı düşünen koyu gözlü arkadaşlarım vardı ,onlara söz vermiştim ,resim ve video ekleyeceğim..
günışığı flaşsız resim
[video=dailymotion;xgn4hv]http://www.dailymotion.com/video/xgn4hv_nc-cristal-gunyyyyy-siyah-gozde_lifestyle#from=embed&start=2[/video]
video kalitesi nete yükleyince düştü arkadaşlar videokinden daha açık 1 ton kadar ve yeşil -ağırlıklı,aqua bir ton-grimsi çıkmış daha çok ama değil..
resimlerde ise,ilk 2 resim flaşsız diğerleri kapalı alanda flaşlı...
umarım düşünenlere fikir olur ...
arkadaşlar,
Lenslerimi alırken mavi ve yeşil tonlar arasında kalmış ve en sonunda forumda çok doğal olduğu söylendiği için nc mel siparişi vermiştim. lenslerim elime geçeli bir hafta oldu,ama mavi gri tonlarda bir renk almadığım için pişman oldum.Hayak kırıklığı yaratan lenslerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?Forumda numarasız lenslerin çok kolay elden çıkarılabileceği söyleniyordu.Bu konuda yol gösterirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
ben ocre aldım da çok kararsız kalmıştım mel ile ocre arasında neyini beyenmedin merak ettimmel nası durdu ? yani neden beyenmedin
ben ocre aldım da çok kararsız kalmıştım mel ile ocre arasında neyini beyenmedin merak ettim
Kızlar yenı serı topazıo aldım ınanılmaz guzel bır mavı. En kısa surede resım yuklerım
Kızlar yenı serı topazıo aldım ınanılmaz guzel bır mavı. En kısa surede resım yuklerım
hayırlı olsun melek ablacım güle güle kulan resim esmeralda gibi olmasın ama nolur hemen yükle
evt melekcim beklediğin gibi olmadı değilmi sana söylemiştim son seri topazioların çok güzel oldugunu:)
foto bekliyoruzzzz
evt melekcim beklediğin gibi olmadı değilmi sana söylemiştim son seri topazioların çok güzel oldugunu:)
foto bekliyoruzzzz
bende aldım ama beğenmedim rengi çok yapay bi mavi benceBrchngcr demişti ama yeni seri topaziolar suluboya boyaması gibi diye,eski seri topaziolar nerdeeeee of offfffff
aa canım cok uzuldum benım aldıklarım cok dogal durdu bende . Senın goz rengın ne? Benım acık kahve ela o yuzdenmıdır bılmıyorum cok guzel kaynastı gozumle . Masmavı durdu. Eskı topazıoyuda kullandım ben bende su yesılı durmustu kesınlıkle mavılık yoktu ama bu yenı serı masmavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?