Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar tşk ederim hepinize..
bugün cristallerimi yine taktım ve uzun uzun aynalara bektım ,resimler çekip öyle de inceledim..
bugün tam olarak içime sindiler diyebilirim:) charm serisi kullanan ve çok seven biri olarak nc serisi olan ama cor gibi cristallerime alışmak zaman aldı sanırım ama 2.günümde -bugün alıştım ve çok sevdim ..

eczreyrey,güle güle kullan,maviden ziyade gri duman rengi durmuş fotolarda görünen o,
ama sanıyorum ki reelde mavilik vardır mutlaka..
fotolarda hafif violet yansımalarda görünüyor..
reelde nasıl ?gün ışığı resimlerini görebilirsek seviniriz...

Haklısın canım ama esmeralda gıbı olmıcak merak etme hemen yarın sevgılı arzuya gondercegım resmı ondan rıca etcem buraya yuklemesını ama cok guzel bır mavı sedanazcım

merakla bekliyorum ablacım evet katılıyorum ayrıca topaziolar yeni seri masmavi çünkü arzu ablada yeni seriden takıp bizim için eklemişti bi ara önceki sayfalarda var daha canlı mavide hiçbir markada yok bence güle güle kullan tekrar

reyhancım çok ama çok beğendim grafitelerini hatta kızmazsan ben mellerden daha çok yakıştırdım güle güle kullan canım çok doğal rahat rahat bakılabilecek bi lens insanların gözüne erkek arkadaşın gördümü bayılmıştır herhalde bu arada alakasız ama seninde kirpik diplerin bayağı koyu göz kapağında neden acaba ? benimde öylede

tesekkur ederım canım. Arzucuguma yolladım resmı bugun yukler sanırım buraya. Evet cok guzel canlı bır mavı

:89:eczrey bayıldım grafıttelerıne çok yakışmış yalnız ısıktan galıba hepsınde gözbebeğin buyumus gunısığında benım için cekermısın?gule gule sağlıkla kullan

canım teşekkür ederim seninde cristallerine bayıldım çok doğal görünüyolar Hava bulutlu ama hafta sonu imkanım olursa açıkhavada resim çekerim vavilik hakim çoğunlukta grilik çok yok canım

canım bunlar çok tatlı durmuş harika bir renk aynı anda hem pastel hem de çarpıcı görünüyorlar..bu dengeyi yakalayabilmek aslında çok zor birşey..genelde çarpıcı olmak adına ya cırt oluyor lensler yada doğallık adına bulanık bulanık oluyor...
solgunlaşmadan pastel ve tatlı bir renk olmasına bayıldım bunların...şanslısın güle güle kullan

Reyhancım cor grafitelerine bayıldım iyi günlerde kullan canım mavide solotica da favorim grafite hem mavi tonlarında hem de çok doğal

sevgili GAIL verde marine ler çok hoş biraz koyu gibi ama resimden sanırım baya koyu alanda çekmişssin sanırım aqua tonlu bir renk olmuş çok seçemedim rengi ama ben çok beğeniyorum verde marine.. güzel günlerde kullanman dileğiyle..

sevgili NİL crystalların sana çok yakışmış bence yüzüne renk olarak yeşil ağırlıklı durmuş güle güle günlerde kullan tekrar..:)

sevgili ECZREYREY cor grafite benim de bir sonraki lensim olucak çok doğal buldum sende duruşunu bir mavi lens ancak bu kdr doğallığı yakalar ztn kahve gözde diye düşnüüyorum grafite rengini çok beğeniyorum özellikle hafif bronz pudra sür kullanırken bence şahane olur sana da çok yakışmış cnm güzel günlerde kullanman dileğiyle.. ayrıca kamufulajlarına hastayım bu arada şafak 4 kaldı :)) l

kızlar gittim denedim soloticaları bugün ilk verde marine denedim çok çok güzel bir renk oldu tam bir turkuaz aqua bence süper koyu gözde daha güzel duruyor bence rengi ama gözlerime çapı büyük geliyor ve taşıyor lens mavi mavi taştı o yüzden eledim onu. sonra en merak ettiğim ocreyi denedim ocre de taştı turuncu bi şekilde ve bnm koyu gözümü açtı diyemem sadece 1-2 ton açtı ama ışıltı gibi diyebilirim hiç olmadı bana ocre hiç öyle bal rengi filan durmadı saçma tanımsız bir renk oldu resmen hiç hayalimdeki ocre değildi.. snra crystal denedim ztn bütün denediklerimi crystalla kıyasladık crystal da yeşil tonlu durdu eski serisi biraz daha açıktı yalnız yenisi 1 tık daha koyuydu hafif bir bombelik vardı göz bebeğinde 2gözüme de taktım bir tek crystalları ama çok içime sinmedi.. cor mel denedim taştı taşmasa tek geçiyorum doğallıkta harika.. nc ice denedim hiç hiç doğal durmadı taibki :) morumsu bir açık buz mavisi tam olarka rengi.. ve benim gözbebğim cor grafite denedim ona karar vermiştimki ellerinde lens bitmiş :)) neyse artık kararım cor grafitede verdim sanırım ya da crytal bunu son kez düşünücem :)) bu arada quartzoyu da denedim aman tanrım dişyorum koyu gözlüler hiç denemesin bile hiç tavsiye etmiyorum yılan gibi oldum garip bir pupil boşluğu çok keskin.. soleko lens denedim hiç tavsiye etmem koyu gözlülelere göre değil çok büyük pupil boşluğu..rainbowlardan denedm bir tane mavi aşırı yapaydı yine eski rainbow hiç değişmemiş..son haberler bunlar kızlar.. freshcare solüsyon da vardı alıcaktım ama çıakrken unuttum almayı tam ordan çıktım yürürken eczane vardı camında solüsyonları gördüm öyle aklıma geldi unuttuğum :)) snra girdim eczanede kaç aydır aradığım souflon solüsyon vardı hemen kaptım bi taane bakalım mellerim ztn bir köşede aylardır bekliyor biraz da souflon da beklesin belki açılır :)) herkesi öperim..

yeni topazionun bendeki duruşu.bide kaymasa biri hanyada diğeri konyada gözümü kırpmamak için zor tutuyom kendimi.ama kuruyo gözüm kırpmayınca mecbur kırpıyorum.Arzu ablacım eski seri topazio bulabilirmiyiz bana ? yani 2010 haziranda satılanlar filan çok güzeldi

Son düzenleme:
reyhancım çok güzel olmuşşş hakikaten ben lensden anlamasam bu rengi gerçekden kendi göz rengin sanırdım çok doğal durmuş birde hakikaten tamm oturmuş gözüne cor serisi
inan bana bugün 2.gün takıyorum ve bir allahın kulu lens mi diye sormadı bu ne güzel bir huzur aman ya rabbi cuk diye oturdu gözüme bundan sonra cor da cor derim başka da bişey demem sayenizde canım herşey çok teşekkürler
eczreyrey harika olmuş canım çok yakışmış çok beğendim
teşekkür ederim canım benim
sağol canım neden kızayım ayıpsın zaten meller kayıyo gözümün altında göz varmış gibi duruyolar grafiteler o kadar rahatki birisiyle konuşurken dik dik bakabiliyorum ve hiç lens mi diyen olmuyor çünkü ben bile inanamıyorum doğallığına ben o gün koyu bi far sürmüştüm sanırım ondan öyle gözüküyor. ama genelde öyleler.çok bariz belli olmasada uykusuz kaldığımda gözkapağım çok koyu renk alıyor .senin de mi öyle oluyo canım benim uykusuzluktan genelde damardamar çıkıyo hele kirpik dipleri daha da kötü oluyo makyaj temizlerken de dikkat et canım nazik davran kipriklerine o da yapabilir
:89:eczrey bayıldım grafıttelerıne çok yakışmış yalnız ısıktan galıba hepsınde gözbebeğin buyumus gunısığında benım için cekermısın?gule gule sağlıkla kullan
teşekkür ederim canımcım.. tatlım ışıktan büyümüşler doğru söylüyosun yarın dışarda çekerim pencere önü felan ayarlıcam bişeyler çok daha pastel bi renk aslında
cor serisinden grafiteyi seçmem de en çok sen yardımcı oldun bana canım gerçekten minnetarım bu lensi önerdiğinde biraz tereddütlüydüm fakat şimdi minnetarım çok teşekkürler çok beğenerek takıyorum ..sağol canım herşey için
Reyhancım cor grafitelerine bayıldım iyi günlerde kullan canım mavide solotica da favorim grafite hem mavi tonlarında hem de çok doğal
teşekkür ederim canım hem mavi hem doğal bu rüya gibi ilk aynanın karşısındayım takıcam lensleri merakla çıkartıyorum kaplarından neyse çıkarttım ..nc mellerim vardı gözümde birini çıkardım cor grafiteyi taktım aman allahım doğallık aynı doğallaık aynı göz kendi gözüm hem de ama renk mavi şok oldum sonra öteki gözümden de çıkarttım meli ve taktım grafiteyi yok böyle bişey bu zamana kadar sorunsuz taktığım ve doğallığından şüphe duymadığım rengine bayılıp insanların gözünün içine içine bakabildiğim tek renk oldu resmen cor grafite çok farklı bişey kızlarrr

canım inan bana pişman olmazsın çok doğal bir renk ve çok doğal yapılı bir lens hafif bronz pudrayla denicem canım önerin için sağol kamuflajlar da olmasa çok resimlerde sızıntı olur diye korkuyorum canım mecbur ben de bu yolu buldum şafak atarsa 32 canım askerim yarın çarşı iznine çıkcak yarın görebilcek HER ŞEY VATAN İ ÇİN

cnm konuyla ilgisiz sana burdan ancak ulaşabiliyorum :) posta kutun dolmuş msj atamıyorumda :)

buarada verde marine kullanan var mı?? :44:

Reyhancım kesinlikle bu söylediğin çok önemli. yani insanların gözünün içine rahatça bakabilmek ben mel ve grafite de yakaladım bunu 3lü opak seriyi sevmeme nedenim de buydu quartzo kullandığım zaman konuşurken insanların gözüne bakamıyordum ya renk süperdi ama doğallıktan çok uzaktı

kızlar cor verde marine ile topazio benziyo sanki birbirlerine renk olarak.ay acaba verde marine mi alsam? off hepsinden alim en iisi içim rahat olsun :84:

tatlım bilmem mi ya ben yazın denemiştim de gidip salak gibi charm mel aldım aklım hep cor grafite deydi birçok defa burda cor grafitenin ne kdr doğal durduğundan da bahsettim sana da çok güzel oturmuş gerçekten mavi lenslerin içinde bence en doğal duranı budur yani bundan doğalı çıkana kdr en doğalı bu hehe :) tekrar güzel günlerde kullan cnm askerin de çok beğenicek bnce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…