- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.741
Haklısın canım ama esmeralda gıbı olmıcak merak etme hemen yarın sevgılı arzuya gondercegım resmı ondan rıca etcem buraya yuklemesını ama cok guzel bır mavı sedanazcım
merhaba kızlar cor grafitelerim geldi.o kadar tatlı bi renk ki ne kayma ne bişey çok memnun kaldım çok beğendim o kadar doğal kiemeği gecen herkese teteşşürler [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL][/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL][/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
merakla bekliyorum ablacım evet katılıyorum ayrıca topaziolar yeni seri masmavi çünkü arzu ablada yeni seriden takıp bizim için eklemişti bi ara önceki sayfalarda var daha canlı mavide hiçbir markada yok bence güle güle kullan tekrar
merhaba kızlar cor grafitelerim geldi.o kadar tatlı bi renk ki ne kayma ne bişey çok memnun kaldım çok beğendim o kadar doğal kiemeği gecen herkese teteşşürler [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL][/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL][/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
arkadaşlar tşk ederim hepinize..
Bugün cristallerimi yine taktım ve uzun uzun aynalara bektım ,resimler çekip öyle de inceledim..
Bugün tam olarak içime sindiler diyebilirim:) charm serisi kullanan ve çok seven biri olarak nc serisi olan ama cor gibi cristallerime alışmak zaman aldı sanırım ama 2.günümde -bugün alıştım ve çok sevdim ..
Eczreyrey,güle güle kullan,maviden ziyade gri duman rengi durmuş fotolarda görünen o,
ama sanıyorum ki reelde mavilik vardır mutlaka..
Fotolarda hafif violet yansımalarda görünüyor..
Reelde nasıl ?gün ışığı resimlerini görebilirsek seviniriz...
Kızlar yenı serı topazıo aldım ınanılmaz guzel bır mavı. En kısa surede resım yuklerım
inan bana bugün 2.gün takıyorum ve bir allahın kulu lens mi diye sormadıreyhancım çok güzel olmuşşş hakikaten ben lensden anlamasam bu rengi gerçekden kendi göz rengin sanırdım çok doğal durmuş birde hakikaten tamm oturmuş gözüne cor serisi
teşekkür ederim canım benimeczreyrey harika olmuş canım çok yakışmış çok beğendim
sağol canım neden kızayım ayıpsınreyhancım çok ama çok beğendim grafitelerini hatta kızmazsan ben mellerden daha çok yakıştırdımgüle güle kullan canım çok doğal rahat rahat bakılabilecek bi lens insanların gözüne erkek arkadaşın gördümü bayılmıştır herhalde bu arada alakasız ama seninde kirpik diplerin bayağı koyu göz kapağında neden acaba ? benimde öylede
teşekkür ederim canımcım.. tatlım ışıktan büyümüşler doğru söylüyosun yarın dışarda çekerim pencere önü felan ayarlıcam bişeyler çok daha pastel bi renk aslında:89:eczrey bayıldım grafıttelerıne çok yakışmış yalnız ısıktan galıba hepsınde gözbebeğin buyumus gunısığında benım için cekermısın?gule gule sağlıkla kullan
cor serisinden grafiteyi seçmem de en çok sen yardımcı oldun bana canım gerçekten minnetarım bu lensi önerdiğinde biraz tereddütlüydüm fakat şimdi minnetarım çok teşekkürler çok beğenerek takıyorum ..sağol canım herşey içincanım bunlar çok tatlı durmuş harika bir renkaynı anda hem pastel hem de çarpıcı görünüyorlar..bu dengeyi yakalayabilmek aslında çok zor birşey..genelde çarpıcı olmak adına ya cırt oluyor lensler yada doğallık adına bulanık bulanık oluyor...
solgunlaşmadan pastel ve tatlı bir renk olmasına bayıldım bunların...şanslısın güle güle kullan
teşekkür ederim canımReyhancım cor grafitelerine bayıldımiyi günlerde kullan canım mavide solotica da favorim grafite hem mavi tonlarında hem de çok doğal
sevgili GAIL verde marine ler çok hoş biraz koyu gibi ama resimden sanırım baya koyu alanda çekmişssin sanırım aqua tonlu bir renk olmuş çok seçemedim rengi ama ben çok beğeniyorum verde marine.. güzel günlerde kullanman dileğiyle..
sevgili NİL crystalların sana çok yakışmış bence yüzüne renk olarak yeşil ağırlıklı durmuş güle güle günlerde kullan tekrar..:)
sevgili ECZREYREY cor grafite benim de bir sonraki lensim olucak çok doğal buldum sende duruşunu bir mavi lens ancak bu kdr doğallığı yakalar ztn kahve gözde diye düşnüüyorum grafite rengini çok beğeniyorum özellikle hafif bronz pudra sür kullanırken bence şahane olur sana da çok yakışmış cnm güzel günlerde kullanman dileğiyle.. ayrıca kamufulajlarına hastayım bu arada şafak 4 kaldı :)) l
Reyhancım cor grafitelerine bayıldımiyi günlerde kullan canım mavide solotica da favorim grafite hem mavi tonlarında hem de çok doğal
cnm konuyla ilgisiz sana burdan ancak ulaşabiliyorum :) posta kutun dolmuş msj atamıyorumda :)
buarada verde marine kullanan var mı?? :44:
canım inan bana pişman olmazsın çok doğal bir renk ve çok doğal yapılı bir lens hafif bronz pudrayla denicem canım önerin için sağolkamuflajlar da olmasa çok resimlerde sızıntı olur diye korkuyorum canım mecbur ben de bu yolu buldum şafak atarsa 32 canım askerim yarın çarşı iznine çıkcak yarın görebilcek HER ŞEY VATAN İ ÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?