Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hepinize tşk ederim...
şimdi merak eden ve cristal almayı düşünen koyu gözlü arkadaşlarım vardı ,onlara söz vermiştim ,resim ve video ekleyeceğim..

canımm cokk süperr durmuşşş
videonaa baktımm..daha doğal durmuşş grafiteye göree ama sankii nc değilde cor gibii..kenarındaa o cemberrii hiç belli değil öyle koyu koyuu..

ben forumdan su an cıkmak zorundayımm..özelden mesajlaşırızz canımm inşş

Nilcim güle güle kullan canım çooook güzel olmuş sende mavimsi tonda durmuşşş bende daha yeşilimsiydi ama cor tarafı daha doğal duruyor fotoda ama reelde nc tarafı çok daha doğal gibi:)

mel nası durdu ? yani neden beyenmedin

Kızlar yenı serı topazıo aldım ınanılmaz guzel bır mavı. En kısa surede resım yuklerım

bende aldım ama beğenmedim rengi çok yapay bi mavi bence brchngcr demişti ama yeni seri topaziolar suluboya boyaması gibi diye,eski seri topaziolar nerdeeeee of offfffff

Son düzenleme:
nil güle güle kullan canım biraz koyu durmus ama uzaktanda güzel duruyor

nc marine alan arkadas güle güle kullan sende koyu gözde grafite gibi durmus bunlar =)

hayırlı olsun melek ablacım güle güle kulan resim esmeralda gibi olmasın ama nolur hemen yükle

Haklısın canım ama esmeralda gıbı olmıcak merak etme hemen yarın sevgılı arzuya gondercegım resmı ondan rıca etcem buraya yuklemesını ama cok guzel bır mavı sedanazcım

bende aldım ama beğenmedim rengi çok yapay bi mavi bence Brchngcr demişti ama yeni seri topaziolar suluboya boyaması gibi diye,eski seri topaziolar nerdeeeee of offfffff

aa canım cok uzuldum benım aldıklarım cok dogal durdu bende . Senın goz rengın ne? Benım acık kahve ela o yuzdenmıdır bılmıyorum cok guzel kaynastı gozumle . Masmavı durdu. Eskı topazıoyuda kullandım ben bende su yesılı durmustu kesınlıkle mavılık yoktu ama bu yenı serı masmavı

cnm benimde yeşile dönük ela göz rengim.ama kaynaşmadı gözümle nedense.hadi foto bekliyoruz senden çokkk merak ettim

reyhancım çok güzel olmuşşş hakikaten ben lensden anlamasam bu rengi gerçekden kendi göz rengin sanırdım çok doğal durmuş birde hakikaten tamm oturmuş gözüne cor serisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…